Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matrix Reloaded już w necie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matrix-reloaded-juz-necie-21437/)

eloise 19.05.2003 18:01

Matrix Reloaded już w necie?

witajcie

zdobyłem sporo adresów z których można ściągnąć to cudo

ponieważ mam problemy z dostepem do netu proszę o kontakt na priva osoby z szybkim łączem w celu potwierdzenia czy rzeczywiście tam jest ten film

Druss 19.05.2003 18:13

Zapomnij o tym shicie, jest to kinowka, dzwiek jest tak dupny ze zal dupe sciska, czasami do tego jeszcze dziala tylko jedna strona glosnikow. Lepiej isc do kina.

-=KoWaLiK=- 19.05.2003 18:16

Re: Matrix Reloaded już w necie?

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
witajcie

zdobyłem sporo adresów z których można ściągnąć to cudo

ponieważ mam problemy z dostepem do netu proszę o kontakt na priva osoby z szybkim łączem w celu potwierdzenia czy rzeczywiście tam jest ten film

Nawet nie zamierzam tego sciagac, tak jak napisal kiedys SID - ten kto nie obejzy matrixa po raz pierwszy w kinie jest idiota. Trzymam jego strone :P

Druss 19.05.2003 18:18

Re: Re: Matrix Reloaded już w necie?

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Nawet nie zamierzam tego sciagac, tak jak napisal kiedys SID - ten kto nie obejzy matrixa po raz pierwszy w kinie jest idiota. Trzymam jego strone :P
Z jedynka sie zgadzam ale dwojka to juz kicz i tandeta nafaszerowana efektami specjalnymi, film nie wnosi nic ciekawego z historii samego matrix`a a do tego konczy sie tak ze z gory wiadomo ze bedzie nastepna czesc, doslownie koncowka kojarzy mi sie z jakims serialem telewizyjnym.

-=KoWaLiK=- 19.05.2003 18:25

Mam rozumie ze juz ogladales ???
Hmmm... i tak pojde do kina, jeszcze 4 dni ;)

-Sid-The-Rat=> 19.05.2003 18:38

i wlasnie dlatego ze dwojka zbiera takie opinie jak ta zacytowana przez kolege Drussa ciesze jak dziecko ogladajac po raz 4 animatrixy... TO jest Matrix... i niech ONI zrobia tego wiecej

-=KoWaLiK=- 19.05.2003 19:09

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
i wlasnie dlatego ze dwojka zbiera takie opinie jak ta zacytowana przez kolege Drussa ciesze jak dziecko ogladajac po raz 4 animatrixy... TO jest Matrix... i niech ONI zrobia tego wiecej
Sid, a gdzie jest twoj avatarek ???

esem 19.05.2003 20:24

Cytat:

Sid, a gdzie jest twoj avatarek ???
Ukradli. 8)

Smartek 19.05.2003 20:28

Re: Re: Matrix Reloaded już w necie?

Cytat:

Wiesz tak sie sklada, ze idiota nie jestem... film juz mam i zaraz bede ogladal i nikt mi nie powie, ze to zle... przeciez pozniej pojde do kina i film bedzie mi sprawial taka sama radoche i przyjemnosc, a bedzie nawet lepiej, bo bede wiedzial na jakie sceny patrzec z wieksza odkladnoscia itd. :P :cisza:
pozdro ;)

ps - mowia tak tylko Ci co jeszcze tego filmu nie maja, lub nie maja dostepu do niego :D ^_^ :D ^_^

Gorzala 19.05.2003 20:43

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Ukradli. 8)
To jest Polska właśnie... :) :D

Smartek 19.05.2003 21:02

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
To jest Polska właśnie... :) :D
Ta... "pisz maila do Polski, twoj avatar juz tam jest" :D ^_^ :D ^_^
pozdro ;)

Druss 19.05.2003 21:28

Ogolnie to mam ochote na ksiazke Matrix, dokladnie bym znal cala historie bo jest ciekawa.

camfo 19.05.2003 22:10

Re: Re: Re: Matrix Reloaded już w necie?

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Wiesz tak sie sklada, ze idiota nie jestem... film juz mam i zaraz bede ogladal i nikt mi nie powie, ze to zle... przeciez pozniej pojde do kina i film bedzie mi sprawial taka sama radoche i przyjemnosc, a bedzie nawet lepiej, bo bede wiedzial na jakie sceny patrzec z wieksza odkladnoscia itd. :P :cisza:
pozdro ;)

ps - mowia tak tylko Ci co jeszcze tego filmu nie maja, lub nie maja dostepu do niego :D ^_^ :D ^_^

W kinie masz lepsze efekty,dźwięk, większy ekran, a przede wszystkim klimat - a jak najpierw obejrzysz film na kompie to już go całego poznasz i kinówka nie dostarczy Ci już tylu emocji...ale Twoja sprawa...do tego pewnie masz wersje VCD...

CIAPEK 19.05.2003 22:33

TO i TO ma swój urok :)

Majonez 19.05.2003 23:03

ta wersja jest do kitu mam ja od dluzszego czasu ale trzymam tylko dlatego ze komus mam to zawiezc ide do kina nie ma takiej sily ktora zmusi mnie do ogladniecia takiego filmu na kompie

moze za pare miesiecy dla powtorki ale na pewno nie to vcd co jest w sieci to najgorsza wersja jaka kiedykolwiek widzialem a tylko zerknalem na poczatek bleee odradzam

idzcie do kina

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12.