![]() |
Matrix Reloaded już w necie?
witajcie
zdobyłem sporo adresów z których można ściągnąć to cudo ponieważ mam problemy z dostepem do netu proszę o kontakt na priva osoby z szybkim łączem w celu potwierdzenia czy rzeczywiście tam jest ten film |
Zapomnij o tym shicie, jest to kinowka, dzwiek jest tak dupny ze zal dupe sciska, czasami do tego jeszcze dziala tylko jedna strona glosnikow. Lepiej isc do kina.
|
Re: Matrix Reloaded już w necie?
Cytat:
|
Re: Re: Matrix Reloaded już w necie?
Cytat:
|
Mam rozumie ze juz ogladales ???
Hmmm... i tak pojde do kina, jeszcze 4 dni ;) |
i wlasnie dlatego ze dwojka zbiera takie opinie jak ta zacytowana przez kolege Drussa ciesze jak dziecko ogladajac po raz 4 animatrixy... TO jest Matrix... i niech ONI zrobia tego wiecej
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Matrix Reloaded już w necie?
Cytat:
pozdro ;) ps - mowia tak tylko Ci co jeszcze tego filmu nie maja, lub nie maja dostepu do niego :D ^_^ :D ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Ogolnie to mam ochote na ksiazke Matrix, dokladnie bym znal cala historie bo jest ciekawa.
|
Re: Re: Re: Matrix Reloaded już w necie?
Cytat:
|
TO i TO ma swój urok :)
|
ta wersja jest do kitu mam ja od dluzszego czasu ale trzymam tylko dlatego ze komus mam to zawiezc ide do kina nie ma takiej sily ktora zmusi mnie do ogladniecia takiego filmu na kompie
moze za pare miesiecy dla powtorki ale na pewno nie to vcd co jest w sieci to najgorsza wersja jaka kiedykolwiek widzialem a tylko zerknalem na poczatek bleee odradzam idzcie do kina |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |