![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Mam już 2 x CD (mpg) ale niegdzie nie ma napisów. Może ktoś gdzieś je widział?
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Sid, przesadzasz, to ze Matrix nie posiada jakiejs specjalnej fabuły - to fakt, ale osobiscie wole obejrzec 3 x matrixa niz np. Anioła w Krakowie czy jakieś superprodukcje Hoffmana
![]() Całą serie warto obejrzeć właśnie dla efektów, sceny batalistyczne w 3 po prostu powalają... Aha, teraz pora czekać na Troy i ostatni film Cruise'a No i na powrot krola 1 stycznia.
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
scen batalistycznych w kompanii braci nie przebije 20 matrixow na raz... ale to wszystko kwestia gustu
mi w matrixie2 podobaly sie dwie sceny - obie kiedy Neo spuszczal oklep - pierwsza, walka kijem ze Szmitami (lol) - sam walczylem takim czyms i podziwialem skill, druga - kiedy tenze sam Neo spuszczal oklep bronia biala jakims slugusom - toc to byla uczta dla oka muzyka - zwlaszcza Chateau - calkiem mila - ale mozna odniesc wrazenie powtarzania schematow nic - juz przestaje marudzic
|
|
|
|
#4 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Cytat:
Wspolczuje tym wszystkim co sie slinia na widok matrixa. Dla mnie to nic ciekawego, film jak kazdy amerykanski, nuda, flaki z olejem, makaron jak Moda Na Sukces. Teraz wiadomo na kim wachowscy sciagaja kase. Czekam na 4 matrixa z Van Dammem albo Lundgrenem.
|
|
|
|
#6 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Matrixa ...skończyłem oglądać na pierwszej części, przynajmniej pomysł był w miarę oryginalny...8)
|
|
|
#7 | |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
![]() ![]() |
Byłem zobaczyłem i wg. mnie trochę lipa
Jedynka całkiem OK Dwójka - szkoda słów Trójka - może być Moja oólna ocena całości 3+ |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
Cytat:
wg mnie.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozatym wspolczuc to trzeba osbom ograniczonym do wlasnych gustow, nie rozumiejacym odmiennosci i roznych gustow...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
jak to zwykle bywa z filmami które odniosły sukces, kazda kolejna czesc jest gorsza od poprzedniej i zakladma ze tak samo jest z Matrix'em, pierwsza czesc zaj.....Rektywcja troche garsza a rewolucja!?(jeszcze nie wiem a\bo nie widziałem jak obejże to napiszę)
|
|
|
#12 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Jak to powiedzał Keanu Reeves w jednym z ostatnich wywiadów (chyba Chinska telewizja): Ostatnia cześc będzie nailepsza - ... się okarze.
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 06.11.2003 o godz. 23:06 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
[QUOTE]MacGyver napisa***322;(a)
Jak to powiedzał Keanu Reeves w jednym z ostatnich wywiadów: Ostatnia cześc będzie nailepsza - ... się okarze. [/QUO
|
|
|
#14 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Zauważyłem jedną zadziwiającą rzecz w Waszych wypowiedziach. Prawie każdy z przedmówców traktuje I, II i III część jako osobne całości. Prawda jest taka, że jest to jeden film, z jedną fabułą, jednym wątkiem przewodnim itd., ***8211; który z racji długości został podzielony na krótsze odcinki. Tu może być mowy o tym, że w 3 nie ma fabuły, przecież to śmieszne, III część jest naturalną kontynuacją obu poprzednich odcinków. To nie jest tak jak w kultowym filmie Alin, gdzie kolejne odcinki powstawały, gdy autorom zaczynało brakować kasy, założeniem serii Matrix było opowiedzenie całej historii w trzech kolejnych odsłonach.
|
|
|
#15 |
|
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
z tymi zalozeniami serii matrix to jest roznie
nie jestem zadnym specem od matrix'uff, wiec moze to tylko plotka, ale ponoc w pierwszym 'oryginalnym' matrixie ten caly Neo mial na koncu zginac (w momencie, gdy agent Smith strzelil do niego na koncu, na marginesie kilkanascie razy ) i odrodzic sie w sieci (jako jakis Blaster pewnie), ale panom z Holilod sie chyba nie spodobalo (za malo romantycznie, czy jak?) i postanowili mu podarowac
|
|
|
|
![]() |
|
|