![]() |
Cytat:
Ty masz na pewno pewniaka - stara zdasz na bank :) No wlasnie jak zadania z matmy ? slyszalem ze trudne ale ile w tym prawdy. |
Cytat:
Jakbys cos mial to daj znac ;) |
No pewniaka jako takiego nie mam. Ale podobno bedzie motyw cierpienia albo wędrówki. Nie wiem ile w tym prawdy.
|
Cytat:
Osobiście z podstawowej liczyłem sobie i sprawdzając najgorszy i najlepszy wypadek wyszło między 56 a 76% :D Rozszeszonej jeszce nie ma odpowiedzi. W środe infa :P |
Cytat:
|
Ja zdaje :) wlasnie dzis, kurce niby mowia formalnosc a stres jak choler*, bedzie dobrze - oby
.:edit:. ech ale beznadziejne tematy, niby cos o cierpienu ale tylko 3 bohaterow, niby cos kobietqch, i dalej obozy koncetracyjne. lipa przez duze L, ciekawe co na matematyce jak nie pojdzie dobrze to :piwo:x10 - tyle powinno wystarczyc |
No i po maturze z infy. niestety spodziewałem się łatwiejszej, cholernie zagmatwane były zadania. jak będize z 40% to będzie dobrze. Ktoś jeszcze zdawał tu infe ??
Jak tak to napiszcie jak wam wyszło w zadaniu z excela (z tymi firmami) dla jakiej wartości n opłacało sie kupować w firmie D1 a dla jakiego n w firmie D2 ?? |
ja nie moge stara z matmy, nie myslalem ze takie zadania beda, nic nie dalo sie na legalu rozwiazac, nawet w tblicach czegs takiego nie ma, mam jakies 2.7 zadania oby wszystko dobrze oby
|
Cytat:
Mi wyszlo w firmach, ze n ma byc wieksze od 5000, ale nie wiem czy to jest dobrze |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
zgadzam sie nie ma trudnych sa beznadziejne - czyli takie ktorych nie potrafimy ruszyc, i bardziej beznadziejne ktorych nikt nie potrafi ruszyc ;) ale czasem zadania sa tak skonstruowane ze pol godziny na wymyslenie sensu a 1-2 minuty rzwiazywania :D |
A ma ktoś linka do wszystkich zadan z dzisiejszej informatyki? bo jakos nigdzie nie moge znalesc.
|
Cytat:
|
Matko Boska dziekuje Tobie za pomoc w zdaniu "starej matury" :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |