Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matura... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matura-47625/)

Loczek 09.05.2005 15:59

Cytat:

Napisany przez @ndy
A kto zdaje z tego forum starą maturke oprócz mnie??
Macie pewniaki? :D:>

Ty masz na pewno pewniaka - stara zdasz na bank :)

No wlasnie jak zadania z matmy ? slyszalem ze trudne ale ile w tym prawdy.

pablocoo 09.05.2005 16:09

Cytat:

Napisany przez @ndy
A kto zdaje z tego forum starą maturke oprócz mnie??
Macie pewniaki? :D:>

Moja siostra zdaje... :)
Jakbys cos mial to daj znac ;)

andy 09.05.2005 17:15

No pewniaka jako takiego nie mam. Ale podobno bedzie motyw cierpienia albo wędrówki. Nie wiem ile w tym prawdy.

sc0rpi0 09.05.2005 17:37

Cytat:

Napisany przez Loczek
Ty masz na pewno pewniaka - stara zdasz na bank :)

Teraz jak na nie patrze to obtrzaskałbym wszystkie. Ale jak siedzisz w tej głupiej ławce naokoło 60 osób każdy cicho jak na pogrzebie i jeszcze te nerwy to zadania wydaja się trudne. I niestety z tego co ja wiem dla wiekszości taka ta matura z matmy była, chociaż każde zadanie było do zrobienia. Było, ale w domu przy kawce tudzież piwku :D
Osobiście z podstawowej liczyłem sobie i sprawdzając najgorszy i najlepszy wypadek wyszło między 56 a 76% :D Rozszeszonej jeszce nie ma odpowiedzi.

W środe infa :P

qfir 09.05.2005 18:22

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
Osobiście z podstawowej liczyłem sobie i sprawdzając najgorszy i najlepszy wypadek wyszło między 56 a 76% :D Rozszeszonej jeszce nie ma odpowiedzi.

ja sprawdzalem sobie z rozwiazaniami z gazety.pl i wyszlo mi ~85% z podstawowej, a rozszerzonej nadal jeszcze nie ma :)

polakT 10.05.2005 07:14

Ja zdaje :) wlasnie dzis, kurce niby mowia formalnosc a stres jak choler*, bedzie dobrze - oby

.:edit:.

ech ale beznadziejne tematy, niby cos o cierpienu ale tylko 3 bohaterow, niby cos kobietqch, i dalej obozy koncetracyjne. lipa przez duze L, ciekawe co na matematyce jak nie pojdzie dobrze to :piwo:x10 - tyle powinno wystarczyc

sc0rpi0 11.05.2005 16:51

No i po maturze z infy. niestety spodziewałem się łatwiejszej, cholernie zagmatwane były zadania. jak będize z 40% to będzie dobrze. Ktoś jeszcze zdawał tu infe ??
Jak tak to napiszcie jak wam wyszło w zadaniu z excela (z tymi firmami) dla jakiej wartości n opłacało sie kupować w firmie D1 a dla jakiego n w firmie D2 ??

polakT 11.05.2005 17:11

ja nie moge stara z matmy, nie myslalem ze takie zadania beda, nic nie dalo sie na legalu rozwiazac, nawet w tblicach czegs takiego nie ma, mam jakies 2.7 zadania oby wszystko dobrze oby

qfir 11.05.2005 17:20

Cytat:

Napisany przez sc0rpi0
No i po maturze z infy. niestety spodziewałem się łatwiejszej, cholernie zagmatwane były zadania. jak będize z 40% to będzie dobrze. Ktoś jeszcze zdawał tu infe ??
Jak tak to napiszcie jak wam wyszło w zadaniu z excela (z tymi firmami) dla jakiej wartości n opłacało sie kupować w firmie D1 a dla jakiego n w firmie D2 ??

Zgadzam się. Aby rozszyfrować o co im chodziło w treści zadania(na 2 strony) to trzeabylo poświęcić minimum 10 min na jedno zadanie!
Mi wyszlo w firmach, ze n ma byc wieksze od 5000, ale nie wiem czy to jest dobrze

pawelblu 11.05.2005 18:06

Cytat:

Napisany przez Loczek

Nie ma trudnych zadan z matmy na poziomie LO ||

qfir 11.05.2005 18:51

Cytat:

Napisany przez Predi
qfir - nie masz racji... troche sie rozni przygotowanie CALOSCI materialu i wybranej partii.......... jedyne co to balagan.... a latwosc zdania powinna byc ta sama, chociaz dla mnie byloby latwiej z nowa
akurat na temacie sie znam bo ja jestem z ub. r ze starej a na nowa idzie moje szczescie

Cytat:

Napisany przez Predi
zobaczysz ze malo bedzie takich co niezdadza mat. tej prawdziwej..... bo prawda o maturze jest taka..... ze to jest nic..... moge Ci to zagwarantowac... wiadomo nauczyc sie trzeba ale jest takie madre powiedzenie: Matura to male piwo w duzym kuflu. zdasz, przyznasz mi racje

wejdz sobie np. na forum gazeta.pl i poczytaj ile osob juz wie (mimo iz nie bylo jeszcze wynikow), ze nie zdalo nowej matury i jaki byl poziom trudnosci :|

polakT 11.05.2005 18:54

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Nie ma trudnych zadan z matmy na poziomie LO ||

zgadzam sie nie ma trudnych sa beznadziejne - czyli takie ktorych nie potrafimy ruszyc, i bardziej beznadziejne ktorych nikt nie potrafi ruszyc ;)

ale czasem zadania sa tak skonstruowane ze pol godziny na wymyslenie sensu a 1-2 minuty rzwiazywania :D

Eliasz 11.05.2005 20:30

A ma ktoś linka do wszystkich zadan z dzisiejszej informatyki? bo jakos nigdzie nie moge znalesc.

qfir 11.05.2005 20:59

Cytat:

Napisany przez Eliasz
A ma ktoś linka do wszystkich zadan z dzisiejszej informatyki? bo jakos nigdzie nie moge znalesc.

http://cke.edu.pl/index.php?option=c...d=220&Itemid=2

Loczek 11.05.2005 21:36

Matko Boska dziekuje Tobie za pomoc w zdaniu "starej matury" :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02.