![]() |
No i jak tam nowa matura ludzie ?? Moje wyniki
polski podst 63% anglik podst 88% rozsz 69% matma podst 82% rozsz 58% A infy nie dostałem ;/ bo szanowne OKE Kraków miało jakieś błędy w bazie i wyniki infy dostane dopiero jutro. Ale ogólnie jestem zadowolony :D |
Cytat:
Pogratulować - według mnie wyniki niczego sobie - szczególnie z angielskiego i matmy podstawowej ! Gratulacje ! Ale słyszałem, że jak już w innym poście napisano, wyniki ogólnie kiepskie. Ja na szczęście zdawałem maturę jeszcze w czasach, gdzie nikt nie myślał o nowej (no może już tam gdzieś w ministerstwie myśleli || ) i nie było tak źle - choć chwalić się nie mam czym, niestety (oprócz polskiego !). Pozdrawiam i równie dobrych wyników z informatyki życzę !!! ro29 |
to moze ja tez napisz eswoje wyniki :D mimo ze nie mam sie za bardzo czym chwalic:
Polski: P - 50% Angielski: P - 90% R - 72% Matematyka: P - 76% R - 48% Informatyka R - ? (nie wydrukowali mi :'( ) //EDIT: 44% |
Z tego co słyszałem to 20% osob, które pisały mate nie zdało i chcą wrócic do starej matury, bo ta okazała sie niewypałem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |