![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: tak jak wyzej | |||
bzdura |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 87.50% |
tortura |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 12.50% |
Wszystkich głosów: 16. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Gość
|
moja nauczycielka z informy jest tempa
siedze na informie i na pytanie ile ramu maja kompy otrzymalem odpowiedz:na wszystkich komputerach sa windowsy 2000 niezle co? jeszcze tylko informa zostala mi do zdania nie wiem co bedzie macie moze podobne doswiadczenia? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Taka odowiedź nie świadczy o tym, że jest tępa, tylko co najwyżej o tym, że się nie zna, a może po prostu nie dosłyszała?
O tym, że jest tępa mógłbyś powiedzieć, gdyby najpierw ktoś jej 10 razy powiedział, że 128 MB, a ona mimo wszystko by odpowiedziała, że Windows 2000. A z kolei o tym, że się nie zna, mógłbyś powiedzieć dopiero na podstawie co najmniej kilku równie "trafnych" wypowiedzi.
![]() |
#33 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
dodam ze swojej strony ze moja siostrzyczka (nie podaje namiarow) wlasnie zdala ostatni egzam maturalny i zaczela sie obijac - irytuje mnie to bo u mnie (jak zwykle) na wydziale zapiernicz lekki... i nie wiem w co rece wlozyc (bez sprosnych sugesti)
nic - wracam plodzic programik robiacy soft-overdrive do sygnalow akustycznych na Texasa 67k...
![]() |
![]() |
#34 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
ja jeszcze nie miałem tego uczucia - SESJA ... ale bedzie dobrze.. miesiąc sie pomęczysz a potem 3 miech wolnego .. i odpoczynku od stresu przedewszystkim !! a kto Ci bedzie patrzył w przyszłosci na oceny, liczy sie ze zaliczone. chyba ze stypendium ? albo naprawde wysokie ambicje ? (trzeba troche przystopowac)
![]() |
![]() |
#36 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Ja jestem juz po maturze i musze przyznac ze to troche "przereklaowany" egzamin
![]() Wszyscy twierdza ze na studiach dopiero zaczyna sie mlyn... Jak dobrze pojdzie to za pare miesiecy sam sie przekonam... Teraz troche OFFTOPIC: wie ktos cos na temat zmian w egzaminach wstepnych na PW z fizyki ? Podobno ma byc wiekszosc (jesli nie sama) teoria, inaczej niz w latach ubieglych. A na www polibudy zadnych zmian nie ma... Zdementuje to ktos ?
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A co do odpoczynku to masz racje, szkoda tylko, ze jeszcze nie mam zadnego pomyslu na to, co mozna by w czasie wakacji ciekawego porobic ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wszelkich ambitnych zapraszam na wydzial elektroniki i technik informacyjnych... zapraszam... szybko sie z tego wyleczycie (albo wylecicie...)
straszny wydzial - juz dawno bym go rzucil w diably gdyby nie to ze po nim faktycznie o robote nie jest trudno zgroza mnie ogarnia jak pomysle o tym co bedzie sie dzialo za miesiac
![]() |
![]() |
#40 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja tez mam "zaraz" sesje i jak widze Was to sobie nie potrafie nawet wyobrazic jak jest Wam ciezko... ze mnie zaden mozg i raczej nie mam wielkich amibicji troche sie obijam...
![]() szczerze Wam wspolczuje... ale dacie sobie rade na 5 ![]() pozdro
![]() |
#41 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Dwóch kolegów z politechniki spotyka się po paru latach: - No i co u ciebie? Jak tam praca? - Wiesz, jak pomyślę jakim jestem inżynierem, to boję się iść do lekarza...
![]() |
![]() |
#42 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
hehehe
![]() ![]() ![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Forumator
![]() |
Dowcip przypomniał mi się, jak przeczytałem to o prześlizgiwaniu się przez studia...
![]() |
#45 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Ja dziś zdawałem pierwszy,a zarazem ostatni ustny egzamin maturalny- z angielskiego.
Zdałem na bdb Innych ustnych nie musiałem zdawać, bo z pisemnych miałem 2x bdb ![]() Alez ja jestem skromny... Pozdrawiam. f.
![]() |
![]() |
|
|