Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Maybach dla o. Rydzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/maybach-dla-o-rydzyka-37090/)

Macio.Men 14.07.2004 16:58

Cytat:

Napisany przez epol
Tak właśnie o to chodzi.

Z tego co wiadomo to RM ma z Pocztą Polską umowę, że RM pokrywa koszty przelewu. Tak więc bierzemy kilku(nastu) :) kolegów, zaopatrujemny się w monetu 1 groszowe i gnamy na poczte. Tam prosimy o blankiety wpłaty na RM i wpiosujemy kwote 1gr. Pani w okienku musi to przyjąc choć może na nas krzywo patrzeć :) Tak, więc łatwo sobie policzyć ile taki Rydzyk traci na jednym przelewie :>

Ła! Mocne! Dzwonię po ekipę ;).

pykson 14.07.2004 17:25

To nie Rydzyk traci na takim 1 groszowym przelewie a starsze i naiwne babcie, ktore nieraz na leki nie maja. Moze wsrod nich sa tez Wasze babcie...

Jezeli to prawda, co pisza te pismaki z tej gazetki to Ojcze przegiales, uwazam, ze taki mercedes s500 by wystarczyl, no, ale z drugiej strony rozumiem Cie: ciezko pracujesz, nie sypiasz po nocach, pomagasz innym, niesiesz polska kulture eterem na wschod, wiec troche wygody sie chyba w zyciu nalezy, nie?

andrzejj9 14.07.2004 17:30

Cytat:

Napisany przez macio.men
Ła! Mocne! Dzwonię po ekipę ;).

Jestem za :spoko:

Chociaż bardziej dla zasady, bo jeśli chodzi o ten artykuł to szczerze mówiąc wydaje mi się, że to bzdura. Ale jeśli ktoś ten samochód na własne oczy zobaczy, to niech da znać :)

andy 14.07.2004 18:12

Autko pierwsza klasa. Nawet Kwak nie ma takiego cudeńka. A co do tych 1 groszówek to niezły pomysł. hehe Rozmienić sobie 10zl i jazda. Wiecie może czy radio Maryja ma strone internetową...?? ?? ??

pykson 14.07.2004 18:24

@ndy, tos se zrobil reklame :D www.radiomaryja.pl, no ale rozumiem, ze bylo wiele mozliwosci. ;)

a co do Kwaka, to co? dlaczego "nawet"? kto on niby jest, ze nawet taki Kwak nie ma takiego cudenka? zwykle zesrany slugus, a nawet maybacha nie ma, hehe

Pierwszy 14.07.2004 18:32

Cytat:

Autko pierwsza klasa. Nawet Kwak nie ma takiego cudeńka.
Tym autkiem wozi się np. Papież, a przecież o. Dyrektor gorszy nie jest :ysz:
chcesz posłuchać RM ??? >proszę bardzo - the best of...< :haha:
UWAGA!! grozi uszkodzeniem szarych komórek ;)

Piotr4s 14.07.2004 20:01

On sobie żyje jak król, ale mając tyle kasy nic nie zrobi dla potrzebujących. Dba tylko o swoją dupę :<

SEBAW 14.07.2004 20:04

Przecież ten samochód kosztuje miliardy... (starych złotych) Ja pierdo...

memorando 14.07.2004 21:00

Cytat:

Napisany przez smolik
Jak w tytule natknąłem się na To dzisiaj. Nóż się w kieszeni otwiera.

cała prawda o radiu maryja:

www.radiomaryja.de

prosze niedawać mi bana za linka bo nic nierobie złego przepraszam jak cos robię źle prosze ostrzec usune pozsta i linka

MacGyver 14.07.2004 21:04

hehe, dobra stronka @memorando :)

memorando 14.07.2004 21:09

Cytat:

Napisany przez MacGyver
hehe, dobra stronka @memorando :)

jak jestes modem i niemam bana to dobrze boje się że w oczach modów przegnę z tym linkiem dlatego jak cos się modom niespodoba prosze o posta z prośba o usuniecie i usunę mojego posta

gallus 14.07.2004 21:12

hehe dobra ta stronka ;), pewnie sam O. Rydzyk projektował i wykonywał zdjęci, a pomysł wpłaty kasy dla radia tez jest :cool:

MacGyver 14.07.2004 21:17

Cytat:

Napisany przez memorando
jak jestes modem i niemam bana to dobrze boje się że w oczach modów przegnę z tym linkiem dlatego jak cos się modom niespodoba prosze o posta z prośba o usuniecie i usunę mojego posta

Banana nie dostaniesz, conajwyżej @Ciapek sam odpowiednio wyedytuje posta ;)
BTW: Ja modem nie jestem 8)

cigmunt 14.07.2004 21:45

CYTATY:
"Jak w tytule natknąłem się na To dzisiaj. Nóż się w kieszeni otwiera."

"Mamy przecież człowieka w Toruniu może go wiec lecutko uszkodzic , a samochodzikiem bym nie pogardził, ciekawe skąd ksiadz wziął tyle kasy na takie cacko, czyżby z samych pogrzebów "

"Ojciec Rydzyk dziękuje swoim sponsorom - słuchaczom Radia Maryja za datki w bardzo ważnej dla niego inwestycji (przecież nie będzie jeździł byle jaką beemką siódemką). Naiwniacy "

"O fuck!!! Ile on musial okraśc staruszek"

"Od dawna na samą myśl o Rydzyku dostaję drgawek. A tu takie coś!!!
Ciekawe czy wierni słuchacze RM już wiedzą na co "idą" te ich "grosze"

DOBRZE PISZECIE CHŁOPCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba ojczulek troche przegiął (o ile to prawda)!!!

andy 14.07.2004 23:16

THX za link. Tylko nie myślcie że zamierzam pomóc Rydzykowi. Chciałem tylko zobaczyć tą stronke. Ks. Ryjek sorry Rydzyk jest na czasie. Własna stronka internetowa. Do czego to dochodzi na tym świecie. Współczuję tylko tym biednym którzy dają kasę i to pewnie nie małą do jego kieszeni. OPAMIETAJCIE SIĘ LUDZIE !!!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11.