![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
![]() Właśnie w radiu podali, że jednak zagrają w Krakowie...
|
|
|
|
#33 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jest stadionem miejskim a nie klubowym. Tak juz jest od ponad roku. A ze mecz bedzie w Krakowie to ja sie tylko obawiam zeby znowu kibice nie rzucali nozami bo teraz emocje wzrosly. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
To, że Lazio ma długi, nie ma znaczenia. Mają je prawie wszystkie znane kluby europejskie, z wyjątkiem Manchesteru Utd. We Włoszech pieniądze na piłkę zawsze się znajdą. Obecnie Lazio będzie miało nowego sponsora. Zresztą ich dług w cale nie jest taki rekordowy. Madrycki Real, chyba ma nawet większe. A posiadanie budżetu 150 mln dol. na ten rok mimo takiej sytuacji finansowej o czymś jednak świadczy.
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Mam nadzieje ze nie tak jak ostatnio. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Na Wirtualnej Polsce ukazał się bardzo fajny wierszyk, drukowany też w Przeglądzie Sportowym.
Przyjaciele moi mili, Makaroni tak stchórzyli, Tak się strasznie bali przegrać, że woleli wcale nie grać. Lecz im wstyd się było przyznać, Że ich zespół to słabizna I za sprawą naszej Wisły Ich ambicje nagle prysły. Więc podnieśli krzyk koszmarny: "Polska to jest kraj polarny, "Gdzie lodowe są boiska! "Pomarzniemy biedaczyska! "Toż to się nie mieści w głowie, "By mecz odbył się w Krakowie, "Tak daleko na północy, "Kiedy my nie mamy kocy, "Ni kubraczków, ni czapeczek, "Ni majteczek na tyłeczek!" Pan z UEFA się zlitował, Do Krakowa powędrował I oznajmił bez żenady: "Tutaj zagrać nie da rady. "Więc najlepiej niech kibice "Sfinansują mecz w Afryce, "Na sawannie pośród słoni, "Gdzie nie zmarzną Makaroni." Tak to było, moi mili, Gdy się Włosi wystraszyli. Od tej pory, przyjaciele, Gdy ktoś drży na całym ciele, Ja mu mówię z wielką gracją: "Stary! Trzęsiesz się jak Lazio!" Trzeba mieć teraz nadzieję, że Wisła wygra. Mam nadzieję, że dokopią Makaroniarzom. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Zaje.............. wierszyk. Usmiałem się ,że hoho.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
^_^ ROTFL..
Ale wierszyk... ^_^
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
![]() |
|
|