![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Medium Speed Error i odczyt z wyprzedzeniem !
Witam !
Kupuje od paru miesięcy płyty tylko jednego producenta - DYSAN Od czasu jiedy je nabywam nie maiłałem ZADNYCH problemów z nagrywaniem. No i nadszedł ten dzień wkładam płytkę clikam Nagrywaj .. buforowanie wszystko ok i nagle >>> MEDIUM SPEED ERROR <<< WRRRRRRRR znowu patrze n płytkę seria ta sama co wczesniej >>> seria z którą nie maiłem problemw pochodziła od RITEKA ... np to wkładam felerną płytke do pudełka / czytaj kosza / i biore następną ... gadnijcie co się stało ... brawo !! MSE ! no to wkurzony wkładam płytę do nagrywarki odpalam CDR Weryfiera i okazuje sie ze to nie RITEK spłodził płytkę tylko ... Multimedia Masters Machinery co. Wszystko by było OK gdyby nie to ze takich płytem mam 20 i parę no to sobie myslę ... pora wyprbowac sztuczki które sam polecam na forum ... Wchodzę we własciwosci systemu / System plików / CD-rom / i wyłaczam odczyt z wyprzedzeniem dla napędów CD -- restartuje Winshit wkładam trefną płytkę klikam burn ... wstrzymuje oddech i ... jest dziła płytka zaczęła się wypalaći tak jush zostało do końca !!! Pisze to tak na przyszłość aby inni mogli z tego korzystać ! Pozdrawiam ! Ostatnio zmieniany przez Laser : 28.10.2002 o godz. 16:49 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|