![]() |
Ciekawe ile prywatnych domów urzedników powstanie z materiałów na te budowy.
|
Cytat:
|
Cytat:
DOKLADNIE!! |
dlaczego oni w ogóle chcą się pchać pod ziemię?
|
Cytat:
skoro na niej pozostało jeszcze tyle do zrobienia;) |
Cytat:
|
Powiem krotko ta inwestycja o ktorej mowa na poczatku jest nierealna, chyba ze jakas firma musi sobie nabic koszty przez fiskusem ...
A Metro w Wawie wcale nie wyglada smiesznie. Fakt faktem zasieg nie jest powalajacy, ale to jest jedna z najbadziej zaawansowanych technologicznie kolejek podziemnych (o ile nie najbadziej zaawansowana) w Europie. Szerokie tunele - w razie wybuchu, czy innych zagrozen nie ma problemu z ewakuacja, nowoczesne wagony (czesc), dobrze rozplanowe stacje i system ochrony. Takze jest malo ale dobrze - to dobrze. Cytat:
|
Cytat:
To co w Waszawie wybudowali to, żeby nie powidzieć dosadniej (mam mokre spodnie w okolicach rozporka). Wybacz. ale jestes lokalnym patriotą.:) Mimo wszystko jestes moim kandydatem. :) |
Cytat:
|
Cytat:
I nie ma tu znaczenia czy pod czy nad ziemia. Tak, czy inaczej ta procedura troche trwa i trzeba tego pilnowac, a to kolejne koszty i czas inwestycji. @rycho. Metra w Moskwie nie widzialem, na zywo widzialem tylko przereklamowane metro londynskie, ktore poza duza siatka niczym sie nie wyroznia, w szczegolnosci bezpieczenstwem czy nowoczesnoscia. Z metra w Wawie korzystam srednio co tydzien i nie mam mu nic do zarzucenia poza wielkoscia siatki (wlasciwie to nitki). Nie wiem co Ci sie w nim nie podoba :) |
Cytat:
I tak zostaniesz moim zięciem.:D Warszawskie metro jeździ i to wszystko co można o nim powiedzieć. Taki tramwaj dwa metry pod ziemią. A tak wogóle to bardzo lubię Warszawiaków, a Ciebie w szczególności.:) Ot taki OT.:) |
Pewnie bedzie tak jak z tym Parkiem Rozrywki, ktore mialo powstac gdzies na wschodzie Polski (dokladnie niepamietam). Dzisiaj juz tylko został smiech i wstyd, ze ludzie uwierzyli w takie bajki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kto na to wyłoży chociaż 1 euro? |
Cytat:
A bedzie tam mozna jezdzic w futrzanych pantoflach? Bo ostatnio M. byl sfrustrowany. Widzialem go w Warszawskim metrze, ssal kasownik i pozadliwie patrzyl na trzewiki kontrolera. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:58. |