![]() |
dodam jak bede w chalpie, nie wlaczylem ftp to nie moge possac zakladek
|
dodane kolejne sklepy!
czekam na kolejne linki oraz propozycje uzupelnienia opisow czy propozycje co wyjasnic dokladniej, czego Wam brakuje |
mam propozycje:
czy moze, w celu rozbudowy bazy, wrzucac takze linki do sklepow NIESPRAWDZONych (czyli takich, z ktorych osoba podajaca link jeszcze nie kupowala) a oferujacych przesylke do polski? oczywiscie z jasnym zaznaczeniem tego faktu i, jezeli tak, to czy wymieszane z tymi sprawdzonymi, czy oddzielny dzial dla nich jakby ktos kupil cos z takiego sklepu, dawal by znac - taka weryfikacja a wtedy byla by kasacja sklepu albo poprawka opisu i przeniesienie do sklepow sprawdzonych, polecanych? |
Pomysł ok, ale ja bym to jednak dał odzielnie, żeby nie było wątpliwości. A po sprawdzeniu przenosić do reszty. Tak chyba byłoby czytelniej.
|
Szukam dalej słuchawek patrząc już też na trochę droższe i zainteresował mnie jeden model Sony. W Polsce kosztują ok. 450-500 złotych, z Chin znalazłem właśnie za 100 z darmową przesyłką (fakt, że jeszcze kilka godzin do końca aukcji). Nigdy nie zamawiałem z tego kraju, więc zastanawiam się czy takie aukcje można uznać za bezpieczne:
http://cgi.ebay.pl/Brand-New-SONY-MD...3A1%7C294%3A50 |
to jest licytacja
na ebay licytacje miedzynarodowe ida duzo wyzej pod koniec niz na allegro wiec poczekaj z ocena oplacalnosci ;) a czy zakupy w Chinach sa bezpieczne - z moich doswiadczen wynika, ze tak |
Również nie mam złych doświadczeń z chińskimi sprzedawcami. :spoko:
|
Oczywiście licytację przegapiłem, ale poszło za ok. 110 złotych (i darmowa przesyłka). W Polsce kilka razy drożej. Czy to mogą być jakieś podróbki? Małe słuchawki podrabia się na potegę, duże pewnie też. Można się przed tym jakoś ustzec? Trochę głupio czekać dwa tygodnie na przesyłkę, żeby potem stwierdzić, że to nie to, co zamawiałem...
|
Z jednej strony - podrabia się wszystko, więc nigdy nie wiesz na co trafisz.
Z drugiej strony - założę się, że oryginalne słuchawki i tak są made in china, więc wnioski się nasuwają same. :mruga: |
Można je kupić od ręki za ok 140 zł:
http://cgi.ebay.pl/SONY-MDR-V700DJ-S...3A1%7C294%3A50 Komentarze - same pozytywne. Sam nie wiem.. Z jednej strony okazja (bo u nas dalej 400...), z drugiej.. Okazji nie ma.. Może zaryzykuję.. Muszę tylko najpierw posłuchać ich w jakimś sklepie, bo niby opisują, że świetne i w ogóle, ale wiadomo - każdy woli coś innego. ---- EDIT Dobra, nie było tematu: Cytat:
Wracam do KOSS'ów i nie kombinuję, bo tylko stracę na tym czas i pieniadze. A stara zasada się potwerdza - okazji nie ma. |
Z mojej strony drobna sugestia, aby obok linka i informacji kto go dodał dopisywać jeszcze datę dodania. Przy większej ilości linków trudno będzie się zorientować, które linki zostały dodane od ostatniego razu, gdy czytaliśmy ten wątek. A tak wszystko byłoby jasne :)
|
nowe sklepy, zmiana regulaminu watku - doszla kategoria sklepow niespawdzonych oraz daty dodania przy linkach zogdnie z sugestia Barteza :)
|
Ilość załączników: 1
Kolor czcionki wyróżniającej sklepy niesprawdzone do zmiany. Na domyślnym stylu forum wygląda tak:Załącznik 52196
|
Cytat:
|
Poza oczo***nością to nie wiem, jaką może to mieć zaletę ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38. |