![]() |
Nieźle. Ale czy teraz jest jeszcze sprzęt, który nie posiada wbudowanej..? (pomijam wynalazki typu superultranetnotebooki)
Chociaż odtwarzanie przez usb brzmi nieźle, ale no właśnie - coś takiego tylko z BR.. |
wlasnie netbooki :)
choc zanim kupilem netbooka myslalem, ze nagrywarke usb szybko dokupie, to teraz, mimo ze to moj jedyny kompa i w domu nie mam nic co ma cd-rom, nie brakuje mi tego :) |
Cytat:
Ani w Maku mini, ani w netbooku, ani w nadchodzacym laptopie (MacBook Air) nie bedzie napedu optycznego, gdyz jest mi on zwyczajnie niepotrzebny. Tez myslalem ze szybko dokupie SuUperDrive na USB, ale okazalo sie ze zakup jest bezcelowy. |
Coś w tym jest.. Sam w notebooku praktycznie nie używam.. W stacjonarnym sie jeszcze zdarza, ale głównie, żeby jakieś płytki z gazet przeglądać. Choć fakt, że to jeszcze jakiś czas będę pewnie robił, więc brak napędu byłby problemem.
No i filmy na BR. |
Filmy to argument... Ale raczej oglada sie je na TV, a nie malym ekranie komputera, wiec bardziej zasadny jest odtwarzacz stacjonarny.
Lub konsola. Tak, wiem rycho. |
Jeszcze ani jednego filmu na BR nie obejrzalem na telewizorze ;)
|
Czegoś tam szukałem na Allegro i postanowiłem jeszcze sprawdzić na Ebay'u. Oferty z UK były podobne i już miałem zamknąć stronę, ale spojrzałem jeszcze na międzynarodowe. Znalazłem kilka ofert z Hongkongu...
To, że ceny z przesyłką są kilka razy niższe to żadna nowość (i właśnie zamówiłem), ale jak przy okazji zacząłem przeglądać oferty niektórych ze sprzedawców, którzy akurat to mieli... Przykładów już nie będę dawał, ale jeśli ktoś ma ochotę poprzeglądać, to tych dwóch ma naprawdę masę różnych rzeczy - przesyłka oczywiście darmowa lub prawie darmowa, a większość rzeczy po dosłownie kilka złotych: http://www.ebay.pl/sch/winddeal/m.ht...id=p4340.l2562 http://www.ebay.pl/sch/edarenus/m.ht...id=p4340.l2562 |
Daj znać jak przesyłka przyjdzie :)
|
Zobaczę, co szybciej, bo dzień wcześniej zamówiłem coś z UK :)
|
na www.mymemory.co.uk znizka 25% na wszystkow dniu dizsiejszym
wystarczy podac kod SPRING25 |
Wie ktoś może hmm... gdzie się wpisuje dane karty płatniczej na tym majmemory? Nigdzie nie widzę. ;) Mogę tylko edytować dane adresowe w MyAccount i nic więcej.
|
przy zakupach :)
|
Zawsze mnie zastanawialo jak mozna podac dane karty debetowej zamiast kredytowej skoro debetowki nie posiadaja CVV2. Moze mi to ktos lopatologicznie wytlumaczyc, jako ze przy okazji pytania Beriona podepne sie pod temat?
|
Cytat:
|
nawet zwykla visa ma cvv
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |