![]() |
Mam pytanko, ile kosztowałaby wysyłka tego tshirta z Amazona:
http://www.amazon.com/OVOXO-Drake-We...ds=drake+shirt Bardzo mi zależy :-). |
|
13 dolców... sporo
|
Mało kto, tu same bezrobotne, karty kredytowe przecięte ;)
Wrzuć do koszyka, checkout i podliczy. Nikt Ci na to pytanie nie odpowie, bo możesz dostać promo czy coś, z VAT i cłem to też nigdy do końca nie wiadomo. // edit demek ma rację ofkors, ale wrzuć do koszyka trafiałem w ten sposób jakieś promocje |
Beznadziejnie, w cenniku 13 dolców, a w podliczeniu końcowym, jak już chciałem kartą płacić - 29,90 sama wysyłka...
|
A nie 4,49?
WOW:) |
Na niemieckim Amazonie znalazłem tego samego t-shirta, 20 euro z wysyłką :) pewnie chapnę, przyjacielowi chciałem prezent zrobić, bo mnie tez ostatnio zaskoczył :-D.
I bez gejowskich dogryzek proszę. |
Chciałem coś odpowiedzieć.
No ale bez gejowskich dogryzek, to już lepiej nic nie mówię. |
Cytat:
dopiero teraz, bo chyba ze dwa miechy na forum nie zajzalem ;) |
Ni jest ładny, ładny byłby z kotem, moim ko
|
Czy ktoś na forum ma możliwość sprowadzenia kilku rzeczy z USA (np. z amazonu?)
;) |
Panowie(Panie?:) mam problem z przesylka z amazonu.de bo nie dotarla. Zamowienie zlozylem w grudniu na dwa produkty - jeden jak sie okazalo byl niedostepny i wszystko mialo byc wyslane razem w celu zaoszczedzenia na przesylce.
Po jakims czasie amazon(paczka bezposrednio od nich) zdecydowal ze wysle 1 przedmiot a drugi jak bedzie dostepny. 25 stycznia wyslali 2 przedmiot, mial dojsc do wczoraj. Rozumiem ze czas to plus/minus kilka dni ale gdzie to zglosic? Szlo standardowa paczka. Opcje mam takie(czyli zadne) Cytat:
Z amazonu korzystalem tylko kilka razy(2 z .uk i teraz drugi raz z .de). Na uk jest opcja kontaktu ze sprzedajacym i zlozenia skargi - czy tu nie ma jej dlatego ze to amazon wysylal? Temat czesciowo nieaktualny bo wlasnie listonosz przyniosl paczke:) ALe czy ktos moze mi napisac gdzie taka opcja sie znajduje? |
Jakie sklepy z elektroniką/photo polecacie? Konkretnie chodzi o USA. Amazon ma dobre ceny?
|
Panowie chcialem kupic vaporyzator z USA. Cena 249,99. czy dowala mi do tego jeszcze jakies clo i podatek ? Czy to losowa sprawa ?
|
To sie chyba przez W pisze. Masz sporo szanse na clo i podatek albo i zatrzymaja na granicy;)
Nawet nie pytam po co;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:18. |