![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Re: Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
Ale nie to mnie sklonilo do napisania postu... Jezusku Kochany co sie ze mna dzieje!??! wlasnie uswiadomilem sobie ze smutno mi sie zrobilo zem nie tatus.... Chlopaki ratujcie!!!! Co sie ze mna dzieje!? Myslicie ze to przejdzie?? Cholera moze cos przedawkowalem...
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
PS ciekawe czy ktos to juz pil z forumowiczow
|
|
|
|
#18 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Re: Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
w Łodzi w pabie irlandzkim - podły,wiem bo piłem zaraz po powrocie z Anglii.Poza tym nie spotkałem. BD gdzie to kupujesz - już jade
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
Zapomniałem dodać - dawne polskie cydry,to było właśnie to.
"Scrampl Jack' to mocno gazowany cienkusz jabłkowy /dawny nasz cydr jabłkowy/,który angole podają jako piwo. Doskonały jest francuzki cider wiśniowy,ale u nas nie widziałem.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
kiedys widzialem w sklepie ale to bylo juz dosc dawno temu ... a szkoda
|
|
|
|
#21 | |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
Re: Re: Re: Minął okrąglutki roczek !!!
[QUOTE]bgn napisa***322;(a)
Cytat:
Sie chłopie nie wygłupiaj,bez Ciebie i jeszcze paru gości to nie byłoby to Forum. Fakt,coraz więcej nowych ksywek,mniej i bardziej ciekawych,ale miło czasem przeczytac coś od starych zgredów - soli tego Forum
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
Cider
pytanie do Warszawiaków - widział to kto gdzieś?
Może ktoś z Trójmiasta gdzies to napotkał? Bo w Łodzi,to w pabie irlandzkim-czasem
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wiec odpowiadam
Cider jest to najbardziej zdradliwa rzecz jaka moge sobie wyobrazic - ja gustuje w szwedzkim - dowolnym, najlepiej z supermarketu gdy mialem 13 lat i bylem na wakacjach w szwecji doprowadzilem sie tym napojem do stanu nieprzytomnosci - 4 politrowe butelki 'soku jablkowego' i spalem 16 godzin... (napoj ten smakuje jak sok jablkowy z cugestia cynamonu - alkohol wyczuc ciezko a ma go czasem i 7%...) od tego czasu KOCHAM ten napoj miloscia ktora nigdy nie wygasnie w Polsce nie widzialem tego jeszcze - choc przyznam ze poza przejzeniem lokalnych monopoli nie szukalem- zawsze znajdzie sie ktos kto akurat wraca ze skandynawii i przywiezie ustawowe 20litrow... a wtedy... hejze ho! hejze hA! jeszcze mnie trzyma po wczorajszym...
|
|
|
|
#24 | ||
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie ja bylem w takim szkockim pubie, gdzie sprzedawali kilka rodzajow i byly takie co mialy mniej % niz browarek a konczyly sie na takich o mocy wina ![]() ogolnie to milo wspominam swoja bytnosc w szkocji ![]() gdyz z racji braku ladnych szkotek spedzalismy sporo czasu w pubach gdzie przychodzily panny z poza szkocji a jak kazdy wie Cider pozwala sie latwo dogadac ...
|
|
|
|
#25 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
heh zetoxa a ode mnie zgrzewka zywca - badz co badz jedno z najlepszych polskich piw
heh ja przegapilem moje 2 latka - 05.12.2000 r
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#26 |
|
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
Poltora roku, a jako gosc to nie pamietam ile czasu moze pol roku!o i w koncu mam 200 postow(mala rocznica), ale ja tak lubie sobie obserwowac co siem dzieje i czasami cos napisac!
Dla wszystkich "staruszkow" i nie tylko pozdrowka od TVC!
|
![]() |
|
|