![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 | |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() MODERATOR zmienia posty ADMIN zmiania podpisy co będzie dalej? Monter? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() A i bardzo dobrze że zmieniłeś mu podpis ![]() Ale myślę że shkieletor juz się nie pojawi na naszym forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
Juz tu nie zagląda......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?! ![]() ![]() też jestem w szoku ![]()
![]() |
#67 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie popieram zmiany podpisu - wywalenia posotw ktore mu zaserwowalem nie popieram rowniez - ale stalo sie - nie umiem ich przywrocic a podpisu zmienic
BD - agresja rodzi agresje - zalozy sobie nowego nicka i jak sie wkurzy to bedzie rozrabial Monter tu zaglada - chyba ze wzgedow sentymentalnych - dosc regularnie (czasem go widuje)
![]() |
![]() |
#68 | |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
No może jednak: Na mnie psy wieszano, a teraz sądze że jest o wiele gorzej... Ale to moja subiektywna ocena. Nigdy nikomu nie zmieniałem podpisu na inny, a już tym bardziej na obraźliwy lub mający daną osobę poniżyć. Kwestie kto to robi i po co pozostawiam sumieniu tejże osoby. Są granice, których przekraczać nie wolno. Ale moje zdanie zawsze się nie liczyło więc możecie to wyciąć, macie na to moje błogosławieństwo. PS. 1. Zmianę podpisu na ten jaki teraz widnieje osobiście uważam za przegięcie pały - sam bym sie podał do dymisji za takie coś, ale nie mogę, bo już sie zdymisjonowałem ![]() 2. Potwierdzam: NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA Amen.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!
ponioslo mnie - sory
podpisu juz nie ma ... ale pytanie jest nada aktualne ... skad sie biora takie ..
![]() |
#71 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() ale fakt faktem zmiana podpisu to przegięcie / zeby nie nazwać tego dosadniej brakiem kultury bo text był rażąco obelżywy i nie tłumaczy tego totalne chamstwo wypowiedzi poszkodowanego/ którego bym się nie spodziewał po BD a teraz mały apel jak się juz troll pojawi to NIE KARMIĆ TROLLA a sam sobie pójdzie a i przypomniao mi sie ![]() pozdro
![]() |
![]() |
#72 | |
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
dziękuję za słowa uznania. przynajmniej ktoś mi napisał, że nie jestem pospolity ![]() ja tam nie mówię, że jest taka możliwość - ja tylko mówię, że nie mogłem pisać nic w tym poście. i tej wersji będęsię trzymał. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nikt nie watpi w to ze nie mogles - ale nie przeszkadza ci to i nie przeszkadzalo twierdzic ze mialem w tym udzial - i to personaleni JA a nie ktokolwiek inny...
i wkurzalo mnie to i wkurza bardzo - bo jak juz piaslem wczesniej - a) nie moge b) mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zlosliwe utrudnianie zycia innym (obcym mi zupelnie) osobom howgh
![]() |
![]() |
#74 | |
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
![]() a co do obcości... wcale nie jesteśmy sobie tacy obcy. no, może ja tobie, ale nie odwrotnie. aha, ja nigdy nie liczyłem na wasze zrozumienie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|