![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Kto lubi moderatorów | |||
- |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
- |
0 | 0% |
- |
0 | 0% |
- |
0 | 0% |
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 18. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
JA mu chyba coś extra wymyślę
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Ogłaszam wszem i wobec że nie godzi się mieszać z błotem nikogo na tym Forum, a Moderatorów w szczególności.
Proponuję dobrowolnie wycofać się z odpowiadania na posta o tak niskim poziomie (aby nie świadczyło to o ogólnym poziomie forumowiczów). Mam cichą nadzieję że poziom bardziej zaawansowanych stażem i doświadczeniem forumowiczów jest znacząco wyższy. Oficjalna komisja składająca się ze: mnie, mnie, mnie oraz mnie postanowiła wyzerować i zakończyć prezentowaną wyżej ankietę.
![]() |
#63 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() 2) drogi Zbiegu, nie chciałbym wyjść na ignoranta, ale wydaje mi się, żeś zapomniał o jednej z podstawowych zasad tworzenia komisji: liczba członków powinna być niparzysta! a wg. moich obliczeń, ty, ty, ty oraz ty, to w sumie cztery osoby,a więc liczba parzysta:cool: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
1. Dlaczego moderator ma być kimś lepszym od normalnego usera?
2. Jakoś tak się przyjęło, że nie lubi się cenzorów. 3. Moderator (z angielskiego moderator), opiekun listy dyskusyjnej, do którego obowiązków, oprócz dozoru technicznego, należy również nadawanie tonu dyskusji, przywoływanie do porządku zbyt gorących dyskutantów, filtrowanie dochodzących na listę wiadomości odbiegających od tematu lub nieprzystojnie sformułowanych (filtry niektórych wiadomości, np. anonsów reklamowych mogą być automatyczne); rodzaj cenzora. Hasło opracowano na podstawie ***8220;Słownika Encyklopedycznego - Informatyka***8221; Wydawnictwa Europa. Autor - Zdzisław Płoski. ISBN 83-87977-16-0. Rok wydania 1999. A ja to ctrl-c ctrl-v z: (wiem.onet.pl) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|