![]() |
Ciekawe co na to Zbiegu :)
|
niezly manewr z tym numerkiem :)
ale: nawet papier toaletowy wie ze aby byc uzytecznym trzeba sie rozwijac jest tez druga strona w dupie to mozesz miec najwyzej Z(bieg)unke, bo ze Zbiegiem moze byc problem... |
przyjdzie Zbieg lub Bartek i wyrówna :o :o
|
BD - ok ob
ZBIEGł - a fuj, (na razie) |
kizio czy asz tak bardzo sie nie rozbujałeś z tymi wyzwiskami na temat moderatorów . Wypisujesz seriale tu i tam i żucasz wyzwiskami na moderatorów , masz mało postów za to wszystko może cie spotkać zaskakująca kara.
|
Re: !!!!!!!!!!!!!
Cytat:
No wiesz każdy tak samo może pomyśeć o Tobie / bez urazy oczywiście / każdy ma własne zdanie i rozum a to co nim wymyśli i napisze świadczy tylko o nim. |
Kizio: przeginasz- u mnie dostałbyś bana hoście, a jak bym miał zły humor to jeszcze bym wysłał maila do Twojego abuse'a.
|
Sonda - a raczej możliwe odpowiedzi - to nawet mi się podoba ;)
ale swoją drogą kizio - ile Ty wypiłeś ??? |
ja, oczywiście, przeciwko moderatorom nic nie mam - i tej wersji będę się trzymał;)
ostatecznie, wywalili tylko dwa moje tematy. co do pierwszego, to nie zaprzeczam, że podawanie numerów kart płatniczych może budzić zastrzeżenia, ale przy tym drugim to już się trochę wkurzyłem(( ale spoko. ostatecznie nikt nie jest doskonały, nawet moderator:-D |
Cytat:
|
Re: Moderatorzy
Cytat:
Adres IP: 80.48.28.254. Nazwa hosta: mglista2.rybnet.pl. a posta juz nie ma :) |
wyszedlem z wprawy:)
heheheh wyszedlem chyba z wprawy w kasowaniu postow
bo wszyscy sa juz tacy grzeczni a tu taki KIZIOL co ma 16 postow na koncie zaczyna szalec PS jak skasowalem cos za duzo to sorki ... |
off-topic
wsumie mozna by zmienic nieco odpowiedzi na ta ankiete :)
1. Ja lubie 2. Ja nie lubie gdy sie mowi o nich zle :) 3. On lubi 4. On nie lubi gdy sie mowi o nich zle :) |
Sorry
Przepraszam za ten posty i tą ankietę niechcialem nikogo urazić a co do postu z moim numerem ip proszę go skasować plesse:'( :( :'(
|
Port State Service
22/tcp open ssh 80/tcp open http 113/tcp open auth 8080/tcp open http-proxy Squid/2.4.STABLE3 Czyli najprawdopodobniej koleś nie ma publicznego ip. Teoretycznie jest możliwe, że to jest jego własny serwer linuxowy, ale z jego wypowiedzi raczej wynika, żę koleś jest za.... żeby sobie postawić samemu serwerek. Tak właściwie to jak wywaliłeś jego posty to trzeba było wywalić cały wątek bo bez jego postów to raczej nie ma większego sensu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:20. |