![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
:-)
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
ok kupuje RIO
![]() Edit. Ale troche mnie zastanawia ten sprzedający. Mam pewne obawy, żeby kasy nie stracić Ostatnio zmieniany przez Lutnik : 06.03.2005 o godz. 14:47 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
masz na mysli tą samą aukcje co ja ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43938600 bo jesli tak .. to ten koles to SUPER SPRZEDAWCA który ma ponad 700 pozytywnych komentarzy. wiec nie widze problemu ![]()
![]() |
#18 |
![]() |
chyba pomyliłes linki do aukcji ... bo ten twój sprzedawca od muvoka nie jest SS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
rio nie ma nagrywania, zastanow sie
creativa znam, moge polecic rio ma za to sluchaweczki wypasne w zestawie, ale ma tylko usb1.1 creative usb 2.0 no i na rio bedziesz czekal za 2 tygodnie... acha, creative lzejszy jest. wiec kupuj co chcesz.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
nie znam się na tym,,,ale braciszek ma jakiś playerek Creativa i bardzo go chwali. Póżniej podam model.
![]() |
#22 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zresztą jak przeglądam te aukcje, które pokazaliście i linki, to widzę, że IRiver rzeczywiście jest wzorcem dla innych, bo 90% tych wszystkich odtwarzaczy innych firm stara się dokładnie skopiować wygląd IRiverów. Mniej lub bardziej udanie, ale jednak trzeba przyznać, że z wyglądu urządzenia są bardzo podobne. Niemniej jednak zdecydowanie polecam IRivera, nawet dodatkowym kosztem, bądź zrezygnowania z dodatkowej pojemności bądź funkcji.
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
na placu boju pozostali :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44234171 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43456472 i ewentualnie zwykły Muvok TX.. choć jego design nie przypadł mi do gustu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() |
Cytat:
hmmm mowisz ze bez hdd? why? niby wiecej pradu zre, ale pokaz mi grajka z wbudowanym flashem 4GB. tymbardziejn ze teraz Seagate wypuscil nowe dyski jednocalowe o pojemnosci 6GB i jakimis tam unowoczesnieniami specjalnie dla grajow mp3. jak dla mnie, flash odpada... za malo... ostanio spodobal mi sie creatvie zen micro. moze opchne ipoda mojego i zmienie na zena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
No a jeśli ktoś potrzebuje to IRiver ma oczywiście stosowne modele ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() |
Cytat:
nie pogubisz sie w plikach, po to sie robi playlisty ![]() 4 GB na co wykorzystac? aktulanie mam 2,3GB muzyki, wiekszosc mp3 mam w 192kbps a najczesciej w 256 vbr. wiec swoje zajmuja... pozostale miejsce trzymam w razie potrzeby w stylu ide na akademiki, to podpinam pod usb i sobie albo koledze filmik zrzucam. sie nie bawie w cdr albo cdrw. no, dla mnie player to tez droga dom-agieh, agieh - dom. no , a jak sie ociepli to jeszcze moze zaczne biegac, w co bardzo watpie ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
mialem okazje porownac Muvo z kolegi iPod Mini. na dokladnie tych samych piosenkach z tymi samymi sluchawkami... Muvo jakos brzmialo lepiej, i kolega tez to potwierdzil. do tego dochodzi jeszcze bateria z ktorej pewnie wyciskasz 8-9 godzin (kumpel swojego kupil 2 tygodnie temu i to wyciaga) przy 12 godzinach Muvo z wyciagalna bateria, wkladasz druga i idzie dalej. ale to by chyba bylo na tyle. Mini ma lepsze rozwiazanie nawigacji co mi sie nie przydaje bo i tak jest non-stop na 'shuffle' ale czasami by bylo fajnie sie pobawic. ale wlasnie gdy przychodzi do jakosci glosu to jestem pod wrazeniem Creative Muvo2. nie specjalnie Cie Edwardo rozumie jak mowisz "pokaz mi...z wbudowanym 4gb flashem". taki wlasnie jest w Muvo2. wyciagali je przedtem i sprzedawali jako FlashDrive do aparatow. no nic, jak juz widac bardzo polecam Creative. <edit> aha, nowa wersja Mini ma juz lepsza baterie. przypomnialo mi sie bo kolega kupil swojego tydzien przed ogloszeniem przez Apple tego nowego. Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 07.03.2005 o godz. 03:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Co do playlist to ich nie używam, nawet na kompie. Ja i tak najczęściej jadąc 40 minut na uczelnię słucham w kółko jednej piosenki. Zresztą podobnie robię nawet pracując przez kilka godzin nad projektem przy komputerze. Najwyżej co kilka godzin, jak mi się znudzi to włączam inną. Tak więc sam widzisz, że dużo pamięci mi nie potrzeba. Właściwie 4MB by wystarczyło ![]() Co do biegania, to ja już swojego playerka do tego używałem (w sumie oprócz drogi na uczelnię, do tego też przede wszystkim go kupiłem) i sprawuje się świetnie. Jak tylko zrobi się trochę cieplej to znowu będzie mi służył do tego celu. @ Shuma Przy porównywaniu dwóch playerków pamiętaj, żeby robić to na tych samych słuchawkach. Jak wiele od nich zależy przekonałem się właśnie na swoim odtwarzaczu. Kupiłem sobie razem z nim słuchawki Kossa, w których dźwięk jest po prostu rewelacyjny. Przy wszystkich innych też jest niezły, ale jednak nie ma między nimi porównania.
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() |
Cytat:
co do baterii - sam sie zdziwilem gdy zrobilem sobie tescik. wzialem naladowalem go na full, wlaczylem play, podpialem sluchawki i zostawilem. po 10,5 h wykitowal. movo2 odpada. juz pisalem ze moglbym zamienc go na iRivera z hdd z serii H10 albo Creative Zen Micro lub tez Mpio z hdd. shauma, z tym flashem 4gb to jest tak ze zarowno movo jak i ipod mini maja wbudowane dyski twarde 4200 obrotow, z interfejsem chyba compact flash II. w kazdym badz razie w movo siedzi jednocalowy dysk hitachi. w podzie tez. a tak to nie znajdziesz grajak ktory bedzie mial pamiec flash w rozmiaze 4GB. najwieksze to 1GB, reszta ma mini hdd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() |
Cytat:
![]() przez pare godzin jedno i to samo... podziwiam... a playlisty same mi sie robia jak wrzucam albumy na grajka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|