![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
nom Edwardo sie musze z toba zgodzic... jednak dzwiek w Muvo jest akurat lepszy niz w apple. wyglad to juz kwestia opini, a nawigacja jest faktycznie do duszy. (co do dzwieku to tak jak pisalem; wgralismy te same pliki, te same sluchawki, no i slychac bylo roznice; dlatego musze stanac przy swoim)
...i jakos tak nie pasuje mi sama pop-kultura iPod'a. ludzie w L.A. swiruja iPodami jak by to byly diamenty. biale sluchaweczki specjalnie zostawiaja na zewnatrz i co minute sami zmieniaja piosenki; paluchem na kole nawigacyjnym iPoda, wzrokiem po ludziach patrzac czy juz ich iPoda zauwazyli. WIEM ze nie wszyscy tak robia, ale zdecydowana wiekszosc ludzi z ktorymi codziennie jezdze metrem. mozesz mi to jakos wytlumaczyc, czy moze to sie dzieje tylko tutaj ?? Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 07.03.2005 o godz. 19:03 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
shuma02 no ja nie wystawiam poda na widok swiatla dziennego jak nie musze. starch i tyle. wciskam play w domu, potem stop na uczelni i tyle. tak to caly czas w kieszeni siedzi. no prawie.
a sluchawki, sluchawkami, biale sa bo sa, ale popatrz na inne sluchawki np Koss albo Sansecostam. na czarnym pasku bialy napis wywalony w kosmos zeby z daleka bylo widac. ja mam oprocz zestawowych bialych pchelek jeszcze panasonic nauszne. no i chodze na zmiane w zaleznosci jak mi wygodniej. teraz z playerami sie robi jak z komorkami sie porobilo. smycz i na szyje.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
smycz i na szyje, dobre.
![]() piszesz ze strach... czy jest az tak zle ? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ja fonika zawsze noszę w kieszeni, tylko słuchaweczki wystają za bluzy
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Kradna wszystko. W Poznaniu są miejsca w ktorych sciagam mp3 playera z szyi i wkladam do torby. Są miejsca w ktorych telefon wkładam do torby albo w jakies inne bezpieczne miejsce. Nie chodzi ze okradna ale mozna dostac po twarzy przy okazji. Fakt jezeli sie cos trenuje to jest jakas sfera bezpieczenstwa. Ale jak wyleci 3 to nie ma szans... Co do odtwarzaczy...widzialem juz pare przypadkow ze wyciaga koles iRivera i czeka az ktos spojrzy bo podswietleniem zabłyszczał. Fakt ze narazie tutaj jest to przypadek 1/1000 ale zdarzaja sie. @Lutnik : zastanow sie naprawde za ile chcesz go kupic / jak czesto bedziesz go uzywac / czy jestes wymagajacy co do jakosci. Bo jezeli przywiazujesz wage do tych rzeczy to naprawde lepiej poczekac rok i kupic iRivera / Creative Zen (Muvo) / iPoda
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ps: W obydwu przypadkach - [joke]
|
|
|
|
#7 |
|
the one
CDRinfo VIP
Kurcze, dopiero teraz zobaczyłem ceny odtwarzaczy mp3 i porządnie się zdziwiłem, bo nie wiedziałem, że aż tak już potaniały.
W takim razie moja odpowiedź na pytanie, jaki odtwarzacz do 300 złotych jest taka, że ten: http://www.agdrtv.com/odtwarzacze_mp...0_t_256_mb.php Wiem wiem, to raczej 300 złotych nie jest, ale naprawdę ten sprzęt jest tego warty. Ewentualnie ten model: http://www.agdrtv.com/odtwarzacze_mp..._tc_256_mb.php jest o stówkę tańszy, a myślę, że także bardzo dobry
|
|
|
#8 |
|
:-)
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
hmm chciałem kupić za max 300zł
a teraz się rozglądam za towarami nawet powyżej 500zł to jest Fobia Chyba kupie jednak RIO CHIBA 256mb za 299zł
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
). Pamiętam zresztą, jak sam kupowałem sprzęt. Też cena wywoławcza miała być "trochę" niższa niż ostatecznie to wyszło. Ale tak jest chyba zawsze Ważne, żeby być przekonanym do zakupu i potem go nie żałować. Jak sprzęt będzie Ci się podobał, to o tej stówce czy dwóch więcej szybko zapomnisz
|
|
|
|
#10 |
|
:-)
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43353778 teraz tylko czekam aż dojdzie i zrobie taki mini test
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
tez wlasnie sie zastanawiam na jakims odtwarzaczykiem, ale maks do 700zl i z minimum 1GB, z poczatku myslalem o tych "samsungach", ale widze, ze nie ciesza sie u Was dobra opinia, wiec... mysle, ze ten bylby ok:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44767376 w sumie roznica od tych pseudosamsunogw kilkudziesieciu zlotych, a firma o wiele lepsza i sprawdzona ? ![]() a i jak wyglada jakosc nagrywania "dyktafonem", lepiej niz z komorki T630 ?pozdro ![]() -edit- a co sadzicie o http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43788967 , bo po dluzszym czytaniu i namyslaniu sie stwierdzilem, ze jak juz kupic to cos porzadniejszego, bo... i roznica niecalych 300zl, a o 4GB wiecej... ![]() pozdro
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 14.03.2005 o godz. 21:34 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Wybaczcie, ze topic odswiezam, ale jakbym posta zedytowal to nikt by zmiany nie zauwazyl
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45351308 - SUPER kuszaca i dobra oferta moim zdaniem, co Wy o tym myslicie? za dwa tygodnie ZEN jest moj.. [nie wiem czy nie dolozyc 100zl i miec 20GB? tylko ze wiekszy, ciezszy i brak panelu dotykowego...] pozdro
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
the one
CDRinfo VIP
Niezły, ale ja wyznaję religię IRiver więc...
|
|
|
#14 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
andrzejj'ku, wiem, ze iRiver jest najlepszy w tym co robi [playerki mp3 m.in.], ale nie stac mnie na kupno takiego z 5GB pojemnosci, ktory zapewne kosztowalby kilka razy wiecej niz ten creative'a, jakoze creative jest ceniona firma, domyslam sie, ze nie bede zalowal zakupu - jak ktos mial z tym stycznosc to prosze o opisnie/wrazenia.., a w miedzyczasie znalazlem oferte za 729zl!
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Spoko, dla mnie po prostu IRiver jest rewelacyjny jeśli chodzi o jakość dźwięku, ale nie ukrywam, że nie miałem do czynienia z Creativem. Poza tym dla mnie akurat tak duża pojemność jak już pisałem, nie jest potrzebna, więc wolę mniej, ale lepiej
![]() Ale z tego, co czytałem to ten model Creativa, o którym myślisz, to naprawdę dobre urządzenie
|
![]() |
|
|