![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do baterii to w IRiverze jeden paluszek starcza na 40 godzin
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
:-)
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44307745 a ten LG ? Pierwszy raz go widzę
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Kup Creative'a tego co podał @sayan, a będziesz zadowolony ![]() Ja bym wynalazków nie kupował ![]() MuVo jest już sprawdzony
Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 07.03.2005 o godz. 16:46 |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
![]() |
no to ci powiem że Creative odpada . Naczytałem sie o jego słabej jakości plastiku, który bardzo łatwo sie rysuje. Zresztą nie kombinuje poprostu zanim coś kupię muszę się upewnić że robie dobrze, a nie kupować w ciemno.
Kolejna propozycja -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44106268
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
![]() |
eee nie porównuj MSI do RIO
Narazie to on jest moim faworytem... Czekam na komentarze ale kogoś kto sie na tym zna.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
kup flyfisha, zrob se naklejeke iriver i bedziesz mial wypasnego grajak w przystepnej cenie...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
![]() |
chyba sie nie zrozumieliśmy
Zresztą nie ważne. Widzę że fachowej porady nie otrzymam. A szkoda, myślałem że tutaj takie znajdę.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
nom Edwardo sie musze z toba zgodzic... jednak dzwiek w Muvo jest akurat lepszy niz w apple. wyglad to juz kwestia opini, a nawigacja jest faktycznie do duszy. (co do dzwieku to tak jak pisalem; wgralismy te same pliki, te same sluchawki, no i slychac bylo roznice; dlatego musze stanac przy swoim)
...i jakos tak nie pasuje mi sama pop-kultura iPod'a. ludzie w L.A. swiruja iPodami jak by to byly diamenty. biale sluchaweczki specjalnie zostawiaja na zewnatrz i co minute sami zmieniaja piosenki; paluchem na kole nawigacyjnym iPoda, wzrokiem po ludziach patrzac czy juz ich iPoda zauwazyli. WIEM ze nie wszyscy tak robia, ale zdecydowana wiekszosc ludzi z ktorymi codziennie jezdze metrem. mozesz mi to jakos wytlumaczyc, czy moze to sie dzieje tylko tutaj ?? Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 07.03.2005 o godz. 19:03 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
shuma02 no ja nie wystawiam poda na widok swiatla dziennego jak nie musze. starch i tyle. wciskam play w domu, potem stop na uczelni i tyle. tak to caly czas w kieszeni siedzi. no prawie.
a sluchawki, sluchawkami, biale sa bo sa, ale popatrz na inne sluchawki np Koss albo Sansecostam. na czarnym pasku bialy napis wywalony w kosmos zeby z daleka bylo widac. ja mam oprocz zestawowych bialych pchelek jeszcze panasonic nauszne. no i chodze na zmiane w zaleznosci jak mi wygodniej. teraz z playerami sie robi jak z komorkami sie porobilo. smycz i na szyje.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
smycz i na szyje, dobre.
![]() piszesz ze strach... czy jest az tak zle ? |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() Ja fonika zawsze noszę w kieszeni, tylko słuchaweczki wystają za bluzy
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Kradna wszystko. W Poznaniu są miejsca w ktorych sciagam mp3 playera z szyi i wkladam do torby. Są miejsca w ktorych telefon wkładam do torby albo w jakies inne bezpieczne miejsce. Nie chodzi ze okradna ale mozna dostac po twarzy przy okazji. Fakt jezeli sie cos trenuje to jest jakas sfera bezpieczenstwa. Ale jak wyleci 3 to nie ma szans... Co do odtwarzaczy...widzialem juz pare przypadkow ze wyciaga koles iRivera i czeka az ktos spojrzy bo podswietleniem zabłyszczał. Fakt ze narazie tutaj jest to przypadek 1/1000 ale zdarzaja sie. @Lutnik : zastanow sie naprawde za ile chcesz go kupic / jak czesto bedziesz go uzywac / czy jestes wymagajacy co do jakosci. Bo jezeli przywiazujesz wage do tych rzeczy to naprawde lepiej poczekac rok i kupic iRivera / Creative Zen (Muvo) / iPoda
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
![]() ps: W obydwu przypadkach - [joke]
|
|
|
|
#45 |
|
the one
CDRinfo VIP
Kurcze, dopiero teraz zobaczyłem ceny odtwarzaczy mp3 i porządnie się zdziwiłem, bo nie wiedziałem, że aż tak już potaniały.
W takim razie moja odpowiedź na pytanie, jaki odtwarzacz do 300 złotych jest taka, że ten: http://www.agdrtv.com/odtwarzacze_mp...0_t_256_mb.php Wiem wiem, to raczej 300 złotych nie jest, ale naprawdę ten sprzęt jest tego warty. Ewentualnie ten model: http://www.agdrtv.com/odtwarzacze_mp..._tc_256_mb.php jest o stówkę tańszy, a myślę, że także bardzo dobry
|
![]() |
|
|