![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
:-)
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
hmm chciałem kupić za max 300zł
a teraz się rozglądam za towarami nawet powyżej 500zł to jest Fobia Chyba kupie jednak RIO CHIBA 256mb za 299zł
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
). Pamiętam zresztą, jak sam kupowałem sprzęt. Też cena wywoławcza miała być "trochę" niższa niż ostatecznie to wyszło. Ale tak jest chyba zawsze Ważne, żeby być przekonanym do zakupu i potem go nie żałować. Jak sprzęt będzie Ci się podobał, to o tej stówce czy dwóch więcej szybko zapomnisz
|
|
|
|
#48 |
|
:-)
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43353778 teraz tylko czekam aż dojdzie i zrobie taki mini test
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
tez wlasnie sie zastanawiam na jakims odtwarzaczykiem, ale maks do 700zl i z minimum 1GB, z poczatku myslalem o tych "samsungach", ale widze, ze nie ciesza sie u Was dobra opinia, wiec... mysle, ze ten bylby ok:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44767376 w sumie roznica od tych pseudosamsunogw kilkudziesieciu zlotych, a firma o wiele lepsza i sprawdzona ? ![]() a i jak wyglada jakosc nagrywania "dyktafonem", lepiej niz z komorki T630 ?pozdro ![]() -edit- a co sadzicie o http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43788967 , bo po dluzszym czytaniu i namyslaniu sie stwierdzilem, ze jak juz kupic to cos porzadniejszego, bo... i roznica niecalych 300zl, a o 4GB wiecej... ![]() pozdro
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 14.03.2005 o godz. 21:34 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Wybaczcie, ze topic odswiezam, ale jakbym posta zedytowal to nikt by zmiany nie zauwazyl
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45351308 - SUPER kuszaca i dobra oferta moim zdaniem, co Wy o tym myslicie? za dwa tygodnie ZEN jest moj.. [nie wiem czy nie dolozyc 100zl i miec 20GB? tylko ze wiekszy, ciezszy i brak panelu dotykowego...] pozdro
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
the one
CDRinfo VIP
Niezły, ale ja wyznaję religię IRiver więc...
|
|
|
#52 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
andrzejj'ku, wiem, ze iRiver jest najlepszy w tym co robi [playerki mp3 m.in.], ale nie stac mnie na kupno takiego z 5GB pojemnosci, ktory zapewne kosztowalby kilka razy wiecej niz ten creative'a, jakoze creative jest ceniona firma, domyslam sie, ze nie bede zalowal zakupu - jak ktos mial z tym stycznosc to prosze o opisnie/wrazenia.., a w miedzyczasie znalazlem oferte za 729zl!
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
the one
CDRinfo VIP
Spoko, dla mnie po prostu IRiver jest rewelacyjny jeśli chodzi o jakość dźwięku, ale nie ukrywam, że nie miałem do czynienia z Creativem. Poza tym dla mnie akurat tak duża pojemność jak już pisałem, nie jest potrzebna, więc wolę mniej, ale lepiej
![]() Ale z tego, co czytałem to ten model Creativa, o którym myślisz, to naprawdę dobre urządzenie
|
|
|
#54 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
tez tak czytalem, ale szczerze mowiac wole poznac opinie osoby prywatnej [czyt. zwyklego, szarego usera], ktora ma pierwszy raz doczynienia z takim urzadzonkiem - testy sa czesto sponsorowane i inne, rozne, dziwne rzeczy..
.A co do pojemnosci, to moim zdaniem na dzien dzisiejszy mniejszej kupowac sie nie oplaca - "mala" roznica w cenie, a pojemnosc znacznie wieksza ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 19.11.2004
![]() |
Kasprzak- szczerze mowiac balbym sie inwestowac nawet te 150 zeta w playera niewiadomego pochodzenia. Czy nie lepiej bylo troche odczekac i zainwestowac 100 zl wiecej w jakiegos Creativa ??
Co do bdb oceny dyktafonu: jest chyba troche "na wyrost"... Ostatnio zmieniany przez Bułecka : 17.03.2005 o godz. 13:25 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Smartek: idz do mediamarktu albo empiku, popros zeby ci pokazali go, posluchaj radia, muzyki, powinien cos miec wgranego, i osadz. ja sam mysle nad sprzedaniem iPoda i zakupem zena micro albo irivera z serii h10
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Heh, ja sam teraz mysle o zakupie jakiegos odtwarzacza mp3, tylko musi on pomiescic conajmniej 1GB muzy i cena nie moze przekraczac 700zl. Wiec zastanawialem sie nad zakupem playera Creativa i moje pytanko, co sadzicie o takim czyms http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44489304 ?? Osobiscie to nie mam pomyslow jaki wybrac i szczerze mowiac to sie nie znam zbyt dobrze na tym, a g... nie chcial bym kupic
|
|
|
#58 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
@Edwardo z pojsciem problem praktycznie zerowy, pomysl tez wydaje sie byc dobry, tylko... zeby bylo GDZIE[!], bo w mojej Wiosko-miescinie nie ma zadnego MediaMarktu, empiku i innych "wiekszych" sklepow.., a jedynie hypernova, kaufland i inny "super, hiper marketowy syf"
...@piotrek u mnie bylo podobnie - najpierw myslalem o tych "pseudosamsungach" z allegro [tez chcialem minimum 1GB pamieci..] do 600-700zl, ale jak zobaczylem za 765zl Creative'a ZEN Micro 5GB [!] - czyli ~100zl wiecej, przy czym taka roznica w ilosci pamieci to zmienilem zdanie i jestem juz na 99,9% pewien, ze kupie wlasnie jego ... szkoda, ze nie bede mial go na swieta, bo akurat wyjezdzam i by sie przydal.. ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez .::piotrek::. : 21.03.2005 o godz. 18:35 |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
@piotrek muvo2 jest spoko, tez sie nad nim zastanawialem..., ale drozszy i bez panelu dotykowego, wiec... zostaje przy wersji zen micro
![]() pozdro
|
|
|
|
![]() |
|
|