![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Hehe, no to mam problem, niemam pojecia co wybrac Creativ'e ZEN'a, MuVo V200 czy moze MuVo 2
Mi jednak bardziej z wygladu tak sie podoba MuVo V200 i MuVo 2, ten ZEN mi jakos tak nie przypadl do gustu
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze roznia sie czyms jeszcze procz wygladem? poszukaj jakichs testow, ja juz jestem pewien, ze biore zen'a.. i jak dla mnie temat sie zakonczyl - chyba, ze znajdziesz jakies ciekawe testy, wtedy prosze o linki
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
No, przegladalem testy i nic niepamietam juz
Qrde ja to musze sobie najlepiej jakies zestawienei zrobic, zebym mogl porownacsobie pod kazdym wzgledem te 3 odtwarzacze, bo tak zapominam od razu ![]() .::edit::. O qrde, teraz sie troszke bardziej wczytalem o tym ZENie i mi sie od razu polepszylo o nim zdanie, ale jeszcze zobacze, bo ja zamierzam kupowac taki odtwarzacz gdzies dopiero za miesiac
Ostatnio zmieniany przez .::piotrek::. : 21.03.2005 o godz. 21:03 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
@piotrek zobacz tutaj: http://www.benchmark.pl/artykuly/rec...Zen_Micro.html
b. ciekawy tescik ![]() pozdro ![]() -edit- kolejny tescik znalazlem http://www.tomshardware.pl/mobile/20..._micro-01.html bardzo mi sie podoba - obiektywnie i bez sciem.. Ostatnio zmieniany przez Smartek : 21.03.2005 o godz. 22:24 |
|
|
|
|
|
#65 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
ja juz uzylem "kup teraz" na allegro, ale przelew wysylam 'kolesiowi' dopiero w czwartek, wiec.. moze w poniedzialek bede mial i podziele sie wrazeniami
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
wybaczcie, ze odswiezam lekkostary temat, ale wlasnie wrocilem z codziennej wycieczki do sklepu po 0,5l coca-cole i zauwazylem etykiete, ktora mnie zainteresowala... :
otoz, jesli do 24.10.2005r pod nakretka znajdziecie symbol "MP3" i zadzwonicie pod 0-801-110-110 wygracie ZEN'a MICRO 4GB ja po kilkunastu dniach uzywania swojej wersji 5GB'owej jestem bardzo zadowolony i stwierdzilem dwie wazne rzeczy: 1. nie oszukujac sie, radio poza wiekszymi miastami jest do bani 2. dyktafon jest zarabisty i zbiera dzwiek przez sciany ![]() pozdro
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 04.05.2005 o godz. 19:07 |
|
|
|
|
|
#67 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#68 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Słyszł ktoś z was o firmie CMTECH, bo mam możliwość kupienia odtwarzacza MP3 tej firmy za ok 360 zł i nie wiem czy to drogo czy tanio, bo nigdzie na polskich www nie ma o nim nic.
http://cmt21.co.kr/cmt21/eng/product/product_14.html. Czytając opinie o nim uzytkownicy wyrażają się o nim dość pochlebnie. Nie wiem co o nim sądzić, mój angielski nie jest dobry
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
a do zena pojawil sie nowy firmware i zniknal pewien problem z samorozladowywujaca sie bateria podczas gdy zen byl wylaczony
pozdro
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
wybaczcie, ze powracam do starego tematu, ale mam pytanie..
jakie polecacie sluchawki douszne? senheiser'a beda dobre? najlepiej jakies do 60zl/70zl i mam pytanie: istnieja moze sluchawki douszne bezprzewodowe? jakis odbiorniczek do wejscia i sluchawki bez kabla przechwytujace sygnal z tego odbiorniczka [jakos tak to sobie wyobrazam ]pozdro
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002