![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
nic nie zrekompensuje siedzenia prawie całą dobę przed komputerem.
Co wy za życie macie? Podwójne? Zróbcie coś z tym bo kiedyś coś się z Wami stanie - i ciałem i psychą.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Ciapek nie jest tak zle
Psyche i cialo mamy dobre
|
|
|
#33 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no jak? trza miec tez czas na przyjemnosci.. ja wracam ze szkoly, odrabiam lekcje, ucze sie i sobie przy kompie siedze
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Swoja dorga to wczesniej pracowalem na bylejakiej klawiaturze i super myszce A4Techa. Niedawno stalem sie podsiadaczem zestawu Logitecha za tylko ~150zl. I jestem jak narazie z tego zestawu bardzo zadowolony. Jedynie co mnie draznilo na poczatku to jedna rolka oraz brak przeskoku w niej - jest "plynna". Teraz juz do tego sie jakos przyzwyczailem. |
||
|
|
|
|
|
#35 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w pelni rozumie BD w tym wzgledzie
kazdy ma taka prace jaka dostal albo jaka sobie wywalczyl tez stukam w klawisze po kilkanascie godzin na dobe od zawsze (zanim sie od kompa uzaleznilem) twierdzilem ze najwazniejsze czesci kompa to monitor, klawa i mycha po latach doszedlem ze jeszcze fotel mi na szczescie wystarczaja tansze zabawki, ale monitory nec'a (nie ekonomiczne tylko profesjonalne) i peryferia logitecha to naprawde duza roznica w porownaniu do standardowych niedawno bratankowi podmienilem zestaw mycha+klawa a4techa kosztujacy ponad 200pln na logitecha za stowke... jakos mu sie nie pali do powrotu ale wiedzialem co mu daje
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
Nie będę jej sprawdzał bo używam swojej i jestem bardzo zadowolony... też przesiaduje często przez pół dnia przy kompie i jakoś mnie nadgarstek nie boli... więc widzisz droższe---> nie znaczy lepsze... ja cie nie krytykuje, że używasz takiej myszki... uważam tylko, że 300 zł za myche to troszke przesadzona cena...
|
|
|
|
#37 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
300zł - drogo ale nie jest to kasa wyrzucona w błoto, teraz mam MX1000 i jest to niesamowity komfort w porównaniu do poprzednich myszek tj. Logitech RN-67 czy jakos tak i A4Tech RFSW-35.
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Kupuje teraz Logitech'a ![]() http://sklep.benchmark.pl/pelny_9378.html
Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 31.03.2005 o godz. 17:28 |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Ja rowniez Cie nie krytykuje za to, ze uzywasz myszy za 40 zl sam ja wybrales i jak Ci pasuje to super.
|
|
|
|
#40 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Bartek moim zdaniem nie warto kupowac tej myszy MX900. Niczym nie rozni sie od MX700 jak chodzi o wyglad i jedyna roznica dotyczy niebieskiego zabka no i ceny. Za 360 zl kupisz lepsza i nowoczesniejsza mysz oraz klucz usb z niebieskim zabkiem.
|
|
|
#41 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ale jaką polecasz tak do 250zł, bo z tamtą to żartowałem ![]() 360zł na myszke nie wydam ![]() Max. to 250zł
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
286 zl kosztuje MX 1000 Laser. Nie pracowalem z ta myszka ale dla mnie to bezposredni nastepca MX700. Poprawili kilka bledow jakie mial MX700 i ponoc laser sie znacznie lepiej spisuje niz tradycyjny uklad optyczny.
MX510 tez nie jest zly chodz na kabelku i nie wiem czy Ci to odpowiada. Koszt cos ok 170 zl.
|
|
|
#43 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
300 złociszy na mysz...lol...za to nożna mobo kupić, pamiec, itd... ja na mysz nie wydam nigdy wiecej jak 50 złociszy :\
|
|
|
|
#44 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ja jak wracam ze szkoły to raczej nie mam ochoty na kompa - siedze w takim profilu, że kompy mam codziennie w szkole... do lasu trza wyjść, na rower/basen/silownie/po qmpli itd.
|
|
![]() |
|
|