Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.03.2005, 17:45   #1
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mello - musi sie udac bo to jawna wada produktu. Wyobraz sobie, ze kupiles auto z ktorego zlazi lakier. To nie do pomyslenia i mozesz to reklamowac. Jezeli cos Ci beda mowic to wydrukuj to ten list jaki dostalem z Centrali i idz z tym do sklepu i powiedz, ze zgodnie z tymi wytycznymi zglosisz w centrali iz ten sklep nie chce wymienic myszy na nowa. O ile to duza siec to centrala zrobi z nimi porzadek

W razie czego mozesz starac sie reklamowac przez centrale w Szwajcarii.

@Smartek - jezeli nie masz gwarancji ani dowodu zakupu to jest duzy problem. Vobis wymagal zarowno gwarancji jak i paragonu. Musisz poszukac bo moze sie gdzies znajdzie. Jak nie to moze placiles za to karta w sklepie - mozna sprawdzic wyciagi konta i to jest rowniez dowod zakupu towardu.

PS
Moze wcale nie brales paragonu ze sklepu?
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.03.2005, 19:40   #2
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
@Smartek - jezeli nie masz gwarancji ani dowodu zakupu to jest duzy problem. Vobis wymagal zarowno gwarancji jak i paragonu. Musisz poszukac bo moze sie gdzies znajdzie. Jak nie to moze placiles za to karta w sklepie - mozna sprawdzic wyciagi konta i to jest rowniez dowod zakupu towardu.

PS
Moze wcale nie brales paragonu ze sklepu?
kij wie - kupowal mi tato jako prezent na gwiazdke i mowil, ze zadnej gwarancji nie bylo itd. trudno... - na znaczek nie pojda..
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2005, 18:58   #3
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jezeli nie wzial paragonu ze sklepu (inaczej mowiac mogli nie dac do reki tylko np do reklamowki) to zlamali prawo i kara skarbowa to ok 4 tys zl. Ot taka mala kara.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2005, 19:43   #4
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mam jakąś mysz Typhoon (laserowa z kablem) i nic mi nie schodzi...
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2005, 20:05   #5
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Mily to mile ale co ma wspolnego z tematem dyskusji?
Stary 30.03.2005, 20:08   #6
Mily_
Formatowiec...

to, że nie używam myszy za 300 zł, z którą masz problemy a używam za 40 zł (o ile dobrze pamiętam) i z którą mam 0 problemów... czasem opłaca się kupić tańszą i jest lepsza...
Donna Watsonon
Stary 30.03.2005, 20:13   #7
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mily_
to, że nie używam myszy za 300 zł, z którą masz problemy a używam za 40 zł (o ile dobrze pamiętam) i z którą mam 0 problemów... czasem opłaca się kupić tańszą i jest lepsza...
lepsza, ale raczej pod wzgledem WYGLADU, bo jakoscia logitechowi rownac sie nie moze..., ja nadal uwazam, ze lepszej mychy w zyciu nie trzymalem :-).. i jesli ktos ma kase to ja zawsze i wszedzie polece!
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2005, 00:13   #8
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Mily_
Uzywales tej myszki? Sprawdz i gwarantuje ze nie bedziesz juz chcial innej. Poza tym w moim przypadku ten MX idealnie pasuje do dloni i dla mnie to ma to kluczowe znaczenie bo np przy zwyklej myszy po kilku minutach pracy boli mnie nadgarstek. Nie mowie co sie dzieje po 10 czy 20 godzinach pracy.

Dodam jeszcze, ze mysz nie szfankuje bo dziala idealnie. Jedyne co jej dolega to to, ze wyglada kiepsko . Jak wynika z mojego postu nie jest to duzy problem bo w 3 tygodnie dostalem nowa mysz + nowa 5 letnia gwarancje. Jezlei znowu zlezie farba za 2 lata to ja znowu zareklamuje i albo zwroca mi kase albo dostane inny model myszy bo tego juz akurat nie bedzie na rynku

Uklad idealny - raz placisz uzywasz cale zycie ...

PS
Myszek za 40 zl mialem na kopy i srednio po 3 miesiacach lecialy do kosza bo padaly. Najczesciej winny byl kabelek ktory sie lamal. Niestety siedze po kilkanascie godzin na dobe i pracuje przy komputerze no i nie wszystko wytrzymuje.
Stary 31.03.2005, 16:29   #9
Mily_
Formatowiec...

Cytat:
Napisany przez BD
Uzywales tej myszki? Sprawdz i gwarantuje ze nie bedziesz juz chcial innej. Poza tym w moim przypadku ten MX idealnie pasuje do dloni i dla mnie to ma to kluczowe znaczenie bo np przy zwyklej myszy po kilku minutach pracy boli mnie nadgarstek. Nie mowie co sie dzieje po 10 czy 20 godzinach pracy.

Dodam jeszcze, ze mysz nie szfankuje bo dziala idealnie. Jedyne co jej dolega to to, ze wyglada kiepsko . Jak wynika z mojego postu nie jest to duzy problem bo w 3 tygodnie dostalem nowa mysz + nowa 5 letnia gwarancje. Jezlei znowu zlezie farba za 2 lata to ja znowu zareklamuje i albo zwroca mi kase albo dostane inny model myszy bo tego juz akurat nie bedzie na rynku

Uklad idealny - raz placisz uzywasz cale zycie ...

PS
Myszek za 40 zl mialem na kopy i srednio po 3 miesiacach lecialy do kosza bo padaly. Najczesciej winny byl kabelek ktory sie lamal. Niestety siedze po kilkanascie godzin na dobe i pracuje przy komputerze no i nie wszystko wytrzymuje.

Nie będę jej sprawdzał bo używam swojej i jestem bardzo zadowolony... też przesiaduje często przez pół dnia przy kompie i jakoś mnie nadgarstek nie boli... więc widzisz droższe---> nie znaczy lepsze... ja cie nie krytykuje, że używasz takiej myszki... uważam tylko, że 300 zł za myche to troszke przesadzona cena...
Donna Watsonon
Stary 31.03.2005, 17:54   #10
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Mily_
też przesiaduje często przez pół dnia przy kompie i jakoś mnie nadgarstek nie boli... więc widzisz droższe---> nie znaczy lepsze... ja cie nie krytykuje, że używasz takiej myszki... uważam tylko, że 300 zł za myche to troszke przesadzona cena...
Czesto to nie po 20 godzin na dobe. Na przyklad dzisiaj siadlem o 8 rano i siedze dalej. Koncze prace nad ksiazka i chce to zrobic dzisiaj. Siedze juz 10 godzine i mialem chwile przerwy na obiad. Posiedze jeszcze pewnie kolejnych 5 zeby skonczyc.

Ja rowniez Cie nie krytykuje za to, ze uzywasz myszy za 40 zl sam ja wybrales i jak Ci pasuje to super.
Stary 31.03.2005, 14:16   #11
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mily_
Zauwaz, ze kazdy moze popelnic wpadke. To, ze ja popelnil nie bedzie sie liczylo jesli ten czyn w odpowiedni sposob naprawi. W tym wypadku jest to wymiana produktu na nowy.

Cytat:
Napisany przez zene_k
No to pogratulować tematu ADMINISTRATOROM. Wiem, że się narażam, ale to jest masakra. No mysz jako problem!!! Pozdro
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Człowiek tutaj chce pomoz innym uzytkownikom, a ty to krytykujesz? eehh, szkoda slow.

Swoja dorga to wczesniej pracowalem na bylejakiej klawiaturze i super myszce A4Techa. Niedawno stalem sie podsiadaczem zestawu Logitecha za tylko ~150zl. I jestem jak narazie z tego zestawu bardzo zadowolony. Jedynie co mnie draznilo na poczatku to jedna rolka oraz brak przeskoku w niej - jest "plynna". Teraz juz do tego sie jakos przyzwyczailem.
Stary 30.03.2005, 20:18   #12
Mily_
Formatowiec...

nie chodzi tylko o wygląd... może i nie dorównuje funkcjonalnością ale też nie jest jakim szajsem... nie krytykuje, że używacie tych myszek... ja tylko mówię swoje zdanie... i to wszsytko
Donna Watsonon
Stary 30.03.2005, 23:43   #13
adbok
Guru

Data rejestracji: 11.05.2003
adbok zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam ja mam mysze A4Techa jakis czas temu jeszcze byla ladna (srebrna) byla jak nowa Od ok 6miesiecy moja myszka linieje w miejscach gdzie reka dokladnie dotyka jej siersci juz prawie nie ma ladnego srebrnego koloru
adbok jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2005, 17:19   #14
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez adbok1
Witam ja mam mysze A4Techa jakis czas temu jeszcze byla ladna (srebrna) byla jak nowa Od ok 6miesiecy moja myszka linieje w miejscach gdzie reka dokladnie dotyka jej siersci juz prawie nie ma ladnego srebrnego koloru
Mam tą samą mysz i jest to samo

Kupuje teraz Logitech'a

http://sklep.benchmark.pl/pelny_9378.html

Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 31.03.2005 o godz. 17:28
B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2005, 00:21   #15
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
No to pogratulować tematu ADMINISTRATOROM. Wiem, że się narażam, ale to jest masakra. No mysz jako problem!!! Pozdro
zene_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: