![]() |
Moj ulubiony Film to Ghost in the Shell.
A ze zaraz ktos sie przyczepi ze to film animowany.... Moj ulubiony film aktorski to Hakerzy 2 (oparty na faktach autentycznych :) ) |
Bosh, ja tyle tych filmow ogladalem, ze nic nie pamietam :)... ale z tego co mi sie NAJBARDZIEJ podobaly to:
Efekt Motyla - Butterfly effect (ostatnio ogladalem - WYPAAAS FILMIK!! POLECAM!!) Matrix'y (cala seria, pod warunkiem, ze 2 czesc i 3-cia oglada sie w jednym ciagu) Cypher mind (stary, bardzo dobry film :)) Terminator 2 Szeregowiec Ryan Final Destination 1 i 2 (super seria) Shrek 1 i 2 (2 gorsza... :( ) Kiler 1 i 2 Paycheck - Zaplata Basic - Sekcja 8 (zaskakujacy :o) Braveheart The Hunted - Nozownik Hitcher - Autostopowicz 1 i 2 pozdro ;) |
Kurcze ludzie - pytanie jest o jeden, najlepszy film :) Ja rozumiem, ze trudno jest wybrac, ale to jednak chodzi o jeden.
Sam tez mialbym problem, po takim pobieznym zastanowieniu moze bylby to Hero, ale niewykluczone, ze gdybym dluzej pomyslal, to przypomnialby mi sie jakis inny tytul, ktory zrobil na mnie duze wrazenie. |
Das Boot
Samotari (Samotni) Dune Twin Peaks Polowanie na czerwony pazdziernik Dawno temu w ameryce Star Trek Mulholland drive Mayrig ... i jeszcze pare |
Efekt Motyla - The Butterfly Effect
|
Forrest Gump:)
|
Jeden to za malo. Pasowaloby jeden z kazdego gatunku.
Z kilku najlepszych napewno dal bym trylogie WLADCY PIERSCIENIA I STAR WARSow. Potem seria Nightmare on Elm Street (FREDDY:>), WRONG TURN, seria ALIENow, PREDATOR 1, z sensacji z jajem to napewno Bad Boysy i Szklana pulapka bo tam szlo sie troszke posmiac i akcja byla ;). Z komedi to duuuzo by pisac... EKO JAJA, AMERICAN PIE, FREAKY FRIDAY, KAPUSNIACZEK :D i duzio innych... CB4 - (moze ktos ma na VHS ??? lub napisy do divxa?) A z seriali to bezapelacyjnie STARGATE SG-1 :> Czekam na 8 sezon :>..... |
Kill Bill - obie czesci
Shrek Leon Zawodowiec Bad Boys (ale 1, bo 2 to juz slabiutko) do tych co wpisali: Mulholland drive albo Lost Highway jak ulubionym filmem moze byc film, ktorego nie mozna zrozumiec? te filmy to urojenia Lyncha, imo absolutnie poza percepcja kogokolwiek (Lyncha chyba tez), wiec moze na tym polega ich fenomen? tez lubie, ale nie sa ulubione. |
Film i krótkie uzasadnienie:
Łowca Androidów (wersja reżyserska) - klimat i androidy które mają w sobie więcej uczuć niż ludzie. Szeregowiec Rayan - cała prawda o tym czym naprawde jest wojna. Aliens (cała seria) - klimat i efekty. Requiem dla snu - kto oglądnie ten zrozumie. A poza tym jest jeszcze wiele świetnych filmów które cenię (np. wszystkie filmy Quentina Tarantino) i wiele wiele innych. pozdr. |
Cytat:
|
Brunek wieczorową porą
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Nie lubię poniedziałku Miś Moim zdaniem najlepsze komedie jakiekolwiek powstały w Plsce i na świecie. A z zagranicznych to all części Władcy Pierścienia. |
Bad Boys 2
Shrek Władca Pierścieni Dogma Jay i Cichy Bob Kontratakują Tylko tyle narazie przyszło mi do głowy |
Andrzej no teraz obecnie to nigdzie bo 7sezonow obejrzalem a 8 a byc dopiero za miesiac jak dobrze pamietam. Sciagam z DC i ogladam ;)
|
Cytat:
|
Podam jeden, choć ulubionych filmów mam sporo:)
Człowiek pogryzł psa - C'est arrive pres de chez vous |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:52. |