![]() |
Fantomas - jesli masz te filmy, to szybko pisz skad je zassales - tego od lat szukam na necie (szczegolnie tam gdzie rosna poziomki)
myslalem juz ze te filmy to tylko ja lubie i chcialbym miec... :) |
Casablanca (najpiekniejszy film o miłości)
Obywatel Kane (najpiekniejszy film świata) |
Cytat:
|
co do gwiezdych wrot to jest tylko 7 sezonow !!!! szkoda wielka szkoda !!! po nich nastapi gwiezde wrota athlantis !! ale do pypusczenia w swiat nowej serii jescze daleka droga a szkoda wielka szkoda!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Zawsze jak oglądam Niebieski to mnie poraża...Niewiem dlaczego...Ale za każdym razem widzę coś czego wcześniej niewidzialem...To tak jak z Dostojewskim za pierwszym razem odkrywa się pierwszą warstwę za drugim drugą a za trzecim....i tak za każdym razem. |
Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam całą serię "Obcego". Alien is the best !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmm, kolejność przypadkowa:
Zielona mila Ostatnie kuszenie Chrystusa Wściekłe psy Doberman Czas Apokalipsy Odyseja Kosmiczna 2001 ... (i coś jeszcze) |
Oto moje zestwienie:
:serdusz: 1. "Zostawić Las Vegas" 2. "W pogoni za Amy" 3. Tarantino -wszystko 4. "Efekt Motyla" 5. Bareja 6. "Chłopaki nie płaczą" 7. "Matrix 1" 8. "6-ty zmysł" 9. "Czekając na Joe" lub jak kto woli "Dotknięcie Pustki" :serdusz: Więcej nie pamiętam ale skoro nie pamiętam to znaczy że nie zapadły w mojej pamięci, a skoro nie zapadły to nie było w nich nic szczególnego!!! |
Cytat:
Kupil bym go nawet na DVD, ale w polsce jest tylko VHS |
Jeszcze takiego (najlepszego) nie ogladalem :)
A tak serio? Czas Apokalipsy, 7 samurajow, Tron we krwi, Matrix (1), Sobowtor, Kill Bill 1/2, Pulp Fiction.................. |
Cytat:
Edit: Nawet nie zwróciłem uwagi, że stuknęła mi "setka" :) |
Cytat:
Bo to, ze nikt go w polsce jeszcze na DVD nie wydal to wiem :) Myslalem, czy nie kupic go za granic -------- aha. Setka... dobra liczba ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |