![]() |
Cytat:
Mulholland drive mozna sobie logicznie wytlumaczyc... a ze jest kilka wersji to inne sprawa. Lost Highwey gorzej, bo nei widzialem tyle razy |
1.Indiana Jones wszytstkie cześci
2.Bevervly Hills cop I, II, III 3.Mad Maks I, II , III 4.Szklane mułapki 4.Pojutrze 5. Bad Boys I, II 6. Piraci z Karaibów 7.Suma wszystkich strachów 8.Szybcy i wsciekli I, II 9.shrek A jak bym mial wybrac jeden film to bum wybral trylogie Indiana Jones'a!!!!:jupi: :peace: :cisza: A Z SERIALI TO ZDECYDOWANIE GWIEZDE WROTA!!!! |
Trylogia Wladca pierscieni
Karmazynowy przyplyw Trylogia Martwe zlo Mad Max Indiana Jones Dzien Niepodleglosci Kompania braci |
takim debeściakiem jest dla mnie Star Wars (IV-VI), które traktuję jak jeden film.
Natomiast zestawionko wyglądałoby tak : 1.Star Wars Trilogy 2.Blade Runner 3.Drużyna Pierścienia extended 4.Trylogia Dolara (Za garść dolarów,Za kilka dolarów więcej, Dobry ,Zły i Brzydki). 5.Alien II (Obcy decydujące starcie) 6.Powrót Króla 7.Pewnego razu na Dzikim Zachodzie 8.Niesamowity Jeździec 9.Szeregowiec Ryan 10.Złoto dla zuchwałych I już tak pół żartem ale... ulubione postacie : 1.Aragorn (Wielki Król po prostu ..) 2.Człowiek bez Imienia (Blondie - Trylogia Dolara, Pastor - Pale Rider) 3.Boba Fett (SW) 4.Obiwan (Ben) Kenobi (SW) 5.Deckard (Blade Runner) 6.Han Solo (SW) 7.Człowiek z Harmonijką (Pewnego razu...) 8.Ripley (Alieny) 9.Oddball (czołgista,Złoto dla zuchwałych) 10.Jean Luc Picard (Star Trek) Pozdrawiam Jabba |
Władca Pierścieni i House on Hounted Hill ;)
|
Phone Booth [Telefon] :spoko:
Requiem for a dream - swietny Dzien swira/Kiler 1 i 2/ Nie lubie poniedzialku - to z polskich ;) Ocean's 11 - nie wiem czemu, ale baardzo mi sie podoba Wladca Pierscieni - 3 czesci (w tym 3 najlepsza) 60 sekund Scigany To jest czolowka. Jezeli mialbym wybrac ten jeden to chyba bylby to Phone Booth. |
1 - Leon Zawodowiec :najlepsz:
2 - Wróg u bram 3,4 - Urodzeni Mordercy, Pulp Fiction Pozdro |
Surff - ogladalem to i faktycznie zrobil na mnie wrazenie (czlowiek pogryzl psa) ale... zaraz potem go wywalilem z dysku - chory film... spaczenie takie ze mozna sie zastanawiacczy przypadkiem nie na faktach
a moje ulubione: Matrix Casablanca mieszanka dziwna, ale piekna :banan: |
Poniewaz ciezko jest wybrac ten "naj", napisze jaki film ostatnio zrobil na mnie duze wrazenie.
Rebel without a cause. (Buntownik bez powodu). Naprawde polecam. :spoko: @WhiteMan Twoj podpis (astra per astra) to celowo, czy tez niezamiarzony blad? Przez ciernie do gwiazd - per aspera ad astra. |
Hahahah wkoncu sie ktos zorientowal!!! a juz myslalem ze nikt tego nie zauwazy!!
@Joe_Doe-oczywiscie ze celowy :-) |
Cytat:
A na tym właśnie polega piękno tych filmów, że za każdym oglądnięciem odkrywasz coś nowego i inaczej widzisz film. |
polskie: "Młode Wilki" - film ma super klimat, jest wyjątkowy,
"Chłopaki Nie Płaczą" zagraniczne: "Szeregowiec Ryan" "Wróg U Bram" "Chłopaki Na Ibizie" (Kevin and Perry Go Large) szczerze lubie wiele filmów i nie mam najlepszego, ale te u góry ...mogą być. ;) |
Oto moja lista:
The best: Urodzeni mordercy 1.Rejs 2.King Sajz 3.Walczene serce 4.Skazani na Szołszenk 5.Forrest Gump oraz cała seria fimów Monthy Pytona |
5 element
Matrix Star Wars LOTR Stargate (wraz z serialem) GITS (takze z serialem) The Hunt for Red October i pewnie wiele innych ktore akurat nie przyszly mi do glowy |
Tam gdzie rosną poziomki
Goście Wieczerzy Pańskiej i inne Bergmana (szkoda, że ciężko to od kogoś pożyczyć/ściągnąć Dwunastu gniewnych ludzi (chyba ta tak było) - cała akcje 2 godziny filmu w jednym pomieszczeniu - ale film! i jeszcze znajdzie się trochę innych również fajnych Miłego dnia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:03. |