![]() |
Cytat:
Generalnie odbije się to na ilosci odcinkow w serialach (mam na mysli skrocenie sezonow) |
To zależy od tego jak długo ten strajk będzie trwał i od stacji TV, bo skończyć tą serię i zacząć kolejną po zakończeniu strajku, albo też dalej ją kontynuować. Więc wszystko zależy od długości strajku, jeżeli potrwa długo nie mamy co liczyć na nowe odcinki w przyszłym roku, no może pod koniec roku, a jeżeli dogadają się w miarę szybko to myślę, że od marca powinny być emitowane kolejne odcinki seriali. Ja wierzę, że potrwa to nie dłużej niż jeszcze z miesiąc. A poza tym stacje TV dużo stracą jeżeli będzie duża przerwa w emisji serialów, zwłaszcza kasy i fanów, którzy mogą już nie powrócić do oglądania danego serialu, a to też ciągnie za sobą straty finansowe. Więc trzymajmy kciuki aby ten strajk się jak najszybciej zakończył.
|
yyy to dlatego nowego PB nie ma ? o_O
|
Tak, m.in. dlatego nie ma Prison Breaka.
Ciekaw jestem czy nakr***281;cone ju***380; odcinki 24 rusz***261; od stycznia.. bo umr***281; o_O. |
nie ruszy chyba 24 bo na sky chyba odwoluja....
|
Cytat:
|
Czy m***243;g***322;by kto***347; potwierdzi***263; moj***261; rejestracj***281; w serwisie Napisy24.pl ?
M***243;j nick to .andy. Dzi***281;ki. |
nie ma tam takiej opcjii :)
|
Ju***380; nieaktualne. Chyba automatycznie potwierdzaj***261; :)
|
Cytat:
Przepraszam za wyciąganie starego posta, ale pytanie...znajoma ma konto na napisy24.pl a nie widze nigdzie tej opcji z potwierdzaniem znajomych. Moze aktywowac to konto (chyba zakladala przed grudniem i nie potwierdzil nikt) Wystarczy zalozyc nowe konto? |
Czekaj, nic nie trzeba aktywowa***263;.
|
Cytat:
Powstają nowe serwisy z napisami :D Np. http://nast.ws/news.php Cytat:
Cytat:
Napisy.org zostały zamknięte definitywnie i nigdy nie powrócą. Wiadomość 100% |
dawno powrocilo, pod inna nazwa
|
Cytat:
Gwarantuj***281; Ci, ***380;e to nie napisy.org. A na pewno jestem w temacie. Sp***243;jrz na m***243;j opis ;) |
wystarczy to, ze baza jest w innym serwisie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |