![]() |
Ma ktos moze jakies informacje kiedy na napisy24 bedzie mozna sie logowac ?
A moze tylko ja tak mam ze nie moge sie logowac :hmm: |
Ja te***380; nie mog***281; :(
|
To nie dobrze, mam nadzieje ze naprawia ta awarie bo już dosyc dlugo nie mozna sie logowac :smutny:
|
Mnie dopiero dzisiaj napisali powiadomienie, ***380;e mnie przyj***281;li do swego grona. Rejestrowa***322;em si***281; 10.06 :(
|
No to widzę ze chłopakom z napisy24 nie spieszy sie do przyjmowania nowych członków i naprawy serwisu ((
|
Bo nie maja konkurencji..
Czas im zrobic ;->. |
No dobra :)
Ja dopieszczam napisy do drugiej serii family guy :D 1 i 3 juz zrobilem. Moze jak to ktos od niech przeczyta to sie przestrasza i rusza prace z kopyta. |
Napisy24 - znajomi i przyjaciele Glupiego Yasia :) - na PW.
|
poprosz***281; o potwierdzenie na napisy24.pl, login jak tu :)
|
Mi tam szybko potwierdzili ze jestem ich "kuzynem" :D Chyba nastepnego dnia juz mialem dostep;]
|
Poprosze o potwierdzenie ;-)
login to: LiTE /napisy24.pl oczywiscie ;>/ |
Tam nie trzeba zadnych potwierdzen. To wszystko jest zrobione w taki sposob aby zminimalizowac konsekwencje prawne. Jest tam jakis artykul w ktorym jest mowa, ze moga najblizsi znajomi czy cos w tym stylu sie wymieniac.
Normalnie po zarejestrowaniu powinienes dostac wiadomosc akceptujaca Twoj dostep do tego serwisu. Ja czekalem chyba z tydzien ale wtedy mieli jakie prace na serwisie. |
ja juz pisalem o tym wyzej,pare osob to pisalo tez a wy dalej o tym potwierdzaniu :P
mi przyszlo po paru godzinkach juz. |
Zosta***322;y usuni***281;te napisy z napisy.info ( przez administratora )
http://napisy.info/News172.html |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07. |