![]() |
wsta***322;em :dancing:
przyjecha***322;a babcia :hmm: b***281;dzie cie***380;ko :idea: |
Cytat:
Pozytyw - wczoraj o 23 wyslalem elektronicznie zdjecie do wywolania w zakladzie fotograficznym. O 2 w nocy przyszlo potwierdzenie ze jest juz wywolane. Plus kapitalizmu - trzyzmianowosc ;-)... |
Cytat:
|
To pytaj, byle w odpowiednim dziale ;-)...
Ja juz trzeci dzien czekam na moje PSP :-|... |
Pozytyw... ***347;wi***281;ta sie sko***324;czy***322;y, a ja mam dalej wolne :dancing:
|
Cytat:
a czy mgs4 bedzie na iksa ??? a psp kupiłeś z firmware 1.5 czy przerabiasz 2,7>1.5 chyba nie pokręciłem ;) i za ile ? |
MGS NIE BEDIZE na iksa - Kojima temu zaprzeczyl. Z jednoej storny przykro mi, ale z drugiej strony gralem ostatnio w MGS2 na X1 - bez L2 i R2 narpawde NIE DA sie w To grac :-(...
Co do PSP - kupilem z 3.02 OE-A (Open Edition A). Jest to shackowany BIOS 3.02 ktory bez problemu odpala jak na razie wszystkie gry (z poziomu menu, bez zadnych loaderow i innych smiesznych programow!), ma shackowany emu PSX (nie trzeba miec PS3 zeby w nie zagrac) i pare innych ciekawych gadzetow. Generalnie jest to ttaki soft, dzieki ktoremu bede mogl poczuc te konsole taka jaka ja widzialem - wkladam i gram. Wiecej mi nie trzeba ;-)... |
Cytat:
|
Cytat:
i ile pln trzeba wyłożyć na to? kur ja to zasuwa nie dawno czytałem o 2.7>1.5 a tu już 3.2 i to otwarty :O :wow: i teraz dość ot |
przeżyłam święta.
muszę przesunąć wyjazd do wawy o kilka dni:(, ale to też pozytyw mniej czasu z teściową:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
;) Ale.. głośniki w końcu zamontowałem, a potem udało mi się nawet jeszcze bezboleśnie wbić kilka gwoździ ;) |
Te g***322;o***347;niki jakiejs nowej generacji :hmm:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:58. |