![]() |
Pozytyw... ostatnie zaj***281;cia w tym tygodniu mam za sob***261;... zacz***261;***322;em wi***281;c weekend :D
:dancing: |
Jutro piatek, najwiekszy pozytyw tygodnia :-).
|
Mam dosy***263; szko***322;y ...
Ja juz mam ferie :szczerb: |
Cytat:
|
Zarobione 30 zl za 10 minut roboty w sumie - cieszy ;-).
|
uda***322;o si***281; uko***324;czy***263; projekt na wok(wiedza o kulturze)
:D |
Cytat:
|
Krytyczny wyjatek i niemozliwe uruchomienie Windows... Reinstalacja - 30 zl :-D.
Urok w tym ze podzialala opcja "Napraw" w instalatorze - 10 minut robilo z dyskiem i Windows jak dzialal tak dziala ;-)... |
Cytat:
|
Pozytyw...hm : impreza integracyjna w klubie (b***281;dzie). Mo***380;e znajome dziewczyny te***380; p***243;jd***261; ? Nie b***281;d***261; tak zapppprrrrracowane ;)
|
Cytat:
powodzenia życze ;) :D |
Cytat:
Scenariusz : Jabba jedzie autem, bawi się, uwali się piwem, wraca autem ;) - mało prawdopodobne, bo Queen uzna mnie za idiotę, z którym nie warto się kolegować ;) Scenariusz 2 : Jabba jedzie autem, bawi się, wypije jedno piwo z sokiem albo drink bezalkoholowy (za kase bo wóda tylko i piwo za darmo), potańczy z Queen i innymi, wróci autem. - prawdopodobne |
Cytat:
:D |
Wraz z rodzicielka po raz pierwszy obcielismy na wlasna reke krolikowi pazury :D pomimo iz oboje doznalismy obrazen (bydle wierzgalo jak powalone jak tylko zobaczylo obcazki :D ) operacja zakonczyla sie powodzeniem :D
|
Cytat:
Dlaczego męczysz zwierzątka ? A nagrałeś to na komórkę ? Przyslij, puścimy w programie jako news o dręczeniu zwierząt domowych ;). Potem, następnego dnia, bedzie o tym jak złe zwierzęta atakują ludzi ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |