![]() |
Cytat:
wszystko i wszystkich liże ;) :D |
Cytat:
|
Cytat:
potem jakis taki wystraszony po domu chodzi***322; za czym***347;. i potem od tego mojego kr***243;lika ***347;mierdzia***322;o przypalony kr***243;likiem :fiu: :D |
Moj ma chyba takie zboczenie bo kabli nie gryzie (poprzedni gryzl - ni jeden kabel zasilajacy do kompa caly mi sie nie ostal - wszystkie poklejone :D) ale za to jak tylko widzi ze gdzies ide (a lubi siedziec przy nas i czatowac) to mi sie pod nogi w*******i - po prostu zaczyna biegac mi w kolko (czasem w osemke) kolo nog czy ide czy stoje - wyglada to komicznie ^^
|
Cytat:
|
http://allegro.pl/item154371084_moto...ra_od_1zl.html macie wasze kroliki kable od ***322;adowarki :rotfl:
|
Cytat:
co nie zmienia faktu, że króliki roxują :spoko: :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale co tam nie żałuje mu :) |
Nic pozytywnego.. :nie:
Własna Matka mnie obraża.. :ysz: Mama mi dzisiaj powiedziała: "synku, może byś się trochę pouczył?" :sciana: Przykro słyszeć takie rzeczy z ust własnej Mamy :kapkap: :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale mnie nie biją :bicz: i czasem dostane :kasa: chyba nie jest źle :nie: jak myślisz? |
Cytat:
Nauka nie zając, nie ucieknie... ale uciec mogą za to inne, ważniejsze rzeczy... picie z kolegami, impreza itp... Wytłumacz to jakoś mamie ;) Pozytyw... zdązyłem przed zamknięciem monopolu kupić troche :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |