![]() |
A ja dzisiaj zacząłem porządnie okres przedświąteczny, bo ubrałem sobie małą choinkę w pokoju ("normalną" dużą w salonie też już mam - zresztą, także od dzisiaj ;) ). Zrobiłem dwa zdjęcia, ale raczej poglądowe, bo statywu mi się nie chciało rozstawiać i przez to niewyraźne.
Tak czy inaczej - dla mnie pozytywna rzecz :) http://img391.imageshack.us/img391/3776/15kp.th.jpg http://img391.imageshack.us/img391/6486/24iv.th.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pozytywne jest CHYBA to ze trafiło sie tej Ziemi coś takiego jak CZŁOWIEKI
Tak jak mowie "chyba" bo reszta zalezy od nas, jak na razie mamy mnostwo szczescia, cieszmy sie tym i nie zmarnujmy tego... WASZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM TUTAJ ZEBRANYM |
Cytat:
pozytywnie.. ;) |
Cytat:
|
pozytywna rzecz - kolejna w dzisiejszym dniu - gadalem z Pagerusem na Skype'ie :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
@Blackegg - ide z laska w piatek do kina, warto?:P
bo jesli nie to kara mnie nie ominie ;) wkoncu film 3h :) |
Byłem z moja druga polowka na Filmie King Kong i jestem pod wrazeniem... film wymiata zwlaszcza akcja w dzungli!!!
|
poszedłem sobie na spacer (i kupić 2 piwa :)) jak wracałem zaatakował mnie piesio ze 100 kilo wagi :O - fila brasileiro jeśli się coś na portugalskim znam.
zrobiłem unik obracając się, walnął mnie łbem tak mocno w łokieć, że cały czas boli i zacząłem się drzeć - BRZYDKI PIES, LEŻEĆ, SIAD i nie wiem co jeszcze - zadziałało :D wiem czyj to pies (komu zwiał) i chyba tylko to mnie powstrzymało od zadzwonienia na policję. za kumpla ma maleńkiego jamnika, który też zwiał i z nim był. spacery wieczorne tylko z moją kaukazicą wchodzą w grę, oprócz przygody z piesiem mijałem takie dwie mordy, że ****a mać. :| |
moj system sam sie naprawił, obeszlo sie bez formatow i grzebania w calym tym syfie :D poza tym wreszcie dzien wolny od roboty i szkoly huh ...
|
Pierwszy egzamin w sesji zimowej zaliczony - jak dla mnie duzy pozytyw ;-D!
|
a mi wlaczyli internet :)
|
Ja też! :D
Właśnie zrobiłem duuuuuuuuży update na swojej stronce! :idea: 30 fotek! :jupi: |
- mam dziewczyne
- zalicze kolejny rok w szkole - necik smiga az milo - mam zarobek, o co w dzisiejszych czasach jest trudno tym bardziej, ze nie mam 18 lat :) - niedawno przekroczylem prog 300 postow na tym forum ;) moze i malo, ale.. :) W chwili obecnej jestem bardzo szczesliwy :D |
pomoglem dzisiaj ubrac choinke :jupi:
prawda, ze pozytywne? :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam dzisiaj urodziny - i to jest dla mnie najbardziej pozytywna wiadomość dnia :D
|
Chyba zaczynam byc lubiany na forum dzieki ludziska takie to mile :D
To jest najbardziej pozytywny tydzien w tym roku: -nowa praca -pogodzilem sie z dziewczyna :D ;) :jupi: -i ostatnio jestem czesto na forum To forum jest the best :jupi: :jupi: :jupi: |
nigdzie w Warszawie nie ma zielonej tylnej szyby do Ctroëna :|
będzie niezła klima, ale jakoś się przeżyje ;) |
Cytat:
|
Dziś bardzo dla mnie pozytywny dzień, początek dwutygodniowego urlopu! :jupi:
|
Cytat:
nie mogles sklamac dla dobra sprawy i powiedziec, ze dales np. 176zl? ;) faktycznie ze mozna bylo kupic taniej.. hm.. nie wiem dlaczego na to allegro tak sie rzucilem :| jak tak patrze na skapcu to spokojnie moglem kupic o 20zl taniej, ale wydaje mi sie, ze poltora tygodnia temu jak tam patrzylem to nie bylo oem'a z czarnym panelem, a na tym mi bardzo zalezalo :) no nic, wazne, ze smiga.., choc jeszcze nic nie wypalalem.. |
ja za białego OEM-a dałem 155zł w Krakowie
tu masz Qscan-a http://support.benq.com/front/BenqMa...otId=undefined |
Cytat:
tyle, ze nie mam tej plytki z Qscan'em itd.? moglby ktos zrobic z niej obraz *.iso i mi podrzucic? :> pozdro ;) |
... ja już na nim palę od tygodnia, ile dałeś Smartek za to cudo?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No dla mnie pozytywne jest to, że już jestem na nogach :P Ale jeszcze bardziej pozytywne jest to, że dzisiaj mam urlop - tak więc weekend już się dla mnie zaczął :D
|
Cytat:
|
Już dzisiaj jest piątek .
Co w tym pozytywnego ? To, że po 16.00 zaczyna się wolny Weekend :piwo: |
Cytat:
ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Forum działa :D To największy pozytyw ostatnich czasów :D
|
Egzam i trzy laborki do przodu:D
|
od soboty ma być biało, czyli ładniej - teraz jest zgniło.
czekam. i nie tylko ja na piękny śnieg :spoko: :) |
1. Zaliczyłem trymestr na uczelni.
2. CDRinfo.pl śmiga po przeniesieniu serwera :D |
1. Odwolali mi jutro praktyki i cwiczenia - mam caly dzien wolny !!! :D
2. Takze jutro, ide na King Kong'a :D |
bardzo pozytywna myśl - uciekam do domu:)
|
Cytat:
Ale i tak grało sie świetnie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
no juz jestem w końcu - @mala to dzieki za info :piwo:
Muszę chyba napisać do @maca o przeniesienie reputek z dnia wczorajszego na dziś - 10 sztuk :) |
Ja wczoraj na leb dostawalem bez kochanego forum :(
Ale juz Działa :jupi: i cieszmy sie :D |
Cytat:
a dzis on nadal nie moze wejsc na forum:( |
A mnie się udalo tu wreszcie wejść! :jupi:
I to jest bardzo pozytywne. :tak!: |
Naprawilem sobie plyte glowna :D
Przelutowalem kondensatorki i dziala :D I komp przestal sie wieszac :D |
A ja dzisiaj prawdopodobnie wybiorę się na kręgle :)
Ostatnio grałem rekreacyjnie, dzisiaj zamierzam pobić rekord.. :> |
Cytat:
pozytywne oczywiscie pozdro ;) |
Cytat:
Po drugie jeśli będę o to zabiegał to i tak nim nie zostanę :P |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Kupilem WELL R-6 (replika M4 A1). Ponoc R-5 (MP5A5) jest lepiej wykonany, ale po prostu nie lubie ksztaltu "piatki". Za calosc dalem 335 zlotych (promocja tylko na dzis - za pol godziny znowu bedize po 385). Jest to produkt chinskiej firmy WELL, ktora do tej pory robila tani plastikowy allegrowy badziew. Dzieki temu nazbeirali kasy i teraz produkuja repliki ktore sa kopiami Tokyo Marui opartymi na metalowym gearboxie v.2. Giwera jako stock nie nadaja sie do praktycznie niczego (no, moze poza poczatkujacymi...) ale clay mechanizm GB jest duzo latwiejszy do rozebrania niz w Marui, co znaczy ze owy WELL jest swietna podstawka do tuningu lub wlasnego custom'a! Sieje 400 kulek na minute przy 250 fps, planuje z niego wycisnac co najmniej 300. Tutaj link do produktu :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76083065 |
czolgista - "rzeczy" !! :| ahh, ale gafe walnales :)
Max - ile dales za tego elektryka? kumpel ostatnio desert eagle'a ASG kupil, ale na moj adres, bo mu ojciec nie pozwalal, a jak juz przyniosl do domu to juz musial zostawic - no, ale sobie postrzelalem troche :) i teraz zbiera na AEG jakiegos.. dlatego pytam ile dales ;) pozdro ;) |
Cytat:
Cokolwiek to w Twoim przypadku znaczy , GRATULACJE ! :) A mnie mała rzecz dziś ucieszyła, joujoujou podesłał ciekawy skrypt i podmontowałem do mojego forum :) Zobaczcie jak fajnie to wygląda : http://forum.czolgiem.com edit: Poprawiłem , dzięki :) |
Jutro powinienem dostac swojego peirwszego w zyciu AEG - bedzie to M4 A1 (Ci, co interesuja sie ASG beda wiedziec co znaczy "pierwszy elektryk" ;-)).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przynajmniej na kilka dni ;) |
wiecie co?
mam tyle problemów (KASA po pierwsze), że postanowiłem to olać i być pozytywnym. stare polskie przysłowie mówi - jakoś to będzie :D |
Moja firma ma w tym roku rekordowy zysk i dzięki temu będzie ekstra premia w grudniu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wszystko na temat.. i to pozytywnie! :taktak: |
Cytat:
Ale nie róbcie offtopa z tematu, bardzo proszę... a tym bardziej nie moim kosztem ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bardzo pozytywna siatkówka plażowa aktualnie na Eurosporcie. :D
|
Nie wiecie gdzie moza dzis znalezc pozytywny akcent? szukam szukam go i nie moge znalezc
|
Czyli, w Irlandii się napijemy! :piwo: :D
|
Cytat:
|
W Gdańsku. :)
Ale ląduję w Warszawie. :> |
Cytat:
|
Zaczął się bardzo pozytywny tydzień, jak tylko się skończy, wsiadam w samolot i lecę do kraju spotkać się z dawno nie widzianymi ludźmi, których bardzo lubię, już nie mogę się doczekać. :D
|
Witam !
Dla mnie najbardziej pozytywną rzeczą - wydarzeniem tego kończącego się weekendu był fakt, że polscy pływacy na mistrzostrzostwach Europy na 25-metrowym basenie zdobyli 11 medali - w tym 5 złotych !!! I zdecydowanie nie uważam - jak niektórzy (wyczytane w Internecie), że źródłem tego sukcesu są niedozwolone środki - uważam, że źródłem jest bardzo ciężka praca, młodość i ambicja (średnia wieku naszej reprzentacji to chyba około 20 lat !!) - i POLSKA myśl trenerska !!! Brawa dla wszystkich medalistów - a także pozostałych reprezentantów - oraz ich trenerów - z Pawłem Słomińskim na czele !! :zespol: ro29 |
Cytat:
:D |
Po ponad 2 latach na forum przekroczyłem granicę 3 000 postów :)
O to mój 3000 post ;) |
zrobiłem sukom nowe sienniki do bud (worki+siano :D) i tak im pozytywnie, że nie wyszły z nich już od kilku godzin. w nocy chyba sam będę musiał szczekać. ale myśląc pozytywnie zaraz dam im jeść i będzie im jeszcze bardziej pozytywnie.
ja też zadbam o swoje pozytywne samopoczucie i zaparze sobie niezłą kawę. |
Ja się z wami podzielę moim pozytywizmm => mam już ponad roczek na forum ;)
|
Ja jestem cały "pozytywny" i to jest coś pozytywnego. Cieszą mnie sukcesy innych, brak mi uczucia zawiści ( a może jestem zbyt leniwy aby takie uczucie wytworzyć i pielegnowac w sobie). Brzuszki budują jakiś dach z widokiem na jezioro, a ja się cieszę jakby to było moje, nie współczuję michałkowi któremu córuś Zetoxy przestawiła to co przestawiła - bo widocznie zasłużył, a jak nie to dostał w charakterze przedpłaty, nawet na kotach się nie wyżywam, bo mi się nie chce. A może to nie kryształowy charakter tylko po prostu lenistwo?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nigdy nie wiem czy DVD jest to "to na górze", czy "to na dole":D Nigdy też nie udam się po pomoc do Pawelblu, albowiem nie jestem w stanie z racji wieku zrozumieć odpowiedzi typu "aczkolwiek" Pralkę posiadam. |
Cytat:
|
Jestem na forum od 17 maja tego roku, mam na liczniku 129 postów (teraz już chyba 130) i jestem 17 pod względem pozytywnych opinii (reputacji) na forum. Taki ze mnie fachowiec... :wow: :D
Twardziel jestem, co? :hahaha: Na cześć wszystkich forumowiczów CDRinfo :fala::fala: |
Cytat:
a serio to niezła maszyna :spoko: i za taką cenę nie do kupienia z nazwą Acer, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens, HP Compaq itd. ;) |
Cytat:
|
Po tym zakupie to i na jedno i na drugie mógłbym ponarzekać, ale to nie w tym temacie, bo to temat pozytywny, więc nie narzekam, choć mógłbym i to jest IMO bardzo pozytywne! :tak!:
Druga pozytywna sprawa: idę sobie zrobić pozytywnie pyszną kawę. :D |
Cytat:
na brak czasu i kasy chyba nie narzekasz? ;) i wiem jedno - jak bede mial w przyszlosci dylemat jakiego wybrac laptopa - spodziewaj sie, ze do Ciebie napisze :taktak: :) |
Udalo mi sie przekroczic granice 100 postow;). Niby nic ale czesciej jestem na smietniku a tam postow sie nie zlicza :D
|
A ja napisałem dziś pierwszą w życiu recenzję! :jupi:
http://forum.laptopy.info.pl/viewtopic.php?t=216 :czytaj: :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |