![]() |
Cytat:
|
Pagerus - mnie to nei dotyczy ze wzgledu na kategorie (ile sie nakombinowalem eby dostac, to moje ;-)).
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: z tego co widz***281; to si***281; ***322;apie - przy***347;lij fotk***281; w kamaszach :D :D :D |
rozumiemy, ***380;e pozytywna to ta druga wiadomo***347;***263; ||
|
spedzilam week z ukochanym:)
skonczyl sie juz week:( |
Cytat:
|
Cytat:
mały donosik się wyśle i na jesieni w kamasze || :jezyk: |
Dzisiaj uslyszalem ze mam wrodzony telent do snajpienia i snajperskie oko ;-).
|
Cytat:
Cytat:
Ale - tak, jak napisałem wcześniej, nie chciałbym wracać - zwłaszcza tutaj - do tego tematu. Jeżeli tak, jak napisałeś, większość osób za podobne wykroczenia dostaje wyrok w zawieszeniu do bardzo dobrze - mam nadzieję, że w przypadku Otylli będzie tak samo. Ja naprawdę nie chcę jej widzieć w więzieniu - wręcz przeciwnie, uważam, że wsadzanie do więzienia kogoś, kto nigdy nie miał do czynienia z prawem i po prostu popełnił błąd, to idiotyzm. Karę musi ponieść, jak każdy inny obywatel naszego kraju, ale niech będzie to kara jak najlżejsza (dopuszczana prawem). Aha, co do tego, jaka to jest osoba - dla mnie najlepszym dowodem było zlicytowanie swojego medalu. To gest, na jaki naprawdę niewielu sportowców i ludzi byłoby stać. Podziwiam ją za to i wartości jako człowieka, nigdy nie będę jej odbierał.. Ok, ale wróćmy do pozytywów. Cały tydzień zmieniałem wodę w akwarium (600 litrów..) i powoli powoli już kończę (a roboty było z tym duużo..). Dom wygląda jeszcze jak pobojowisko, ale już powoli dochodzi do ładu :) |
Kolejny poniedziałek :D Deszczyk za oknem non stop - roślinki podleje - i to jest pozytyw :P
|
Cytat:
Swoją drogą jest też sporo racji w argumencie, żeby prawdziwych przestępców powsadzać do więzienia, a nie ją. Kryminaliści, pedofile, mordercy chodzą po ulicach, bo więzienia są przepełnione, ale dla wielu ludzi o znacznie niższym stopniu winy miejsca się znajdują. No, cóż. Ferowanie wyroków pozostawmy sądom... |
Witam !
Cytat:
A do więzień niech trafiają Ci co z premedytacją, celowo mordują, zabijają, po pijanemu powodują wypadki, okradają na potęgę ludzi i mają to "gdzieś", niszczą innych psychicznie i fizycznie przez długi okres czasu itd. ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Wiec prawo w naszym kraju nie jest dla wszystkich rowne! |
Witam !
Dzień się kończy więc wypada napisać małe podsumowanie ;) Dla mnie był taki sobie ogólnie - aczkolwiek zdecydowanym plusem były emocje sportowe, których nie zabrakło - i to z polakami w rolach głównych ... Zaczęło się rano jak znalazłem w necie informację, że kiedy jeszcze spałem, siatkarze wygrali z Japonią 3:0 - gratulacje dla nich :spoko: Następnie o 14 kolejne emocje - wyścig Kubicy - niestety - sami wiemy jak się skończyło - ale mimo wszystko - Robert zanotował bardzo dobry występ w debiucie - choć sam nie wiem czy to traktować za pełny debiut ?? Jednak choć finał był smutny za postawę i mocniejsze bicie serca - podziękowanie i gratulacje :spoko: A później - esencja dnia - czyli finały ME w pływaniu - i na początek niespodzianka - wspaniały występ Bartka Kizierowskiego - złoto i rekord mistrzostw europy (oczywiście i Polski) - wielkie brawa !!!! A po paru minutach - wspaniały wyścig Otylii - choć na nią każdy liczył - ale zrobiła swoje i wielkie je dzięki za kolejne złoto i ME !! Do tego 5 miejsce Agaty Korc - te mistrzostawa były ogólnie bardzo udane - co prawda niektórzy zawiedli - ale 8 medali - w tym 5 złotych - to jednak i tak bardzo dobry wynik - gratulacje dla Otylii - za wspaniały powrót do elity !! - dla Pawła Korzeniowskiego, dla wspaniałej sztafety, będącej połączeniem młodości i rutyny, dla Kuczki, dla Baranowskiej i dla naszego weterana, który jak wino - im starszy tym lepszy - Bartka Kizierowskiego !! :najlepsz: To były naprawdę wspaniałe dni :) I na koniec - ciekawe podsumowanie: http://sport.interia.pl/inne/plywanie/news?inf=778021 Cytat:
Otylia wyrok dostanie - i jak zdecydowana większość w takiej sytuacji - w zawieszeniu (a czemu miało by być inaczej ??) - i już dziś jej współczuje tego stresu ...bo mistrzostwa świata już w marcu 2007 ... Cytat:
Może się ze mną nie zgodzicie - bo sam to mówię z przymróżeniem oka - ale zdobywając medale, wygrywając - w jakimś stopniu odpokutowuje tamten błąd - sprawiając nam wiele radości ... A już jutro zaczynają się ME w lekiej atletyce - trzeba będzie pomyśleć chyba o założeniu tematu ;) - żeby nie było znowu tak jak w przypadku ME w pływaniu - my wygrywamy a na Forum cisza jakby nic :P Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego tygodnia :piwo: ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Co do tego "niesmaku" mam podobne odczucia, jak Ty... |
Cytat:
|
Cytat:
@ rycho Nie chciałem tego tematu tutaj poruszać, ale przyznam, że obserwując występy Otylli, nawet dopingując jej jako Polce, czuję pewien.. 'niesmak' wiedząc, że kary za to, co zrobiła, raczej nie poniesie (a przynajmniej nie w wymiarze takiej, jak każdy inny, przeciętny obywatel). Nie życzę jej źle, ale jednak pewien niesmak pozostaje.. |
Cytat:
|
Cytat:
pewnie dostanie w zawieszeniu wyrok |
no fakt :> :P
|
Cytat:
|
:ognie: z***322;oto Otylii J***281;drzejczak!!!:ognie: :najlepsz: :fala: :sluze: |
Juz kolejny dzien nie pada w anglii :) posdrufka :P
|
:ognie: złoto Bartka Kizierowskiego!!!:ognie: :najlepsz: :fala: :sluze: |
Siatk***243;wka dobry sport...
Ale wynik Kubicy to dla mnie r***243;wnie***380; pozytyw dnia, jak pisa***322;em w w***261;tku...nie chce zeby to byl ostatni wyscig, tylko poczatek serii :D |
Kubica na 7 miejscu - dla mnie mega pozytyw dnia :D :D :D :D :D
|
pozytywne jest to, ***380;e jak si***281; budzi***322;em o 6 rano z powodu hucz***261;cego deszczu to my***347;la***322;em, ***380;e to poniedzia***322;ek :O w drodze do wc przypomnia***322;em sobie, ***380;e niedziela :D
|
Fajnie, że wygrali (tylko czemu akurat z Japonią ;) ) - zobaczymy jak dalej będzie szło - za godzinkę siadam do TV4 i do 16 chyba nie odejdę od telewizora :P
|
Obejrzalem mecz siatkowki - pierwszy raz w zyciu z zainteresowaniem i w calosci ;-)..
Nawet sie troche zainteresowalem tym sportem i chyba bede naszym kibicowal :-D. |
Tym razem to ja niestety nie ogl***261;da***322;em.. :(
Ale o tej porze.. niewiele wcze***347;niej poszed***322;em spa***263; ;) |
Witam !
Nawiązując do mojej powyższej wypowiedzi - dzień zaczął się od 3:0 z Japonią - i mam nadzieję, że to początek bardzo udanego dnia dla polskich sportowców :spoko: Trzymamy kciuki !! Pozdrawiam ro29 |
Witam !
Dzięki koledzy @Prezesik i @Pagerus za mądre i dobre słowa :spoko: A co do dnia jutrzejszego - to będzie, będzie za kogo trzymać kciuki - najpierw siatkarze mają drugi mecz z Japonią (choć to chyba przez sen, bo na pewno na mecz nie wstanę ;) ), następnie za Kubicę - a na deser - smakołyk dnia - czyli ostatnie finały ME w pływaniu - przede wszystkim Otylii na 200 metrów, ale też Kizierowskiego i Agaty Korc Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Nieważne o co chodzi, ważne by finał był pomyślny i taki zapewne będzie :spoko: Co do Otylii. Oczywiście trzymamy kciuki jutro, tak samo jak za Roberta Kubicę. :) |
moja butelka jak zrobila sie pusta to przyszla nastepna pelna
|
Moj kroliczek dostal w nagrode 2 duze soczyste marchwy prosto z dzialki bo za jego akcje zarobilem 3 raputy :D
|
Witam !
Cytat:
I przepraszam że tak "sypię" znów może ogólnikami :( - ale jakoś nie chcę o tym mówić - na małe usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że sprawę w całości znam tylko i wyłącznie ja ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
A temat pozytywny i pozytyw dzisiejszego dnia - oczywiście złoto i ME Otylii - to był wyścig :spoko: No i długo nie zapomnę tej dekoracji ... w czepku - bo zaraz po niej musiała wskoczyć do basenu i płynąć w półfinale swej koronnej konkurencji :taktak: I jutro trzymamy kciuki !! Pozdrawiam wszystkich ro29 |
Cytat:
Za oknem deszczyk nadal pada - w związku z czym jest chłodniej - no i dobrze :) Współczuję jedynie tym co mają taką pogodę na urlopie... |
Mnie si***281; w***322;a***347;nie zacz***261;***322; d***322;ugi weekend - poniedzia***322;ek z jakiego***347;tam powodu maj***261; tu wolny, wi***281;c jest okazja do ***347;wi***281;towania! :piwo:
:D |
Właśnie wróciłem z grilla. Jestem pijany jak cholera i to jest jak najbardziej pozytywne po tym co przeszedłem w ostatnich kilku wielce trudnych tygodniach. Dawno nie było tak, że mogłem się tak beztrosko upić :D
:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
I jak? Warto było? :D:D |
Cytat:
Ubawiłem się. :haha: Reputa poszła. :taktak: |
Jest chlodno! ^^
Kolejny dzien mija na slodkim lenistwie :P ale to sie niedlugo (mam nadzieje) zmieni ^^ i najwiekszy pozytyw dnia: Moj krolik obsikal siorze lozko :D |
Zaraz jad***281; do domu :>
|
Cytat:
|
dzi***347; wyje***380;d***380;am nad morze:) do zobaczenia na pla***380;y w Ch***322;apowie
oby tylko pogoda dopisa***322;a ;) do poniedzia***322;ku... |
Cytat:
drzewa tną 300 - 500 metrów od domu to trzeba korzystać. jeszcze jest jeden plus - płacę 100zł za mp dębu a gostek daje mi naładować trochę więcej - i wszyscy są pozytywnie zadowoleni. :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
pada deszczyk, pada i robota myjką ciśnieniową odpada. i zimno, można dostać katarku. więc pojadę do lasu po trochę drewna i to jest pozytywne a raczej będzie w zimie. |
Cytat:
|
tak się narobiłem, że nie mam siły napisać nic pozytywnego.
jutro to samo. |
ja zycze tylko powodzenia a jak sie uda to licze na:piwo:
|
ja si***281; nie dopytuj***281; i ca***322;y czas ***380;ycz***281; powodzenia :)
|
:) pozytywnego zalatwienia wszystkich spraw
|
Si***281; tak dopytujecie.. Ja powodzenia ***380;yczy***322;em i ***380;ycz***281; dalej - niewa***380;ne, czego sprawa dotyczy :)
|
Cytat:
łatwiej będzie kciuki trzymać.... :> |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Aha - "cywilna" też raczej nie ... Dzięki i pozdrawiam ro29 |
Mam nadzieje ze nikogo nie przejechales. Trzymam.
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/666553-post1024.html http://forum.cdrinfo.pl/666577-post1027.html Cytat:
Mądre słowa :taktak: A czy sprawy pójdą źle - w sumie to okaże się może już w ciągu tygodnia-dwóch - opcje możliwe są różne - od kiepskiej do dość dobrej - mozna by rzecz dającej nadzieje na dobry finał - więc pożyjemy zobaczymy ;) Co najgorsze - teraz to w większości to ktoś będzie decydował, a nie ja :( Pozdrawiam ro29 |
witaj z powrotem ;)
powiem tyle: Kiedy rzeczy id***261; ***378;le, nie dotrzymuj im kroku :) |
ro29może jakaś podpowiedź o co chodzi, bo tematów na forum jest tyle, że ciężko spamiętać a większość uczestniczy też w innych........
linka do tematu po prostu |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Tamta sprawa - można by ogólnie rzecz - ruszyła z miejsca - akurat tamten dzień nie okazał się wcale taki zły - ale też - co jest minusem - nie wszystko - a nawet większość spraw nie ułożyła się tak jak myslałem - cóż takie zycie ... Sprawa jest "w toku" - więc jeszcze wiele przede mną - sam jestem w znacznej części temu winien - ale cóż ... I przepraszam, że piszę tak ogólnikami - ale jakoś na razie nie mam siły o tym mówić ... I jeszcze raz dzięki za wsparcie - Wasze słowa były dla mnie naprawdę ważne ... Nie byłem na Forum przez ostatni tydzień - akurat nie ma to w większości związku z powyższym - aczkolwiek za jakiś czas mogę tutaj pojawiać się trochę rzadziej niz zwykle - ale na pewno o Was nie zapomnę !!! Ale na razie jestem i zabieram sie do przejrzenia co działo się tutaj przez ostatni tydzień ;) Pozdrawiam ro29 |
ja w pi***261;tek (04.08) jad***281; do Ch***322;apowa i zostaj***281; tam na osiem dni :)
mam nadziej***281; ***380;e pogoda dopisze ... |
ja tez po sniadaniu:)
ediy: dostalam komplement:"ladnie wygladasz, bo promieniejesz jak kobieta w ciazy" |
Ja te***380; ju***380; po ***347;niadanku :)
Zaraz obiadek :D - zupa chmielowa :piwo: |
Ja ju***380; po ***347;niadaniu! :jem:
|
Kubica rozjedzie frajer***243;w :D
Teraz co***347; jeszcze bardziej pozytywnego - id***281; zje***347;***263; ***347;niadanie - ma***322;a rzecz a cieszy :piwo: :D |
Cytat:
Mam nadzieję, że zaliczy udany występ :) :fala: |
Cytat:
Poszłaby reputka, ale nie mogę narazie :( |
Gwizda az sie zimno zrobilo :D
A za ten filmik to by poszla reputka ale zimne i nie czule forum mi nie pozwala. A jak bylo potem ? Jakis ciezszy sprzet poszedl w ruch ? A przed chwila slyszalem reklamowke jakiegos zcegos w radiu z wykorzystaniem '' co sie stao'' :) 1000x razy lepsze niz oryginal ktory byl slaby. (89,8 we wro, moze traficie) I ostatnia rzecz, w koncu kubica rozbije jakis drogi samochodzik, na ktorym lapsie? |
Kubica wystartuje w niedziele w F1
:jupi: :najlepsz: :fala: :zespol: |
Cytat:
|
Niedawno stuknelo mi 2 latka z moja kobieta - z tej okazji dostalem moja wymarzona bandane!!!
Z mniej pozytywnych faktow - mam goraczke, od jutra choruje, ale dzis musze odwiedzic pewien sklep w Rudzie Slaskiej - nie odpuszcze ;-)! |
Cytat:
|
'Po co u***380;ywa***263; okien jak s***261; drzwi?' ;p
|
Cytat:
Ja też chcę :ja_chce: |
A ja ogólnie mam dobry humor bo widziałem jak joujoujou laptopa naprawia :rotfl:
|
a ja dzis rano wrocilem z tygodniowych wakacji w Rewalu na ktorych bylem ze swoja dziewczyna :)
bylo swietnie, choc teraz po powrocie zachorowalem :/ |
Cytat:
Pozytywne jest to, że dzisiaj się mocno z kimś pożarłem - ale na koniec się pogodziliśmy :) Przyznam, że godzenie się było milsze niż kłócenie - tak to już chyba jest w przyrodzie :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
A mi zwi***281;kszyli dost***281;pny kredyt na karcie kredytowej!! :jupi:
Sza***322; zakup***243;w w toku... :fiu: |
wzielam dzis wyplate:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie wczoraj lalo, dzisiaj leje..
i jest juz zimnawo! Pierwszy raz od niepamietnych czasow spalem w koszulce.. Pierwszy raz spalem przy zamknietym oknie i czulem sie normalnie.. Pierwszy raz widze 23C na termometrze, bosko! |
Cytat:
|
pada deszcz!!! :):):):):):):):):):):):):):)
|
Cytat:
|
Cytat:
Chocia***380; jest chyba takie ameryka***324;skie imi***281; - Norma - to mo***380;e od niej wr***243;ci***322;o? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |