Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

czechoj 07.08.2006 22:46

Cytat:

Napisany przez Prezesik
uprzedziłeś mnie :D

wybacz :)

M@X 07.08.2006 22:38

Pagerus - mnie to nei dotyczy ze wzgledu na kategorie (ile sie nakombinowalem eby dostac, to moje ;-)).

Prezesik 07.08.2006 21:59

Cytat:

Napisany przez czechoj
rozumiemy, że pozytywna to ta druga wiadomość ||

uprzedziłeś mnie :D

Pagerus 07.08.2006 21:58

Cytat:

Napisany przez ed hunter
po takiej wypowiedzi wojo ci***281; nie ominie :D

ma***322;y donosik si***281; wy***347;le i na jesieni w kamasze || :jezyk:

Hmmm... trzeba sprawdzi***263; kt***243;ry on jest rocznik :P bo te 1982-1986 to teraz chyba maj***261; do***347;***263; ciekawie :P

EDIT: z tego co widz***281; to si***281; ***322;apie - przy***347;lij fotk***281; w kamaszach :D :D :D

czechoj 07.08.2006 21:57

rozumiemy, ***380;e pozytywna to ta druga wiadomo***347;***263; ||

malaczarna 07.08.2006 21:49

spedzilam week z ukochanym:)
skonczyl sie juz week:(

Prezesik 07.08.2006 17:16

Cytat:

Napisany przez ed hunter
po takiej wypowiedzi wojo cię nie ominie :D

mały donosik się wyśle i na jesieni w kamasze || :jezyk:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

ed hunter 07.08.2006 17:10

Cytat:

Napisany przez M@X
Dzisiaj uslyszalem ze mam wrodzony telent do snajpienia i snajperskie oko ;-).

po takiej wypowiedzi wojo cię nie ominie :D

mały donosik się wyśle i na jesieni w kamasze || :jezyk:

M@X 07.08.2006 16:06

Dzisiaj uslyszalem ze mam wrodzony telent do snajpienia i snajperskie oko ;-).

andrzejj9 07.08.2006 11:10

Cytat:

Napisany przez ro29
Kolejny, który chciałby widzieć Otylię w więzieniu :> ... ludzie opamiętajcie się - to był wypadek - ciekaw jestem jakby taka sytuacja przytrafiła się komuś, kto takie sądy wygłasza - albo komuś z bliskiej rodziny - to czy tak ochoczo widziałby go w więzieniu ...

Miałbym nadzieję, że wyrok będzie jak najniższy. Ale nigdy nie zabiegałbym o zaniechanie wymierzenia kary..

Cytat:

Otylia wyrok dostanie - i jak zdecydowana większość w takiej sytuacji - w zawieszeniu (a czemu miało by być inaczej ??) - i już dziś jej współczuje tego stresu ...bo mistrzostwa świata już w marcu 2007 ...

Wiesz - ja też w jakimś małym stopniu też czasem o tym pomyślę - ale Ona to bardzo "czuje" - choćby ten symboliczny gest po pierwszym ze złotych medali - czy czarna opaska na ręku z imieniem brata - karę za to ponosi i ponosić będzie do końca - a to przecież był wypadek ...
Wypadek nie ma tu nic do rzeczy (tzn. ma w sensie kwafilikacji prawnej) - liczą się konsekwencje.

Ale - tak, jak napisałem wcześniej, nie chciałbym wracać - zwłaszcza tutaj - do tego tematu. Jeżeli tak, jak napisałeś, większość osób za podobne wykroczenia dostaje wyrok w zawieszeniu do bardzo dobrze - mam nadzieję, że w przypadku Otylli będzie tak samo. Ja naprawdę nie chcę jej widzieć w więzieniu - wręcz przeciwnie, uważam, że wsadzanie do więzienia kogoś, kto nigdy nie miał do czynienia z prawem i po prostu popełnił błąd, to idiotyzm. Karę musi ponieść, jak każdy inny obywatel naszego kraju, ale niech będzie to kara jak najlżejsza (dopuszczana prawem).

Aha, co do tego, jaka to jest osoba - dla mnie najlepszym dowodem było zlicytowanie swojego medalu. To gest, na jaki naprawdę niewielu sportowców i ludzi byłoby stać. Podziwiam ją za to i wartości jako człowieka, nigdy nie będę jej odbierał..

Ok, ale wróćmy do pozytywów. Cały tydzień zmieniałem wodę w akwarium (600 litrów..) i powoli powoli już kończę (a roboty było z tym duużo..). Dom wygląda jeszcze jak pobojowisko, ale już powoli dochodzi do ładu :)

Pagerus 07.08.2006 08:52

Kolejny poniedziałek :D Deszczyk za oknem non stop - roślinki podleje - i to jest pozytyw :P

Prezesik 07.08.2006 05:22

Cytat:

Napisany przez Smartek
Bo prawda jest taka, ze kazdy normalny szary czlowiek poszedlby za to do siedziec i nie byloby w ogole mowy o 'zawiasach'.
Wiec prawo w naszym kraju nie jest dla wszystkich rowne!

Zdecydowana większość wyroków w takich sprawach zapada w zawieszeniu, więc to nie będzie tylko dotyczyć Otylii.
Swoją drogą jest też sporo racji w argumencie, żeby prawdziwych przestępców powsadzać do więzienia, a nie ją. Kryminaliści, pedofile, mordercy chodzą po ulicach, bo więzienia są przepełnione, ale dla wielu ludzi o znacznie niższym stopniu winy miejsca się znajdują.
No, cóż. Ferowanie wyroków pozostawmy sądom...

ro29 06.08.2006 23:54

Witam !

Cytat:

Napisany przez Smartek
Bo prawda jest taka, ze kazdy normalny szary czlowiek poszedlby za to do siedziec i nie byloby w ogole mowy o 'zawiasach'.

Chyba nie mogę się zgodzić - z tego co czytałem około 80% ludzi w takich przypadkach dostaje wyrok w zawieszeniu - więc mówienie że "każdy" jest już chyba niezłą przesadą ...

A do więzień niech trafiają Ci co z premedytacją, celowo mordują, zabijają, po pijanemu powodują wypadki, okradają na potęgę ludzi i mają to "gdzieś", niszczą innych psychicznie i fizycznie przez długi okres czasu itd.

ro29

ed hunter 06.08.2006 23:47

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !

Dzień się kończy więc wypada napisać małe podsumowanie ;)
Dla mnie był taki sobie ogólnie - aczkolwiek zdecydowanym plusem były emocje sportowe, których nie zabrakło - i to z polakami w rolach głównych ...
Zaczęło się rano jak znalazłem w necie informację, że kiedy jeszcze spałem, siatkarze wygrali z Japonią 3:0 - gratulacje dla nich :spoko:

Następnie o 14 kolejne emocje - wyścig Kubicy - niestety - sami wiemy jak się skończyło - ale mimo wszystko - Robert zanotował bardzo dobry występ w debiucie - choć sam nie wiem czy to traktować za pełny debiut ??
Jednak choć finał był smutny za postawę i mocniejsze bicie serca - podziękowanie i gratulacje :spoko:

A później - esencja dnia - czyli finały ME w pływaniu - i na początek niespodzianka - wspaniały występ Bartka Kizierowskiego - złoto i rekord mistrzostw europy (oczywiście i Polski) - wielkie brawa !!!!
A po paru minutach - wspaniały wyścig Otylii - choć na nią każdy liczył - ale zrobiła swoje i wielkie je dzięki za kolejne złoto i ME !!
Do tego 5 miejsce Agaty Korc - te mistrzostawa były ogólnie bardzo udane - co prawda niektórzy zawiedli - ale 8 medali - w tym 5 złotych - to jednak i tak bardzo dobry wynik - gratulacje dla Otylii - za wspaniały powrót do elity !! - dla Pawła Korzeniowskiego, dla wspaniałej sztafety, będącej połączeniem młodości i rutyny, dla Kuczki, dla Baranowskiej i dla naszego weterana, który jak wino - im starszy tym lepszy - Bartka Kizierowskiego !!

:najlepsz:
To były naprawdę wspaniałe dni :)

I na koniec - ciekawe podsumowanie:
http://sport.interia.pl/inne/plywanie/news?inf=778021

Kolejny, który chciałby widzieć Otylię w więzieniu :> ... ludzie opamiętajcie się - to był wypadek - ciekaw jestem jakby taka sytuacja przytrafiła się komuś, kto takie sądy wygłasza - albo komuś z bliskiej rodziny - to czy tak ochoczo widziałby go w więzieniu ...
Otylia wyrok dostanie - i jak zdecydowana większość w takiej sytuacji - w zawieszeniu (a czemu miało by być inaczej ??) - i już dziś jej współczuje tego stresu ...bo mistrzostwa świata już w marcu 2007 ...

Wiesz - ja też w jakimś małym stopniu też czasem o tym pomyślę - ale Ona to bardzo "czuje" - choćby ten symboliczny gest po pierwszym ze złotych medali - czy czarna opaska na ręku z imieniem brata - karę za to ponosi i ponosić będzie do końca - a to przecież był wypadek ...
Może się ze mną nie zgodzicie - bo sam to mówię z przymróżeniem oka - ale zdobywając medale, wygrywając - w jakimś stopniu odpokutowuje tamten błąd - sprawiając nam wiele radości ...

A już jutro zaczynają się ME w lekiej atletyce - trzeba będzie pomyśleć chyba o założeniu tematu ;) - żeby nie było znowu tak jak w przypadku ME w pływaniu - my wygrywamy a na Forum cisza jakby nic :P

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego tygodnia :piwo:
ro29

i chwała Panu :D

Smartek 06.08.2006 23:46

Cytat:

Napisany przez ro29

ro29 06.08.2006 23:38

Witam !

Dzień się kończy więc wypada napisać małe podsumowanie ;)
Dla mnie był taki sobie ogólnie - aczkolwiek zdecydowanym plusem były emocje sportowe, których nie zabrakło - i to z polakami w rolach głównych ...
Zaczęło się rano jak znalazłem w necie informację, że kiedy jeszcze spałem, siatkarze wygrali z Japonią 3:0 - gratulacje dla nich :spoko:

Następnie o 14 kolejne emocje - wyścig Kubicy - niestety - sami wiemy jak się skończyło - ale mimo wszystko - Robert zanotował bardzo dobry występ w debiucie - choć sam nie wiem czy to traktować za pełny debiut ??
Jednak choć finał był smutny za postawę i mocniejsze bicie serca - podziękowanie i gratulacje :spoko:

A później - esencja dnia - czyli finały ME w pływaniu - i na początek niespodzianka - wspaniały występ Bartka Kizierowskiego - złoto i rekord mistrzostw europy (oczywiście i Polski) - wielkie brawa !!!!
A po paru minutach - wspaniały wyścig Otylii - choć na nią każdy liczył - ale zrobiła swoje i wielkie je dzięki za kolejne złoto i ME !!
Do tego 5 miejsce Agaty Korc - te mistrzostawa były ogólnie bardzo udane - co prawda niektórzy zawiedli - ale 8 medali - w tym 5 złotych - to jednak i tak bardzo dobry wynik - gratulacje dla Otylii - za wspaniały powrót do elity !! - dla Pawła Korzeniowskiego, dla wspaniałej sztafety, będącej połączeniem młodości i rutyny, dla Kuczki, dla Baranowskiej i dla naszego weterana, który jak wino - im starszy tym lepszy - Bartka Kizierowskiego !!

To były naprawdę wspaniałe dni :)

I na koniec - ciekawe podsumowanie:
http://sport.interia.pl/inne/plywanie/news?inf=778021

Cytat:

Napisany przez rycho
To ona jeszcze nie siedzi?

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
(...)
Nie chciałem tego tematu tutaj poruszać, ale przyznam, że obserwując występy Otylli, nawet dopingując jej jako Polce, czuję pewien.. 'niesmak' wiedząc, że kary za to, co zrobiła, raczej nie poniesie (a przynajmniej nie w wymiarze takiej, jak każdy inny, przeciętny obywatel). Nie życzę jej źle, ale jednak pewien niesmak pozostaje..

Może się ze mną nie zgodzicie - bo sam to mówię z przymróżeniem oka - ale zdobywając medale, wygrywając - w jakimś stopniu odpokutowuje tamten błąd - sprawiając nam wiele radości ...

A już jutro zaczynają się ME w lekiej atletyce - trzeba będzie pomyśleć chyba o założeniu tematu ;) - żeby nie było znowu tak jak w przypadku ME w pływaniu - my wygrywamy a na Forum cisza jakby nic :P

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego tygodnia :piwo:
ro29

Pagerus 06.08.2006 19:42

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Pewnie, że szablon mam. Inny na każdą okazję ;)

Co do tego "niesmaku" mam podobne odczucia, jak Ty...

Myślę, że wiele osób ma podobne odczucia... no ale to pozytywny temat - więc rozpatrujmy tylko tutaj pozytywne wydarzenia :)

Prezesik 06.08.2006 18:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Masz już gotowy szablon, gdzie tylko nazwiska wklejasz..? :> ;)

@ rycho

Nie chciałem tego tematu tutaj poruszać, ale przyznam, że obserwując występy Otylli, nawet dopingując jej jako Polce, czuję pewien.. 'niesmak' wiedząc, że kary za to, co zrobiła, raczej nie poniesie (a przynajmniej nie w wymiarze takiej, jak każdy inny, przeciętny obywatel). Nie życzę jej źle, ale jednak pewien niesmak pozostaje..

Pewnie, że szablon mam. Inny na każdą okazję ;)

Co do tego "niesmaku" mam podobne odczucia, jak Ty...

rycho 06.08.2006 17:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

@ rycho

Niestety.

andrzejj9 06.08.2006 17:57

Cytat:

Napisany przez Prezesik
[B][U][CENTER][SIZE="4"]:ognie: złoto Otylii Jędrzejczak!!!:ognie:

@ rycho

ed hunter 06.08.2006 17:43

Cytat:

Napisany przez Prezesik
no jeszcze nie :P
pewnie dostanie w zawieszeniu wyrok

w zawieszeniu na wyniki oczywiście? jak kłapa to kić? :haha:

Prezesik 06.08.2006 17:29

Cytat:

Napisany przez rycho
To ona jeszcze nie siedzi?:wow:

no jeszcze nie :P
pewnie dostanie w zawieszeniu wyrok

ed hunter 06.08.2006 17:24

no fakt :> :P

rycho 06.08.2006 17:24

Cytat:

Napisany przez Prezesik
:ognie: złoto Otylii Jędrzejczak!!!:ognie:

:fala:

:sluze:

To ona jeszcze nie siedzi?:wow:

Prezesik 06.08.2006 17:21

:ognie: z***322;oto Otylii J***281;drzejczak!!!:ognie:

Sunna 06.08.2006 17:20

Juz kolejny dzien nie pada w anglii :) posdrufka :P

Prezesik 06.08.2006 17:05

:ognie: złoto Bartka Kizierowskiego!!!:ognie:

Kasprzak 06.08.2006 16:15

Siatk***243;wka dobry sport...
Ale wynik Kubicy to dla mnie r***243;wnie***380; pozytyw dnia, jak pisa***322;em w w***261;tku...nie chce zeby to byl ostatni wyscig, tylko poczatek serii :D

Pagerus 06.08.2006 16:11

Kubica na 7 miejscu - dla mnie mega pozytyw dnia :D :D :D :D :D

ed hunter 06.08.2006 13:04

pozytywne jest to, ***380;e jak si***281; budzi***322;em o 6 rano z powodu hucz***261;cego deszczu to my***347;la***322;em, ***380;e to poniedzia***322;ek :O w drodze do wc przypomnia***322;em sobie, ***380;e niedziela :D

Pagerus 06.08.2006 11:58

Fajnie, że wygrali (tylko czemu akurat z Japonią ;) ) - zobaczymy jak dalej będzie szło - za godzinkę siadam do TV4 i do 16 chyba nie odejdę od telewizora :P

Smartek 06.08.2006 11:08

Obejrzalem mecz siatkowki - pierwszy raz w zyciu z zainteresowaniem i w calosci ;-)..
Nawet sie troche zainteresowalem tym sportem i chyba bede naszym kibicowal :-D.

andrzejj9 06.08.2006 09:58

Tym razem to ja niestety nie ogl***261;da***322;em.. :(

Ale o tej porze.. niewiele wcze***347;niej poszed***322;em spa***263; ;)

ro29 06.08.2006 09:38

Witam !

Nawiązując do mojej powyższej wypowiedzi - dzień zaczął się od 3:0 z Japonią - i mam nadzieję, że to początek bardzo udanego dnia dla polskich sportowców :spoko:

Trzymamy kciuki !!

Pozdrawiam
ro29

ro29 06.08.2006 00:14

Witam !

Dzięki koledzy @Prezesik i @Pagerus za mądre i dobre słowa :spoko:

A co do dnia jutrzejszego - to będzie, będzie za kogo trzymać kciuki - najpierw siatkarze mają drugi mecz z Japonią (choć to chyba przez sen, bo na pewno na mecz nie wstanę ;) ), następnie za Kubicę - a na deser - smakołyk dnia - czyli ostatnie finały ME w pływaniu - przede wszystkim Otylii na 200 metrów, ale też Kizierowskiego i Agaty Korc

Pozdrawiam
ro29

Pagerus 05.08.2006 23:42

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Nikt szczegółów od Ciebie wyciągać nie będzie. To jest publiczne forum i ujawniasz tylko tyle ile sam chcesz i nikt nie może wymagać byś rozpisywał się tu o swoim prywatnym życiu. To co powiedziałeś daje wystarczający obraz sprawy.
Nieważne o co chodzi, ważne by finał był pomyślny i taki zapewne będzie :spoko:

Co do Otylii. Oczywiście trzymamy kciuki jutro, tak samo jak za Roberta Kubicę.

:)

Dokładnie - trzymamy mocno kciuki :) Ja trzymam zwłaszcza za Robertę - z dzisiejszego startu jestem zadowolony :) niech skończy ten wyścig na przyzwoitym miejscu (choćby w środku stawki) i będzie super :)

Prezesik 05.08.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez ro29
Ogólniki już podałem - ;) - czyli że pewną ważną sprawę jakiś czas temu zawaliłem - mówiąc ogólnie - teraz dopiero się wydało - no i teraz trzeba spróbować z niej wybrnąć i rozwiązać - oby się udało pozytywnie (akurat teraz na pierwszym etapie dość sporo nie będzie zależało ode mnie ...). Tylko co gorsze - na dzień dzisiejszy znana jest sprawa - ale nikt nie chce się zbytnio zastanawiać nad przyczynami - a jak wiadomo - w nich tkwi najczęściej wiele ... więc to mnie też martwi ...
I przepraszam że tak "sypię" znów może ogólnikami :( - ale jakoś nie chcę o tym mówić - na małe usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że sprawę w całości znam tylko i wyłącznie ja ...

Dzięki koledzy i koleżanko za zrozumienie :) Też zazwyczaj wyznaje zasadę - jak ktoś chce mówić o problemach to mówi - a jak nie - to życzę powodzenia i nie wyciągam z niego ;)

A temat pozytywny i pozytyw dzisiejszego dnia - oczywiście złoto i ME Otylii - to był wyścig :spoko:
No i długo nie zapomnę tej dekoracji ... w czepku - bo zaraz po niej musiała wskoczyć do basenu i płynąć w półfinale swej koronnej konkurencji :taktak:
I jutro trzymamy kciuki !!

Pozdrawiam wszystkich
ro29

Nikt szczegółów od Ciebie wyciągać nie będzie. To jest publiczne forum i ujawniasz tylko tyle ile sam chcesz i nikt nie może wymagać byś rozpisywał się tu o swoim prywatnym życiu. To co powiedziałeś daje wystarczający obraz sprawy.
Nieważne o co chodzi, ważne by finał był pomyślny i taki zapewne będzie :spoko:

Co do Otylii. Oczywiście trzymamy kciuki jutro, tak samo jak za Roberta Kubicę.

:)

Ormianin 05.08.2006 23:32

moja butelka jak zrobila sie pusta to przyszla nastepna pelna

REi 05.08.2006 23:21

Moj kroliczek dostal w nagrode 2 duze soczyste marchwy prosto z dzialki bo za jego akcje zarobilem 3 raputy :D

ro29 05.08.2006 23:09

Witam !

Cytat:

Napisany przez ed hunter
to może się dowiemy choć ogólników?

łatwiej będzie kciuki trzymać.... :>

Ogólniki już podałem - ;) - czyli że pewną ważną sprawę jakiś czas temu zawaliłem - mówiąc ogólnie - teraz dopiero się wydało - no i teraz trzeba spróbować z niej wybrnąć i rozwiązać - oby się udało pozytywnie (akurat teraz na pierwszym etapie dość sporo nie będzie zależało ode mnie ...). Tylko co gorsze - na dzień dzisiejszy znana jest sprawa - ale nikt nie chce się zbytnio zastanawiać nad przyczynami - a jak wiadomo - w nich tkwi najczęściej wiele ... więc to mnie też martwi ...
I przepraszam że tak "sypię" znów może ogólnikami :( - ale jakoś nie chcę o tym mówić - na małe usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że sprawę w całości znam tylko i wyłącznie ja ...

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Się tak dopytujecie.. Ja powodzenia życzyłem i życzę dalej - nieważne, czego sprawa dotyczy

Cytat:

Napisany przez Prezesik
ja się nie dopytuję i cały czas życzę powodzenia

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ja zycze tylko powodzenia a jak sie uda to licze na

Dzięki koledzy i koleżanko za zrozumienie :) Też zazwyczaj wyznaje zasadę - jak ktoś chce mówić o problemach to mówi - a jak nie - to życzę powodzenia i nie wyciągam z niego ;)

A temat pozytywny i pozytyw dzisiejszego dnia - oczywiście złoto i ME Otylii - to był wyścig :spoko:
No i długo nie zapomnę tej dekoracji ... w czepku - bo zaraz po niej musiała wskoczyć do basenu i płynąć w półfinale swej koronnej konkurencji :taktak:
I jutro trzymamy kciuki !!

Pozdrawiam wszystkich
ro29

Pagerus 05.08.2006 11:34

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Mnie się właśnie zaczął długi weekend - poniedziałek z jakiegośtam powodu mają tu wolny, więc jest okazja do świętowania! :piwo:

:D

Szkoda, że u nas nie jest wolny :P No ale coraz bliżej urlopu - ostatni tydzień pracy przede mną - o ile szefostwo czegoś wspaniałego nie wymyśli :P Tak więc ogólnie - nastawienie dość pozytywnie :D
Za oknem deszczyk nadal pada - w związku z czym jest chłodniej - no i dobrze :) Współczuję jedynie tym co mają taką pogodę na urlopie...

joujoujou 05.08.2006 01:02

Mnie si***281; w***322;a***347;nie zacz***261;***322; d***322;ugi weekend - poniedzia***322;ek z jakiego***347;tam powodu maj***261; tu wolny, wi***281;c jest okazja do ***347;wi***281;towania! :piwo:

Prezesik 05.08.2006 00:35

Właśnie wróciłem z grilla. Jestem pijany jak cholera i to jest jak najbardziej pozytywne po tym co przeszedłem w ostatnich kilku wielce trudnych tygodniach. Dawno nie było tak, że mogłem się tak beztrosko upić :D
:piwo:

czechoj 04.08.2006 19:44

Cytat:

Napisany przez rycho
Domyślam się, że już w domu.
I jak?
Warto było? :D:D

to okaże się dopiero w ........... :haha: :> :spoko:

rycho 04.08.2006 19:18

Cytat:

Napisany przez czechoj
Zaraz jadę do domu :>

Domyślam się, że już w domu.
I jak?
Warto było? :D:D

joujoujou 04.08.2006 16:03

Cytat:

Napisany przez REi
[...]

i najwiekszy pozytyw dnia:
Moj krolik obsikal siorze lozko :D

:rotfl:

Ubawiłem się. :haha:
Reputa poszła. :taktak:

REi 04.08.2006 14:22

Jest chlodno! ^^

Kolejny dzien mija na slodkim lenistwie :P ale to sie niedlugo (mam nadzieje) zmieni ^^

i najwiekszy pozytyw dnia:
Moj krolik obsikal siorze lozko :D

czechoj 04.08.2006 14:12

Zaraz jad***281; do domu :>

Pagerus 04.08.2006 13:56

Cytat:

Napisany przez ksviper
dziś wyjeżdżam nad morze:) do zobaczenia na plaży w Chłapowie
oby tylko pogoda dopisała ;)
do poniedziałku...

Życzę udanej pogody :) We Wrocku od jakichś 6 godzin leje bez przerwy i to intensywnie... ktoś tam na górze zapomniał zakręcić kran i wyjechał na wczasy :P Takie opady w jakimś stopniu z pewnością są pozytywne - ale z drugiej strony...

ksviper 04.08.2006 13:23

dzi***347; wyje***380;d***380;am nad morze:) do zobaczenia na pla***380;y w Ch***322;apowie
oby tylko pogoda dopisa***322;a ;)
do poniedzia***322;ku...

ed hunter 04.08.2006 10:22

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Myślałem, że masz już wystarczającą ilość drewna aby być pozytywnie przygotowanym do zimy... ;)

ostatnia zimna mnie nauczyła, że trzeba się bardzo pozytywnie przygotować a po takim upalnym lecie to chyba, tak dla wyrównania, będzie znowu tęga zima.
drzewa tną 300 - 500 metrów od domu to trzeba korzystać.
jeszcze jest jeden plus - płacę 100zł za mp dębu a gostek daje mi naładować trochę więcej - i wszyscy są pozytywnie zadowoleni. :mruga:

Pagerus 04.08.2006 10:16

Cytat:

Napisany przez ed hunter
zawsza nim byłem :>

pada deszczyk, pada i robota myjką ciśnieniową odpada.

i zimno, można dostać katarku. więc pojadę do lasu po trochę drewna i to jest pozytywne a raczej będzie w zimie.

Myślałem, że masz już wystarczającą ilość drewna aby być pozytywnie przygotowanym do zimy... ;)

ed hunter 04.08.2006 10:01

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ed - zostałeś prorokiem?? :D

zawsza nim byłem :>

pada deszczyk, pada i robota myjką ciśnieniową odpada.

i zimno, można dostać katarku. więc pojadę do lasu po trochę drewna i to jest pozytywne a raczej będzie w zimie.

Pagerus 04.08.2006 09:46

Cytat:

Napisany przez ed hunter
tak się narobiłem, że nie mam siły napisać nic pozytywnego.

jutro to samo.

Ed - zostałeś prorokiem?? :D

ed hunter 03.08.2006 21:05

tak się narobiłem, że nie mam siły napisać nic pozytywnego.

jutro to samo.

malaczarna 03.08.2006 12:30

ja zycze tylko powodzenia a jak sie uda to licze na:piwo:

Prezesik 03.08.2006 12:28

ja si***281; nie dopytuj***281; i ca***322;y czas ***380;ycz***281; powodzenia :)

malaczarna 03.08.2006 11:28

:) pozytywnego zalatwienia wszystkich spraw

andrzejj9 03.08.2006 08:04

Si***281; tak dopytujecie.. Ja powodzenia ***380;yczy***322;em i ***380;ycz***281; dalej - niewa***380;ne, czego sprawa dotyczy :)

ed hunter 03.08.2006 00:46

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !

Dzięki :spoko:

Bez przesady - dla wyjaśnienia - za tą sprawę żadna "sprawa karna" mi nie grozi - żeby nie było wątpliwości ;)
Aha - "cywilna" też raczej nie ;)

Dzięki i pozdrawiam
ro29

to może się dowiemy choć ogólników?

łatwiej będzie kciuki trzymać.... :>

ro29 03.08.2006 00:44

Witam !

Cytat:

Napisany przez ed hunter
nadal nie łapię o co chodzi, ale kciuki trzymam. :)

Dzięki :spoko:

Cytat:

Napisany przez Sunna
Mam nadzieje ze nikogo nie przejechales. Trzymam.

Bez przesady - dla wyjaśnienia - za tą sprawę żadna "sprawa karna" mi nie grozi - żeby nie było wątpliwości ...
Aha - "cywilna" też raczej nie ...

Dzięki i pozdrawiam
ro29

Sunna 03.08.2006 00:35

Mam nadzieje ze nikogo nie przejechales. Trzymam.

ed hunter 03.08.2006 00:30

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !

Masz trochę racji - chodziło głównie o to:
http://forum.cdrinfo.pl/666553-post1024.html
http://forum.cdrinfo.pl/666577-post1027.html

Dzięki - witam również :spoko:
Mądre słowa :taktak:
A czy sprawy pójdą źle - w sumie to okaże się może już w ciągu tygodnia-dwóch - opcje możliwe są różne - od kiepskiej do dość dobrej - mozna by rzecz dającej nadzieje na dobry finał - więc pożyjemy zobaczymy ;)
Co najgorsze - teraz to w większości to ktoś będzie decydował, a nie ja :(

Pozdrawiam
ro29

nadal nie łapię o co chodzi, ale kciuki trzymam. :)

ro29 03.08.2006 00:26

Witam !

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ro29może jakaś podpowiedź o co chodzi, bo tematów na forum jest tyle, że ciężko spamiętać a większość uczestniczy też w innych........

linka do tematu po prostu

Masz trochę racji - chodziło głównie o to:
http://forum.cdrinfo.pl/666553-post1024.html
http://forum.cdrinfo.pl/666577-post1027.html

Cytat:

Napisany przez Prezesik
witaj z powrotem

powiem tyle: Kiedy rzeczy idą źle, nie dotrzymuj im kroku

Dzięki - witam również :spoko:
Mądre słowa :taktak:
A czy sprawy pójdą źle - w sumie to okaże się może już w ciągu tygodnia-dwóch - opcje możliwe są różne - od kiepskiej do dość dobrej - mozna by rzecz dającej nadzieje na dobry finał - więc pożyjemy zobaczymy ;)
Co najgorsze - teraz to w większości to ktoś będzie decydował, a nie ja :(

Pozdrawiam
ro29

Prezesik 03.08.2006 00:15

witaj z powrotem ;)

powiem tyle: Kiedy rzeczy id***261; ***378;le, nie dotrzymuj im kroku :)

ed hunter 03.08.2006 00:15

ro29może jakaś podpowiedź o co chodzi, bo tematów na forum jest tyle, że ciężko spamiętać a większość uczestniczy też w innych........

linka do tematu po prostu

ro29 03.08.2006 00:08

Witam !

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Powodzenia :spoko:

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Będzie dobrze

Wielkie dzięki koledzy za słowa otuchy :)

Tamta sprawa - można by ogólnie rzecz - ruszyła z miejsca - akurat tamten dzień nie okazał się wcale taki zły - ale też - co jest minusem - nie wszystko - a nawet większość spraw nie ułożyła się tak jak myslałem - cóż takie zycie ...
Sprawa jest "w toku" - więc jeszcze wiele przede mną - sam jestem w znacznej części temu winien - ale cóż ...
I przepraszam, że piszę tak ogólnikami - ale jakoś na razie nie mam siły o tym mówić ...
I jeszcze raz dzięki za wsparcie - Wasze słowa były dla mnie naprawdę ważne ...

Nie byłem na Forum przez ostatni tydzień - akurat nie ma to w większości związku z powyższym - aczkolwiek za jakiś czas mogę tutaj pojawiać się trochę rzadziej niz zwykle - ale na pewno o Was nie zapomnę !!!
Ale na razie jestem i zabieram sie do przejrzenia co działo się tutaj przez ostatni tydzień ;)

Pozdrawiam
ro29

ksviper 02.08.2006 14:25

ja w pi***261;tek (04.08) jad***281; do Ch***322;apowa i zostaj***281; tam na osiem dni :)
mam nadziej***281; ***380;e pogoda dopisze ...

malaczarna 02.08.2006 13:00

ja tez po sniadaniu:)

ediy: dostalam komplement:"ladnie wygladasz, bo promieniejesz jak kobieta w ciazy"

Prezesik 02.08.2006 12:57

Ja te***380; ju***380; po ***347;niadanku :)
Zaraz obiadek :D - zupa chmielowa :piwo:

joujoujou 02.08.2006 12:45

Ja ju***380; po ***347;niadaniu! :jem:

Prezesik 02.08.2006 11:45

Kubica rozjedzie frajer***243;w :D

Teraz co***347; jeszcze bardziej pozytywnego - id***281; zje***347;***263; ***347;niadanie - ma***322;a rzecz a cieszy :piwo:

Pagerus 02.08.2006 11:42

Cytat:

Napisany przez smolik
Kubica wystartuje w niedziele w F1
:jupi: :najlepsz: :fala: :zespol:

Super informacja - długo na to czekałem :D :D :D
Mam nadzieję, że zaliczy udany występ :) :fala:

B@rtek 02.08.2006 10:02

Cytat:

Napisany przez joujoujou

Odrazu lepszy humor :)
Poszłaby reputka, ale nie mogę narazie :(

Sunna 02.08.2006 09:52

Gwizda az sie zimno zrobilo :D

A za ten filmik to by poszla reputka ale zimne i nie czule forum mi nie pozwala. A jak bylo potem ? Jakis ciezszy sprzet poszedl w ruch ?

A przed chwila slyszalem reklamowke jakiegos zcegos w radiu z wykorzystaniem '' co sie stao'' :) 1000x razy lepsze niz oryginal ktory byl slaby. (89,8 we wro, moze traficie)

I ostatnia rzecz, w koncu kubica rozbije jakis drogi samochodzik, na ktorym lapsie?

smolik 02.08.2006 08:29

Kubica wystartuje w niedziele w F1
:jupi: :najlepsz: :fala: :zespol:

Pagerus 02.08.2006 08:01

Cytat:

Napisany przez joujoujou

Hehe - fajne :D Od razu dzień się robi bardziej pozytywny :) :taktak:

M@X 02.08.2006 06:23

Niedawno stuknelo mi 2 latka z moja kobieta - z tej okazji dostalem moja wymarzona bandane!!!

Z mniej pozytywnych faktow - mam goraczke, od jutra choruje, ale dzis musze odwiedzic pewien sklep w Rudzie Slaskiej - nie odpuszcze ;-)!

joujoujou 02.08.2006 02:47

Cytat:

Napisany przez B@rtek
Gdzie to widzialeś?
Ja też chcę :ja_chce:

http://jou.naprawia.lapka.patrz.pl/

Piterniel 02.08.2006 00:28

'Po co u***380;ywa***263; okien jak s***261; drzwi?' ;p

B@rtek 02.08.2006 00:14

Cytat:

Napisany przez Matefusz
A ja ogólnie mam dobry humor bo widziałem jak joujoujou laptopa naprawia :rotfl:

Gdzie to widzialeś?
Ja też chcę :ja_chce:

Matefusz 01.08.2006 22:52

A ja ogólnie mam dobry humor bo widziałem jak joujoujou laptopa naprawia :rotfl:

Damianos L 01.08.2006 22:33

a ja dzis rano wrocilem z tygodniowych wakacji w Rewalu na ktorych bylem ze swoja dziewczyna :)

bylo swietnie, choc teraz po powrocie zachorowalem :/

Pagerus 01.08.2006 17:47

Cytat:

Napisany przez Prezesik
nie znasz dnia, ani godziny ||

No dokładnie - nie ma ich co lekceważyć :>
Pozytywne jest to, że dzisiaj się mocno z kimś pożarłem - ale na koniec się pogodziliśmy :) Przyznam, że godzenie się było milsze niż kłócenie - tak to już chyba jest w przyrodzie :D

Prezesik 01.08.2006 16:31

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Ten dzień jest odległy... :fiu:

nie znasz dnia, ani godziny ||

joujoujou 01.08.2006 16:24

Cytat:

Napisany przez zene_k
Może się zdarzyc, że któregoś dnia nie będziesz mógł spłacić, a wtedy zjawią się po Ciebie siły ciemności|| || ;)

Ten dzie***324; jest odleg***322;y... :fiu:

zene_k 01.08.2006 16:18

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Cały czas spłacam. :buu:

:mruga:

Może się zdarzyc, że któregoś dnia nie będziesz mógł spłacić, a wtedy zjawią się po Ciebie siły ciemności|| || ;)

joujoujou 01.08.2006 16:15

Cytat:

Napisany przez ed hunter
też mi smutno będzie jak to zaczniesz spłacać :>

Ca***322;y czas sp***322;acam. :buu:

:mruga:

ed hunter 01.08.2006 16:14

Cytat:

Napisany przez joujoujou
A mi zwiększyli dostępny kredyt na karcie kredytowej!! :jupi:

Szał zakupów w toku... :fiu:

też mi smutno będzie jak to zaczniesz spłacać :>

joujoujou 01.08.2006 16:12

A mi zwi***281;kszyli dost***281;pny kredyt na karcie kredytowej!! :jupi:

Sza***322; zakup***243;w w toku... :fiu:

malaczarna 01.08.2006 15:45

wzielam dzis wyplate:)

andrzejj9 01.08.2006 11:28

Cytat:

Napisany przez prometeusz
pozytywne bylo to ze po kilku min wrocilo do normy:P

Much better :spoko: ;)

ed hunter 01.08.2006 11:13

Cytat:

Napisany przez Smartek
U mnie wczoraj lalo, dzisiaj leje..
i jest juz zimnawo!

Pierwszy raz od niepamietnych czasow spalem w koszulce..
Pierwszy raz spalem przy zamknietym oknie i czulem sie normalnie..
Pierwszy raz widze 23C na termometrze, bosko!

to kiedyś ty się urodził :hmm: :szczerb: :P

Smartek 01.08.2006 10:59

U mnie wczoraj lalo, dzisiaj leje..
i jest juz zimnawo!

Pierwszy raz od niepamietnych czasow spalem w koszulce..
Pierwszy raz spalem przy zamknietym oknie i czulem sie normalnie..
Pierwszy raz widze 23C na termometrze, bosko!

Pagerus 01.08.2006 10:57

Cytat:

Napisany przez ed hunter
pada deszcz!!! :):):):):):):):):):):):):):)

U mnie rano też coś kropiło - myślałem, że będzie nieco lepiej dzisiaj - ale niestety nic z tego - słoneczko już rozgrzewa mój pokój w pracy :)

ed hunter 01.08.2006 10:31

pada deszcz!!! :):):):):):):):):):):):):):)

prometeusz 01.08.2006 09:11

Cytat:

Napisany przez Pagerus
O powrocie do normy to słyszałem - ale do powrocie od normy to już nie :P
Chociaż jest chyba takie amerykańskie imię - Norma - to może od niej wróciło? ;)

tak mowisz - juz poprawione

Pagerus 01.08.2006 08:59

Cytat:

Napisany przez prometeusz
pozytywne bylo to ze po kilku min wrocilo od normy:P

O powrocie do normy to s***322;ysza***322;em - ale do powrocie od normy to ju***380; nie :P
Chocia***380; jest chyba takie ameryka***324;skie imi***281; - Norma - to mo***380;e od niej wr***243;ci***322;o? ;)

prometeusz 01.08.2006 08:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
I co z tego? Ja nie zwracam uwagi na to, jak to uzasadnił, tylko co zrobił..

pozytywne bylo to ze po kilku min wrocilo do normy:P

Pagerus 01.08.2006 07:47

Cytat:

Napisany przez czechoj
a dla mnie, fakt iż juz za dwa tygodnie urlop :)

Wygląda na to, że mamy ten sam pozytywny powód do radości :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43.