![]() |
Teraz trwa najdluzsza godzina mego zycia... nie przypuszczalem ze bedze tak ciezko no ale jak ma sie weekend tylko co drugi tydzien... jeszcze 52min...
|
bardzo pozytywne:) przyszla paczka:) od Oktawiana:)
|
1H 51MIN DO WEEKEND'u!!!
|
pic czy nie pic ?
Ilość załączników: 1
dzisiaj padlo na pisco ( woda z chile ):P
|
Cytat:
Generalnie będzie OK :taktak: Bo ja też trenuję ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Dokładne info na wczesnej wiośnie. Na razie tak wychodzi . Ale Cię sponiewieram (Alk) :taktak: |
Cytat:
Czekalem na niego od poniedzialku ;-). |
Cytat:
|
kolejna pozytywna rzecz jutro jade do torunia :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a capo di tutti capi wizytuje ob***243;z pracy? :> ||
|
cos pozytywnego - wlasnie (w pracy) wizytuje nas szefostwo z wloch i wyglada na zadowolone (szczegolnie szef szefow :D ) wiec wyglada na to ze zachowam prace :D
|
Wytrzymalem trzy tygodnie w pracy.. dzisiaj przyjmuje klientow w koszulce z napisem: "You have right to remain stupid. Everything what you say can, and will be ignored." :>
|
Cytat:
:D |
Żona kupiła mi fajną bluzę .
(za moje ) ale to nie ma znaczenia. Remont w toku, okna zmienione, docieplanie od poniedziałku. W przyszłe wakacje parapetówa będzie :) ! |
Pozytyw dla bezrobotnych: niedlugo bedziecie mieli 800 zl zasilku dzieki ANDREW :D :spoko: , Polsce gratulujemy Andrzeja.. :P
|
tak jest - chleb musi by***263; zimny, inaczej ci***281;***380;ko si***281; pij***281;. ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Respect, me dogg ^_^!!!
|
cos pozytywnego ?
- wlasnie zaliczylem 2 mulatki. hehe i zapalilem cygaro, a za chwile sie napije rumu. |
@icemac
ja pisa***322;em juz, ze oni wiedz***261; ze***347; Ty od nas by***322;o sie targowac ;) |
Cytat:
|
Jutro do szkoly i to jest pozytyw !
Co do wiatrówek ... ostatio bawilem sie troche ze znajomym , strzelalismy do perfum :D diabolo nie chiał ich przestrzelic sprawe zalatwily metalowe kulki || a jak smierdziało w okolo domu :D W weekend jak bede miał czas to bede musiał sobie jeszcze troche postrzelać ;p pozdro |
Cytat:
miałem kiedyś Łucznika z 2 sprężynami - z ciężkiego śrutu przebijał calową deskę sosnową. do złamania lufy (aby naciągnąć sprężynę - dla niewiedzących) trzeba było kawał chłopa :D no i nie miałem czasu postrzelać, a teraz światła nie ma...może jutro? strzelam teraz z czeskiego diabolo 4.5mm (taki tylko mam), muszę się wybrać po dobry, lekki śrut z płaskim przodem (duża prędkość i wycina piękne dziurki w tarczach) no i po tarcze. 'pędzelki' to nieporozumienie...latają jak chcą |
Cytat:
na sezon zimowy jak znalazł :spoko: |
wiadomo***347;***263; pozytywna jest taka, ***380;e kupi***322;em sobie zatrzaski i do tego buty po bardzo okazyjnej cenie, z***322;a, ***380;e zn***243;w wpad***322;em w amok inwestowania w rower, ala taka by***322;a cena, ***380;e nie mog***322;em si***281; powstrzyma***263;.
|
cena naprwade przyjemna i to jeszcze 15-ki:spoko:
Ale zbieg okolicznosci tez mam dostawe w czwartek/piatek - nie pisze czego bo ed znow bedzie gadal swoje|| |
ze zni***380;k***261; 1420pln za:
4 opony - nokian wr 185/65/r15 4 felgi - stalowe do opla merivy - pasuja do GP :> plus do tego jeszcze musz***281; kupi***263; 16 ***347;rub M12 x 1,5 co daje 56pln i 4 wentyle - nie wiem po ile, ale jak b***281;d***281; montowa***322; "zestaw" to mi sprzedadz***261; :) wszystko ma dojecha***263; do mnie w czwartek lub pi***261;tek :D |
Cytat:
|
kupi***322;em nowe felgi stalowei i opony zimowe do autka :)
|
Nie wiem czy kto***347; z Was zauwa***380;y***322; ale ***380;ycie jest pi***281;kne !
PS. Nic nie bra***322;em . Jestem dopiero przy czwartym piwie . PS. II No dobra, pi***261;tym. ;) |
Cytat:
|
|
Weihrauh HW35 baaardzo stara - ze 20 lat pewnie, ale nie zniszczona, celnie bije i ma oczko HUBERTUSa 4x20 :)
edit: zapomniałem dopisać - niezła klasyka tematu. :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
a serio to poranna sesja, jakieś 20-50 śrutów, fajnie człowieka zbiera do kupy :) strzelam z pierwszego piętra w ogródek, cele nieodbijające zbytnio śrutów, wiatrówka chyba mieści się w normie tych słabszych - nie wiem, bo sprężyna była zmieniana prawie własnoręcznie i docinana z innej. w moim przypadku to i tak nie istotne - kałacha i tak mam zakopanego ;p wracając do tematu to strzelam nie bojąc się niebezpiecznych rykoszetów - kąt i ściany z 3 stron. jak słucham co trochę o gościach strzelających z wiatrówek do ludzi, samochodów, kotów itd. to dochodzę do wniosku - zabronić kamieni! bardziej niebezpieczne! wydawać pozwolenia na kamienie! :P a na fińskie noże kuchenne....:fiu:.....mam taki jeden - da się naostrzyć jak brzytwa - sprawdzałem. więc wracając do relaksującego działania strzelania to polecam wszystkim w bezpiecznych warunkach. koncentracja do strzału poprawia całodzienną a zadowolenie z trafienia poprawia ogólne. |
Pod wzgledem mocy - akurat na odwrot. Kazdy robi to co lubi. Z reszta sa do troche innych celow - wiatrowki sa do tarczy i puszek, a asg do strzelania do ludzi ;-).
|
Cytat:
Wiatrowki nie maja sie co z ASG rownac.. |
no ja mialem niedomiar (~0) mozgowych wiec z tej 1 sie ciesze ;) tak na powaznie to k610i - musialem sie pochwalic ^^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nauczylem sie nareszcie korzystac z zawieszenia trojpunktowego. Torche komplikacji z tym bylo, a odpowiedz znalazlem na... Allegro!
http://www.usmilitarysurplus.com/sur...pointsling.jpghttp://www.specopsbrand.com/images/p...sling101_2.jpg |
a ja sobie pomy***347;la***322;em, ***380;e lepiej nie pisa***263; nic pozytywnego bo si***281; zapeszy.
|
a ja mam nowa komorke :P
|
A ja po d***322;uuuuugiej przerwie znowu tu zajrza***322;em ;)
I kupilem now***261; gitarke ale fajnie brzmi ^^ |
A ja kupi***322;em sobie now***261; kart***281; graficzn***261; :)
Chocia***380; nie.. nie kupi***322;em, bo nie by***322;o, ale.. kupi***281; jutro :> |
a ja sie dzisiaj machnalem na takie radyjko :):
http://img.kasa.cz/eukasa_pl-foto/fu...uct_129029.jpg Cudo :serdusz: |
Przysz***322;o radio :)
Zam***243;wione w pi***261;tek, 13-go :D Jeszcze tylko musz***281; sprawdzi***263; jak dzia***322;a :] |
dalej mam weekend:d
|
Jest jeszcze weekend - pozytyw :D
Jutro trzeba iść do szkoły - mniejszy pozytyw ;p |
|
Cytat:
Oczywiscie zrozumialem posta Matievoo :-). |
Cytat:
On w takiej sytuacji by sie smucil ... |
s***322;o***324;ce ***347;wieci mi w oczy a to znaczy, ***380;e trzeba i***347;***263; do lasu i nie robi***263; ha***322;asu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie rozumiem cię @smartek, ale spox każdy ma swoje upodobania:P |
Wlasnie pisze ze 2 pc :D i dzia***322;a :D Tylko monitor mnie @#@1 xD 15' 60mhz ...
Oczy wypala ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to się cieszyć czy nie :szczerb: |
A ja nie mia***322;em skr***243;conych lekcji :P
Ale ju***380; jestem w domu - pozytyw :D W poniedzia***322;ek nie id***281; do szko***322;y - kolejny pozytyw :D |
koalicja prawie stabilna (jak wiemy z reklamy "prawie" robi wielk***261; r***243;***380;nic***281;) ma formalnie by***263; pono***263; zawarta we wtorek, ale teraz ju***380; funkcjonuje nieformalnie stara-nowa koalicja PiS-LPR-Samoobrona
|
zdradz cos wiecej nie wiem co sie dzieje w polityce
|
Wreszcie mamy stabiln***261; koalicj***281; :D
|
co***347; pozytywnego? - mam wszystko w dupie :P
|
a mi k.... ktos wczoraj przebil o 0.50pln oferte na allegro i przegralem plyte glowna :( a dawalem 15pln :) i tylko jeden kondzior do wymiany byl
P.S. wracajac do rozmowy kwalifikacyjnej (pierwsza od 7 lat) - fajnie bylo, pracy nie dostalem, ale zawsze jakies "nowe" doswiadczenie :> |
Ja dzisiaj mialem skrocone lekcje.
Do tego mam zwolnienie z wfu do konca semestru :-D. |
gratuluje oktawian u mnie w szkole tylko nie liczni zas***322;uguj***261; na r***243;ze :taktak:
|
Mia***322;em fuche w szkole :D W garniaku rozdawa***322;em roze nauczycielom :D
I dlatgo zamaist konczyc o 16 skonczy***322;em teraz :P heeh i to jest pozytyw ! |
mi wyspa***322;em si***281; :D
|
no niemozliwe,
jeszcze nikomu nic pozytywnego sie dzis nie przytrafilo|| |
ed odczep sie od mojego siga :D Miem dupiaty humorek i musialem sie do kogos przyczepic :P
|
@rei
nie boje sie matury a gaciami napewno nie b***281;de trz***261;s.:P |
|
Tacy jak ty pozniej przed matura trzesa gaciami - wystarczy uwazac na lekcjach i oczywiscie na nie chodzic a z matura problemow nie ma - ja np nie spedzilem ani godziny uczac sie od matury a zdalem pomimo iz wielu co kulo nie zdalo.
|
pozytywy
nie by***322;em w szkole wyspa***322;em sie jutro tez nie ide bo mam spiewac tzn rapowac tekst kt***243;rego niema :D i jak tu sie nie cieszy***263; |
Tez sie zdziwilem.
A meczu w ogole nie mialem zamiaru ogladac, bo bylem pewien, ze przegraja, heh. No coz, ja juz po lekcjach - pozytyw. |
Polacy strzelili dwie (!) bramki i o dziwo - wygrali mecz !!! :>
|
a ja zaraz jad***281; do roboty :>
|
Wygralem aukcje na oryginalnego (mam przynajmniej nadzieje, ze tym razem taki bedzie) pilota xboksa za 26zl :-).
Niewazne, ze uzywany i z jednym peknieciem, bo i tak potrzebuje tylko czujnik. Pozytyw, duzy. |
Kupi***322;em tanio RIVE 2 , myszke , czekam na plyte glowna , napedy, wiatraki :D
Koles zwroci***322; mi kase za uwalona mobo :D Jak tu sie nie cieszy***263; ? ;p :piwo: |
Pozytywy:
- zacz***261;***322; si***281; rok akademicki - prosz***281; zauwa***380;y***263;. i***380; nie napisa***322;em, ***380;e zacz***281;***322;a si***281; nauka :> <w ***380;adnym wypadku nie myli***263; tych poj***281;***263;> - moja w***261;troba jeszcze jako***347; funkcjonuje :D - teraz najwa***380;niejsze: Kompania Piwowarska zwi***281;kszy***322;a produkcj***281; :jupi: :piwko2: |
Cytat:
joke a wogóle to o jaką prace chodzi??? powiesz nam? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak na pierwsza rozmowe kwalifikacyjna i to zaraz po technikum poszlo mi niezle prawda? :D |
zabiłem deamona dźwięku pod linuchem - suse 10.1 ;)
jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną ;) a nie mam zielonego pojęcia co będą ode mnie chcieli :D |
T60 wytrzymal wlasnie ponad 4h na bateryjce - stary t30 mial problemy z 1h
|
Ha i 3 juz dzisiaj pozytyw !
Kole***347; odda mi kase :D przynajmniej tak napisa***322; ;p A to ju***380; co***347; || |
Cytat:
;p |
Przysz***322;a plyta glowna :D to pozytyw ...
tylko co z tego jak jest uwalona xD ogolnie to mamy weekend :D |
W ko***324;cu weekend po morderczym tygodniu w szkole :jupi: Pozytyw ;)
|
Jeszcze chyba żyję-pozytyw?
|
naostrzy***322;em siekier***281; :D - pozytyw
wieczorem sprawdz***281; jak si***281; sprawuje - pozytyw og***243;lnie fajnie - pozytyw a benzyna dzi***347; stania***322;a ??? bo co***347; tak mnie s***322;uchy chodz***261; ??? |
jutro przyjedzie ukochany-pozytyw
jutro jade do znajomych-pozytyw jutro griluje:) -pozytyw |
Najwazniejsze ze jutro piatek! :D
|
Cytat:
Bo sie wyda :-P. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |