![]() |
Cytat:
No, ale nie zmieniam tematu.. P.S. Może to jakieś majty w grochy przyszły? :> |
z sexshop***243;w zawsze przychodz***261; tajemnicze paczki.....ale a***380; 4 na pa***378;dziernik!!! :O
:P ;) |
Cytat:
:P |
Cytat:
|
A co w tych paczkach? :D
|
Cytat:
Dzisiaj ciagle latam - Lozko <=> domofon (odebralem 4 paczki).. |
zawiadamiam, ***380;e dzisiaj te***380; jest pi***261;tek - jak zwykle ;p
|
OMG nigdy nie patrzylem na to z tej strony.... :jupi:
|
Cytat:
|
Jestem w pracy! :D
... zaraz zaraz to jest pozytyw? :D |
Ludzie to maja dobrze..
Mam tutaj na mysli te skarpetki ;-). |
pozytywne jest w tej chwili to, ***380;e pal***281; w moim zablachowanym kominku i przy uchylonym oknie mam cieplutko tak, ***380;e nawet kapci nie trzeba zak***322;ada***263; a o skarpetkach to nawet nie m***243;wi***281;. no i mam wolny pi***261;tek :D
|
cos pozytywnego...
pamietaj ojciec... nigdy nie umieraj w piatek... :( |
-samochód rozbity (co prawda nie z mojej winy)
http://img360.imageshack.us/img360/5798/polamv0.th.jpg:serdusz: -moja firma się rozpadła (była mocno związana z Open Travel-biuro turystyczne które upadło ostatnio) -dziewczyna na szczęście mnie wciąż kocha i ja również za nią szaleje to chyba najważniejsze :) :serdusz: |
pami***281;taj, ze pi***261;tek to dzie***324; ***347;wi***281;ty uczcij go nalezycie
pami***281;taj, ze sobota to drugi dzie***324; tygonia j***261; trzeba czcic specjalnie co***347; pozytywnego ^^ |
tak tylko ze ograniczeniem w tym wypadku jest poczta polska ... ;p
i chodzi***322;o mi o 2 -go :p |
Cytat:
:mruga: pozytywne jest to, że nie pada, jest dość ciepło i mam trochę czasu, więc idę pośmigać rowerkiem :D |
Jak dobrze pojdzie to zloze 2 pc do konca tygodnia ... :) , oddadza mi wieksza czesc kasy za wycieczke na ktora nie pojecha***322;em z przyczyn osobistych ... nie jest tak zle ;p ... trzeba pamieta***263; , ze zawsze moze by***263; gorzej O.o
|
mialam cudowny dluzszy weekend u mojego kochanego:) (od soboty do dzisiaj rana)
minusem byly te warszawskie korki i wszedzie remonty |
Ma***322;ysz zaj***261;***322; dzisiaj pierwsze miejsce w skokach i tym samym zapewni***322; sobie zwyci***281;stwo w ca***322;ym letnim Grand Prix :) (po raz trzeci ju***380; :) )
A wygra***322; z ca***322;***261; czo***322;***243;wk***261; zawodnik***243;w :) |
Cytat:
|
chlip chlip, to jest naprawde pozytywne czytac ||
DZIEKI THX SPASIBA || |
A juz sie ludziska martwia o Ciebie :-)
http://forum.cdrinfo.pl/mietnik/6778...est-nimal.html Dobrze ze jestes :] |
ale się będzie działo, nimal :wow: ||
|
wrocilem online
i znowu bede Was spamowal na forum i glownej :D |
Cytat:
Albo dostanie zawalu jak zobaczy jaki syf w Lodzi panuje ;-D. |
Wczoraj by***322;em z mam***261; na kontroli pooperacyjnej i lekarze powiedzieli, ***380;e wszystko jest OK :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:)
|
No to musisz nadrobi***263; zaleg***322;o***347;ci :mruga:
|
Witam !
Cytat:
Dzięki za pamięć @Prezesik Pozdrawiam ro29 |
Witam !
Cytat:
Przypomnij może (skleroza nie boli ;) - bo chyba kiedyś mówiłeś) - od wczoraj mgr inż po PWR - to pamiętam - ale po kierunku ... ?? ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Ale to w sumie dobrze, bo i czas na to. Dziękuję za gratulacje :) |
Witam !
Cytat:
:sluze: Pozdrawiam i powodzenia w realizacji kolejnych życiowych planów !! ro29 |
Cytat:
a ja w sobotę jadę do Łodzi - nie ma się z czego cieszyć raczej :| no chyba, że wskoczę tam w samolot i nawiedzę joujoujou || to by się porobiło :D |
Cytat:
No. Będzie. W Twoim wieku 6 win na trzech.:haha: |
A ja w sobote jade na 3 dni do Karpacza :D || sie bedzie dzia***322;o :]
|
Szcz***281;***347;ciarz. :P
|
Cytat:
:) |
Niestety (a moze na szczescie? :D ) jeszcze jestem wolny ^_^
|
Cytat:
A może ja nie wiem o czymś? |
Cos pozytywnego? Dostalem fajna robote :D
... No ale skonczyly mi sie wakacje - Piatek, Sobota, Niedziela szkola... a w Poniedzialek do roboty... ech :D |
Cytat:
|
Noooooooo, to teraz wiem, dlaczego Ci***281; na forum tak dlugo nie by***322;o! :idea:
Gratulacje! :piwo: :D Edit: Bardzo fajny post, numer 1313. :) |
Cytat:
Generalnie jest ok. Dzięki wszystkim za gratulacje :) |
Cytat:
Na minimalnych obrotach 45*C w idle do tego cisza jak przy W/C (jak nie ciszej).. To jest pozytyw :-). |
Cytat:
A serio.. Gratuluję :) |
:piwo:
|
Gratulacje :piwo:
|
Cytat:
Gratuluję! |
Mia***322;em dzisiaj egzamin dyplomowy. Zda***322;em na 5, ze studi***243;w te***380; 5. Wi***281;c ca***322;kiem nie***378;le :)
|
Cytat:
a ten cały wiatrak to REVOLTEC naprawdę cichy. :taktak: http://img490.imageshack.us/img490/1...4926ck2.th.jpg po 35 zł były 15 decybeli :spoko: cisza całkowita praktycznie. |
Cytat:
Jestem ciekaw, bo niedlugo rezygnuje z W/C na rzecz jakies malego cichego wiatraczka (po wodnym i tak wszystko bedzie glosne..). A najwyzej za rok sie znowu o czyms innym pomysli ;-D. |
kupiłem nowego wiatraka do blaszaka 22.41 dBA - cichy (cichszy nie miał racji bytu, bo dysk wyje, więc szkoda 15 zł dodatkowo) :jupi:
edit: właśnie wsadzając go na gorąco poruszyłem coś (pewnie grafę) i zwiecha totalna - nie chciał się blaszak włączyć tylko trąbił :ysz: ale poruszałem wszystkim po kolei w celu wciśnięcia i poprawienia styku :> i pomogło - piszę i to o wiele ciszej :D |
Ave @Rycho ]:->
|
Kontrolowac smietnik moze tylko wiadomo kto, on jeden posiada te moc. Reszta to podlotki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brzuch mnie boli od ***347;miania si***281; po przeczytaniu tego tematu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witamy na forum :)
|
Cytat:
witam wszystkich !!!:spoko: |
moj ukochany jest u mnie:)
|
W***322;a***347;nie sie dowiedzia***322;em , ***380;e biore naroktyki ... :szczerb:
Nie ma to jak ******na s***261;siadka :D kt***243;ra rozsiewa plotki po osiedlu :| :bicz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jestem Ciekawa jak on zareaguje:) |
Cytat:
|
mialam cudony weekend:), dzieki Kochanie!!!
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Bylem w Leicester - jakas godzina drogi z Londynu na polnoc i jakies 50 mil na poludnie od Nottingham.
Pracowalem jak wiekszasc obcokrajowcow przjezdzajacych na tymcvzasowa prace w magazynie. Byl to magazyn z ciuchami firmy zajmujacej sie sprzedazac wysylkowa poprzez katalog. Ofert pracy jeszcze jest troche, ale Polakow coraz wiecej, czasem wychodzac na miasto czulem sie jak w Polsce slyszac co drugie slowo k*** badz spier*** :). Pracy szukalem przez agencje. Dlugo jej nie szukalem, bo nie caly tydzien :), ale mi sie poszczescilo, ze dostalem tak szybko prace i na cale dwa miechy. Wszystko zalezy od szczescia, znajomosc ang jest na pozniejszym planie. Ja studiuje fil. ang., pojechalem z 6 znajomymi ze studiow, a tylko ja i moj kumpel mielismy prace przez 2 tyg. reszta pracowala tylko wtedy jak bylo duzo roboty (byly zamowienia itp.). Bylem tam juz rok temu wiec czesc formalnosci i papierow juz mialem zalatwione, to tez troche pomoglo. Za rok jednak nie mam zamiaru wracac, bo watpie zeby byla robota. Liczba Polakow w UK z roku na rok rosnie dramatycznie, a jakby tego bylo malo to od stycznia do UE wchodza Rumunia i Bulgaria, wiec jak sie tam Rumuni zjada, to bedzie masakra :). Co prawda w mediach mowili ze maja wprowadzic jakies ograniczenie co do liczby imigrantow z tych dwoch krajow, a jako przyklad podali sytuacje z Polska :) |
Cytat:
|
@rosol, blizej 2giego :)
Za robota do UK na wakacje wyjechalem. Mialo byc dluzej, ale poprawki na uczelni czekaja :ysz: |
zrywal ogorki w niemczech? malowal domy w UK ?
|
a gdzies sie podziewa***322;?
|
po 2 miechach, znowu w domu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:malibu_z_sokiem_ananasowym: |
W niedziel***281; b***281;d***281; pi***322;, okazjonalnie oczywi***347;cie :>
|
wlasnie wymienijaja mi moje T30 na na T60:D, niestety kosztem microdrive ktory musze oddac wraz ze sprzetem. I co ja teraz wloze do aparatu - bede musial kupic prywatny:(
|
dzi***347; kumplowi o godzinie 13:07 urodzi***322;y sie blizniaki || teraz czas na imprezke :D
|
ed grzybki w natarciu :spoko:
|
jestem w pracy:(, ale od 16 wolne:)
bede piekla ciasto, bo jutro przyjedzie moj ukochany:) |
jad***281; dzisiaj na dzia***322;k***281; :jupi: a tam s***261; ma***347;laki :jem: :)
|
pracoholik jeden :taktak: :ysz: :wow:
|
w poniedzia***322;ek znowu do pracy huraaaaaaaaaaa!!!
|
w poniedziałek delegacja na szkolenie do Siemensa w Katowicach (całe pięć dni) - nie wiem czy się cieszyć czy nie :taktak: :nie:
|
jest dobrze - wspomienia jutro.
|
wszystko mi si***281; dzisaj uda***322;o, czy b***281;dzir to na plus....finansowo oczywi***347;cie to poczekamy. ale jest dobrze.
jak finansowo nie b***281;dzie `100% to i tak jeast super :) ado us***322;yszenia ;p |
Cytat:
W takim temacie? |
Cytat:
Cytat:
-edit- ale za***347;miecili***347;my porz***261;dny temat ;) w***322;a***347;nie ogl***261;dam "Smerfy" :D :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Przecież macie tak blisko do Morza Czarnego. |
Cytat:
nowi ludzie hahaha chcialabym, ale juz wszystkich znam, jestem tu juz 1,5 roku:) |
Cytat:
Internet za darmo. Nowi ludzie. Plaża. palmy... Drinki z parasolkami. Lublin. Żyć, nie umierać. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |