![]() |
2 tygodnie temu przebieglem moj pierwszy w zyciu maraton (42km i 195m :) )
w planach kolejne :D |
a mnie zaraz kolezanka zmieni w pracy:) i jade nad jeziorko :jupi:
|
Wczoraj pilem piwko ze spiza na wroclawskim rynku. KLASA !!
Wiekszosc innych to siki i tyle :P Smacznego :) |
Ja to widz***281; podobnie - kto pierwszy wstaje - siedzi cicho, ale je***347;li to ja, to od razu parz***281; kaw***281; bom na***322;ogowiec. ;p
Potem ustalamy, robimy zupe***322;nie co innego ni***380; ustalili***347;my, a wieczorem oczywi***347;cie temat ten, co go wymieni***322;e***347;. :D |
Cytat:
jak ktoś z domowników zacznie dawać oznaki, że się może obudzić - kawa się parzy. potem ustalamy co dalej. po co dalej ustalamy co jeszcze. po co jeszcze ustalamy co na koniec. potem robimy co się uda z planów. a wieczorem.....o przepraszam to już inny temat od lat 18 zwany imprezką :> |
Cytat:
:mruga: |
jaki urlop? ja tam przyjad***281; :> :P
|
Cytat:
Wracając do tematu: Właśnie zacząłem uuurrrllloooppp!!!:peace: |
Cytat:
@malaczarna - dla nich nie ma limitow, wiec nigdy "nie wypija za duzo" :-D. |
Cytat:
chociaz jak wypijecie za duzo:) to moze i jakies cmokniecie w policzek bedzie:) |
Cytat:
zostawiam to tobie osobiście. całowania nie mamy w planie :nieee: :> ^_^ ale zdrówko wypjemy - to jest pewne ;p |
no @ed uca***322;uj @jou :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zrobi***322;em ostatnie (mam nadziej***281; :P) zakupy dla niejakiego j. z I. :mruga:
zajefajnie udane :) teraz zaczynam si***281; pakowa***263; a jutro w nocy frrruuu. :D |
Cytat:
ona mi oddala 1000zl dostalam dodatkowa kase w pracy teraz podatek i dostaje czasem napiwki w pracy:) edit: zrobilam grafik na sierpien:) |
mój weekend zaczłą sie już wczoraj dzis pojechałem na szkoleniewiec luzik ,wracam do domu a Tu czeka na mnei za***ista niespodzianaka moja kochana która jak myslałem jest teraz w norwegii :D:D
wiec sie ciesze starasznie teraz sie szykujemy na wrocław by night a w sobote jedzimy do krakowa pić kawe na 8 pietrze :D:D yeaaaaaaaaaa @ mala czarna a ja jeszcze nie dostałemtez kcem kasa sie na wyjazd by przydała <shit> |
dostalam zwrot z podatku:) :D
|
Jestem szczesliwy, kupilem antenki do modemu na PCMCIA i mam teraz EDGE na dzialce! :-D
Super. |
Cytat:
|
Za parę dni dostanę dodatkową premię, z powodu rekordowego zysku firmy w I półroczu :)
|
jutro sobota nareszcie znowu bede m***243;g***322; zrobi***263; co***347; dla swojej firmy.....
pojutrze niedziela uwielbiam robi***263; cos dla firmy w niedziele :) |
obudzi***322;em si***281; z b***243;lem ***322;okcia.
|
Ostatni egzamin w niedziele i wakacje :D a raczej wolne od szkoły bo do pracy chodzić trzeba ;)
|
Jutro sobota i pierwsza od bardzo dawna strzelanka na budynku - cieszy mnie to niezmiernie bo las zdazyl mi sie juz znudzic ;-).
|
Nie
|
Cytat:
|
no i mamy pi***261;tek :D
|
Tak
|
Witam !
A ja piję:piwo: Tatra kupione w promocji :P , szperam sobie w sieci ;) i mam coraz lepszy nastrój :D A jutro czeka mnie ciężki dzień - więc trzeba na "zapas" zapić robaka :haha: ... choć efekty mogę być kiepskie .... :( Pozdrawiam i wszystkim :piwo: ro29 |
Cytat:
|
Od jutra mam urlop. W poniedzia***322;ek wyje***380;d***380;am w g***243;ry na ca***322;e 3 tygodnie !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak, kasa od skarb***243;wki to szmal, kt***243;ry ju***380; raz poszed***322; na straty, to i na piwo mo***380;na wyda***263; albo inne rozrywki. :mruga:
|
Cytat:
|
dosta***322;em zwrot podatku 125 z***322; - niby nic a cieszy. :D
|
jade na tydzien ze znajomymi nad jezioro :D , :\ fotki psiaka dam jak wroce :P
|
a ja jutro jadę na minimum tydzień w góry :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzi***347; :D ze schroniska wzialem mlodego Hasky Syberjysjki (rudy):D oklo rok 1- 1,5 :) . pozniej fotki ;p
|
@malaczarna pi***322;a***347; oran***380;ad***281; :P
|
a ja zyje po weekendzie:) bylo swetnie i jako jedyna pamietam wszystko:), a wcale nie zostawalam z piciem w tyle a nawet przeciwnie :)
|
Cytat:
A co rosnie ? |
a ja nadal swoje - jest taka zajefajna pogoda i tak zielono (woda ogr***243;dkowi robi dobrze, tylko traw***281; trzeba skosi***263;), ***380;e a***380; mi***322;o :)
|
a ja właśnie chciałem powiedzieć, że bardzo pozytywne jest to, że jestem ostrożny..
w odróżnieniu od pewnego jegomościa || http://fakty.interia.pl/news?inf=766753 |
Cytat:
|
@andrzejj9chyba jestes wizjonerem.
jest za***ardzo fajny dzien dzis mia***322;em ostatni egzamin kt***243;ry zda***322;emi og***322;aszam oficjalnie ze WAKACJE NASATA***321;Y :piwo: wiec: - sklepy monopolowe nie zbankrutuj***261;, - dziewczyny nie b***281;d***261; sie nudzi***322;y - czas odreagowa***263; ( w jaki spos***243;b hmm nie powiem ]:-> ) everybody rock'n'roll wiecie jeszcze co to jest rock'n'roll;> <sex,drugs and metal> buhahahaha |
A dzisiaj od rana we Wrocławiu naprawdę piękny dzień się zapowiada :)
Od 8 poszedłem na taras, aby nadrobić tygodniowe lektury i naprawdę przyjemnie się na lekkim słońcu przycienionym przez liście drzewa i przy lekkim wietrzyku siedziało. Naprawdę piękny dzień :) |
Cytat:
|
Ide zaraz spac, moze.
Juz ledwo dysze :). |
to tak z rozpedu || machna***322;em 2 takie same posty ;p
|
@Oktawian89 gdzie***347; ju***380; widzia***322;em podobny tekst.
|
jakies 20 min temu wroci***322;em ze spacerku .. xD nie ma to jak o 1 w nocy kolezance karimate odnosi***263; xD ||
|
Witam !
Jeszcze ... żyje ;) A to pozytyw jest - zwłaszcza jak się uwzględni jak się dziś po południu fatalnie czułem :( Idę spać :taktak: DOBRANOC !!! Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Popijac lightowe piwko mialem gesia skorke :). |
dzisiaj lato jak lubię - 26 stopni, lekki wiatr, trochę cienkich chmur, woda szumi w ogródku, noc nie będzie duszna...jest dobrze :)
|
Cytat:
:> |
Dieta piwna to chyba najdrozsza z diet no i wolalbym przytyc nie tylko na brzuchu, ale jakos nie moge :/ waze ok 65 kg, chyba za duzo na rowerku jezdze.
|
Cytat:
I rocznik 69' umie robic to najlepiej - przekonalem sie o tym juz kilka razy. :-) |
Cytat:
|
Cytat:
Generalnie temat rzeka i każdemu służy co innego, ale internet jest tutaj bardzo obszerną bazą wiedzy. Warto poszukać :) |
Cytat:
Mam nadzieje, ze chodzilo o cos nie groznego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a moge wiedziec jak to zrobiles???tez by mi sie przydalo przytyc |
Cytat:
|
Ten pan policjant co dzis zapukal do mnie w poludnie to sie pomylil i poszedl do sasiada :)
|
Przytyłem 5 kilo :D :spoko:
Obecnie ważę 75kg i mam 187cm wzrostu ;) |
Cytat:
|
właśnie wróciłem z boiska..
ze względu na stan zdrowia nie mogłem od dłuższego czasu uprawiać żadnego sportu i dzisiaj oto nadszedł ten dzień, kiedy lekarze zezwolili na odrobinę ruchu i można powiedzieć, że to wykorzystałem. blisko dwie godzinki biegania za szmacianką i następujące efekty: stłuczone kolano, wybity palec, a jutro pewnie straszne zakwasy... ale warto było, bo ostateczny efekt został osiągnięty - opróżnione 4 puszki piwa :D teraz idę szybko się przemyć, a za chwilę przychodzi do mnie kolega i robimy DOGRYWKĘ || |
Cytat:
|
mp3 mi się ściągnęło :D
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
wszystkie egzaminy zaliczone! :D
WAKACJE!! wirtualne :piwo: dla wszystkich! :D |
ostatni dzien na forum:(, od jutra urlop i morze:D
ale to nie koniec dostalem wczoraj nowe glosniczki:D:D |
Cytat:
|
Moje Kochanie sko***324;czy***322;o sesj***281; :D WAKACJE!!!!!! :piwo:
|
nie muszę jechać samochosem do miasta! ani razu!!!! 8-)
|
wczoraj mia***322;em ostatni egzamin - sesja sko***324;czona
wreszcie troch***281; odpoczynku :) |
:D a umnie trwaja ostatnie przygotowania do jutrzejszego wyjazdu z kolega i 2 kolezankami || nad jeziorko :P :D
|
Cytat:
Ja zaraz idę do klubu, bo czekają na mnie koleżanki (te z tego tematu) :) |
Oooo.. Jestem na 20 miejscu w Ogame.. :D
|
|
Cytat:
|
Wr***243;ci***322;em ze szko***322;y, dosta***322;em ***347;wiadectwo :D
Wczoraj sp***281;dzi***322;em ***347;wietny dzie***324; z dziewczyn***261;, dzisiaj wypi***322;em 3 ***379;ubry, jutro te***380; do dziewczyny id***281;.. Wi***281;c jak najbardziej pozytywnie :] |
Cytat:
przyjemnego sprzatania:haha: |
pies mi si***281; zesra***322; w domu.........a to nie ten temat :hahaha:
|
Moja Mi***347;ka zda***322;a kolejny egzamin :D :D :piwo:
|
dostalem reflektor:D:D:D
|
dobrze ze napisales bonus bo juz mialem pisac bys wracal do kraju;)
|
A ja dosta***322;em wyp***322;at***281;! :jupi:
Z cop***243;***322;rocznym bonusem, akurat na S3IS starczy! :D (znaczy si***281; bonus, nie ca***322;a wyp***322;ata :jezyk: ) |
Cytat:
:piwo: dla Wszystkich!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |