![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
pozytyw jest jeden przezy***322;em i nie zabi***322;em szefa, to plus jak st***261;d do wieczno***347;ci...
ale zobaczymy co bedzie jutro sasasas |
A ja choruj***281;..
Wi***281;c mam lekcje w szkole skr***243;cone na maxa || |
Cytat:
Cytat:
|
Wam to dobrze, mi przydalo by sie popracowac tez nieco mniej:)
|
Cytat:
jutro i dzisiaj mialem normalne 7 lekcji |
Cytat:
Bo my nie mamy, niestety :( |
skonczyl sie NAJGORSZY dzien w szkole..
jeszcze tylko jutrzejszy dzien i koniec meczarni.. krotka przerwa bedzie :D - ale BEDZIE! :D pozdro ;) |
Zrobi***322;em eksport danych z LotusNotes do Excela!! I dzia***322;a!! :D
|
by***322;em na dzia***322;ce i naprawd***281; si***281; wyspa***322;em :)
powietrze jest tam tak czyste, ***380;e warszawiak/warszawianin mo***380;e si***281; zatru***263; ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja pochwalę się tym, że na długi czerwcowy weekend zarezerwowałem sobie pokoje w Zakopcu :)
Gdyby moja Niunia mogła wyjechać w weekend majowy to też bym pojechał, ale niestety ma maturę. A może wiecie jak jest z wyjazdem kolejką na Łomnicę na Słowacji? Długie kolejki po bilety? |
wrocilam na forum:) bo jakos nie moglam wpasc zbyt dlugo:(
|
dzisiaj wolne, nie bylem na praktach, szczepiony bylem (;
kicha ze ma po tej szczepionce mnie lapa caly dzien bolec ale coz... warto sie poswiecic (; |
Pozytywna rzecz:
Jutro poniedzia***322;ek - wszyscy p***243;jd***261; do pracy, na uczelnie, do szko***322;, a ja mam wolne :) |
Cytat:
z oczywistych wzgledow nie chcialem isc na ten film, ale PROBA sprzeciwienia mojej wychowawczyni, ze cos Ci sie nie podoba co jest "patriotyczne" lub po prostu podchodzi pod sprawy "kulturalne" konczy sie "awansem" na czlowieka, ktory nie wyniosl nic z domu czy tez nie zostal dobrze wychowany.., inne wymowki w ogole nie wchodza w gre. tak tez niedlugo jade do jakiejs filharmonii/teatru na Czlowieka z La Manchy.. a pare miesiecy wstecz bylem w operze.. pozdro |
Cytat:
|
pozytywna rzecz- jutro do kina zamiast na lekcje :P (noo, oczywiscie musieli wepchnac 2 PRZED kinem - polski i... WF! :|)..
|
a ja mam bezsenna noc przed soba... zaraz zaraz, to pozytywny temat (;
yyyy... no to... dzisiaj mam doladowanie mixa z orange (; |
A ja wlasnie dzis dostalem majla ze moja nowa giwera zostala do mnie wyslana. Juz zacieram raczki ;-).
http://www.cybergun.pl/images/Smith%...0%20Long_d.jpg |
Cytat:
Daj znać, jak poszło :spoko: |
Dopiero teraz odkrylem temat ehh siedzeniaa glownie na Grach nie jest dobre.
Pozytywy: - za 20 dni jade na Mistrzostwa Polski w Muay Thai - naczylem sie grac na gitarze i kupilem elektryka - mam dziewczyne - problem***243;w teoretycznie i praktycznie brak:D -og***243;lnie dobrze jest |
Cytat:
|
za***322;o***380;y***322;em sobie radi***243;wk***281; w domu :)
do tej pory korzysta***322;em w pracy |
Cytat:
|
A mnie sam dzisiejszy dzie***324; pozytywnie nastraja. Bardzo s***322;onecznie i ciep***322;o, a jednocze***347;nie nie gor***261;co, czego w mie***347;cie w lecie nie lubi***281;. Od taka idealna dla mnie pogoda. Pospacerowa***263; mo***380;na, a i w jak***261;***347; pi***322;k***281;/kosza pogra***263; nie ociekaj***261;c od razu potem. Bardzo przyjemnie :)
A***380; chyba w tym tygodniu rower przygotuj***281; do nowego sezonu, bo jak wieczorem widz***281;, jakie si***281; zachody s***322;o***324;ca zaczynaj***261;, to stwierdzam, ***380;e troch***281; nowych zdj***281;***263; trzeba b***281;dzie porobi***263; :) |
Cytat:
a czym tak Cie Twoj ukochany zmeczyl? :> ;) |
wczorajszy dzien byl meczacy ale cudowny:) (warszawa i moj ukochany:) )
|
Cytat:
aaa no fakt, mnie tez wybrali he he ;) |
A ja JEDYNY :D zosta***322;em administratorem CDRinfo :D - POZYTYW :D
|
znow net smiga mi pelna para :)
|
Co mnie spotało pozytywnego ?...ciągle trwająca, prawdziwa miłość. (nawet wpomniałem o niej w poście "Idę dać komuś reputkę")..... KOCHAM CIĘ IZO.......a muszę powiedzieć, że pozaliśmy się i spotykaliśmy się kiedy było zimno, ponuro i nie świeciło Słońce , nie pachaniły kwiatki, nie ćwierkały ptaszki....było to 4 miesiące temu...ach
|
pozytywne jest to ***380;e nikogo nie zbi***322;em dzis w pracy, ale tak to w sobie dusi***322;em ze obawiam sie ze moge wyzyc sie na domownikach wiec czym predzej ewaku***322;uje sie z domu i ide na specer to m***243;j pozytyw
pozdarwiam spacerowy wujek kontestator |
Cytat:
Niespodziewanie odwiedzi***322; mnie kurier masterlink z plytkami ubuntu :D i zaraz ide sie wyszale***263; na rowerze :jupi: :D To sie qwa :\ wyszalalem :| , deszcz zacz***261;***322; pada***263; :buu: Memo nie przys***322;a***322; plytek wiec dostanie bana jak napisa***322; Bartez :> a to jzu duzy pozytyw :);p |
a ja pierwszy raz od jakichs 5 dni ma dobry humor :D:D:D
|
przeinstalowa***322;em system w pracy bo komp muli***322; mi jakbym mia***322; 486 ;)
teraz ***347;miga jak rakieta |
niezly poczatek w serwisie obiektywni.pl ;)
:jupi: |
A ja jutro pracuj***281;, tylko 6 godzin, bo sobota! :D
:jupi: |
Cytat:
|
zawsze moze byc lepiej:P
|
co tam b***281;d***281; du***380;o pisa***322; - jest dobrze :spoko:
|
Jeszcze p***243;***322; godziny i weeeekeeeend!!!!!!!!!!!!! :piwo:
I zn***243;w wspania***322;y dzie***324; z moj***261; Ukochan***261;! :D |
W***322;a***347;nie dotar***322; do mnie pan listonosz z 'Oblivionem' i nowym koncertem 'Type o Negative' na dvd i to jest bardzo pozytywne || jeszcze tylko skocze sobie po pare :piwo: i weekend
|
no ja niestety w sobot***281; musz***281; do roboty wi***281;c tylko 1 dzie***324; wolnego ale za to sp***281;dzony z moj***261; najukocha***324;sz***261; :)
|
a po weekendzie 3 dni wolnego :) rekolekcje ;)
|
jutro juz piatek, piatki zawsze szybko mijaja :)
i dwa dni wolnego :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sam zdawałem z tego kolosa na AGH u jakieś walniętego kolesia z dr przed nazwiskiem - zamiast uczyć logiki to tłumaczył nam gramatykę języka polskiego i nigdy nie popełniał błędów -> istny Chuck Noris :rotfl: |
dzisiaj sekcja koszykowki wiec nieco czynnego wypoczynku! :jupi:
;) |
Cytat:
|
Cytat:
a jaki to był przedmiot jeśli można wiedzieć ? |
Cytat:
i thx za :piwo: :haha: |
Cytat:
ale gratki za 4:):spoko: cos bardzo pozytywnego:rozmawialam dzis z kims fajnym milym i sympatycznym:) on sie domysli, ze o nim mowie. dawno tak nie gg:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
pisz***281; co***347; pozytywnego:
wczoraj pisa***322;em kolokwium i by***322;em pewny, ***380;e nie zda***322;em. okaza***322;o si***281; dosta***322;em 4!! kolejka dla wszystkich z tej okazji :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Wpadnę za 10 minut ;) |
Cytat:
do mnie?! :haha: ;-) |
to juz wiem gdzie imprezke przenosimy||
|
Cytat:
|
a to do tej pory bylo inaczej;)
|
od jutra moi bracia uzaleznieni sa ode mnie:)
|
dzisiaj nie mam lekcji :P
|
Dzis 2 lekcje a potem 2 browarki :)
dobry 1 dzien wiosny ;) |
ja dzis zamierzam byc pozywnie pozytywny:spoko:
|
Cytat:
Co prawda nie ja robiłem, ale zawsze jest :) http://img126.imageshack.us/img126/2...04378ay.th.jpg A że ten ktoś, kto bawił się aparatem, robił zdjęcia przez cały wieczór, to jeszcze jedno z przygotowania do rzutu: http://img126.imageshack.us/img126/3...04039qw.th.jpg I po 'średnio' udanym rzucie, a konkretnie faulu (przekroczeniu linii). No cóż, zdarza się każdemu.. ;) http://img301.imageshack.us/img301/1...04367bw.th.jpg |
Cytat:
ja ide w piatek do kina.., ale z rodzicami i znajomymi na Oszukac Przeznaczenie 3 :) |
Dzisiaj idę z klasą do kina :)
|
dzisiaj wtorek a co za tym idzie coraz blizej weekend! :jupi:
:haha: |
Cytat:
:D |
by***322;em zn***243;w na nartach - by***322;o odjazdowo :)
|
Dzisaj I dzien wiosny ...i jest piekna zimowa pogoda :p , Lekcje w szkole sa skrocone z 45 do 30 min ... zyc nie umiera***263;.
Pozatym w piatek odda***322;em rower na serwis :D po po***322; roku lezenia w garazu |
Cytat:
Ale tym razem zabrałem całą rodzinę i zorganizowałem tam imieniny ojca i było bardzo przyjemnie :) |
od 5 dni nie spotkalo Was nic pozytywnego?, to straszne....
ja odpalilem opere na mojej motorolce :) pracuje nad gg ;) |
Cytat:
|
Cytat:
:sluze: |
dzisiaj mam 18ste urodziny - to jest pozytywne :piwo:
no, co prawda otoczka wokol nich jest juz niezdrowa, ale to pozytywny temat, to nie narzekam ;) |
Mi dzisiaj pomógł @thomascamel bo miałem problem z ramkami na mojej stronce. I wielkie dzieki za to :piwo: i dlatego pisze coś pozytywnego!
|
Cytat:
|
Cytat:
dlatego wzialem k750i :) |
kurier z pszesylka dotarl :)
telefonik dokladnie taki, jak w na zdjeciu w moim poprzednim poscie ;) aha... @malaczarna szybko wyzdrowiejesz, jezeli cieplo Ci od srodka ;) |
z pozytywnych: nadal jestem zakochana
mniej pozytywne jestem chora:( |
Cytat:
co do pozytywow to... dzisiaj zajecia na 11 wiec moglem pospac nieco dluzej ;) |
Wczoraj w "Teraz my" widziałem krótki materiał o Ruchu Społecznym Samoobrona - pozytywnym było ich hasło - "Andrzej Lepper musi odejść" :D
|
Tosz to V3 drugiej generacji ? ;p
TO moj 900 post :piwo: :) |
coś pozytywnego...hmm,juz wiem! Balcerowicz w koncu odejdzie :D
|
Cytat:
prawie, ale prawie robi wielka roznice http://img507.imageshack.us/img507/4431/v3razr4zl.jpg |
Ilość załączników: 1
Taki ? :D ||
|
Cytat:
no, ale wracajac do pytania, czarny Oktawian, czarny ;) |
a jaki to bedzie ? ;p
|
Cytat:
he he najprawdopodobniej jutro dostane w lapy moj nowiutki telefonik |
Cytat:
|
jeszcze nigdy nie bylem taaaaaki szczesliwy :)
fakt ten zasluguje na napisanie posta tutaj he he |
Cytat:
|
A ja po dłuższym okresie czasu to zaglądam - i to jest chyba wystarczająco pozytywne :taktak: :rotfl: :haha:
|
Cytat:
jednak ona nawet na to niech che dac sie namowic ale... kiedys dopne swego :jupi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |