![]() |
a dla mnie, fakt i***380; juz za dwa tygodnie urlop :)
|
Dla mnie największy pozytyw to to, że po tym jak namieszałem z kodowaniem znaków w Windzie - udało mi się to naprawić bez reinstalacji - i chwała Bogu - bo to ostatnia rzecz na jaką mam w tej chwili ochotę :)
|
W ko***324;cu jest ch***322;odniej -> Pozytyw
Mia***322;em dzi***347; sporo pracy, kt***243;ra si***281; sko***324;czy***322;a -> Pozytyw Dzi***347; na noc mog***281; zamkn***261;***263; okna, nie zostan***281; zaatakowany przez ***380;adne szerszenie -> Pozytyw Wog***243;le fajno jest :D |
Rozdaje reputki na prawo i lewo zeby andrew znowu dostal, za fotki :)
Piszcie piszcie a moze reputkowa reka sprawiedliwosci was dosiegnie. |
Cytat:
|
pozytywnie: znow jestem na forum troche dluzej
zabek mniej mnie boli nie stracilam przytomnosci:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do mnie to coś mi się skopało z kodowaniem znaków po zainstalowaniu obsługi języków wschodnioazjatyckich - jak znajdę rozwiązanie tego problemu to będzie pozytywnie :) |
Cytat:
A poza tym.. co w tym pozytywnego? :> |
nie jest to pozytywne, jednak sie zapytem, ni stad ni z owad ( nic nie pilem poza herbata i kawa nagle od 2min widze poziome pasy na obu oczach - najpierw myslalem ze to na monitorze.
Jednak mam otwarte okno i pasy nadal widze - o co tu chodzi. Przemeczenie to czy co - pojawilo sie jak czytalem wypowiedz, o juz powoli zanika - nawet nie wiecie jak sie przestraszylem:wow: |
Dzis bardzo pozytywny dzien ^^
Dowiedzialem sie ze dostalem sie na uczelnie na ktora chcialem (co prawda platna ale to na nia wlasnie najbardziej chcialem sie dostac) a na dodatek owa uczelnia uczestniczy w MSDNAA. Do tego okazalo sie ze mam bardzo duza szanse ze dostane dobrze platna prace praktycznie po drugiej stronie ulicy od mojego miejsca zamieszkania :) No a windows znowu bez powodu sie sypie (po prostu stwierdzil ze zrobi mi na zlosc i nie bedzie pokazywal ekranu powitalnego) - co w tym pozytywnego? a no to ze to coraz bardziej upewnia mnie w decyzji zmiany kompa na Mak'a. Poza tym slonko za chmurami i wieje wietrzyk :D |
Dla mnie pozytywne jest to, że dzisiaj się w końcu wyspałem :D :D :D
No i postawiłem sobie najnowszą wersję Firefox'a (myślałem, że mam taką - ale okazało się, że miałem jakąś strasznie starą - w robocie mam jednak aktualną) i jakoś szybicej mi się teraz wszystkie strony otwierają :P :P :P |
Cytat:
wiatka 1 http://img157.imageshack.us/img157/4...tka1uj0.th.jpg wiatka 2 http://img84.imageshack.us/img84/2466/wiatka2mn1.th.jpg a to że ledwo dzisiaj chodzę też jest pozytywne, bo dałem se spoka z robotą wszelką ;p |
Cytat:
Pewnie taka kupa drewna jak we wro (c?)halda wegla przy elektrocieplowni Respect za poradzenie sobie z tymi tonami drzew :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ostatnio coraz częściej odnoszę wrażenie, że zanosi się na to, że będziemy mieli tylko dwie pory roku - lato i zimę...:fiu: |
Cytat:
|
prawie mam zapas drewna na zimę. może to abstrakcja dla wielu, ale ja się cieszę jak diabli ||
(i pocę podobnie :P) |
Cytat:
|
ona nie wie co jest nie tak z nia
|
Cytat:
|
Szczesliwie wroci***322;em z nad jeziorka ;p a jutro jade na woodstock :D
pozdro :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No ba.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Jak coś się okaże to dam znać ... I dzięki @Prezesik za miłe słowo :) Pozdrawiam wszystkich ro29 |
o tej godzinie to mo***380;na ***380;y***263; :D
ch***322;odek, cisza - jest dobrze :) |
Cytat:
Pamiętaj, że jesteśmy tu i Cię wspieramy :tak!: :piwo: |
Witam !
Zjadłem wieczorkiem loda, a teraz pije :piwo: A jutro ... nie chcę nawet myśleć - to może być najgorszy dzień w życiu ... Ale jeszcze parę godzin pozostało więc jest pozytywnie ;) Pozdrawiam ro29 |
szkoda, że to nie ja :(
|
Cytat:
|
dostałem "13" w pracy, a miałem nie dostać :) :taktak:
|
chyba wam zazdroszcze:( ja tez chce podwyzke, wogole chce miec prace na caly etat!!
to mialo byc pozytywne... gratuluje i ciesze sie ze Wy macie podwyzki:) |
Cytat:
|
mile zaskoczenie po powrocie z wakacji - podwyzka w pracy:rotfl::fiu:
|
Znowu się nie wyspałem... eeee... to nie ten temat :P
Swoją drogą - jest na forum alternatywna wersja tego topicu - "Napisz coś negatywnego!" ??? :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
napisz co***347; pozytywnego :
dzi***347; odrzuci***322;em ofert***281; pracy || |
Cytat:
|
nie przewidzia***322;em dalmaty***324;czyka :nieee: bestia budzi skutecznie - jak nie chc***281; wsta***263; po jego mia***322;kach i waleniu ***322;ap***261;, przechodzi do czyn***243;w terorystycznych - najgorsze - wsadza mokry nos w ucho, li***380;e w oko, chodzi po cz***322;owieku mia***322;cz***261;c....kurna taki m***261;drala a jeszcze nie nauczy***322; si***281; do kibla chodzi***263;. przeca ja jak ka***380;dy facet nie opuszczam deski.
pozytywne jest to, ***380;e zaczynam zmienia***263; tryb dzienny na bardziej nocny, |
rosol gratulujemy! :)
|
Dostalem sie na studia!!
Politechnika ***321;***243;dzka, Wydzial Fizyki Technicznej, Informatyki i Matematyki Stosowanej, Kierunek: INFORMATYKA:) nie dostalem sie niestety na agh... zakombinowali znowu, na kazdy kierunek trzeba bylo zlozyc oddzielne podanie, a zlozylem tylko jedno;( a zaplacilem za 5;/ |
Cytat:
ponieważ praca ciężko mi idzie zastosuje taki system: w dzień spanie w klimatyzowanym pokoju w nocy praca. wpadłem na to jaki tylko ległem na kanapie - szum klimatyzatora i wdzięczne powietrze uśpiły mnie natychmiast :D |
udalo mi sie opalic:), chociaz ramiona chyba za bardzo ała bolą i pieką
|
Cytat:
A niedługo nastąpi znacząca poprawa ;) |
jest dobrze, ale... :>
|
z***322;o***380;y***322;em wniosek na urlop aby pojecha***263; na tydzie***324; nad morze :)
mam nadziej***281; ***380;e pogoda dopisze !!! |
I to akurat jak ja ko***324;cz***281; studia na Politechnice Wroc***322;awskiej (i matematyk***281; na maturze zdawa***322;em) :>
|
Ka***380;dy wroc***322;awianin kt***243;ry zda matematyk***281; na maturze i p***243;jdzie na studia ***347;cis***322;e i techniczne, dostanie co miesi***261;c od miasta kilkaset z***322;otych
Chodzi o przysz***322;orocznych maturzyst***243;w, kt***243;rzy podejm***261; studia na wroc***322;awskiej uczelni publicznej. Stypendia obieca***322; prezydent Wroc***322;awia. Uchwa***322;***281; we wrze***347;niu ma podj***261;***263; rada miejska. Na stypendia miasto wyda kilka milion***243;w rocznie. - Wszystko zale***380;y od tego, ile os***243;b b***281;dzie zdawa***263; matematyk***281; - t***322;umaczy prezydent Wroc***322;awia Rafa***322; Dutkiewicz. Wroc***322;aw zdecydowa***322; si***281; ufundowa***263; stypendia na ***347;cis***322;ych kierunkach z powodu boomu inwestycyjnego, kt***243;ry prze***380;ywa od roku. Swoje siedziby ulokowa***322;y tu takie koncerny, jak LG, Siemens czy Volvo, a one potrzebuj***261; informatyk***243;w i in***380;ynier***243;w. - Obiecali***347;my 100 tys. miejsc pracy. Dotrzymamy s***322;owa, ale co z tego, skoro ju***380; dzi***347; brakuje kandydat***243;w na wi***281;kszo***347;***263; stanowisk - m***243;wi Dutkiewicz. Na Politechnik***281; z roku na rok zg***322;asza si***281; mniej os***243;b. M***322;odzi wol***261; studiowa***263; psychologi***281;, stosunki mi***281;dzynarodowe czy socjologi***281;. Dutkiewicz: - Rz***261;d zastanawia si***281;, czy matematyka jest potrzebna. My jeste***347;my tego pewni, chcemy zmotywowa***263; m***322;odzie***380; do zdawania tego przedmiotu na maturze. Prof. Tadeusz Luty, rektor Politechniki Wroc***322;awskiej, nie kryje zadowolenia: - To pierwsza oficjalna reakcja na nasze apele o stworzenie funduszu wspierania nauk ***347;cis***322;ych i technicznych. Ten, kto studiuje nauki ***347;cis***322;e, musi po***347;wi***281;ci***263; wi***281;cej czasu, ***380;eby opanowa***263; materia***322;. Stypendium to najlepsza forma nagrody. R***243;wnie***380; pracodawcom podoba si***281; projekt. - Walczymy o dobrych in***380;ynier***243;w, a tych na rynku brakuje. To dobrze, ***380;e miasto dostrzega problem i szuka pomys***322;***243;w na jego rozwi***261;zanie - m***243;wi Bo***380;ena Micho***324;ska, dyrektor ds. personalnych w Volvo we Wroc***322;awiu. Miasto i wroc***322;awskie uczelnie b***281;d***261; si***281; stara***322;y o dofinansowanie projektu przez Uni***281;. To ju***380; kolejna inicjatywa Wroc***322;awia. Kilka miesi***281;cy temu Politechnika i Uniwersytet zwi***281;kszy***322;y limity miejsc na informatyce. W zamian miasto zobowi***261;za***322;o si***281; ufundowa***263; stypendia dla prowadz***261;cych zaj***281;cia doktorant***243;w. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3490344.html, Mam nadziej***281;, ***380;e na zapowiedziach si***281; nie sko***324;czy. |
|
Cytat:
|
Jak dobrze pojdzie to do konca przyszlego miesiaca kupie sobie iPod'a Video 30GB ^^
PS. Zaraz zaczna sie ze kup iAurio czy iRiver - nie panowei chce ipoda i juz, mam swoje powody :P |
A ja jako***347; ***380;yj***281; po przejechaniu ok. 500 km w upale (do Belfastu i z powrotem).
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzisiaj nie stracilam przytomnosci:)
|
Ciesze sie bo mogłem wieczór spędzić w domku :)
|
No jakby zabrakło to byłby to chyba początek końca... :>
|
Cytat:
dobre :spoko: |
piwa w Irlandii nie zabrak***322;o ||
|
w poniedzialek zaszalem i kupiles sobie fachowe buty do biegania
dzis pierwszy start w nowych butach na zawodach i na dystansie 21km i 97,5m (czyli polmaraton) 1h46min02sec jak na mnie to jestem bardzo zadowolny w dodatku Corus sie swietnie bawila cala impreze :D zeby dopelnic radosci dostalem pakiet upominkow, wsrod ktorych znalazla sie... puszka piwa || tego sie nie spodziewalem! |
Cytat:
|
Ja wlasnie wrocilem ze strzelanki, jestem zmeczony ale szczesliwy - jeszcze nigdy nie snajpilem z broni krotkiej, a okazuje sie bez problemu sie da, trzeba tylko wiedziec w jaki sposob uzyskac przewage nad przeciwnikiem. Nadal uciekaja na sam widok - jest bosko :-).
|
Cytat:
ps. Czy miałeś dzisiaj by iść ze mną na siłownię :fiu: Tak pytam, bo za pół godziny wychodzę :> |
Cytat:
|
Ja si***281; dzisiaj dowiedzia***322;em, ***380;e przeszli***347;my ze znajomymi do drugiego etapu Global Management Challenge (Euromanager) :)
Tym bardziej mnie to cieszy, bo decyduj***261;ce decyzje podejmowa***322;em sam i okaza***322;y si***281; nad wyraz trafne :) |
Dzisiaj też mogę napisać, że nie jest mi gorąco :P Pogoda się nieco pogorszyła (o dziwo - niech to będzie pozytyw) - ale nie ubrałem się odpowiednio na panujące warunki :P
|
no to dla wszystkich maturzyst***243;w wypalaczy gratulacje :piwo:
|
Cytat:
w ramach wpisowego stawiwja piwo :D |
ZDAŁEM MATURE!! huraaaaaaaaaaaaaa!!:D:piwo: :cisza: :zespol: :zespol: :1miejsce: :najlepsz: :sluze: :ja_chce: :fala:
|
gratuluje:)
|
Tez zdalem :D wynikami nie bede sie chwalil ale nie jest zle :P
Kolejna dobra wiadomosc - wreszciecos pozytywnego o czym moge napisac w tym temecie. No to teraz juz tylko czekam na dyplom Technika i jazda na studia inzynierskie ^^ |
witaaaaaaaaaaaaaaaaaam
i jednak sie udalo :D:D:D moge sie wpisac w tym temacie :D zdalem mature !!!!! i to calkiem niezle ( potem wpisze w odpowiednim temacie wyniki) :):):) |
Cytat:
|
ED, to jest NIEMOŻLIWE, rozumiesz to jest NIEMOŻLIWE:wow: :sciana: :ysz: :>
|
nie jest mi gorąco :jupi:
|
Dwie pozytywne sprawy:
1.Wsta***322;em. :D 2.Doszed***322; wreszcie Canon S3IS! :jupi: |
Cytat:
a ja za 20 minutek kończe pracę i do domciu pod prysznic ;) |
ja chcialbym tu jutro wpisac cos pozytywnego, to ze zdalem mature...
ehhh, to juz jutro.. |
Chyba tematy troche pogubiliscie ;-).
To _nie jest_ imprezka. Ja za to napisze cos negatywnego: Jest ZA GORACO! Dzisiaj nie mam zamiaru wychodzic z domu. |
Cytat:
|
Ale zaszalales, caly karton przemyciles.
|
dasz troszk***281;?
|
Wzi***261;***322;em ***347;mietank***281; do kawy do roboty :D
To si***281; nazywa cieszy***263; z ma***322;ych rzeczy... he he |
ale on pobaluje :) ju***380; mu zazdroszcz***281;
|
Przekazuję wszystkim forumowiczom pozdrowienia z nad morza od @prometeusza kolega do nas wróci za 2 tygodnie ;)
|
Witam !
Cytat:
Kolejnym będzie chyba Poznań - Maraton ?? :) http://www.marathon.poznan.pl/ Pozdrawiam ro29 |
Ani byla ze mna i robila zdjecia :D
tak Jej sie spodobalo, ze zastanawia sie nad startami na krotsze dystanse, ktore zwykle towarzysza maratonom :D |
Cytat:
Ale jestem złośliwy. edit: No dobra. Szesnasty. Ja bym na miejscu Ani w******ył Ci za szukanie pretekstów do opuszczania domu. |
hm, rowerem zwykle jezdzilem a nie biegalem ;p
przebieglem w bardzo slabym czasie 4:54 i cos tam :) 198 miejsce http://www.gosir.gdynia.pl/_podstron...ton/459-pl.pdf ale i tak jestem dumny - moim celem bylo przebiec a nie zrobic jakis rekord slowem: run4fun fotki na www.nimal.prv.pl |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |