![]() |
Wy tu samosąd mi zrobicie. Żądam obrońcy!
|
Cytat:
|
nie da rady, nie oddam!
|
polaka1981 :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie stać Ciem, to nie kupuj! k***a
|
Taaa... I nim spadnie do normalnej ceny (~2K PLN) znowu minie rok ;-)...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Czwórka?? Jak za miesiąc - dwa ma wyjść "5".. No wstyd wręcz.. wstyd...
|
:glaszcze:
:sciana: |
Pozytywnie zmienilem iPhone'a na nowszy model - czworeczka juz u mnie :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ano pojawiają się okazje. Nie dość, że fajna cena to jak się okazuje można w nim odblokować odtwarzanie divx z pendrive'a :)
Pewnie postałby jeszcze ten kineskopowy, bo w pełni sprawny, ale ta cena przekonała do zakupu :spoko: |
No to cena rzeczywiście korzystna :) U mnie też jeszcze (obok nowoczesnego monitora Full HD) stoi telewizor kineskopowy, chyba trzeba by się już zacząć zastanawiać nad modernizacją wystroju pokoju, skoro pojawiają się takie okazje...
|
No właśnie aż tak pięknie, jest to Full HD :spoko:
|
Pięknie ;) Ale chyba nie aż tak pięknie, że za model Full HD? :hmm:
|
Pozytywnie zamieniłem kineskopowy telewizor na LCD 32" LG. Najpozytywniejsze w tym wszystkim jest to, że w Media Markt bywają czasem promocyjne ceny, nie pierwszy raz mi się to zdarzyło. Zapłacono 999 zł :spoko:
|
Jednak, na przykład, prawdziwy trup w telewizji wrażenia nie powoduje, a na ulicy paskudne...
|
...czego nie chcesz widzieć - i tak zobaczysz, w telewizji najprędzej.
|
Pozytywne jest to, że dużo z tego co podłe już w życiu widziałem, czego nie widziałem, nie chcę widzieć.
|
Cytat:
Ty chyba nie widziałeś kierowcy... |
większość jest oryginalna, głowica też oryginał, ale "zmutowany" k***a
|
Cytat:
|
Czy cos oryginalnego z dnia zakupu jeszcze w tym miniaku zostalo:hmm:
|
w sumie tak ...
|
:wow: k***a
To on teraz będzie mógł? |
z pozytywów to głowica sportowa do miniaka z Wyspy już leci :P
|
Pozytywne - szybszy internet już jest :)
Negatywne - nie tak szybki jak miał być :( Pozytywne - przez jakiś czas (mam nadzieję) nie muszę mieć do czynienia w tepsą :) Negatywne - ale jeszcze mam w pamięci ostatnie załatwianie :( Pozytywne - 10Mb (miało być 20) to też nieźle i szybko to chodzi :) Negatywne - ale nie na wszystkich stronach (YouTube, Google Map) :( Ale.. ogólnie nie jest źle :) Tak w skrócie - podpisana została umowa na 20mb, miał przyjść monter, nie przyszedł. Zadzwonił, że nie da się zamontować u nas 20mb, nie da się też 10mb, może 6, ale i to nie wiadomo. Potem zadzwonił drugi, powiedział, że nie da się u nas zamontować 20mb, ale bez problemu da się 10. Miał się odezwać w sprawie instalacji, nie odezwał się.. Podpisaliśmy kolejną umowę, tym razem na 10mb. Ponieważ miała być zachowana płynność w dostępie do internetu, a tego nie chcieli w żaden sposób zagwarantować (przenosiny z Dialogu) zdecydowaliśmy się na drugą linię. Monter tym razem przyszedł, i powiedział, że nic o tym nie wie.. Potem się dowiedział, sprawdził.. I powiedział, że drugiej linii zamontować się nie da. Potem była kłótnia ;) (trafił na osobę, która pracowała w tej branży, więc tak łatwo nie mógł jej zbyć). Potem okazało się, że można przełączyć internet z Dialogu (pół oficjalnie, ale już nikogo to specjalnie nie interesowało), więc druga linia nie była jednak potrzebna. Sygnał był, 10mb miało dobrze działać. Ale nie działało ;) Monter powiedział, a ja nie sprawdziłem, że internet będzie za chwilę działał. Okazało się, że ta chwila to przynajmniej kilkadziesiąt godzin, a i to mieliśmy szczęście bo mogło być dłuzej (ale mogło też krócej). Ostatecznie jednak internet zaczął działać. Więc jest tak, jak od początku chcieliśmy (trochę wolniej, ale już trudno), a czego podobno się nie dało zrobić.. I jeszcze pewnie cyrki się zaczną, jak ktoś się tam kapnie, że mieliśmy mieć drugą linię, a nie mamy, że nie powinniśmy mieć jeszcze internetu w tepsie, bo opłacamy cały czas w Dialogu i że w ogóle to jakiś burdel jest. Bo jest ;) Ale internet działa :) |
Nie wiedziałeś, że to krwiopijcy? k***a
|
Mobilny internet wysysa krew? :O
k***a |
Mam Orange Free na karte wsadzone w Huawei E5830, ktorego mam zawsze w kieszeni (bateria starcza na okolo 8 godzin). Zasieg raz lepszy raz gorszy, predkosci rozne, ale internet wszedzie mam ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Tak tylko jeszcze jak ma się zasięg ... a Orange GO z tego w Zielonej Górze nie słynie ^^
|
Mobilny internet to jest to :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
god bless mobile internet :)
wlasnie oddaje krew :banan2: |
Po takim zagotowaniu głowica do roboty na bank.
A płyny to swoją drogą... |
Zobacz w jakim stanie jest rozrząd, wymiana oleju wraz z płynem chłodniczym ...
Zobacz czy masz czym hamować... bo to się czasami przydaje. |
Chyba będzie trzeba na wszelki wypadek. No i ciekawe co jeszcze "wyskoczy" (bo przecież zawsze coś musi) przy okazji tej naprawy :D
|
Jak coś to pisz :D pomogę mentalnie w wymianie bo to dość proste :D
Głowice daj do sprawdzenia bo może się wykrzywiła :D i nawet jak dasz nową uszczelkę to i tak dalej może wodę wciągać . |
Całą drogę powrotną przejechał z wyłączonym silnikiem, a przyspieszał lepiej niż zwykle na włączonym - chyba więc na wodę :taktak:
|
Samochód na wodę! :jupi:
|
Zagotowałem silnik w Cinquecento. Spieszyło mi się z Włodawy do Lublina, a że samochód był zajęty, to pożyczyłem Fiata - po sześćdziesięciu kilometrach zaczął zasysać wodę do silnika, na finiszu na skrzyżowaniach tylko obracałem się dookoła, czy radiowozu żadnego nie ma - tyle pary z rury wydechowej się wydostawało :D
Pozytyw, bo zawsze to coś ciekawego - holowanie samochodu przez pół województwa, a teraz jeszcze wymiana uszczelki pod głowicą (a co, sam się tym zajmę, o ile nie trzeba będzie szlifować głowicy) ;) |
o dziwno alku przelalo sie mniej, niz myslalem
nawet wszyscy trzezwi bylosmy ot, po prostu niezapomniene to bylo, eh... sa takie momenty, ktorymi sie zyje ;) |
Grillowanie przez dobe?
To duzo wutki byc musialo. I na grillu kórczaki. Rzułte. |
"grillowalem" przez prawie dobe :D zajefajnie bylo
w zyciu tego nie zapomne :D |
Tak bo staniała i trzeba korzystać :D
|
Benzyny? :O
|
Gdzie???
Bo na pewno nie u mnie ;P Coś pozytywnego... ide się napić :D |
benzyna staniała o 2 gr.
|
nowa umowa z kablowka i z ok 50 kanalow zrobilo sie nagle kilkaset (nie wiem po co) i z 1Mbps jest 4 (to juz wiem po co :D )
|
Dobra wiadomość: Wódka w lodówce ^^
|
:haha: chyba nie chce wiedziec co zobaczyles ;p
|
Cytat:
Tak bywa :( |
Trzeba było najpierw wina... że człowiek musi uczyć wszystkiego tych młodych komunistów, a oni i tak to przeciwko człowiekowi użyją...
|
Miałem coś pozytywnego napisać, ale dziewczyna ściągnęła fartuch i czapkę. Czar prysł w oka mgnieniu, a tak dobrze się dziewczę zapowiadało.
|
Podejrzewam, że to jest już poziom, przy którym z większości serwerów nie da się pobierać plików przy maksymalnej prędkości - myślę więc, że w rzeczywistości średnia wydajność wzrosłaby dwa, może trzy razy i tyle ;)
|
Ja mam teraz 20 Mb i jest szybko... tak se myśle jak zaj*biscie musi być przy 120 Mb :D
|
Ja mam 2 i faktycznie czasami bywa to już mało (nie, żeby się z tym żyć nie da, ale często brakuje trochę więcej), ale 5-10 wystarczyłoby mi w zupełności. Ale między 10 i 20 jest.. 5 zł różnicy miesięcznie (umowa na rok). Niech już więc będzie trochę luksusu ;) (zakładając oczywiście, że będzie się dało bez żadnych problemów założyć..)
|
Moja Netia 4 Mb chodzi z szybkością 3 Mb, nie jest źle. :]
|
UPC od kilku dni proponuje.. 120mb :>
Tu można zobaczyć, jak to fajnie (teoretycznie) działa :szczerb: http://www.upc.pl/internet/poznaj-in...nie-predkosci/ (proponuję wersję 100mb - najlepiej wygląda) |
Zwiniesz nam pół internetu, a tym to forum :sciana:
Drugie pół internetu zwija już Rycho k***a Ja ze swoim 1Mb nie wbiję się nawet na onet... |
Jak dobrze pójdzie to za kilka dni Neo 2mb --> 20mb :)
|
Cytat:
|
sex będziecie kserować k***a
|
Dziewczyna mnie do ksera zaprosiła :S
|
Tak, zaraz łańcuchy, może od razu pejcze? :bicz:
|
k***a
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siodełko jak siodełko, ale z pedałami byłoby na pewno łatwiej. :taktak:
|
Cytat:
|
Vysokie Myto.... to jakiś janosikowy konkurs? :hmm:
A z pozytywnych rzeczy, to w 2 dni przejechałem rowerkiem 95 kilometrów (30/65) i dzięki temu nie czuję ujemnych skutków świąt. :) Tylko mnie wszystko boli trochę... :szczerb: |
Cytat:
|
skrzynia manual czy automat :>
|
uruchomiłem radioodbiornik Juvel2 produkcji NRD :jupi:
gra świetnie, pozostało czyszczenie i ren owacja skrzyni :D jak ja sie k***a cieszę :D DRUGI POZYTYW Małżonka moja Gosia wygrała puchar kobiet na torze w Vysokim Mycie :D |
@jesi tyle co ja ;)
tfu nawet więcej, bo ja 183, a ona 184 :> |
icemac, ile małżonka ma wzrostu? :) Do małych istot chyba nie należy, bo do podsufitki chyba sięga ;)
Co do miniaka to ładne to to, ale już wcześniej chyba o tym pisałem :spoko: Heh, wyszukane masz te autka, miniak, abarth z nowymi felgami, pozazdrościć :P |
Cytat:
Pozdrówka dla Pani Małżonki. Szerokości :spoko: |
Cytat:
ale ja mam KLASYKA, a nie tą plastikową wersję ... k***a http://www.miniclassic.pl/wp-content...03/DSC8952.jpg :spoko: na fotce moja małzonka za kierownicą :> |
|
Jest ciepło :jupi:
|
Cytat:
|
Opel Zafira - już kupiliśmy
|
Volkswagena Touareg :sciana:
|
Land Rovera?
|
a co kupujecie ???
|
Sprzedaliśmy Mitsubishi - nie wiem czy się cieszyć, czy płakać. Będzie jeżdził teraz po górach Ukrainy i Kaukazu :)
|
jak należysz do grona giejozboków to musisz takie mieć :P
dupa, dupa, dupa i k***a :jupi: |
Cytat:
|
Cytat:
mówi się dupa, dupa k***a |
Oryginały też kozackie. :taktak:
Ja poszukuję czerwonych, ale w 14, max 15 calach i w miarę normalnej cenie. Jak na razie łapie się tylko Drag Wheels i Rota. |
Cytat:
http://img155.imageshack.us/img155/7567/abarthdom1.jpg |
Fajne. :spoko:
Ale i tak szukam dalej. :mruga: |
Cytat:
http://www.pneumatiky.eu/alu-kola-po...e_rossa_83.gif |
Jakąś nazwę te felgi mają? :pytanie:
Dobrze widzę? OZ? Ale jakie? :hmm: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
zrób fotkę temu szczecińskiemu starcowi i zamieść na forum, tak z ciekawości czy już przypomina mumię :sciana::sciana: |
Cytat:
|
jutro Szczecinie drzyj :D
|
zapomniałem napisać :>
CZERWONE fele na aucie mam :P |
Cytat:
|
ja teraz musze sobie nowe buty startowe na asfalt kupic
jak sie Lepsza Polowa o tym dowie, to mnie za kochones powiesi |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |