![]() |
zainwestowałem w łopatę do odśnieżania.
po połamaniu kolejnej plastikowej łopaty (30pln) stwierdziłem, że nie stać mnie na taki luksus i kupiłem porządną aluminiową łopatę (110pln). gdyby nie kręgosłup to właśnie bym odśnieżał :sciana: |
Cytat:
:D:D:D :drinking: |
Jeśli chodzi o kolejkę, to właśnie wykryłem coś takiego jak CUCKOLD FORUM.
Interesujące. |
Cytat:
Cos do picia chcialem postawic, a nie :sciana::sciana:zboku jeden |
nie ważne jak się nazywa i kto komu stawia,
ważne, żeby było :mruga: |
Cytat:
ZBOK jeden :bicz: |
leniom jednym kolejke :hmm:
|
komu i co :ysz:
|
stawiam:hmm:
|
Oczy w słup! :wow:
|
Żonka ci postawi. :D
|
i wylało...
|
A co, przewróciło się? :P
|
kto teraz postawi ???
|
wybraniec stawia :taktak:
|
to złym omen.
@ice niestety :nie: jesteś wybrańcem! |
Wyroczni się ciasteczka spaliły.
|
Cytat:
nie muszę, nie chcę. Cytat:
|
:jupi: jestem wybrańcem :jupi:
choc sam nie wiem z czego się cieszę :sciana: |
Mógłbyś bardziej pożytecznie spalić te kalorie.
Np. poodśnieżać trochę :sciana: |
mój błąd, sam sobie wymierzę karę :bicz:
pozytyw: po nartkach przyszła kolej na squasha. jeszcze ze dwie godzinki basketu i bilans kalorii po świętach wyjdzie na zero :mruga: |
A od czego jest forum?
Zapytałbyś czym się popija i wszystko byłoby jasne :taktak: Mało tu różnych specjalistów i flachowców? :sciana: |
popijałem ale widać nie tym co trzeba było :sciana:
|
Cytat:
|
nie alkohol mi dokuczał :nie:
obżarstwo :fiu: |
pijus, opój, pijak :>
|
wczorajsza wieczorna niedyspozycja :rzygi: jest historią :)
|
-13 :sciana:
|
U mnie też -5 trochę poprószyło ,przysypało ten lód trochę :taktak:
|
Jaka odwilż?
U mnie minus 5, Okęciie straszy -6, a brama stara, reumatyzm pewnie ma. |
przeca odwilż tera :hmm:
|
Trzęsła się z zimna, pani kierowniczko!
|
pijana była :wow:
|
Byłem trzeźwy jak świnia! Brama mi się w rękach trzęsła! ((
|
to są skutki picia wódki :taktak: po pijaku nie trzeba siadać za kierownicę ((
|
Te drzwi i błotnik są w najlepszym porządku, nic naprawiać nie trzeba, bo to w niczym nie przeszkadza, a jak się naprawi, to zaraz ktoś może zarysować, nie warto.
Ja dzisiaj bramą przywaliłem w otwartą klapę, wybiłem lakier do żywego, to już można zamalować jakąś farbą prosto na rdzę, w podobnym do lakieru kolorze... |
z AC "najtaniej" ;)
|
AC jest ?
|
|
Aby te drzwi nie czerwone były :nie: bo takich to szkoda :'(
|
Nie rozumiem. Opijacie drzwi Pandy? :hmm:
Wszyscy lubimy Staśkę - do drzwi nikt jakiejś szczególnej sympatii nie żywił, więc nie ma się co przejmować ;) |
ja nie zamierzam konkurować z tak wybitną postacią, po prostu w gości z pustymi rekami nie wypada jechać :P
|
Cytat:
|
ja o :piwo: mówiłem :D
|
Z Edem na czołówkę nie idź
Nie masz szans. |
Cytat:
|
Samochody służą do jeżdżenia i rozwalania ich. Wszystko w normie, Staśka robi jak trzeba.
A to, że budynek na nią wjechał, to już zupełnie inna para damskich kaloszków. ;p |
Cytat:
ja mam zamiar jeździć do przodu! :mruga: |
wróciłem od dentysty - fajnie było :D
|
Cytat:
|
Uważaj, żeby ratrak w ciebie nie wjechał
bo sam widzisz... |
pozytyw - jest opcja na wypad na narty w drugi dzień świąt :jupi:
|
powiedziała, że tej wersji będzie się trzymać :rotfl:
|
Prawe tylne? To filar musiał w Nią wjechać!
|
pijaczki piją wszędzie.
|
eee, w robocie:wow:
|
pijaczka
|
Staśka w Pandzie zaliczyła dziś bliskie spotkanie z filarem parkingu podziemnego:ysz:
wynik; Staśka żyje, tylne prawe drzwi Pandy wręcz przeciwnie :sciana: |
Coś Mu drgnęło?
|
Nie chcę wiedzieć jak Rycho zauważył u siebie oznaki życia. :>
|
i swołocz (zawsze to chciałem napisać) :spoko:
|
pijak
|
Zauważyłem u siebie objawy życia.
|
Cytat:
|
idę do dentysty :jupi:
bo w nowym roku drożej :sciana: |
Cos pozytywnego? Do roboty jeszcze dwa dni i wolne ;D
|
Fajny kalendarz. :spoko:
|
Pozytywne świrusy!
|
ale świrusy w tej Irlandii żyją :spoko:
|
Dostałem fajny kalendarz od jednego Łysego Krejzola z Irlandii. :spoko:
http://img715.imageshack.us/img715/1808/kal1w.jpg http://img262.imageshack.us/img262/7937/kal2a.jpg :) |
Wiem, że to prosta robota. I sam bym sobie to zrobił.
Po prostu nie miałem gdzie tego zrobić przy tych mrozach, a rzecz była pilna, bo już się jeździć nie dało na naszych drogach-ślizgawkach. Do garażu tylko wjeżdżam i ledwo wychodzę, za ciasno na odkręcenie koła. Gdybym wiedział ile mnie wykasuje, to pewnie silniej bym szukał po znajomych jakiegoś miejsca do roboty. Klocki, jak już, to założyłbym oryginalne. Ogólnie nie za często korzystam z mechaników, ale wcześniej jakoś tak nie zdzierał :sciana: |
pewnie nie ma czasu, bo krokodyla przeciaż dokarmia i dogrzewa coby nie zmarzł :P
|
@Grzeniu, przecież w toyocie to dziecinnie prosta robota - dlaczego sam nie zrobisz? :>
|
Zrobili ci bardzo tanio.
Pierwsza pozycja u ciebie 2x25=50 u mnie wykasowali 150 i stówka za nowe klocki. To już nawet u Rycha drą więcej :szczerb: Zaczynam dojrzewać do zmiany warsztatu, źle nie robią, ale zaczęli być drodzy...zbyt drodzy :sciana: |
Cytat:
Okazało się, że mam jeszcze okładzin z tyłu i klocków z przodu na jakieś 30 do 40 tysięcy kilometrów :) W tym czasie trwała walka z wymianą pompki spryskiwaczy, sama wymiana, to pikuś, ale trzeba się tam dostać zdejmując koło i co gorsza osłony. Gość poradził sobie z tym szybko i jest git, :) Czyszczenie hamulców z tyłu: 2x25=50 Wymiana pompki spryskiwaczy: 50 Pompka spryskiwaczy: 100 Razem 200 i się cieszę, bo jakbym pojechał w inne miejsce w Warszawie, to mogło być drożej, a na co mogliby mnie naciągnąć... :| Tutaj robią solidnie i bez naciągania, tacy ludzie, cen nie mają niskich, średnie, ale to zupełnie dobrze jak się nie płaci za ściemę. |
Na wszelki wypadek nabiorę kasy odłożonej na święta......... :sciana:
|
No, mnie też podobno zrobili jak za darmo...
Robocizna 150 za max dwie godziny lekkiej roboty :sciana: Wymienili tylne klocki za 92 PLN (zapewne jakiś badziew, który teraz będę ciągle musiał mieć na uwadze) i za 8 dolali płynu do spryskiwaczy. Sam bym to sobie zrobił bez łaski, ale nie mam gdzie i jak przy tych mrozach. |
Cytat:
|
Życie to gra. Taka sentencja na ten dzień ;)
|
...więcej trzysta.
|
Buuuu... :>
A hamulce to mi też blokują z tyłu z rana, znaczy za mocno tył bierze, nie blokują w czasie jazdy, po przejechaniu 3 kilometrów jest już OK, czyli jak się rozgrzeją, jestem na poniedziałek umówiony, mam nadzieję, że mnie pozytywnie podliczą na mniej... :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiejszy pozytyw (poza urodzinami of course) to to, że w końcu odważyłem się i coś napisałem na forum po x czasu :spoko:
|
Cytat:
|
Lubię dziewczyny bez hamulców :D
|
:hmm: Znaczy hamowało nie wtedy, kiedy tego chciałeś.
To chyba nie całkiem tak, jak być powinno. Blokujące znaczy zepsute, to chyba istotnie tak, jakby ich nie było...:taktak: Ja to umiem samochodem jeździć. Wiem, gdzie ma kierownicę, sprzęgło, gaz, hamulec, światła i... bagażnik. O resztę mnie nie pytaj. |
Nie jeździłem bez hamulców, wręcz przeciwnie - na blokujących hamulcach.
Z drugiej strony może masz rację, że bez hamulców. Nie musiałem ich używać, bo auto samo hamowało. |
Ale to nie znaczy, że Tobie wolno jeździć bez hamulców.:D
|
W tym roku to już druga zima i dwie wystarczą.
Ta kalendarzowa będzie normalna, czyli da się żyć. Przecież tam na górze w końcu braknie śniegu. |
Tej jesieni to może tak, ale jeszcze cała zima przed Tobą.
Nie żałuj! :) |
Wczoraj zrobiłem hamulce.
Znudziły mi się poślizgi kontrolowane na letnich oponach i blokujących hamulcach.....gdybym jednak wiedział, że uczyni mnie to o 250 PLN biedniejszym, to pewnie bym tego nie robił :sciana: Przecież lada chwila skończy się zima tej jesieni. |
Bałwanów ci w Warszawie dostatek, nawet chodzić trochę potrafią. Jeździć już nie. Trochę śliskiego i nie potrafią ruszyć z miejsca, inny sort, to nieśmiertelni na super zimówkach, tych ubywa w oczach. I to jest pozytywne...
|
Cytat:
|
A jak sie wzięli do roboty. Śnieg wywożą od rana za miasto...:D
|
W mieście bufetowej nie ma zmiłuj, jedynie mróz może zniechęcić kontrolerów...
|
Z powodu zasypania śniegiem Strefa Płatnego Parkowania poszła w pi.du... :D
Parkowanie za darmo. Na razie do poniedziałku. |
jestem pozytywna... w pozytywnym tego słowa znaczeniu
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
problemu nie zazdroszczę - raczej bym tego nie rozwiercał...:fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |