![]() |
Cytat:
http://img27.imageshack.us/img27/6373/bagajp.jpg I dolnej części: http://img696.imageshack.us/img696/6355/bagaj2.jpg Skrzynia 105 litrów robiona na zamówienie z MDFu (450 złotych), do tego piętnastocalowy głośnik Orion Cobalt (500 złotych). Obok czterokanałowy wzmak Ground Zero 4120mk. Na przodzie Heliksy DB 62.1 na dystansach. W planach wymiana na Hertze DSK165 albo ESK165 (w drugim przypadku wiązałoby się to ze zmianą wzmaka). Daje mocno, bas skręcony na 30%, a i tak włosy latają i piasek na dywanikach podskakuje ;-). W drastycznych przypadkach bas zagłusza lekko przód, stąd planowana zmiana. Na wiosnę zmienię też radio na takie z 3 RCA (zniknie przejściówka na przodzie psująca wygląd). Cytat:
Jesteś pierwszą osobą, której podoba się maska i nie podoba się tył, każdy zazwyczaj mówi na odwrót, być może na żywo prezentuje się to o wiele ciekawiej - mam z tyłu lampy "clear" inne, niż seryjne, co od razu wpada w oczy. Tylna szyba też jest przyciemniana, więc tworzy z klapą całość. Wzorowałem się na stylu "JDM". Poza tym, jest jakiś model Volvo z seryjną czarną klapą z tyłu :-). pzdr. |
Cytat:
|
6-ki do miniaka :wow:
Jaja sobie robisz:D |
wrozameciarze :sciana:
kupowac furę i ją gazować :ysz: P.S. dziś odbieram yoko na 6" felach :> zobaczę jak się prezentować będą :D |
Ja wiem ja jakiś dziwny jestem :D
Wole autobusem czyt. ulysse śmigać dlatego mam ksywe emeryt ... :szczerb: za 1.5 k to już można kawał polski zwiedzić na gazie ;) P.s. A załóż jeszcze hidy 8000 k to będę pierwszą osobą która przyjedzie i to zdemontuje gas rurką . :P |
Opisz i wrzuc zdjecia audio jak mozesz... ;)
Sub i ampla masz pod plexa? Tez sie powoli zbieram za przerobienie audio (dokupienie glosnikow i wymiana ampla na mocniejszy), bo moje Lanzary choc jeszcze daja rade, wypadaloby juz przeniesc pod plexe: sub: http://allegro.pl/item791409487_lanz...a_gornicz.html wzmacniacz: http://allegro.pl/item790269829_nowy...cja_f_vat.html Acha, no i jesli chodzi o honde to o ile maska wyglada niezle, to tyl do mnie nie przemawia, wyglada jakby bylo niedorobione. Jakos za malo czerni, chociaz rozumiem ze symetria wzgledem przodu zostala zachowana, |
No, mi do 50tki też jeszcze trochę brakuje...
|
Cytat:
Malowałem jeszcze tył + poprawki lakiernicze za 1,5k. Poza tym, mam w środku audio za 3k :-). Tutaj tył, ale bardzo słabe zdjęcie, zrobię kiedyś lepsze: http://img200.imageshack.us/img200/7919/zdjcie2n.jpg @prometeusz - mylisz się, ostatnio nie przekreczam 50tki :-). |
Cytat:
|
Ile wydałeś na malowanie maski ?
no sorry ja jestem zdania,że lepiej zatankować samochód niż go tunningować :szczerb: |
Cytat:
bardziej cultowo by wyglądała hondzina ;) |
Mi samochodu na zlocie nie chcieli sprzedać, bo czerwony, sądzę więc, że żeby otrzymać aprobatę forumowiczów musisz dokupić ze dwa litry czarnego lakieru i dokończyć po całości :haha:
|
Nie nadawałem chyba zdjęcia po malowaniu:
http://img682.imageshack.us/img682/5679/civich.jpg |
|
Mi się jeszcze widzi na miniaku euro paleta na spojler :szczerb:
:D |
To trzeba szersze naklejki walnąć, może wtedy utrzymają go w kupie. :idea:
|
Cytat:
Cytat:
|
te naklejki trzymaja miniaka w kupie :szczerb:
|
Ale wiocha! :szczerb:
|
Cytat:
a na serio to Kelly's Viper - z okresu jak jeszcze dużo podróżowałem na nim :( |
Co to za rower stoi w tym garazu :hmm:
|
My Hair?
|
Cytat:
|
gasnice w garazu masz przeterminowana :sciana:
A gdzie te naklejki, bo nie widze :szczerb: |
no qrde, a taki był porządny miniak :sciana:
|
Ilość załączników: 2
wymieniłem wczoraj pasek klinowy w miniaku :d
a w łykend nakleiliśmy z żonką ot takie naklejki :D |
Ty lepiej zapakuj worek soli do miniaka.
Przyda się w dwójnasób :sciana: |
Ja wiedzialem ze tak bedzie, ja wiedzialem:sciana:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:sciana: |
a ja nie :sciana:
|
Cytat:
|
Ja bym tego.... :hmm:
|
Mięczak!
Prawdziwego twardziela takie coś nie rusza. |
A takie fajne mialem jedzenie :sciana:
Glodny teraz bede chodzil |
Będę miał koszmar przez Was ;(
Miała być dobra blachara a ktoś zapodał smalec :( :szczerb: |
Ta pani byłaby w stanie zgnieść całego miniaka, nie tylko maskę :sciana:
|
ło jezusicku :O
musiałeś tak napaskudzić w tak pozytywnym temacie? :bicz: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
tez od rana smigalem rowerkiem
zeby bylo smieszniej - w sprawach sluzbowych :haha: moj czerwony kubraczek i oczoje...sta zielona kamizelka nadal wywoluja pozytywne reakcje ;) |
do wiechy się nie umywa :P
|
Ilość załączników: 1
Wrzuciłem w Google "blachara" i wyszła mi ta Pani.:ysz:
|
Fortepian ma kółka i pedały. Jeszcze łańcuch, kierownica i jazda!
|
Fortepian na tandemie :wow:
Właściwie czemu nie? Zwykły rower trochę krótkawy, ale tandem... :idea: |
@Sprawa numer 1: Tandem.
@Sprawa numer 2: Wieczorem lub wcześnie rano. :P |
@Ed
Sprawa nr 1: odwieźć córkę na maturę Sprawa nr 2: odebrać fortepian z konserwacji? :hmm: |
oj blachara to nie każda może być, a wiecha to arcy blachara :sciana:
|
Miałem do załatwienia 2 sprawy z samego rana, zamiast wsiadać w samochód pojechałem rowerem. Jak miło sprawnie i przyjemnie, pomimo mrozu czysta przyjemność mijać samochody stojące w niebotycznym korku, a ja jadę! 20 na godzinę pomykam najwolniej . :D
|
Byle pinda nie może być blacharą
Wiecha tak twierdzi :sciana: Ajsi cos na ten temat wie. |
Nie, no blachary to skrajny przypadek, ale do każdej trzeba przyjechać, każda lubi być wożona, trzeba samochód w czystości utrzymywać, niepotrzebne koszty... :szczerb:
|
Nie to się nazywa blacharstwo ...
Utarło się nawet powiedzenie . Zostań moją blacharą, będę Twoim blacharzem ... :szczerb: Dobrze, że mam ten rower jedno osobowy . |
Najgorsze jest to, że one nie wiedzą, że przez nie te samochody generują takie koszty.
Ale tak to już jest, było i będzie. Ta choroba to ocipka mózgu. || |
Przypomina mi się mój kolega którego dziewczyna a właściwie już była rzuciła mu tekstem "Karol wydajesz więcej na samochód niż na mnie "
:szczerb: Ja bym z miejsca miał cięta ripostę . W dowodzie Cie nie mam to z kasą robię co chce :D |
To nie przez samochód, to przez kobietę. To jasne jak słońce. :taktak:
|
Samochód to skarbonka bez dna :taktak: Kto miał samochód ten wie .
Dlatego ja kupiłem rower xD Raz na jakiś czas zmienię klocki i płyn hamulcowy . Mała regulacja i jazda :D |
Nie chce ktoś jakiejś grafiki, np. szablonu na aukcje Allegro czy cuś?
Nastały takie czasy, że zbieram na pendrive'a za 55 złotych, bo wszystkie oszczędności poszły, a bardzo by mi się teraz przydał... ;-) |
To faktycznie zboczony jesteś - na osobowo-ciężarowe. :P
|
widzialem dzis Tundre... Toyote Tundre...
o Q. - tyle mojego komentarza co prawda nie stac by mnie bylo na paliwo, ale wozek robi wrazenie wiec, zeby choc przez chwile poczuj sie jak w czolgu - wziolem L200 :D cos pieknego! kto nie jechal, nich zaluje - jazda takimi autami to przezycie jedyne w swoim rodzaju (ja w ta strone zboczony jestem - sportowe cacka mnie nie ruszaja) |
Cytat:
o takiego, to tak :D |
kup trzeciego miniaka :idea:
nie będziesz musiał sprzedawać :D |
Cytat:
jedno sprzedaję, drugie kupuję :) |
zakupoholik :sciana:
|
|
Cytat:
Cytat:
|
jak zżarty, to dobry
a jak został, to chyba nie bardzo :haha: nie no, tego tortu dawno nie ma, on był odjazdowy :spoko: |
jaki eloziom w tej czapce z daszkiem w tył :)
a tort dobry był ?? |
Ilość załączników: 2
Cytat:
macie zdj tortu i mojego cudownego synka |
Teraz mają na miejscu we wszystkich kolorach, to po co pchać się gdzieś...
|
zaczynam weekend :jupi:
|
Może im się dziołchy poprawiły, skoro ostatnio wojenki im nie w głowie.
Właściwie - dziś można sobie kupić, to po co wojować? :hmm: |
Gdyby jakaś zauważalna część niemieckich wieśniaczek tak wyglądała, to by Niemcy tych wszystkich wojen nie wywołali. :sciana:
|
:sciana:
|
oj tak:sciana:
|
lepiej niech nie rozwija tego skrótu, nie ciągnij go za język
dosć tu już polityki |
Cytat:
|
Cytat:
nie jakiś dziołchy z PS-a |
ąż mi się klawiatura zaśliniła :sciana:
http://www.dziennik.pl/foto/article4...llerySeq=1#top |
Cytat:
|
Nie chce mi się iść do szkoły.
W sensie jechać. |
oni wszyscy tam zbaczają (zboczają) :sciana:
|
No właśnie. :sciana:
|
trochę tam pobył i tak się zboczył :sciana:
|
Imperialistyczne święto. :sciana:
|
a ja dynie z makaronem :D znaczy sie rzezbienie na haloween bylo ;)
|
Pizzę zjadłem. :jem:
|
zakupiłeś już 99-watówki :sciana:
|
Wszędzie latarnicy. :sciana:
A ja się przespałem przy arcy ciekawym programie TV, teraz można pójść i poczytać w wyrze jakąś książkę. Przy energochłonnych żarówkach. |
ten jest małymiękki twardziel
|
Ten spod latarni też?
|
co najwyżej twardziele
|
sami zawodowcy:szczerb:
|
Cytat:
|
Alkohol to ZŁO!
|
To tak jak z wódką: wypijesz 100gr - rozgrzewa. Machniesz butelkę i Ci zimno jak się ockniesz rano obejmując latarnię. Żeby nie uciekła...
|
Cytat:
Więcej? Więcej od sześciu? |
jedno piwo ma więcej endorfin :piwo:
|
Jedna tabliczka czekolady i nie trzeba pedałować jak głupek w deszczu i niepogodzie.
|
Wyjechałem na małą przejażdżkę rowerkiem, a zrobiłem 39 kilometrów, z czego połowę po lesie i bocznych drogach, wyglądałem jak potwór z bagien, tyle jest błota, ale co za radość od endorfin wytworzonych przy długotrwałym wysiłku fizycznym. :D Niezła pogoda na rower jak na koniec października - nie ma wiatru, w miarę ciepło (do 12 stopni), nie pada...
Rower już umyty, teraz trzeba ciuchy wypłukać na podwórku, bo taka ilość błota zniszczy pralkę. :D |
Cytat:
|
tylko - czyli pod dostatkiem.
Ze tak powiem :zygi: sie chce po wiekszej ilosci :D |
tylko? :O
oby tylko nigdy nam go nie brakło |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |