![]() |
zadzwonili
oddzwonilem musze poczytac dam znac pozniej :P |
:hmm: to w koncu swinia czy miniak :zmieszany: zdecydujcie sie
|
przecież do was nie wpuszczają miniaków
|
On jest świnia - nie chce mnie odwiedzić. :smutny:
|
Cytat:
|
w środę urlop :)
Birmingham-ie drżyj :D |
Pozytyw na dziś - nie zlało mi porządnie d**y w drodze do roboty :P oczywiście mówię o deszczu :D
|
british open green :) w kolorze BRG :>
:jupi: |
Cytat:
A Ty byś pokomentował na głównej, bo nie ma z kim polemizować. :mruga: |
ciekawe nazwy dyskow masz Jou - trash, smieci, junk, skip... czyli nic waznego
pozadki wiec mozesz robic szybko - pozadnym magnesem :szczerb: pozytyw - zlazm mi paskudny strup, wiec chyba znowu bede mogl biegac :D |
skwar jak cholera :sciana:
|
słoneczko świeci
|
Ilość załączników: 1
Podpiąłem wszystkie moje dyski - czas na generalne porządki. :taktak:
Załącznik 52665 4 USB zajęte, + 2 w hubie na pc-card. :D |
Dla mnie pozytyw to to, że przetrwałem wczorajszy ciężki dzień w pracy - mam nadzieję, że dzisiaj będzie nieco normalniej :)
|
Smartek wrócił z pracy.
Jak dobrze pójdzie, to 10. sierpnia nie będę musiał już iść do pracy i pośpię rano jak człowiek ;-). Gorzej z tymi odciskami na rękach i bólem każdego mięśnia i kości... |
Środa :) byle do 12tej a potem to już z górki :D
|
panie Grzegorzu, wszędzie się pije :sciana:
|
Ed, tu się nie pije! :rozga:
|
Dla mnie pozytyw to to, że ten dzień się kończy - był niezły zasuw w robocie - a do urlopu jeszcze trochę...
|
Cytat:
Ja dzisiaj niczego nie wiem, od rana nie wiem, może piwo na dobranoc? TAK!!! no to :piwo: |
Pozytywów brak, jestem "wypompowany" i nie mam siły na nic.
Ale coraz bliżej niedzieli (wolnego), więc na siłę jakiś by się znalazło ;-). |
Cytat:
|
Uznam, że Wolin...
|
a ja od środy :)
jadę na wyspę :D nie jujkową :( ale ta bliżej ;) |
Cytat:
Cytat:
|
ja też , ja też , pani Agnieszko :spoko:
|
Od poniedziałku mam urlop :)
|
ja jedno :sciana:
|
Ja mam wybity kciuk.
A co? |
Mądrale :P
Jakby na nie patrzeć - Prezesik ma 4 (słownie: cztery) piwa, a wy co macie? :sciana: |
Cytat:
|
on to kupił do podziwiania, a nie do wprowadzania się w stan,
wy pijaki jedne:sciana: |
nie będzie w stanie :nie:
ale nabierze po tym apetytu :taktak: |
Cytat:
|
Wróciłem ze sklepu.
Mam dwie Warki i dwa Noteckie niepasteryzowane :) |
Kolejny dzień w pracy... to już wtorek - czyli coraz bliżej do piątku - niech będzie, że to taki wymuszony pozytyw :P
|
Kupię trochę bananów... :> :P
|
Jeśli czas pozwoli, to z miłą chęcią. :taktak:
|
znaczy, będziesz chlał z Edwardem :sciana:
|
No i stało się.
Podbijam stolicę przez cały sierpień! Wyjeżdżam w niedzielę do Warszawy. W celach... hmmm... zawodowych.. (że tak to ujmę) :mruga: |
Jakiś czas temu wjechałem w wyrwę w drodze no i zgłosiłem sprawę do urzędu miasta ,
w celu pokrycia kosztów wymiany pogiętej felgi . Dziś ubezpieczyciel drogi skontaktował się ze mną w celu spisania protokołu i wyceny szkody - to już jest pozytywne parę lat temu taka sytuacja chyba nie miała by miejsca :) |
Zło. O tej porze roku to zło wcielone.
|
jutro idę do pracy:sciana:
praca to zło :ysz: |
wypili go :sciana:
|
Łysy umarł?
|
Nie wiem.
Nie mam piwa. |
Cytat:
|
Cytat:
Do 16:54 dochodziłem go życia... |
Cytat:
|
Dzisiaj po raz kolejny doceniłem wrocławskie tramwaje. Musiałem gdzieś dojechać na 15:30 - o 15:09 miałem tramwaj a o 15:26 było już po sprawie :D Całkiem nieźle :)
|
Wróciłem z pracy.
Praca to ZŁO. |
Wróciłem z pracy. Rekordowa sumka znowu - 340,17 zł :-).
Za tydzień pierwsza wypłata ;-D. |
Jak zawsze na łyso. :taktak:
|
Cytat:
|
Ogoliłem się. :spoko:
|
Straszysz policją? :rozga:
|
Na patyku to będzie lizak.
|
te cukierki, to z mięsa są? :O
to nadziej je na te patyki, będzie akurat szaszłyk |
wiesz, kryzys - juz nawet gotowac ani smarzyc nie dajemy rady :szczerb: surowe mieso trzeba zrec :D
|
To przykre.
|
Ilość załączników: 1
|
Jest pięknie!
Zaszło paskudne słońce... |
o to samo chcicalem spytac :D
ale wiesz, to jak w sklepach - swiateczny nastroj ma zwabic... jaskolki :D |
Widzę, że święta tuż tuż. :D
|
Może to zapobiegnie kolejnym śmiertelnym katastrofom budowlanym u jaskółek. :spoko:
http://img269.imageshack.us/img269/7871/polka.jpg Big Brothera też im zainstalowałem. :] |
Ja tam nie narzekam na ich prędkość :)
|
Cytat:
lotus był dość szybki :> |
We Wrocku tramwaje też wolno jeżdżą :sciana:
|
No aż tak fajnie to nie było - po prostu w trakcie całej ulewy jechałem tramwajem :P
|
Aż tak mu się szyny wygły że deszcz ominął? :wow:
|
Pozytyw po dzisiejszym dniu jest taki, że dzisiejszy deszcz udało mi się ominąć jadąc tramwajem :D
|
bylismy na wycieczce, trzy punkty programu:
1. kosciolek w Urzarzewie - taki sobie, byloby fajnie, gdyby byl otwarty (mozna zobaczyc tylko przez krate) 2. Skansen Miniatur w Pobiedziskach - fajny, mozna zobaczyc 3. za to Wielkopolski Park Etnograficzny w Dziekanowicach... REWELACJA widzielismy mniej wiecej polowe, trzeba tam wrocic poogladac reszte :D |
Wstałem jakoś. To JEST pozytyw...
|
A tak wracałem przez Wrocław właśnie do domu .. mało gałęzią nie dostałem ... lało jak by ktoś konewką lał :| :|
Edit Tak awanturnik i pirat na pustej drodze 2 pasmowej .. pustej przez 2 km ... :| |
Coś pozytywnego? Przetrwałem szczęśliwie nawałnicę we Wrocławiu :)
|
Cytat:
Takich w folię i zakopać...;) |
Co pozytywne ? 30 m od domu 8 pkt. i 300 zł ... :szczerb:
:sciana: |
Cytat:
Oczywiście czarny macik :-). |
:sciana:
|
bylem dzis na kursie EcoDrivingu w Szkola Auto Skoda :D
rewelacyjny kurs, w dodatku finansowany przez Wydzial Ochrony Srodowiska Urzedu Miasta Poznania dla tysiaca chetnych poznaniakow (oczywisice nie dla 1000 na raz :D ) polecam :spoko: dowiedzialem sie sporo i mialem okazje pojezdzic Roomsterem 1,9 TDI (byly tez Skody Scout 4WD) dosc powaznie mysle na kursem SafeDrivingu w tej samej szkole choc koszt juz jest odczuwalny a propos EcoDrivingu - najlepsze, ze kazdy poprawial czas przejazdu jezdzac ekonomicznie! wydawalo sie, ze czlowiek sie wlecze, a na trasie do 5 minut do przodu (trasa mi zajmowala 22 minuty, po zatloczonych ulicach Poznania, kazdy jezdzil jak chcial - czyli jak chcial to mogl lamac przepisy bo to na jego konto jakby co) |
U mnie padało
ale przestało, co jest pozytywne |
U mnie też nie pada - chwilowo. :szczerb:
|
Cytat:
|
Coś pozytywnego ? hmm deszcz pada :szczerb:
Więcej pozytywów nie widzę . |
Cytat:
boczki czarwień, reszta czarny mat :) |
Napisz coś pozytywnego? Eeeee.... - to może za tydzień? :P
|
@up - teraz prosta sprawa, jest mnóstwo Anglików, na szrotach tego dużo, na Allegro/eBayu i różnych klubach ludzie sprzedają.
Ja kolorystycznie chcę zrobić swoją Hondę jakoś tak: http://fc03.deviantart.com/fs44/f/20..._ptgraphix.jpg |
Cytat:
Tyle typów tego mieli, że praktycznie niczego poza serwisem nie spasowałeś. Szlag człowieka trafiał, co prawda nie było wtedy netu itp ebayów. Ile ja się nawyzywałem na tych zółtych gnojów, ale do dziś wspominam to autko...ech, żeby tak dało się kupić takie samo nowe znowu. |
Części niestety do tanich nie należą, a nie wszystko się da kupić na szrocie (a nawet niebezpiecznie czasami). :taktak:
Pozostaje ASO, czasem allegro lub ebay. Taki przykładzik: corolla, rok 2000-2001, plastikowe dokładki pod przedni zderzak, a.k.a. hokeje - dwa paski czarnego plastiku (dosłownie). Ebay - około 20 funtów (nówki w kartonie, nie szroty). W ASO tysiąc złotych. :szczena: Na szczęście, jak Grzeniu słusznie wspomniał, jak się dba, to się nie psuje. :spoko: |
raczej myslalem o rozsadnym dobieraniu czesci (o cenach zamiennych to inna historia - tu ma czlowiek nadzieje, ze mityczna bezawaryjnosc zadziala)
chdzilo mi: ze nie oferuja japonce miliona silnikow w kazdym modelu, ze nie probuja wkladac tysiaca koni do pudelka od zapalek, by potem obcinac na elektronice wszystko, ze nie daja felg pomalowanych tylko lekko guma bo komus sie wydaje ze to szybciej pojedzie, ze nie daja ceramicznych hamulcow do samochodu, ktory i tak sie zatrzyma po kilku metrach bo lekki i slaby jest stosunkowo, no i ze moc i moment obrotowy jest szybko dostepny a nie po podkreceniu do stutysiecy obrotow, ze od wygladu lusterek wazniejsze, by bylo cos w nich widac, ze wiazki sa tak poprowadzone, zeby nie gnily jak sie na burze zbiera, ze... itd itd i tak, pije tu wyraznie do niemieckich samochodow :D |
Rozsądnie? Raczej cwanie.
Spróbujesz kupić części poza serwisem, to się przekonasz....i nie mam tu na myśli podrób jakichś klocków czy filtra powietrza. Ale fakt faktem - statystycznie raczej bezawaryjne jakiś czas są, tylko dbać o nie, to podstawa. :taktak: |
ale to japonska Toyota :)
jak na razie to ja :serdusz: japonskie samochody :D nie dosc ze (odpukac :cisza: ) bezawaryjne, to jeszcze sa bardzo rozsadnie budowane |
Taaaa, a w okularnikach ajfon olej zmienia. :P
|
nie przejmuj sie Toyka i tak się zaraz popsuje i bedzie stała w garażu ||
|
Olej wymieniłem w toyocie. :spoko:
Jest teraz taki czyściutki, aż szkoda jeździć. :haha: |
a nie posrałeś się w galoty? ||
|
Żarłem dzisiaj jagody w lesie, który zainspirował Rodziewiczównę do napisania Lata Leśnych Ludzi. :taktak:
Jak tam bosko jest i cicho, :serdusz: tylko te komary, ale to pikuś...:) I piach tego lata niewielki, więc się na rowerze da prawie wszędzie przejechać... Musiałem pojechać do banku, więc wybrałem taki oddział, aby fajna wycieczka z tego wyszła :D Cytat:
|
|
Wszystko lepsze od okularnika z bagażnikiem zalanym farbą :rotfl:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |