![]() |
dojrzewam do ferii zimowych :D
|
Lepiej powiedz kiedy zawitasz w Poznaniu ? :)
Coś byśmy może razem siorbnęli :drinking: |
w sylwestra tez pracuje, wiec mam nadzieje, ze i w nowy rok, inaczej sie nie oplaca
i w xmas day (pierwszy dzien bozego narodzenia) i w boxing day (drugi dzien bozego narodzenia) |
Nie pracuję jutro :D, za to mam dyżur w Sylwestra do 16 :(
|
a ja kurna makrele jadlem
moze i bym sie po karpia przeszedl, ale jutro pracuje |
Rychu dzisiaj karpia udaje.
Odważny jest :respect: |
Cytat:
|
Karp to wredny jest.
Skubany udawał mi jeszcze przez 2 godziny, że żyje. Może nawet dałbym się nabrać, gdyby nie to że sam łeb mu urżnąłem. |
Cytat:
|
Cytat:
Z pozytywnych rzeczy, to właśnie jadłem młody bigos z kapusty najlepszej na świecie...i najdroższej, z miejscowego warzywniaka; była za mało ukiszona, wiec w słoiku 3 litrowym została ubita i kilka dni w cieple postała - smak się jeszcze wzmocnił a kwaśność doszła do momentu wzdrygania się po spróbowaniu :D Ogólnie cieszę się ze świąt... |
Urlop mam :D :D
Do 5 stycznia :D |
Cytat:
|
Moje jeszcze coś do mnie mówiły, ale nie zrozumiałem o co im szło.
|
Cytat:
więcej szczegółów nie napiszę, bo to drastyczny będzie i to bardzo z pozytywów 2h i do domu :jupi: |
Majtają chamy bez głów - znaczy dobre są, bo umrzeć nie chcą ||
A je się, oj je się je. :jem: |
Napiszcie w końcu coś pozytywnego.
A propos - jak szlachtujecie karpie, to one też wam majtają ogonami? Chamy jedne. |
Cytat:
|
Cytat:
a siekiera to na sąsiadów || - niech znają miejsce w szeregu :D jeszcze coś Cytat:
|
To chyba na bardzo dużego karpia. :wow:
|
kupiłem siekiereczkę taką kilo-sześćset będzie się działo ||
|
@Ed
Zmień z tyłu, a z przodu zostaw letnie ;) We Włodawie właśnie zaczął prószyć śnieg. Coś mu to słabo idzie, ale jakiś początek już jest :) Zabieram się za pieczenie serników :) |
Cytat:
Pozytywne jest to, że do niedawna świeciło słońce, a teraz zanosi się na śnieg - Święta, więc się nawet nie martwię tym, że nadal opon nie zmieniłem na zimowe...nauczony zeszłorocznym doświadczeniem, sam nie wiem czy zmieniać...? :blink: |
doszły odżywki z Wawy :)
dostałem gratisowe próbki i Shaker :jupi: |
:hmm:
nawet nie wiedzialem, ze facebook jest tez po polskiemu jak widac nie do konca :D |
Ilość załączników: 1
no i jak tu się połonczicz :>
|
zalozylem konto na facebook po wielu godzinach namawiania przez wspolpracownikow - niestety potwierdzily sie moje najgorsze oczekiwania - WCIAGA!
w pracy mielismy calkiem fajna impreze gwaizdkowa - krotka, ale dalo sie pobawic negocjacje placowe rozpoczete :P |
|
dostałem adapter do karty pamięci do telefonu :D
można zacząć zabawę. |
Cytat:
Za 6 z 16 totolotkowych zagrałem i mam kolejną trójkę :spoko: Niezła fala fartu :mruga: |
i zrobiłeś z tego sensowny użytek?
tzn np w sklepienarogu? :piwo: |
Wczoraj odebrałem wygraną w totka. :jupi: 16 złotych :D
Dzisiaj było lepiej. Zaparkowałem na Emilii Plater, idę do parkomatu obok, wrzucam kasę, a on nie chce brać. Sięgam do odbiornika kasy, i okazuje się, że mam więcej... :wow: Więc wrzucam jeszcze raz, zablokowała się złotówka, nauczony przez serwis, wciskam więc szybko, kilka razy, przycisk anuluj. Znowu wyleciało więcej, w sumie 7 zeta do przodu :D ale biletu nie da rady kupić. Idę do parkomatu przy Al. Jerozolimskich, wrzucam ostrożnie 50 groszy - zablokowało się... szybko kilka razy anuluj...wypada 50 groszy i złotówka... już miałem odejść... jeszcze kilka razy anuluj...wypadają dwie piątki :jupi: naciskałem jeszcze kilka razy z takim zaangażowaniem, że aż mnie palec boli :szczerb: ale już nic nie wyleciało... W sumie 18 złotych wygrałem w tę grę :spoko: Monety się lekko kleiły, podejrzewam, że jakieś cwaniaki wlewają z rana coś w te parkomaty, a ludzie spieszący się do pracy nie mają czasu się bawić. I nie wiedzą o szybkim naciskaniu anuluj... Widziałem bardzo dużo samochodów bez biletów. Udało mi się zapłacić za parkowanie dopiero w trzecim parkomacie...dzisiaj "wyparkowałem" w sumie 12 złotych, więc 6 do przodu :spoko: i 12 nie do tyłu ;) |
|
daxian x788 :szczerb:
wynalazek :D |
szukalem - nie bylo
w sumie nie wiem po co, bo i tak nie uzywam :rotfl: |
Co ty nam tu pociskasz za wtyczki
|
nudzi sie czlowiek i o prosze
http://mycroft.mozdev.org/developer/...uk%40gmail.com |
Cuda na kiju. :P
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
mam Tele2 i jeszcze działa ;)
|
ja też mam szybszą
ale jest wolniejsza od poprzedniej wolniejszej cuda panie, cuda :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
neostradę mam szybszą. dwa razy. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mnie sie wydawalo ze jestes starszy ;p
|
Sześć lat mi stuknęło wczoraj ;)
|
Ilość załączników: 3
wrocilem do rysowania
po latach przerwy eh, poczatki zawsze trudne ale cos tam idzie choc Monet to nie jestem |
Cytat:
|
mam nowego cellphona :) stara motka juz płakała ze 4 lata to zadługo... ale przerobie ja na microUSB i bedize dalej służyć, tyle ze jako modem :)
|
zablokowali mi kartę płatniczą :)
|
paczka do polandu poszla - 3majcie kciuki, zeby doszla i to w jednym kawalku nie uszkodzone
no i mam off :D |
a tego oleju, co im do kanału naciekł, to nie zauważyli...to duży pozytyw :D
|
przegląd na rok z głowy w miniaku :jupi:
tylko ręczny z jednej strony do podciągnięcia :D |
spadl mi jak z nieba sunpak 5000AF do mojej minolty:d - koniec niedoswieltonych zdjec z uzyciem lampy
:hmm: no moze nie spadl bo trzeba jeszcze troche zaplacic |
Hej!
Paczka z cegłami... i z czego tu się cieszyć? |
Jak bym też dostawał paczki, to bym też tak uważał :D
|
Cytat:
|
Cytat:
:idea: na lentylky liczycie :> |
Dzisiaj odbieram paczkę świąteczną, jaką firma przygotowała dla każdego pracownika :)
|
Cytat:
:hahaha: |
Jakiś gość nie do Poznania...:fiu:
|
A kto to jest ten gość po lewej stronie pana Lloyda?
|
Krzysiek Lloyd nieźle się trzyma:spoko:
w przeciwieństwie do Nimala :( |
Cytat:
:D |
Ten z prawej to nimal w przyszłości :D
|
klik na fotce to zobaczysz kto to jeden, drugi to ja ;)
|
nie, a co ??
kim są ci ludzie na fotce :hmm: dziękuję za odpowiedź |
|
ta dziura jest fajna :taktak: można tam popiół strząchać :rotfl:
|
Cytat:
|
mój pierwszy art opublikowany ;)
wprawdzie u konkurencji ale jest :D poza tym czy to taka znowu konkurencja skoro tematyka nieco odmienna ;) |
a tak Ty :)
|
Cytat:
:drinking: Cytat:
:hahaha: |
Jakie przyjemnie urządzone poddasze ;)
|
:wow: zoboczeniec:spoko:
|
Cytat:
42" - dokładnie 42lg6000 Scarlet co do czarnego to nie wiem, bo dopiero odpaliłem ;) |
To LCD, prawda? (matowa matryca)
Jak czarny? Ile cali? |
moje nowe stanowisko bojowe :>
|
TV...mam coś takiego, ale bez DVD to zupełnie bezużyteczny sprzęt jest...
|
nie wszyscy mają od dawna TV
są tacy, co jeszcze nie mają cieszymy się razem z tobą :jupi2: :D |
komu zwinąłeś :sciana:
|
mam TV :jupi:
|
Fajna stronka ten mymemory. :spoko:
O ebayu oczywiście wspominać nie musisz - jestem uzależniony od ebay (no, ostatnimi czasy na odwyku), z amazona nie korzystam - strasznie pokręcone warunki wysyłki do Irlandii, stąd przestałem się interesować. :] |
o amazonie i ebayu to chyba nie trzeba nawet wspominac? :> tylko uwazac na podroby trzeba :( na amazonie przynajmniej w przypadku sklepow nie "zrzeszonych" w amazon czy jak oni tam je zwa
edit: a mymemory jak Ci sie widzi? ja micro sdhc 8GB sandisk class 6 z czytnikiem wyrwalem za 16.99, pare innych rzeczy tez w bardzo okazyjnych cenach, ale gloenie kukam na ich promocje |
Fakt, ten pierwszy free tylko do UK. :smutny:
Za to w drugim genuine się trafiają. :taktak: A to - https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13480 - jest tanie, a warto jak ktoś potrzebuje. :> |
a jou - jeszcze tu zobacz, ale free delivery jest chyba tylko do UK
natomiast ci sa niesamowici w podrabianiu wszystkiego - ale wszystko zgodne z opisem i stosunkowo szybka wysylka |
W szkole, czy w pracy - bywa***322;o si***281; na kacu, ale to ju***380; se ne vrati. :]
|
Chyba nigdy nie by***322;em w szkole ani w pracy na kacu. Po nieprzespanej nocy - tak, niezbyt przytomny - te***380;, par***281; lat temu, kiedy pracowa***322;em na wakacje w tartaku zdarzy***322;o mi si***281; nawet zasn***261;***263; podczas przerwy w suszarni, gdzie niechybnie spa***322;bym godzin***281;, gdybym z desek nie zlecia***322; - ale swoje zasady mam i jak mam kaca to z domu nie wychodz***281; :szczerb:
|
:hmm:
|
A wielu z Was nie robi czego***347; na kacu ;).....Wczorajsi do pracy, do szko***322;y. ***321;eb boli... Zdarza si***281; pewnie.
|
No i cha-cha... ***379;eby tylko jeszcze wlana nie podnosi***322;a r***261;k i nie naciska***322;a tych przycisk***243;w by***322;oby OK...
|
Stanowczo powinni***347;cie drodzy Koledzy popiera***263; pos***322;ank***281; PIS El***281; Kruk. Dlaczego ? Ano dlatego.
Ci co lubi***261; napoje mocniejsze - jak wida***263; Ona te***380; miewa kaca i problemy z tym zwi***261;zane. Metalowcy - bo lubi***322;a i lubi stare Black Sabbath. Opr***243;cz tego Pink Floyd. I nie wstydzi si***281; tego. Poza tym jej ulubiony film to Alien (Obcy) Ridleya Scotta a zna i lubi tak***380;e Terminatora (***322;***261;cznie ze s***322;ynn***261; kwesti***261; - "I'll be back" :). I nie by***322;a na Machu Picchu jak nasze S***322;oneczko Peru Donek. No i nazwisko ma gotyckie - Kruk (Crow) :) |
Cytat:
|
nie to negatyw
ale tez sie cieszymy ................ |
mam cudnego zdrowego synka:) jest juz ochrzczony
wyznaczylismy date slubu - czy to pozytyw???? |
nie moglem w nocy odpisac na glownej
wiec tutaj :) www.mymemory.co.uk oczywiscie zawsze mozna taniej znalesc na ebayu albo z hongkongu itp, ale ten sklep sprawdzony, szybki i sprzedaje oryginalne rzeczy w dobrych cenach warto kilka dni pozagladac - maja promocje chyba jednodobowe cena przy zakupie wielu sztuk lub przedmiotow nie zmienia sie, wiec nie warto czekac az sie uzbiera zamowien ;) |
Cytat:
|
ostatnia przesylka ze sklepu jeszcze i wysylam prezenty na swieta :D
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |