![]() |
i do tego pijak jesteś i giej ||
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy ja o czymś nie wiem? |
ulżyło mi...popsiu :spoko:
nie będę cię musiał w Antoninie przenosić na plecach w pobliże ogniska :ognicho: |
Wróciłem, żyję i, co istotne, wszystkie kończyny mam w komplecie.
|
Cytat:
|
miniak juź jeździ :jupi:
cały zamarznięty w środku był, ale ... od czego są skrobaczki :) --edit-- 17757 |
Pójdę na narty na miejscową górkę - podchodzenie dobrze zrobi po świętach, bo zjazdu to jest na 3 szusy :haha:
Kiedyś uczyliśmy kolegę jeździć na nartach - po małej "wprawie" na oślej łączce, zabraliśmy go na Kasprowy...kilka godzin go dobrzy ludzie na dół ściągali || ale się nie zabił, czyli nauczył :P |
tylko nie uczcie się na oślich łączkach, to nic nie daje albo tylko komuś się wydaje, że daje
ja to przerabiałem od razu na hardcore :taktak: :D |
Zetoxa, jak nie umiesz to jedź ze mną. Ja też nie umiem :szczerb: Się nauczymy :> Wszystkie panny na stoku nasze ;)
|
Cytat:
Jest piękny kompromis - kup sobie biegówki :haha: Będzie i wilk syty i owca cała :D |
|
a ja nawet nie chce umiec
(Zona mnie namawia juz kilka lat - twardy jestem) |
nie jadę na narty, nie mam nart, nie umiem jeździć n nartach:spoko:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 50640 |
nie mam nart
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nabiłem zapalniczkę GAZEM!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Za tydzień jadę na narty :D :jupi:
|
czy ja wiem, odkąd nasz dom-gazprom...
|
Cytat:
|
z niepokojem nastawiłem zupę na kuchence:ysz:
wyobraźcie sobie, w kuchence był gaz :wow: |
Rysio wie co mowi
|
Mleko to samo zdrowie! Pijcie mleko panowie!
|
Te Rysio z Klanu to całkiem z innej bandy jest.
Nie słuchaj go. |
Cytat:
I pij tylko mleko - true:szczerb: Rysio z Klanu cos moze na ten temat powiedziec:taktak: |
Cytat:
|
Nie tankujesz miniaka, to tankujesz sam :spoko:
Natura nie lubi próżni. |
Cytat:
:jupi: :fiu: |
Kurczę, jeszcze południa nie ma, a ten już chla...
|
skończyłem - pierszwego flasha :)
|
Zakonczylem dreptanie w miejscu z panna niezrownowazona psychicznie jakies 2 i pol godziny temu-niech sie sucza nauczy, ze sie trzeba decydowac.
Czlowiek czuje wolnosc a jednoczesnie pustke, ale ile jest kwiatu na tym swiecie co mogloby pocieszyc-sporo i to pociesza rowniez:D |
bylem na zakupach, jestem na razie zadowolony :D
|
@Jarson, dobre łyżwy nie są złe :> Ja w sobotę byłem nad zalewem (20 km od Częstochowy) i śmigałem z koleżankami. Oczywiście wszystko pod kontrolą (znam ten zalew od lat i wiem gdzie jest płytko, ~40cm głębokości a poza tym było widać przez lód dno) :)
|
Cytat:
Udało mi się zawieźć dzisiaj, pomimo fatalnej drogi, bagaże do Lublina, to pierwszy pozytyw. Po powrocie do domu zaczął mi doskwierać brak kompa (na Święta zwiozłem swój ze stancji, bo Mama wywiozła domowy z domu, takie ma pomysły), więc złożyłem coś naprędce ze starych części, które właściwie miały już iść na śmietnik (tylko monitor był zakwalifikowany jako "sprawny, do dalszego używania") - jak widać działa :D A jutro (właściwie dzisiaj) rano wybieram się na łyżwy. W sobotę byliśmy ze znajomymi, ale niezbyt długo ze wzgledu na mróz, teraz odzieję się w kalesony, ciepłe spodnie, przyzwoity polar i szalik nawet (u mnie rzadkość) i nie złażę z tafli, póki pięciu kilometrów nie przejadę :) |
@Czechoj, zapytałem go czy może od razu do szpitala go zabrać etc ale powiedział, że nie. Poza tym spotkałem jego sąsiada i przedstawiłem całą sytuację. Powiedział, że będzie kontrolował sytuację :)
|
10 dni bez internetu, prawdziwy odpoczynek :> a teraz powrót do cywilizacji, same pozytywy :piwo:
|
hmm a sprawdzięłś co stało się z nim w domu? może lepiej do szpitala było :(
|
Pomogłem wczoraj starszej osobie, która zasłabła na przystanku autobusowym. Aby udzielić jej pomocy musiałem zjechać ze skrzyżowania na przystanek bo ludzie stojący obok tej osoby udawali, że nic się nie dzieje albo mieli nadzieję, że ta osoba jest pijana. Podwiozłem tego mężczyznę do domu bo miałem po drodze (nawet jakbym nie miał to i tak bym podwiózł :P) ;)
|
Cytat:
|
tylko sprawdź, czy nie stoisz na skraju...
:D |
Cytat:
|
na powitanie nowego roku dostałem powinszowanie z US za niezapięte pasy :D:D:D
|
- 20 :blink: zamknę się z mamuśką w pomieszczeniu z kominkiem. Kto to przeżyje? || ;p
|
Niech to, jutro mam 2h jazdy w obcym mieście i akurat śnieg spadł.
:-/ |
Cytat:
|
Tylko co w tym pozytywnego? :O
Zmoderować go :bicz: |
Fajnie macie z tą zimą. :spoko:
|
qrde, ma być na dniach -20 stopni :wow:
|
Cytat:
|
Zrobiłem kulig dzieciakom :)
Tak delikatnie, bo to jeszcze małe i głupie. |
Pozytywnie to się chodzi po chrupiącym od mrozu śniegu - dawno tego nie czułem. :)
|
pierogi zjadłem :D
pyszne były, bo z kaszą, grzybkami i cebulką :jem: |
zapraszam w moje niskie progi :uklon:
|
To spodziewaj się, w krótkim czasie, nalotu ZŁA :D
|
niniejszym ogłaszam koniec kryzysu:spoko:
Staśka dostała podwyżkę :kasa: |
Żyję! :jupi:
Chyba. ;) |
Cytat:
No nie wiem czy to powód do dumy... :szczerb: :D A co do pozytywów... wstałem... :D |
oj, kurna, ja tez
trzeba szybko sie pozbyc! no to syyyyyyk :D |
mam jeszcze jakieś zeszłoroczne piwo
|
stezenie staralem sie utrzymywac
zaraz bede staral sie dalej, bo po bieganiu chyba na pewno spadlo NOWY ROK! |
Cytat:
|
widocznie znowu mu zepsułeś
|
Rycho i do mnie zadzwonił, wypiliśmy po dwa głębsze, ma jeszcze dzwonić z drugiej komórki, ale coś nie dzwoni. :D
|
Negatyw, Rycho do mnie nie zadzwonił :(
|
Wróciłem. W 100% trzeźwy!
Jestem z siebie dumny. (antybiotyk biorę...) |
wyłącz telafon prędkoQ!
|
a ja jeszcze mam :D co jest nad wyraz pozytywne :taktak:
malutki negatyw to......telefon od Rycha za pół godziny :haha: |
żebyś wiedział :tak!:
|
Za blisko kominka... :D
|
Gdzie ja jestem?
|
Jeszcze jeden drink i lulu :spie:
|
Wstałem.
|
Cytat:
|
wstawaj :dancing:
|
padam :P
|
Cytat:
Cytat:
|
że co proszę :>
|
Po co jeść baki?
|
znaczy, że co? :hmm:
j_ebaki??? |
i zboki :tak!:
|
same pijaki:D
|
typowy pijak forumowy :sciana:
|
Idę sie naj*bać :D :dancing:
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim :D |
Ale JAK się zacznie. :>
|
Jeszcze jutro i zacznie się ten gorszy rok 2009 :>
|
Cytat:
Bo każdy pijak to... |
ja chce piwo:ja_chce:
|
Dziś będzie polski, smażony karp, zupa grzybowa, barszcz, kompot z suszu, śledzik w oleju, karp w galarecie, smażone grzyby, pierogi z kapustą i grzybami, bigos, kapusta z grochem, ciasta, czekolady, wina, wódki i co kto chce :D
|
Cytat:
dziś będą gołąbki z łososiem, ciasta, i inne pierdoły ... :D |
Cytat:
To teraz marsz pichcić karpie! |
avatar sie dorobił czapki, więc nie zmarzną mu uszy... :D
|
to jest rownouprawnienie wg kobiet
podobnie z wiekiem emerytalnym, wykonywaniem ciezkich prac itp ale... http://farm1.static.flickr.com/139/4...512ebe856a.jpg |
u nas tylko kobbiety o 12:00 mogą iść do domu :(
cóż za równouprawnienie :ysz: P.S. ale co mi tam - też pójdę :D |
Dzisiaj pracujemy tylko do 12.00. Szefostwo zwalnia wszystkich wcześniej do domu :) I to mój ostatni dzień pracy w tym roku. Kilka dni urlopu - trochę sobie odpocznę. A do pracy już w Nowym Roku - 05.01.2009.
|
obowiazkowo miniZlo sie zrobi :)
|
No to obowiązkowo musisz mi dać znać kiedy przyjeżdżasz.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |