![]() |
Cytat:
Karpatkę wuzetkę sernik |
Nicolae Ceau***537;escu też by tak powiedział?
|
zrobilem karpatke
wyszla swietna :D |
We Włoszech nie byliście, że wszystko na drodze was tak przeraża? :haha:
|
Cytat:
Ale to, co zobaczyłem w Tunezji mnie dosłownie powaliło - tam nie ma żadnych zasad na drodze o_O. |
Cytat:
|
Paris,Paris...i to nie Hilton ale ta galijska Lutecja. Piękne miasto, ale jak dla mnie zaskakujące. Jeśli patrzysz na to miasto pobieżnie, wydawać się może,że zaludniają je Murzyni, Arabowie, Hindusi i turyści (biali i Azjaci). Wszystkie mniej płatne zajęcia wykonują nie-biali - sprzedawcy,pokojówki,sprzątacze,śmieciarze,kelnerz y. Grupki młodych ludzi, zbierających się w celach rozrywkowych (picie alkoholu) - z reguły czarne.
NA ulicach mnóstwo skuterów, na parkingach same skutery. Tłok spory, jezdnie nie mają pasów oddzielających. Osobiście widziałem sposób parkowania na wcisk - kierowca jednego Pegueota walnął drugiego, stojącego w zderzak i to dość mocno. Auta stają wszędzie gdzie się da, na rogach, krzywo, prawie na przejściach dla pieszych. Przez przejścia dla pieszych przechodzi się na zielonym oraz na czerwonym, jak nic nie jedzie. Knajpki wystawiają stoliczki na chodniku, ludzie lawirują między nimi. Naleśniki są strasznie cieniutkie, je się je z cukrem, nutellą a jak ktoś chce to z szynką, serem. Pije się kawę ale herbata też jest (lipton z torebek), do dań podaje się wodę. Jest tanie wino, piwo też można nabyć. KARMI nie ma ! Pięknym zwyczajem są wieczorne kolacje piknikowe na nabrzeżu Sekwany. Nikt nie gania za picie wina na kocyku. Zabytki są pięknie oświetlone. |
na Google Earth mozna poogladac panoramy street view z miejsc, w ktorych mieszkalem i pracowalem w Londynie (i wielu innych oczywiscie)
malo sie tam zmienilo :D |
Za komuny to takie masło sprzed 3000 lat można było normalnie w sklepie kupić. Na kartki. :D
|
:hmm: skoro tak mowisz
|
On się już wypił
a nie wypalił :sciana: |
Cytat:
|
dałem Ci noworocznego :>
|
dostałem zielonego za post z marca 2003 :sciana:
-edyta- rychu dał mi zielonego za posta z 2001 roku :sciana::sciana::sciana: edyta- Edzisko dało mi zielonego za post z 2002 r. :sciana::sciana::sciana: |
Cytat:
|
Cytat:
Z czapką? |
wczoraj miniak był na sesji zdjęciowej - Państwu Młodym bardzo się podobał - ciekawe jak fotki ;)
|
Głosuję za opcją Icemaca z zastrzeżeniem,że dla Mnie jest to Lady Eva .
|
Cytat:
lepsza jakaś młoda kobitka :) oczywiście |
Rower na kolanach nie jest fajną opcją ...
|
komarzyce obgryzają mnie do kości - ale mam powodzenie! :szczerb:
|
zadnych pozytywnych mysli - i tak nikt nie czyta haha.
|
i to jest pozytywne :spoko:
|
Jakas sila nieczysta kazala mi tu zagladnac :hmm:
|
relingi na rower są trendy
ty się nie znasz, ty homofobujesz jakimś starym złomem z powyłamywanymi szprychami a może heterofobujesz..........co za różnica.... :hmm: |
Zlot robimy jutro, jak się nie zgadzasz, to podaj inny termin.
Po co relingi na rower, jak rower wchodzi do środka? :> :P |
No nie wiem ja jestem zdania, że samochód to tylko seria . A reszta idzie na paliwo :D
No ewentualnie zainwestował bym w relingi na rower :D |
Cytat:
To kiedy zlot? ;-) |
Cytat:
|
Wychlam zaraz herbatę, tylko muszę ją zrobić, będzie z cytryną, to znaczy dobra, bo na musk szkodzi. :herbatka:
|
mam pełnię w kuflu :spoko:
:D :piwo: |
Jeszcze umc umc i będzie pełnia. :sciana:
A szisza szkodzi bardziej jak papierosy :taktak: :P |
Zrobiłem sobie nowy wydech w Hondzie (końcowy).
Chciałem lekki pomruk basowy i mam, z tym, że jest odrobinę za głośny w środku przy około 3k obrotów. Chociaż jak dzisiaj wiozłem mamę to uparcie twierdziła, że jest dobrze (a zawsze była przeciwna takim tłumikom o_O). Jestem zadowolony. |
Ogólnie lupa i pinceta.........
|
Temperatura wody 2cm :)
|
Stojące to co innego było. :haha:
|
ja wiem
ty wchodziłeś do tej wody biedaku, żeby się ostudzić przez te leżące obok plażowiczki, a w Mielnie to i może stojące obok |
prawda :D
|
takim wciągniętym do brzucha:sciana:
|
ale takim malutkim zboczkiem można być. :>
|
Cytat:
|
trochę trudno być zboczeńcem w wodzie o temp 13 stopni
|
Bo zboczeniec. :taktak:
|
zamknę tę kartę zanim napiszę, że to zboczeniec
|
bylem w Mielnie
mimo usilnych staran Baltyku (temp 13 stopni) kapalem sie :D |
Big Day !
|
Uzależnić się od wody - bezcenne! ;p
|
Cytat:
:kreci_gl: |
Paląca fajki wodne? ;-)
|
Cytat:
|
Właśnie popalam sssss.
|
Podobno powyżej setki próchno zaczyna się sypać... :niepow:
|
Stary jest tylko Rycho - on ma ponad setkę. Wszyscy tuż przed osiemdziesiątką, to małolaty. :taktak:
|
Cytat:
|
To teraz muchy nie będą wpadać do środka?
|
no i coś ty najlepszego narobił :sciana:
|
Ilość załączników: 1
zamontowałem stożek do gaźnika :D
|
Skoro już odważyłeś się tu o tym napisać, to ci też tu napiszę.
STU lat WAM! :spoko: Stary zboku. :haha: |
Jestem stary pedofil :)
|
Cytat:
ale przecież żonę twoją widziałem:spoko: |
Cytat:
|
Nie wiem czy powinienem w tym temacie. Byliśmy z Żonką na obiedzie w lokalu, w domku poprawiliśmy paroma kropelkami "absolwenta", teraz sączymy piwko. Strzeliło nam 25 lat.
|
Koniec problemów z brakiem miejsca na dysku (na razie). :D
Zakupiono półtora terabajta. :taktak: Załącznik 52765 |
A ile KM to ma jak leci z mostu do rzeki ? :szczerb:
Potrzebna nasadka 1/2 30' sześciokątna długa , potrzebny klucz dynamometryczny , potrzebna uszczelka pod dekiel skrzyni biegów F17 opla ... Co z tego jak mamy święto ?! ^^ I trzeba czekać do poniedziałku .. 2 dni w plecy Chyba kupie kalendarz . |
To już lepiej na lawecie
Ajsi może wtedy pić piwo |
Zależy co go holuje, jak jakiś Mercedes S klasy, to całkiem sporo. :haha:
|
Zależy ile zaprzęgniesz. :haha:
|
Ile taki miniak ma KM?
|
liczy, że jak to wszystko powymienia, to miniak jeszcze pojedzie :D
|
Z czego? :blink:
|
przyszły amory gazowe kayaby :)
czas na wymianę po tak długiej trasie, bez dwóch sztuk (sprawnych oczywiście) dziś jeszcze wrzucam dystanse, regulatory kąta zawieszenia i amory wspomniane :> w next week robię gaźnik i zakładam stage one tuning kit :D P.S. oj cieszę się jak głupi :glupek: |
ledwo co zmieściło się w miniaku :wow:
a może nie w miniaku, tylko w aucie? :hmm: |
:hmm: to sie nie miesci w glowie :sciana:
|
wróciłem z wysp :)
części zakupione zajęły całe auto :) ogólnie spoko jade zarejestrować drugiego miniaka |
Cytat:
Trochę pokręcone, ale im pasuje. :] |
Przeca pisałem, ze przewałkę robi :czytaj:
|
zdecyduj sie skoro pierwsza zmiana trwa od 8-16, a 3 od 2206 to znaczy ze druga od 16-22 czyli tylko 6 godzin. Trzeba bylo isc na druga:D
|
Żaden przewał. :nieee:
Byłem w pracy 8:00 - 16:00 i wracam na nockę: 22:00 - 6:00. |
Robisz lepszy przewał :spoko:
Ameryki nie odkryłeś - u nas od dawna tak robią lekarze i mają więcej godzin roboczych, niż fizycznych w miesiącu. |
Dzisiaj mam 2 dni pracy w jednym dniu.
|
Na tą plażę, to też w gangu jedziesz?
No jakżeby inaczej, wśród ludzi musisz jakoś wyglądać :D |
tak tak
jest goraco :D jezdzilem w gangu rowerem :D potem bez gangu, ale z Corka :D teraz sie pakuje i na jakis tydzien bedziecie wolni od mojego spamu :D bo az tak uzalezniony nie jestem, zeby z plazy na komorce spamowac... no chyba ze bedzie padalo... :szczerb: |
dzisiaj jest gorąco...
|
a ja nie wiem, co dzisiaj jest
i to jest pozytywne |
Przypomniałem sobie, że dzisiaj poniedziałek. Co prawda fajny poniedziałek, bo mam sprawy do załatwienia za miastem, więc jakaś wycieczka będzie - i to jest pozytyw przy drogim paliwie.
Ale i tak w mordę poniedziałek. |
Dlaczego w mordę?
|
O w mordę. :|
|
Dzisiaj piątek - chyba mój ulubiony dzień tygodnia :)
|
To w tym jeszcze woda została? :>
|
Uwaga na ursynowską wodę, trzeba się stopniowo przyzwyczajać :szczerb:
|
To wziąwszy pański czepek ranny, prześcieradło i zwierciadło...
|
Zaraz będzie w kąpieli :haha:
|
Małpa w sieci. :wow:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie ciesz tak się.
Wpadłeś w sieć :> |
W jakiej dzielnicy Cię unikać? :>
|
W Warszawie mają jednak internet! :O
Jakiś sąsiad nie zabezpieczył sieci... :fiu: I oto znowu jestem z Wami! :D |
dzisiaj wolne od roboty.
ale i tak musze poswiecic ten czas na pisanie mgr, wiec pozytyw raczej mierny :P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. nowa zabawka - wygląd oryginalny - teraz maska* do wymiany :> *- jakoś ciągnie się za mną Antonin ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |