![]() |
Ilość załączników: 2
Cytat:
Załącznik 51664 a tak wyglada stary Ten nowy to jak zabawka przy nim wyglada:haha: Załącznik 51665 |
Jaki ma czaderski napis, a wygląda tak samo jak każda chińska tandeta. :>
Przejechałem się kawałek rowerkiem (15 km) a teraz popijam pyszne, niepasteryzowane piwo Ciechan - wyjątkowo udana warka :spoko: :piwko2: |
Przy tym oknie wygląda tak jakbyś sąsiadów podglądał :P :D
|
Ilość załączników: 1
Wiec tak wyglada :hmm:
Załącznik 51657 |
Cytat:
:fiu: |
Cytat:
|
Teraz musisz kupić następny aparat :spoko:
no dobra - już nie będę ci mówił, po co ci... :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
pozytyw :hmm: miniak gotowy do drogi :> wymyłem kropkę :D i ogólnie żyje się to najważniejsze :P |
Kupilem sobie nowy statyw :jupi:
:hmm: Stary tez byl dobry, uzywalem go zaledwie pare razy i to w domu :sciana: Tylko nie mowicie po co mi nastepny :szczerb: |
Pozytyw! Jutro do domu jadę :spoko:
|
Jujek, ten łysol jeden :spoko:
|
Kurde!
A już miałem go prosić na ZLOT w charakterze sponsora. No i masz :zly: Przyznać się - który go zdownował? :bicz: |
Cytat:
A konto to mu pewnie obrobią, bo pewnie z tymi danymi wysłał też loginy, hasła i numer buta. |
Cytat:
co ja pisze :D |
W niedzielę dostał kasę na konto? Ciekawe...
|
Z downami by się nie podzielił. :nieee:
Niech się nią udławi. ;p |
niepotrzebnie zbanowaliście kolęgę :nie:
chciał się kasą z nami podzielić :kasa::kasa::kasa: |
hahahaha dzwoniłem donich. i dostałem sianko na konto.
widzę jak nie którzy, są i bedą ciotami <hahaha> teraz tylko moge patrzec na wasze gule downy. |
Cytat:
|
O naiwności ludzka... Skończ już.
|
odpisali mi na maila ze wygrałem 500 000gbp. i piszą mi zebym sie znimi skontaktował.
i potwierdził poprawnosc identyfikacji, czyli swoich danych co im wysłałem. a jak ja tam zadzwonię to jak sie znimi dogadam? mają oni swoich tumaczy polskich?. bo ja nie umiem Angielskiego, bo to przecież WIELKA BRYTANIA :P PROSIŁ BYM O ODPOWIEĆ. |
Mam nową myszkę bezprzewodową :D
|
Zastosuj stare sprawdzone hasło: Od każdego wg jego możliwości, każdemu wg jego potrzeb :taktak:
Drogo to wychodzi, ale może się opłaci? :D |
Trzeba jej uswiadomic koniecznosc dziejowa!
|
widocznie kobieta nie przepada za najlepszym ustrojem świata :sciana:
|
Kobieta mnie olewa... wspolnota zon by sie przydala;)
|
Ilość załączników: 1
Byłem w Żywcu w muzeum browarnictwa. Było fajnie, bardzo fajnie. Koszt imprezy 17zł (cena obejmuje zwiedzanie muzeum, degustację piwa lub soku, pamiątkę)
Polecam wszystkim! |
..... :):)
|
Ty zbieraj na ZŁO 2009 :spoko:
|
Dobra tam z półmilionami.
Jest ciepło, nie ma wiatru, nie pada, nie dołożyłem dzisiaj do interesu :( Jest dobrze. Znaczy, nie będę się dzisiaj wieszał. Znaczy jeszcze nie zbieram kasy na wyjazd na Karaiby... |
Cytat:
Też dostałeś reputę od icemaca? |
Cytat:
|
Ooo! I od Reetou też jest :>
Smartek, ja Ci kupię jak mi dasz reputę :szczerb: |
A co, zardzewiałeś?
|
Rycho, kupisz mi Colę?
|
Jest pozytyw, dostałem reputę od Icemaca :D
|
Cytat:
:D |
Gdzie była ta emotikonka, zaraz...
Aha! Jest! :sciana: |
nie odpuszczaj, pół bańki to majątek :sciana:
|
Nie może się dodzwonić, bo Rychu dał screena z telefonami.
Teraz wszyscy dzwonią bez przerwy, a nie wiedzą głupki, że tylko mogą ci, co dostali meile :sciana: @kaspello nie pozostaje ci nic innego, jak próbować dalej, albo odpuścić :haha: |
:taktak:
|
no i z czego sie chichra :>
zazdrości koledze pół bańki :sciana: |
:sciana:
:hahaha: |
pisałem do nich e-maile z danymi juz w ten sam dzień co dostałem tego maila. i dzwoniłem z 20 razy ale się dodzwonić nie idzie ;/ . tak naprawdę to mam wy***...e na to co dalej będzie. jak przyślą to przyślą a jak nie to przeciesz nic nie zrobie :)
|
...a jak Rychu wróci z Seszeli, to zabiera nas na ZŁO, na Bora-Bora:sciana:
|
Cytat:
Spotkalem dzis znowu Taksiarza, niestety dwa auta staly przed nim i nie bylo bliskiego spotkania:sciana::taktak: |
Cytat:
|
Ja też dostałem wczoraj tego maila co Rycho.
Tak szczerze mówiąc to chyba ściema, ale nie jestem do końca przekonany bo wczoraj był prymaaprilis hehe a ty Rycho dzwoniłeś już tam? bo ja jak to czytałem, przesłałem im swoje dane hehe. ale te pół mln GBP by się naprawde przydało, a co dalej będzie to się okaże hehe. Co wy otym sądzicie ?? czy to pic na wode??... |
Ty to wiesz, kiedy zajrzeć :spoko:
Właśnie wyszło, że Rycho funduje cały ZLOT :jupi2: A jak przedłużymy do tygodnia, to Wiecha dołoży drewno do ogniska :D |
jestem!
to chyba pozytyw? :hmm: |
no to mamy ZŁO na koszt Rycha :spoko:
|
Może Rycho sprawdź, czy da się to wymienić na dwie paczki chipsów serowo cebulowych? :hmm:
|
Cytat:
Wiesz kiedy dzwonię... Jak zadzwonię pogadamy...:haha: |
Czy można dzwonić na koszt tego kogoś? :szczerb:
|
Dzwoniłeś już?
To teraz z nami, biedakami, nie pogadasz :( |
Wygrałem pół miliona...
Cytat:
|
Na studiach te dni (święta, rekolekcje, weekendy w domu) to będą męczarnią :D
|
Jeszcze 3 dni męczarni i będę miał 12 dni luzu (święta, rekolekcje, weekendy) :-).
|
Cytat:
|
Cytat:
To znaczy to auto, którym mieliśmy przyjechać, przywieziemy na lawecie i lawetą wrócimy :idea: |
gumowy ZBOK :D
|
Cytat:
Wcześniej niż oczekiwałem przyszły te cieplejsze dni Zdjąłem z niej zmoknięte palto, posadziłem vis a vis Zapachniało, zajaśniało wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty x4 |
Trzeba sprzedać pierwszego dnia, zanim Wiecha Blachara je dorwie. :taktak:
A pozytywne jest to, że dzisiaj zaczęła się prawdziwa wiosna, na razie jeszcze nie za ciepło, ale słońce aż piecze. :) |
Cytat:
jak co roku ... |
Kup sobie Jarsonie bilety powrotne na pociąg.
Bo wiesz... Auto sprzedamy pewnie... |
Ja Ci dam tentego!
477 km. Ale wiesz jak to jest - jakbym jechał sam, to bym się co najwyżej z raz na poboczu przy jakimś lasku zatrzymał, w końcu pęcherz nie sługa. Jedziemy jednak we troje, mamy w planach jakiś obiad po drodze, a ponadto chcemy zawadzić o jakiś kościół, bo to pierwszy piątek a mi się mimo najlepszych chęci od samej I Komunii nie udało 9 pierwszych piątków pod rząd przechodzić (nie żebym w międzyczasie próbował (:P), ale teraz właśnie chcę i nawet ZŁO mi w tym nie przeszkodzi ||). |
Przecież ten miniak całkiem przerobiony jest. Przecież do zwykłego miniaka nawet Ajsi by nie wlazł.
Już zapomnieliście, jak całą deskę przerabiał? A bagażnik na skrzydła, to co? Przecież jak wyciągnie skrzydła, to i narty i kije golfowe zmieści z palcem! PS Jarson, nie przesadzaj. Na jazdę daję ci ~6 godzin, spoko powinieneś się zmieścić...no chyba, że jesteś tentego :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
:wow: jak on to robi
|
Brakuje ci, brakuje :taktak:
To miniak ajsiego http://moto.onet.pl/1549324,1,samoch...ul.html?node=2 |
Jak może jechać na własnych odpadniętych kołach?
No jak? Ale może mi wyobraźni brakuje... |
Ależ on będzie jechał na własnych kołach, od czego są linki holownicze? :haha:
|
Cytat:
ma DOjechać na własnych kołach i wrócić też na własnych :D |
Ile kosztuje holowanie miniaka do Serbii i z powrotem? :P
|
jadziemy do Serbii na zlot Mini Klubu Serbia :jupi:
w lipcu dopiero ale jestem baaaaaaaardzo radosny :D |
no bo takim dobrym civiciem to trzeba raz się przejechać
wystarczy...na apetyt :D miałem takiego - 1,6 130KM - bajka :spoko: |
Kanciasty Civic 1.4 z dwoma gaźnikami - to żarło drogę i benzynę po małych modyfikacjach, mój dawno przedachowany 1.4 wielopunktowy wtrysk, też, 90 Koni, ale jak dostał obrotów, to diabeł. Mały diabeł. Ale zupełnie lepiej niż 90 koni w czymkolwiek innym :taktak:
|
Iii tam, swojego czasu młodzi kierowcy marzyli o maluchach, potem o polonezach... Przy tych rakietach Civic 1.3 to gratka :) A biorąc pod uwagę rocznik, Smartek i tak za jakiś czas będzie wóz zmieniał (:fiu:), ten do nabrania wprawy będzie ok ;)
Swoją drogą ja byłem mocno niedawno zaskoczony, jak jeździłem z Hedgehogusem (vel Mishą, bo jakoś nie mogę się przyzwyczaić) Oplem Combo 1,7 CDTi. Model oparty na Corsie, większy i cięższy, a z jednej strony pali tyle, co benzynowa Corsa 1.3, a z drugiej ma znacznie większe przyspieszenie mimo swojej wagi. W ogóle fajny samochodzik - wygodnie się go prowadzi (dużo miejsca dla kierowcy i co najważniejsze odczuwalnie wyżej ustawiony fotel niż w typowych samochodach osobowych), a ponadto ile by do niego bimbru wlazło na zlot ;) |
No jajo, bo w porównaniu do poprzedniej wersji (kanciastej) te kojarzyły się właśnie z jajem i tak to w slangu motoryzacyjnym się mówiło.
A wystarczyć wystarczy, ale jak bedziesz miał okazję wsiąść do civica 1,5-1,6 to zobaczysz jakiego masz muła ;) |
Dlaczego jajo?
Pewnie, że mi wystarczy. I tak głównie będę jeździł po mieście. |
to tzw jajo?
szkoda, że tylko 1,3 ale tobie na początek wystarczy :) |
Gratulacje :)
|
Przedwczoraj odebrałem prawko.
Dzisiaj mam już własny samochód, kupiony w 3/4 za _moje własnoręcznie zarobione_ pieniądze :-) - Honda Civic 1.3 z 94 roku. |
Lubię soboty.
Rozpaliłem jabłkową melasę w fajce wodnej... Siedzę, czytam, popalam... |
Przyjedź kiedyś samochodem to się napijemy :)
|
Będziem pić......ale co???
Nic nie postawiłeś :hmm: |
Kolejny potencjalny morderca na drodze! ;p
|
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pozytywny dzień.
Prawko zdane za pierwszym razem. Teoria 0 błędów, praktyka - 1, mały, na placu - powtarzałem rękaw. Na mieście też 0 :-). Jestem szczęśliwy. Pijcie Panowie, pijcie, macie okazję! ;-). |
Cytat:
|
... po Nowej Hucie :spoko:
|
miniak już jeździ :jupi:
ponoć :hmm: |
Cytat:
|
kłamiesz :wow::wow:
|
mini w naprawie :)
|
u mojej Mamy pod balkonem kwietna kwiatki :P
|
we WRO na Grabiszynku, dokładnie Parku Grabiszyńskim wiosnę obwieszcza pojawienie się patroli straży miejskiej i ekskibicjonistów biegających w prochowcach ;)
ale jedno i drugie nie jest pozytywne :nie: pozytyw to WIOSNA Panie, WIOSNA :D |
Właśnie nad moim domem przeleciał klucz dzikich gęsi, nic mnie w ostatnim czasie nie nastawiło bardziej pozytywnie do życia, niż ich gęganie! :) Wiosna idzie! :)
|
joujoujou, a skąd wiesz, że prędzej, skoro Tobie jeszcze na pewno nie minęło? :)
Hej, Romanesco ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |