![]() |
ale ci dobrze :spoko:
|
Rozpoczęłam urlop :)
|
jeszcze mam nowe zęby do dyra :>
|
Widzę to wyraźnie,ten wałek to chińska podróba :P
|
Wałek wałkowi wałka nie zrobi :sciana:
|
Ic nie takie walki juz robil :szczerb:
|
@icemac, zostań bohaterem we własnym domu! załóż ten wałek samemu! ||
|
bo on jest pijany,
od jogurtu k***a |
Ja normalnie przestaję cię rozumieć.
|
Ed nie dzwonił.I tak mam
wyciszone teolfnty... |
Będziesz z tym chodził okradać staruszki? :P
|
|
Nie stękaj, bo coś urodzisz, i nie będzie to ładne i pachnące.
|
znowu się natknąłem na stado przebrzydłych pijaków k***a
|
Pieprzycie Hipolicie.
Jeden i drugi. Było o pomidydkach. To może po piwku? :D :piwo: |
To przez te ogóry!
|
Właśnie!
Temu moderatoru z sexem sie wszystko kojarzy. |
Ale Andrzej pytał się chyba o maliny, takie małe owoce.
|
Prawdziwych malinówek już nie ma jako odmiany od wielu lat.
Nasionka wydłubują sobie tylko hobbyści, którzy gdzieś tam jeszcze to mają. Na rynku praktycznie nie ma, albo chcą za nie po dychu i więcej. A jak je odróżnić? Pomijając wiadomy kolor, to przeważnie są spłaszczone, zniekształcone, z dziurami, w pełni dojrzałe są miękkie (one zaczynają mięknąć przed osiągnięciem dojrzałości). Te cechy na dzień dzisiejszy dyskwalifikują każdą odmianę...dlatego nikt już nie rozmnaża ani utrzymuje tej odmiany. |
A co za różnica? Te nieszklarniowe mocniej pryskane?
|
Pytanie może retoryczne -jak odróżnić szklarniowe maliny od nieszklarniowych?
|
A weź i w stołecznym mieście na inne traf, teraz wiem, jak je poznać, te pyszniaste, ale to trzeba na bazar pojechać, tam jest wszystko.
|
Te pomidory z kolcem to ja omijam szerokim łukiem...
|
Na dołek, to trafisz za uprowadzenie nietrzeźwej golonki!
|
Tak? Ja takie mam na dole...
|
Pomidory zaczęły smakować pomidorami, na ulicznym straganie kupiłem takie mocno czerwone, bez drewna w środku, mocno słodkie i aromatyczne, mają takie małe gniazda pestkowe rozsiane gęsto na całym przekroju, ale pestek i ciekłego dużo, stara odmiana, bo je z dzieciństwa pamiętam, ale jakie pyszne! :serdusz:
|
Kolejny! k***a
|
Niniejszym rozpoczalem urlop!
:piwo: Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
cały czas Was uwielbiam:)
|
Rozpasł by się..
I miniak kaput. Nie ruszy. |
Może jakby przeszedł na suchy chleb dla konia... :hmm: :idea:
|
Ilość załączników: 1
|
To dlatego go nie widać :sciana:
|
Cytat:
|
przeca jestem cały czas, ale mniej pisze ;)
|
Wróciłeś z dalekiej podróży?
Synu marnotrawny! |
witajcie :)
|
Ta ratlerka to by go pokochała, ona nawet pokochała 35 kilogramowego amstaffa, ale tak bardzo, że mu żyć 2 dni nie dała podszczypując ząbkami i atakując łapkami, bez przerwy. W końcu użarł ją, bo warczał ostrzegawczo od dawna, śladów zero, pisk był straszny, teraz wie, kto jest królem.
A amstaffcio chce natychmiast do mnie, on nie chce mieszkać w mieszkaniu z psim szczurem, on chce do mnie do ogródka, ciężko go utrzymać. :) |
Cytat:
:piwo: |
ponad pol kilo to wazy moj szczor :szczerb:
|
Właśnie!
|
To jazda do sklepunarogu!
Co się odwlekło, to nie uciekło. |
Cytat:
Nie zauważyłem jubileuszu k***a |
Cytat:
;p :piwo: |
|
No popatrz....jak to dwa piwa to za mało i jeszcze cięzko się myśli.
ale obiecuję się poprawić |
We wtorek to będzie 5 lipiec..., już można.
:piwo: |
O przepraszam. We wtorek dopiero wypada.
Jednakowoż w ramach przedbiegów można już zacząć :spoko: :piwo: |
No to mamy jubileusz!
:sluze: |
Cytat:
właśnie zauważyłam że już 6 lat z Wami jestem:) |
I znowu całe odchudzanie i trzymanie linii poszło się.... :D
|
Mam już 7 cm więcej w pasie:)
|
gratulowac
dzieki magisterce mozna pracowac wiecej i zarabiac mniej zwiekszajac pkb lub zasilajac szeregi biurokratow |
Cytat:
|
Doktórka siem mówi, doktórka, a magister to je w aptece. :taktak:
Cytat:
|
No pewnie, ale chwalić się tym to dziwne...
Mój przyjaciel ze szkoły specjalnej przyjmuje ludzi do roboty na czubku świata, tj. na którymś tam piętrze Nowego Jorku, gdzieś w dole Empire State Building i mówił mi, że od lat wie o jednym: doktorat świadczy, że ktoś potrafi coś zacząć i skończyć, ale tylko o tym, bo głupota rozkłada się po równo wśród doktorów i sprzątaczek. Opowiadał mi jakie durnoty opowiadali mu doktorzy :D Niemniej doktoratu wymaga, bo niestety jak mówi, z ludźmi, którzy go nie mają, jest coś nie tak: wiadomo, że zawalą pracę, wyjadą czy coś w tym stylu. |
Tak BTW (będę teraz marudził) to dziwi mnie, że w edukacji na każdym właściwie stanowisku zanim otrzyma się odpowiednie możliwości o staranie się o kolejne poza podstawowym tytuły, trzeba mieć solidną praktykę zawodową, a w przypadku uczelni można po prostu zostać na doktoracie. Osobiście uważam, że możliwość robienia doktoratów powinny mieć osoby, które po magisterce przepracowały w zawodzie co najmniej kilka lat.
Ale to tak na marginesie, póki reguły mamy jakie mamy, jeśli ktoś ma możliwości i chęci jednocześnie powinien sobie ten jeszczejedenpapier zrobić, to się potrafi przydać :taktak: |
Nie każdy doktor nadaje się do psychicznych.
|
:wow:
Źle się czujesz? Taki tygrys? |
Cytat:
Mam takiego jednego doktora w domu, a jak się źle czuję i tak muszę zasuwać do lekarza... |
Źle się panowie ten humanitaryzm skończy...
Anthropos to mężczyzna, a nie jakaś białogłowa, wampirzyca... A kto tego nie widzi, powiadam wam, temu Wąż łuską swą oczy pokrył i na zgubę wiedzie! I choćbyś jeden z drugim miał dar prorokowania i znał wszystkie tajemnice i posiadał wszelką wiedzę i wszelkie możliwe bogactwo a ciało swe wystawił na spalenie i rozdał na jałmużnę majętność swoją, to dopóki łuski Węża nie zobaczysz będziesz jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący! |
Ilość załączników: 2
Cytat:
Cytat:
Namawiają ją na doktorat...:'( |
Kobiety powinny uczyć się gotowania, szydełkowania, dobrych manier i jak uczynić mężczyźnie przyjemność. Jak widzisz Panie Rycho, nawet w języku nie ma określeń na takie ekstrawagancje jak magisterium kobiet. George Sand żeś Pan na własnej piersi wyhodował. Oddaj Pan temu Lipponenowi, niech się martwi :D
|
To w którym temacie stawiasz?
|
:jupi:
|
Stało się...
Zostałem ojcem magistra/magisterki ?:sciana: |
Ja też się ostatnio golę, nie tak jak Grzeniu, tylko dzień w dzień... Na dłuższą metę wygodne :)
|
Muszę się golić co wieczór :)
Taki wymóg małżonki. |
To teraz jesteś wreszcie kompletnym giejem :sciana:
Musisz się golić raz na tydzień (jak ja), to jeszcze jakoś ujdzie... |
Cytat:
Taka moja świecka tradycja :( |
Bez brody?
Jak to tak...? :nie: |
Ogoliłem się :)
Zimno bez brody :( |
siedzę w domku na zwolnieniu lekarskim, dziś za mnie pracował mój Szef......., myślałam że mnie udusi jak mnie zobaczył, ale na szczęście kazał mi tylko dbać o siebie i meldować co poniedziałek jak się czuję i czy dzidziuś rośnie:)
|
Komus tu sie czerwony lakier do paznokci skonczyl :szczerb:
|
zbyt wiele, by sie rozpisywac :) ale jest za***... :matrix:
|
Cytat:
kryzys w pełni a on na urlop :> |
+10 do lansu :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Że też Ci się chciało dziurki w tarczach wiercić :)
|
Ale te zaciski to sam pomalowałeś :>
Pewnie czoła tarcz też... |
Cytat:
|
uhmm pikne..
|
Zrobiłem hamulce! :D
http://img542.imageshack.us/img542/7785/tarczai.th.jpg Ale najważniejsze: 2 tygodnie urlopu!!! :jupi: |
To u Ciebie diagności przyglądają się hamulcom? :O
|
Spróbuj przekonać diagnostę na przeglądzie rejestracyjnym. :>
:P |
I po co ci to? No po co???
Auto z założenia służy do jeżdżenia, a nie do hamowania :sciana: |
Cytat:
Dziś po południu dojadą klocki hamulcowe, jutro rano zestaw naprawczy (blaszki + sprężynki). I zakładamy. :D |
Malaczarna - gratulacje :ok:
piwo i ciasteczka - zyc nie umierac :szczerb: |
Zależy gdzie netia ma dojść :hmm:
|
:spoko:
A z innych wiadomości, to Netia świetnie działała, aż się ****ała. :wsciekly: Nawet nie wiem, czy to dojdzie. (( |
:spoko::spoko:
|
Oj Mała, Mała - nie za bardzo rozrabiasz? :D
Trzymaj się i melduj tu trochę częściej :spoko: |
:spoko:
|
Trzymamy kciuki. :taktak:
|
Oj to teraz jeszcze dluzej tu niezagladniesz:hmm:
:spoko: |
:spoko::spoko::spoko:
trzymamy kciuki |
Witam Was Kochani!!!!
mam kilka informacji i prośbę:) 1. Bardzo za Wami tęsknię i przepraszam, że zaniedbuję forum 2. Mój synek Oskarek jest śliczny, kochany i zdrowy:) 3. Ja zakończyłam ponad rok temu leczenie, kontroluję się nadal:) i jest ok. 4. Ta wiadomość jest równie ważna jak punkt 2 :) JESTEM W CIĄŻY!!!!!!! Prośba do Was trzymajcie kciuki aby było wszystko dobrze, aby udało mi się urodzić 2 kochane maleństwo. BUZiaki |
Pozytywne - kończące się hamulce zmusiły mnie w końcu do zakupienia nowego zestawu - wreszcie będą nacinane/nawiercane tarcze. :spoko:
|
Zaraz otworzę sobie browara i też będzie dobrze
W końcu po trasie mi się należy, jak psu buda k***a :piwo: |
Pracuję sobie na balkonie, nie ma upału, popijam lodowatą miętę, jest dobrze. :)
|
Ale On nie jest obroncom z urzedy :nie: wiec jesli chcesz jego to nie mozesz zadac :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |