![]() |
Cytat:
|
Prezesik rozgryzł mnie, nie znam żadnych pozytywnych faktów, więc nie ma o czym pisać.
|
Wiedziałem, że Jarson przeczuje, że Zetoxa rozgryzie Prezesika.
|
Przeczuwałem, że Zetoxa rozgryzie Prezesika.
|
A ty nie małpuj.
|
tak czułem przez skórę, że nic nie napiszesz :ysz:
|
Rozmyśliłem się.
Nic nie napiszę. |
Tak. Oczywiście. :taktak:
I żywca lubi :spoko: |
Ritek to bardzo pomocny, równy gość :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
(Z całym szacunkiem i sympatią do Ciebie) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nikt mi nie plotkował o twoim stanie cywilnym, a kiedyś z Bananu gadałem i rzekłem "na bank rozwodnik" - dawno temu to było. Ja Ciebie tak dobrze rozumiem, aż przeraża mnie ile Ty musisz wiedzieć o mnie.... Gejem nie jestem, ale skoro tak dobrze rozumiemy się... Może spróbujemy? Co powiesz na małżeństwo? Nie będziemy się ruchać i tyle. |
Nie uważam...
|
to znaczy, że ja z ExtraMariuszem i Ritkiem jakieś dziwolągi jesteśmy :ysz:
|
Czy jak byly perspektywy na malzenstwo to nadaje sie do domniemanych rozwodnikow?
Bo ja bym chcial... Ponoc piwo daja w klubie i mozna ponarzekac... |
Ja się rozwiodłem tak dawno, że nie wiem czy się do klubu nadaję?
|
Witaj w klubie! :przybij5:
|
a wygladam, jakbym sie martwil? :>
|
to kondolencje czy gratulacje :ysz:
|
:jupi:
|
Rozwiodłeś się? :mruga:
|
w koncu pozbylem sie balastu sprzed 8 lat :P
|
Owszem. Przy 720p i 8GB iMovie dawalo rade, ale przy 1080p juz dostawalo czkawki. jako ze materialow w 1080p mam do sklejania coraz wiecej to dlugo sie nie zastanawialem.
|
Cytat:
|
Żarłoczność użytkownika jest niepojęta.
Cytat:
|
Cytat:
|
Pozytywnie powiekszylem sobie ilosc pamieci RAM do 16 GB :-)!
|
Ja jednego omal nie uszkodziłem zaraz po założeniu, po dwudziestu metrach jazdy - ruszyłem po wąskiej osiedlowej uliczce i musiałem lekko odbić w lewo, bo jakiś gość akurat otworzył drzwi swojego auta jak do niego dojeżdżałem. Opona lekko szurnęła o krawężnik (a jak nie miałem kołpaków to oczywiście nie zdarzyło się coś takiego z rok) i gdyby był on trochę wyższy to pewnie i kołpak by się przytarł :P
|
Moje oryginalne kołpaki w cytrynie są tak zjechane o krawężniki, że raczej szpecą, ale mają jedną niezaprzeczalną zaletę, chronią przed urwaniem ciężarki wyważające koła. :D
|
Kupiłem (wreszcie) kołpaki z Biedronki :) Z rok temu też były ale przegapiłem (nie byłem pewien czy mam felgi 14 czy 15", a jak drugi raz zaszedłem to już ich nie było). Potem już nie chciałem kupić innych, bo biedronkowe nie dość że ładne to po 39,99, a w sklepach zwykle poniżej 90 zł się nie dało znaleźć. Teraz się doczekałem, a że zaprzątałem sobie ostatnio głowę zmianą opon to nawet pamiętałem, że mam piętnastki :D
|
kierownicę za 99pensów kupiłem :jupi:
no i opony staniały do 42,40***8364;/sztuka - tyle że ma kto ich u Nimców kupić ... |
Mój stary telefon działa z Aero2.
Mała rzecz a cieszy. O! :) |
Pozytywne, to jest to, że mają tylko pierwsze litery nazwisk. Nawet w tym przegniłym kraju na chamstwo znajdzie się bat, tylko musi być to chamstwo, którego władza nie popiera, bo to co popiera, jest ok. Oczywiście nic im nie zrobią, bo to swoi, rapy fajne śpiewają...
|
O, i to jest pozytywne. Szkoda tylko, ze juz nie w duecie :-(...
|
Jakub W. i Michał F.
|
Widzisz, niereformowalny jestem :D
Ostatnie przygotowania, mieliśmy jechać zaraz po pracy, a jedziemy rzecz jasna z półtoragodzinnym (o ile nie wyjdzie dwugodzinne) opóźnieniem, ale co tam :P |
Cytat:
Łeb przestał boleć? |
Zastanawiali się z żoną (już się w międzyczasie zdążył ożenić ;)), czy jechać, ale nie mogli za bardzo - szczególnie, że Hugenota jest teraz nauczycielem i akurat w piątek ma sporo lekcji... Albo inaczej - ożenił się i dupa z wyjazdów :P
Swoją drogą, nie zdążyłem zmienić opon na zimówki i teraz będę się całą drogę zastanawiał,czy będzie padać deszcz i skorzystam na tym braku zmiany, czy śnieg, na który na pewno czekać nie będę :sciana: |
Jarson a jedzie z wami Hugenota?
|
Wyjeżdżamy jutro z rodzinką na trzy dni w Bieszczady. Ponieważ nie ma co liczyć na 25 stopni i słoneczko, to przynajmniej mam nadzieję na zimno i mocny wiatr. Góry są najciekawsze albo w piękną pogodę, albo w pogodę skrajną, kiedy można zostawić żonę i dziecko w domku, nachodzić się walcząc z naturą i licząc na rychły powrót do ciepłego pokoju z rozpalonym kominkiem i grzańcem :D
|
Daj małpie laptoka, to zniszczy i sobie krzywdę zrobi.
|
Mój laptop przeżył kolejny (już czwarty) lot z biurka na na podłogę.
Efektownie to wyglądało. Smaku dodaje fakt, że znowu przetrwał i działa :D Niestety nie uchroni to go przed zmianą na nowszy model... (w bliżej nieokreślonej przyszłości) :D |
Cytat:
|
Marka? Składak eBull + Black Joye, baterie 1100mAh (set 2 szt. + ładowarka, żadnych gąbeczek ani innych wacików) = 300
4 flaszeczki 50ml x 50PLN = 200 10 grzałek x 10PLN = 100 Chcesz zdjęcia? |
Cytat:
|
Cytat:
|
No przecież napisałem. :czytaj:
|
To coś ty wziął?
|
Zaszedłszy do punktu sprzedaży (z polecenia mojej agentki ubezpieczeniowej) od razu zaznaczyłem, że nie interesuje mnie żadna tania popelina, potrzebuję coś bezobsługowego (albo prawie bezobsługowego) i jak najtrwalszego.
Zestaw 2 fajki + ładowarka + 4 flaszki płynu + 10 grzałek kosztował 6 stówek. |
Mój kumpel już 3 tygodnie na tym jedzie, a 6 ostatnich prawdziwych fajków tylko ogląda i wącha. Tylko trzeba bardzo na jakość uważać, bo pierwsze 2 mu się zepsuły prawie od razu i jeszcze jak działały, to nieodparowany płyn potrafił przedostać się do gęby, grzecznie mu kasę za nie oddali, kupił jakiegoś lepszego z wymiennymi grzałkami i działa bez problemów. Połaszczył się też na jakiś tańszy płyn we flaszce 100 ml i też nie warto, bo dużo gorszy.
|
Zetoxa mnie zabije - kupiłem elektronicznego fajka. :szczerb:
|
Wczoraj oglądałem program Jaworowicz, kot spał na mnie przytulony, w pewnym momencie dziewczynka zarzępoliła na skrzypcach jak Tekla z Pszczółki Mai, kot się obejrzał na telewizor i zwiał tak, że mało się nie zabił o futrynę. :hahaha:
|
Cytat:
|
Jeszcze jest cała micha do duszenia. :>
I trochę zamrożonych po blanszowaniu. |
*____*
Ubije normalnie... A ja tak mam ochote na jajecznice z grzybami... k***a |
|
Ładna dziś pogoda w Łodzi :)
|
|
To z tego norweskiego więzienia?
|
http://www.speedtest.net/result/2218456362.png
Szkoda, że to tylko wyjątek od smutnej codzienności. :smutny: |
a dają internet :ysz:
|
Najlepiej to w norweskim pierdlu siedzieć.
|
Lepiej mieć gaz, niż go nie mieć.
|
Jak nie? Mario ma miastowa wode!
|
Tu sie nie ma z czego cieszyc
|
Zlikwidowano nam piec gazowy. Mamy ciepłą wodę z miasta :)
|
Cz
Cze eraśń |
Nie próbowałeś wodą gasić?
|
Ja zapaliłem kiedyś w piwnicy niechcący olej na frytki, w wielkim garze to było. Zaczadzieliśmy prawie, wynosząc palący się ogień na zewmąrz. :]
|
Prezesiku, zapalił się może olej na patelni ???
|
Cytat:
Zawsze mogło być gorzej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to chyba rzeczywiście pozytyw - zawsze jest pretekst do zmiany kolorów w pokojach :sciana:
|
Frytki małpa robił?
|
Kuchnia poszła z dymem.
Choć przez ten dym, to całe mieszkanie jest do remontu. Dobrze, że nikomu nic się nie stało. :) |
Moze rozpalil serce niewiescie?
Albo, jak mowia polscy murzyni obwieszeni lancuchami: "Palil hajs" ;-)! |
a co żeś podpalił :ysz:
|
Sprzątanie po pożarze rozpoczęte :spoko:
|
Wózek inwalidzki z kołami jedno za drugim jest wygodniejszy od biegania. :>
|
Było super :)
Nie byłam ostatnia, choć biegam od niedawna |
Cytat:
|
Jak się przeniosłem na górę, to mam cieplutko jak w uchu, 22 stopnie, a matula chce, żeby jej na dole kominek już lekko rozpalić, muszę zamknąć wylot powietrza u siebie w pokoju, bo za chwilę będę musiał witki brzozowe pozrywać, nalać lodowatej wody do wanny i będzie sauna. :D
|
Byloby zbyt pieknie, ale czuje ze znowu mnie bierze. Zimno mi, a na zewnatrz slonce swieci...
|
...z 37,7 zapewne :spoko:
|
Pozytywne jest to, ze po 15 godzinach udalo mi sie zbic goraczke do 37,6.
|
Wczoraj brałam udział w pierwszym w swoim życiu biegu przełajowym na 5 km :)
|
Promek żyje :>
:P |
Właśnie przed chwilą Allegro poprawiło drobny błąd, który był OD ZAWSZE :D A właściwie zmienili jeden błąd na inny, ale zawsze to postęp.
Konkretnie chwilę po wystawieniu aukcji nie działa odwołanie do niej poprzez URL - efekt cache zapytań. No i git, ale komunikat był, że aukcja "została zarchiwizowana". Teraz jest komunikat, że podałeś "niewłaściwy numer" (zawarty w URL). Gratulacje! I tło komunikatu zmienili z zielonego na niebieskie - ale tej idei nie kumam :ysz: Ciekawe kiedy ktoś wpadnie na ładowanie numerów aukcji do jakiejś szybkiej bazy w RAM i komunikat "przetwarzanie, plese wait". I jeszcze po chwili przeładowanie po sprawdzeniu ajaxem. |
No właśnie tak teraz patrzę na tę rybkę z kwarantanny, to ja bym nią nic nie zakąszał.
Tutaj sprawa była prosta. Albo zabije ją choroba, albo moje leczenie. Jak tak patrzę, to pewnie wybrałaby chorobę. Nie zawsze dostaje się to co się chce. |
Rybki są dobre na zakąskę.
No, ale trzeba po czymś zakąszać. |
Jedna rybka przechodzi kwarantannę.
A ja się dezynfekuję od środka w jej imieniu :piwo: |
To moze by cos do tych rybek :D :kolejka:
|
A czemu nie? Byle ich nie zagazować.
Odpowiednie dawkowanie nic rybom nie zaszkodzi. |
Nie odważyłbym się na CO2 przy rybkach :) Laboratorium się z tego robi.
Ty nie włączaj tego CO2 dzisiaj, pewnie wiesz dlaczego :) |
A rybki? Żyją chociaż?
czy może są tylko dodatkiem do roślinek, świetlówek itp eheimów? PS Co to takiego 'Eheim'? :hmm: |
Do Holendra jeszcze nie dojrzałem.
Póki co, to staram się po prostu rozbudowywać o nowe rośliny. No ale krok po kroczku... :) |
Masz holenderskie?! Moje marzenie.
|
Rewolucja w akwarium.
Nowe rośliny. Dołożyłem kolejne świetlówki. System CO2 zamontowany. Jutro nowy Eheim. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |