![]() |
Cytat:
:D |
mimo mrozu przetestowalismy dzis siodelko dla Corki do rowerow :)
tym samym byla to pierwsz nasza wspolna wyprawa bicyklowa :D Mala byla zachwycona! |
Łiiiiii:jupi:-kend :D
|
weekend :D
|
za 30min weekend :)
|
Cytat:
|
Dzisiaj po raz pierwszy pokonalem Forrest'a Gump'a w to:
Table Tennis - Miniclip Games - Play Free Games :D:D i to dwa razy do 5 :P :jupi: ---===edzio===--- Moze ktos wie jak w to zagrac online? :) |
Cytat:
Chyba sobie wkleje do podpisu jako cytat ;-). |
coś pozytywnego - bez problemu dzisiaj znalazłem miejsce do zaparkowania przy cmentarzu. pierwszy raz w historii :jupi: - przypadkiem, ale to mniej istotne ;p
wiedziałem, że to były miłe złego początki. || wiało niemiłosiernie, padało i do tego było zimno, a mi się akurat popsuł zamek w kurtce :D na dodatek popsuły się dwa parasole, które mieliśmy ze sobą || no, ale potem były miłe aspekty - ksiądz prowadzący uroczystość nie trzymał ludzi na tym zimnie i wygłosił tylko kilka zdań homilii, przez co cała msza trwała bardzo krótko :taktak: kolejnym pozytywem jest to, że nie dostałem żadną gałęzią :D jakiś facet stojący niedaleko mnie tego szczęścia nie miał i oberwał w łeba :ysz: nie była to wielka gałąź, ale wiadomo lepiej nie dostać niż dostać :D |
Cytat:
|
Jak wszystko pojdzie po mojej mysli to w piatek mega biba u kumpla ;-D.
|
Dokupilem 0,5gb ramu - teraz mam lacznie 1gb i... bylo warto :D a bynajmniej nie chodzi mi o gry tylko o sam system. Najlepsze w tym to ze to spontaniczna decyzja byla - bylem w zaprzyjaznionym komputerowym nie majac przy sobie gotowki wiec nagle mnie cos trafilo - wyciagnolem karte poprosilem kostke ramu i sru :D Do tego aby uczcic sam fakt kupilem 2 plynne chleby w monopolowym zaraz obok komputerowego (wchodzi sie do nich wspolnym wejsciem) :D
|
ciapek zagadał pogadaliśmy spoko user i nawet moje strony zna:D
|
żeby się żyło, żeby się wiodło, żeby się chciało i żeby się mogło
|
Nowy limit w Neo :jupi:
|
pora isc do domu:D
|
Cytat:
|
Cytat:
a w week teraz ja jade:),+ to ze zawozi mnie kolega z pracy:) wiec zaoszczedze:) edit do pracy ide dopiero w poniedzialek na 16:):jupi: |
:piwo: <----------- napisalem cos pozytywnego ;)
|
dzi***347; ostatni dzie***324; w pracy przed d***322;ugim weekendem - 5 dni urlopu :jupi: :jupi:
|
Przed chwila mialem wyjatkowo upierdliwego klienta i w nagrode udalo mi sie wcisnac mu wszystko co najdrozsze :D || || ||
|
Cytat:
|
No mam nadziej***281;, ***380;e nie.. :>
Ale to porz***261;dna si***322;ownia, ostatnio by***322; karnet miesi***281;czny, a wcze***347;niej, jak te***380; co***347; wygra***322;em, kupony do szko***322;y j***281;zyka angielskiego. Najch***281;tniej widzia***322;bym ten karnet :) |
Cytat:
|
Zdoby***322;em wczoraj pierwsze miejsce w konkursie na wyciskanie na si***322;owni :)
Ciekawe, jakie b***281;d***261; nagrody ;) |
Cytat:
więc się chwal :> |
spedzilam mily weekend:), zgadnijcie kto mnie odwiedzil:)??
|
odkrywam na nowo moje nagrania :D:spoko:
|
@oktawian89
wkońcu tepsa tez musi czasem odpocząć ;) niewiem czy @ed sie chwalił ale widze jakiś inny avatar ? moze lekarz mu kazał ??? @ed wyłumacz sie :taktak: |
wlaczyl mi sie limit 1 raz od kiedy mam neostrade czyli jakies 3 lata :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz wygląda znacznie gorzej.:) |
Wreszcie co***347; pozytywnego. :)
Rozpoczynam trzydniowy weekend. :piwo: :D |
czyzby to małe na drugim zdjęciu to królik?
czy moze maskotka?? :banan::banan3: |
forum sie tak troche rozjechalo przy tych fotkach :]
Daj minaturki z imagheschock.us |
Ilość załączników: 2
Zapomniałem się pochwalić , że latem kupiłem sobie pieska.
Teraz waży ze 25 kilo ale wtedy wyglądał tak... Załącznik 34691 Załącznik 34692 |
Cytat:
ślub, jak to ślub może poczekać, ale wesele można by już zrobić - tak na próbę ;p |
Cytat:
a serio to moze za ok 2-3 lata:) my sie nie spieszymy:) mlodzi jestesmy:) |
Cytat:
Anetko, a kiedy nas na weselicho zaprosisz? :> |
Cytat:
|
Cytat:
Zapraszam do Żor - i tak wszystko wydam w ten weekend dla podtrzymania tradcycji :P. |
Cytat:
|
Wlasnie pierwsza wyplata w nowej pracy wplynela na konto :D :D :D :jupi:
|
Cytat:
|
Dobra, to powtorze skoro juz ktos przeczytal: czesto przychodza tutaj fajne laski i sila rzeczy MUSZA zostawic numer telefonu :D
|
Cytat:
do swoich chłopaków :D ładne ma kolega upodobania, ale oczywiście takie upodobania też rozumiemy :> |
Cytat:
---===edzio===--- Chyba wysle maila do szefa o tym, ze wiem jak zwiekszyc sprzedaz o 50% || |
Cytat:
a kanałów xxx to nie ma do sprawdzania? :( || |
Po czterech tygodniach pracy w kablówce, majac do dyspozycji tv z 59 kanalami do sprawdzania, i nieustannym "sprawdzaniu" kanalow muzycznych jestem na biezaco we wszystkich teledyskach, gwiazdkach, gwiazdeczkach i wszelkiego rodzaju innych Dodach ;)
|
w ostatnim tygodniu machnolem 2 maratony
i mam pierwszy puchar na polke || co nie znaczy ze szybko biegam - wrecz przeciwnie :rotfl: |
Sony GT300S :)
|
Cytat:
Bo po obrazku nie poznaję :hmm: |
Cytat:
Super :spoko: |
pojawi***322;a si***281; woda :jupi:
ruda to trudno :D nie pami***281;tam kiedy mi tak dobrze by***322;o z powodu, ***380;e si***281; umy***263; mog***281;. (rano szambonurki zakr***281;cili zanim wsta***322;em a chory si***281; w nocy poci zazwyczaj... :|) :) choroba mnie opuszcza - g***322;owa nie boli prawie wcale, gor***261;czka gdzie***347; uciek***322;a, katar te***380; :) wy***347;pi***281; si***281; znakomicie - bo czysty :) |
Cytat:
Radyjko działa pięknie :) 4x50W daje radę. Trzeba tylko drzwi wyciszyć, bo od basu drżą :szczerb: Jednak piątek 13-go nie był pechowy na inwestycję :] Cytat:
Jak gra? :D |
przyci***261;ga przyci***261;ga :D ale tylko z***322;o
na mod-panet kazali mi zmieni***263; :) ale ciii nic nie pisa***322;em. |
Cytat:
Bo może być to coś strasznego :D |
Jak nie dziewczyny to ... :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@FAtAlbert prosze CIe zmien ten avatar bo az odrzuca od monitora ;p
|
Cytat:
|
no i dostalem - tzn przyszly juz do sklepu:D
w poniedzialek odbieram|||||||| :jupi2::jupi2::jupi2: |
Cytat:
|
Cytat:
Zapytaj Maca. A on i tak nie odpowie. Albowiem jeszcze nie dotartło na wschodnie rubieże... |
Cytat:
a w moim malutkim i jeszcze skromnym slowniczku nie mam takiego wyrazu:( i nie moge odpowiedziec na to pytanie:(, poniewaz nie znam znaczenia tego slowa:( |
Cytat:
Nie bijesz krawaciarza? A może on już jest sznurowałowciarz? |
mam jeszcze jeden pozytyw przybylo mi kilogram***243;w:):jupi:
|
Cytat:
Mnie znasz jak ... Ja dojadę i nie będzie zmiłuj... Jak ostatnim razem. Masz tydzień z życiorysu i pustą lodówkę. Spirytus biorę na siebę. Lodówka ma być niezapełniona warzywami.:) |
Cytat:
a chyba w dobrym dziale to napisalam:) jesli chodzi o mnie to jest to bardzo pozytywne uczucie:) on tez nie narzeka |
ooo jakie wyznanie :jezyk:
|
Cytat:
KOCHAM CIE KRAWACIARZ-u!! |
Cytat:
Strajkowali... Krawaciarz zazdrosny Ci tak powiedział? |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bez powietrza sie nie pali.:) |
Cytat:
|
ale ja nic nie la***322;em :nieee: to ten przepis na drinka przepali***322; mi co***347; na p***322;ycie :D
|
Cytat:
|
aktualnie prowadz***281; kadark***281; :)
daje rad***281; semi sweet :) |
Cytat:
A to sie nie liczy. |
od tego drynka to mia***322;em bardzo dziwn***261; zwiech***281; kompa, po resecie okaza***322;o si***281;, ***380;e mam tylko p***243;l pami***281;ci (256 z 512) a po kombinacjach okaza***322;o si***281;, ***380;e pad***322;o drugie gniazdo z 3. pami***281;***263; trafi***322;a do trzeciego i mam moje 512, a p***322;yty pod socket a nie s***261; ju***380; produkowane :| trzeba na gie***322;d***281; lecie***263; i szuka***263; czego***347; szybko...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przywie***378;li mi opony i felgi :D
jutro jak znajd***281; czas to jad***281; zmontowa***263; zestaw :) |
Uff...
Przestraszy***322;em si***281;, ***380;e pi***322;em przez ca***322;e ***380;ycie jakie***347; drynki... Ale nie... W***243;dk***281; pijam z kieliszk***243;w. I jest to pozytywne w***322;a***347;nie... |
a wi***281;c mamy nowego drnika :D
chyba stestuje ^_^ || |
Cytat:
widziałem jak goście mieszali w dzbanku 0,7 wódki z colą 0,25 i nazywali to drinkiem, ale mix od dzisiaj znany jako drink rycha przebija wszystko :rotfl: :haha: p.s. nie za dużo tego powietrza? :> :D |
Cytat:
Ale mam wódkę bezkacową. Chociaż wódki nie piję, to dziś zrobię sobie drinka. 1/4 szklanki wódki. 3/4 szklanki powietrza. |
w***322;a***347;nie zaczynam my***347;le***263; o trzecim.....a gor***261;co mi ju***380; jak cholera :D
|
Cytat:
Napisz prawdę Jak bedziesz grzeczny to baby pozwolą Ci na drugie.:D |
3dniowy weekend przede mna :P
a przez 2 dni nie mam zamiaru nic robic :D |
Wreszcie trafilem (tanio przy okazji) na oryginalnego pilota do xboksa.
Geez! Roznica kolosalna! |
jestem chory, ale ju***380; mi troch***281; lepiej ni***380; wczoraj. :)
grzane piwko wypi***322;em, jak si***281; u***322;o***380;y to drugie dostanie si***281; pod dzia***322;anie mikrofal :piwko2: :D |
Czy ja wiem mialem "chorobowe" od poniedzialku ;p
I dak dlugo sz***322;a jak na priorytet ... ale dobrze ze dosz***322;a bo mogla zginac w niewyjasnionych okolicznosciach :D |
Zgadzam sie :D
|
Ludzie!
Weekend, wreszcie. Ciezki to byl tydzien.. :-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |