![]() |
Cytat:
Po prostu w pewnym momencie zakończyła swój żywot i tyle.:( |
jutro mam na ***243;sm***261; zaliczenie... :ysz:
a pozytywne jest to, ***380;e... :hmm: no w***322;a***347;nie, co? ??? |
W piątek skończyłem teorię, więc może jutro, będę miał jazdy na kat. A i B :)
|
Cytat:
BTW. Mamy srebro :) |
Cytat:
|
Negatyw: spaliła mi się przedwczoraj karta graficzna((
Pozytyw: udało mi się wczoraj kupi nową, co nie było takie proste, bo karta jest pod AGP. Gdybym miał więcej kasy, to bym wykupił wszystkie karty AGP, jakie jeszcze zostały na rynku i kroił za nie jak za zboże.:> |
internet znowu dzia***322;a :)
|
Cytat:
działa jak trzeba i nawet ładne zdjęcia robi :) tylko jeszcze muszę przerzucić kontakty z t610i :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
mam w810i :D
|
Mniej wi***281;cej tak - Cartoon Network jest bardzo potrzebny ;) (tylko dlaczego.. dlaczego po polsku.......).
A dlaczego CP? Wybiera***322; ojciec, ale musz***281; si***281; zgodzi***263; - N jest drogie i nie oferuje nic ponad Polsat (dla przeci***281;tnego u***380;ytkownika). Cyfra ma przewag***281; w kilku kana***322;ach (filmowych), ale przy cenie mniej wi***281;cej trzykrotnie wy***380;szej ( ok. 150 z***322;. miesi***281;cznie). Nawet nie ma co por***243;wnywa***263;. |
a ja dzisiaj wdepn***261;***322;em w psi***261; kup***281; :szczerb:
|| |
Cytat:
po piwko można na rowerku wyskoczyć ;p tylko dobrą czapkę trzeba mieć, bo nikomu zapalenia zatok nie życzę - chińskie tortury :\ jutro przejadę się po lesie, bo pogoda się ustabilizowała i deszczu nie widać, a jak słońce świeci to aż chce się żyć :) |
Witam !
Pozytyw ... jeszcze żyję ... ale ledwo :( Pozdrawiam wszystkich :) ro29 |
pozytywne chmm
mamy grudzie***324; i fajna pogode, ciep***322;o w miare jest i mo***380;na na rowerze szale***263; :P |
Cytat:
|
to za jaki***347; czas dorobi***263; instruktora - m***243;j brat cioteczny ma takie uprawnienia i sobie nie narzeka***322;, sko***324;czy***322; nieco p***243;***378;niej studia i pracuje na dobrym stanowisku w firmie robi***261;cej w***243;d***281; (samoch***243;d s***322;u***380;bowy itd.) ale jakby co***347; to ma zaw***243;d w r***281;ku.
|
Wiem, ale ja jestem stety-niestety patriota... I chce pracowac, mieszkac i zyc w Polsce... Za duzo tu mam przyjaciol, rodziny i wspomnien zeby to zostawic...
|
Cytat:
|
Dlaczego? BO tanszy... Nie kazdego stac... Poza tym - nie wiem jak N, ale Polsat na pewno ma Cartoon Network :-)!
Dzisiejszy pozytyw - zdalem egzamin na operatora wozkow widlowych. Wynik : 100% (teoria 25/25 poprawnie, praktyka bezblednie). |
Cytat:
Pytam, bo myslimy z ojcem nad N + nbox recorder :-). |
wsta***322;em :D
|
Cytat:
|
1 Tydzien wykladow teoretycznych na prawko juz za mna ;) zostal jeszcze tylko jeden ;p
|
Mam od wczoraj Cyfrowy Polsat. Niby nic wielkiego, ale po kilku latach bawienia si***281; z satelitami i kodowanymi kana***322;ami (niekoniecznie legalnie), nawet si***281; z tego ciesz***281; :)
|
Cytat:
Cytat:
|
To ***380;e jestem fanem IE nie znaczy ze nie slucham innych gaunkow metalu :P np teraz probuje dorwac plytki Infernal War (zeby nie bylo nie przepadam za ich tekstami ale za muzyka :P ) Napalm Death nie przypadl mi do gusty - wole klasyczne gatunki metalu nie nalecialosci jak grindcore itp.
Crushing Impure Idolatry |
Cytat:
http://img53.imageshack.us/img53/1931/254f1tg3.jpg http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...m=140056962811 Dzisiaj przysz***322;a, w***322;a***347;nie s***322;ucham. :D |
a ja nie mam limitu :D :piwo:
za to mam nowy, troche wolniejszy i duzo tanszy, pakiet :) |
Cytat:
|
Mam od dzi***347; ca***322;e 7GB nowego limitu na Neo :jupi:
A tak na marginesie: w***322;a***347;nie zacz***261;***322; si***281; weekend :D |
Zamowilem sobie album "The Blessed And The Damned" - Iced Earth ^^
http://img96.imageshack.us/img96/406...verttm3.th.jpg |
Cytat:
|
Wyzera i bibka w pracy! - pozywnie jak cholera! :D Szkoda tylko ze z powodu odejscia 1 osoby...
|
z czasopodwajaczem :>
|
Cytat:
|
Cytat:
jeszcze, prawie, ledwo, jakoś, beznadziejnie itd.? |
***380;yj***281;
|
u mnie wybrali nowego w***243;jta
zobaczymy jak to b***281;dzie |
Fat ALbert mial pozytywna sygnaturke :D tak pozytywna, ze musialem usunac :(
|
Wlasnie sie dowiedzialem ze moj telefon (SE K610) ma na imie Thelma... mowa oczywiscie o nazwie kodowej jaka nosil prototyp ^^ dla zainteresowanych http://mroach.com/codenames/ :D
Nie zapomne was Mia i Nora - lol :D |
Przyszla kurtka ...
:) |
Cytat:
jechałem do Szczecina, a przy okazji zabrała się ze mną znajoma rodziców, która nazywa się: Maria Kaczyńska!! :rotfl: |
Cytat:
|
nic dzisiaj ju***380; nie kup***281;. ufffff. jestem bez forsy wi***281;c to du***380;y pozytyw....
drugi pozytyw to....prognoza pogody :taktak: nie b***281;dzie du***380;o kosztowa***322;o ogrzewanie w najbli***380;szych dniach :) a maj***261;c du***380;y dom to du***380;y pozytyw. |
by***322;em w szkole o 11:D
nie by***322;o lekcji prawie :D ca***322;y dzie***324; w jednej klasie na jednym krze***347;le:D |
A ja mo***380;e skromnie. Kupuj***281; sobie dzisiaj nowe DVD. Wreszcie philips, nie jaka***347; tam manta kt***243;ra po dw***243;ch miesi***261;cach zako***324;czy***322;a sw***243;j ***380;ywot.
|
właśnie zauważyłem ten temat o nieznanych obliczach pewnych osób :haha:
a ja mam taki pozytyw: dzisiaj byłem kierowcą pierwszej damy RP!!! :D |
A ja si***281; tylko nieco opali***322;em... :szczerb:
|
Cytat:
Avatary zdradzają tzw "prawdziwe ja" userów || |
to jaka***347; nowa moda?? :hmm:
|
Cytat:
|
ed - widze ze tez robisz sie czarny, bracie ;-)...
|
Cytat:
|
Cytat:
pocztowcy strajkują....bo bym ci wysłał 15" Samsunga co po piętnastu minutach osiąga czytelny obraz || |
Cytat:
A co z moim monitorem? :fiu: :mruga: |
kupi***322;em sobie czarn***261; klawiatur***281; (coby nastr***243;j przy kompie poprawi***263;) ^_^
|
Wlasnie dostalem swoja biala kolbe (coby "wybielic" replike na zime ;-)).
|
a ja sie ciesze jak male dziecko:smoczek: :taktak::taktak:
|
Cos pozytywnego i negatywnego....
Pozytyw: jeszcze tylko 6h 20min do weekendu Negatyw: jeszcze az 6h 20min do weekendu... |
Cytat:
Chociaż na potrzeby forumowego Śmietnika mogę być z każdego miesiąca ;) Pozytyw -> Kupiłem kartę pamięci do telefonu. :taktak: |
Z tego co wiem to w grupie mam 10 fajnych lasek :D i 7 moich kumpli :D hehe
sami swoi :> Ty z ktorego miesiaca jestes :> |
Cytat:
|
Przyszedl aparat ^^ dodali mi nawet 4 aku 2200 :D
Prawko zaczynam od poniedzialku ... ;) OT Co do kotow jadac dzisiaj autobusem , na przestanku stala jakas dziewczynka kolo 13-14 lat miala kota na rekach i trzymala go na smuczy , kotu sie widac znudzilo zeskoczyl , ona puscila smycz ^^ i sobie pobiegl gdzies kotek;p. Fajne kocisko Andrzej :) pozdro |
Nie było mnie kilka dni i przyznam, że przyjemnie się ten temat czyta po powrocie. Co kolejny post, to jakieś pozytywne zdarzenie dla kogoś. Tak właśnie chciałem, żeby ten temat wyglądał :)
Dodam też coś od siebie. Już co prawda kilka dni temu, ale nigdy nie jest za późno, żeby się pochwalić. Kupiliśmy sobie nowego kota. Tym razem rasowego (Norweski kot Leśny), żeby nie ryzykować wypuszczania go z domu (co niestety tragicznie się kończyło przy zwykłych dachowcach). Jest to około 4 miesięczna kotka. Na razie ciągle przestraszona, ale i tak bardzo fajna :) Kilka zdjęć: http://img142.imagevenue.com/loc575/..._123_575lo.jpg http://img25.imagevenue.com/loc405/t..._123_405lo.jpg http://img154.imagevenue.com/loc537/..._123_537lo.jpg http://img132.imagevenue.com/loc370/..._123_370lo.jpg http://img14.imagevenue.com/loc474/t..._123_474lo.jpg |
wymienili mi przekładnie kierownicze :D
zabrali radio, bo się spsuło :( i kupiłem trochę śmieci do kompa w kolorze czarnym || |
Cytat:
|
no to te moje były zdecydowanie bardziej prostackie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ukończyłem pisać program znajomemu :)
nie wiem tylko ile za to zaśpiewać :kasa: ;) |
no wlasnie ja czekam na paczke a tu ani widu ani slychu.
ale z pozytywow: Polska ma duze szanse na medal na MS - oczywiscie o siatkowce mowa ;) |
Z tego co wiem to tylko jakis wiekszych paczek nie dostarczaja ? :>
EOT |
Cytat:
|
Dziala sprawdzalem ;p
|
Cytat:
|
Przyszla karta pamieci :D , jestem juz w domu czego chciec wiecej ? ;)
|
Wyszedlem ze szpitala juz na stale..
Teraz tylko wrocic do codziennosci :-). |
slonce? ostatnio pojawia sie u mnie tylko na 5 minut przed samym zachodem w postaci czerwonej kuli
a przez caly dzien nic... najlepsza byla i tak niedziela - przez cala dobe mialem taka mgle, ze ulicy za oknem nie widzialem |
Cytat:
|
Cytat:
u mnie pada :( |
Cytat:
czy aby na pewno:D |
macie skomplikowane powody do rado***347;ci...
s***322;o***324;ce ***347;wieci - wystarczy :D |
naprawili w ko***324;cu usterk***281; z telefonami, kto***347; si***281; nie ba***322; i za..... kabel telefoniczny lub ***347;wiat***322;ow***243;d, net te***380; niestety nie dzia***322;a***322; - ale ju***380; jest wszystko OK
|
Zaliczylem pierwsze kolokwium na 3- :D
|
dosata***322;em 5,4 i 3 z anglika :D
|
juz myslalem ze chu*e pocztowcy ukradli mi paczke
ale nie! wlasnie doszla! co tam ze priorytet i czekalem juz ponad trzy tygodnie, pozytywne jest ze w ogole doszla :) (a pocztowcy juz nie wystepuja u mnie bez dodatku chu*e) |
Jutro ide sie zapisa***263; na kurs prawa jazdy .
Aparat przyjedzie do mnie w srode :| dobrze ze wogole przyjedzie . Moj slodziak :* . Udalo mi sie zarezerwowac kurtke z reserved jedna z ostatnich sztuk w polsce .. ;p po kilku godzinach poszukiwa***324; . ;) |
1. ciężki tydzień miną
2. operacja mojej mamusi się udała:) 3. był mój Kochany w week:) |
hej, mialo byc pozytywnie ||
wiec wlasnie otworzylem Okocim Palone - piwo nr 2 w moim priv rankingu (zaraz po Fraterze) |
We wroc***322;awskim liceum, belferka jara***322;a marych***281; z uczniami. I robi***322;a w chacie imprezki piwne. A teraz chc***261; j***261; zamkn***261;***263; za to :(. Ale NIEPOZYTYWNE !
|
odzyska***322;em has***322;o do ppc :D
|
mamy Endzi :)
|
samych olimpijczyk***243;w mamy, pierwszym by***322; oczywiscie Nimal.......:>
|
Gratulacje!
|
Jest zloty ;-)
Wydaje Ci sie cos ;p |
Gratulacje Pit.
Jednak cos jeszcze umiesz dobrze zrobic ;-). A - ten dolny medal na fotce wyglada jak brazowy.. czitujesz nas? ^^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:43. |