![]() |
Cytat:
|
Pga 370
wykaż chociaż odrobinę inicjatywy i znajdź właściwe miejsce na forum na takie pytanie..
andrzejj9 |
Cytat:
Z pozytywnych rzeczy, to ostatnio nawet dobre winogrona w Biedronie kupiłem i nikt nie miał sraczki. :mruga: Ja dziś idę do mojej Ukochanej, mamy rocznicę :D |
Nawet nie wiedziałem, że ten temat jeszcze trwa :D No ale to bardzo pozytywne jest :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
No to sie dostanie. Do Biedronki na kasę.|| |
Cytat:
;) |
jak to, przeciez matura ustna jest teraz na punkty nie na oceny...
|
moja najukocha***324;sza zdawa***322;a dzi***347; ustn***261; matur***281; z polskiego i dosta***322;a 4 :)
jeste***347;my bardzo zadowoleni :) |
@ed
i mo***380;na sobie i***347;c na :piwo: |
pogoda dalej taka sama, ca***322;y dzie***324; mia***322;em bieganin***281; mi***281;dzy jazd***261; a robot***261; a teraz ju***380; prawie wszystko nie wymaga mojej uwagi wi***281;c mam luz a do wieczora kupa czasu!!! :D
|
Cytat:
|
wszystkie onkna otwarte...........co ja będę pisał.....
http://img61.imageshack.us/img61/341/k14pi.th.jpghttp://img56.imageshack.us/img56/8674/k24nt.th.jpg |
a widzisz;),
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jest mi dobrze tak bez powodu:)
|
Dzisiaj mam tylko 4h w szkole :)
|
400 z hakiem zasilku zaleznego od dochodow na glowe
ale masz mnostwo czasu zeby robic cos innego na co w pracy nie bylo czasu/mozliwosci ;) |
Nimal, dużo płacą na tym wychowawczym ?
|
jestem na wychowaczym :D
|
oko to fajna rzecz
|
laptop przyszedl na czas :D
i.. jest caly! i dziala :D jestem szczesliwy :) pozdro ;) |
wiosna pi***281;kna i weso***322;o mi bez powodu :D
|
tak tylko pytalem:spoko: :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i bardzo Was lubi:) :spoko: :haha: |
@mp666 nie przesadzaj, ka***380;dy zna poczucie humoru Ed'a ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siostra wyjechała z mamą na 3 dni to sobie pożyczyłem od niej TV :D :>
Jej jest niepotrzebny, a jakby była w domu to nawet gdyby miała go wywalić na smietnik niestety, ale bym go nie dostał, a tak... :> :fiu: |
Cytat:
@ndy nastepnym razem przywioze piwo:) dla Ciebie,ale mi przypomnij |
Cytat:
Na grillu graliście w piłkę? Ja jeszcze w życiu tak nawalony nie byłem. |
Cytat:
|
Cytat:
cos pozytywnego: - Jutro poniedzialek! w zyciu sie tak nie cieszylem z poniedzialku :) |
Cytat:
jest ciepło, nie ma komarów, wiatru, siedzę sobie przy otwartym oknie w krótkich spodenkach i koszulce, popijam piwko i zajadam smażoną kiełbaskę z dobrą musztardą i kukurydzianym chlebem............jak ja jutro coś zrobie to nie wiem ?????? |
Cytat:
|
Cytat:
pozytywnie:) jestem szcz***281;***347;liwa:) mam kilka siniak***243;w po grilu 1-3 majowym:) |
od wczoraj mam opuchlizne na kostce ktora niezle boli,
w szpitalu lekarz nawet nie chcial mnie ogladnac, pielegniarki poradzily oklady i zebym jutro przyszedl do jakiejs tam poradni albo do swojej przychodni akademickiej.... a jutro to ja sie bede juz chyba czolgal, bo do szpitala i z powrotem wiozla mnie taksowka pozdrowienia dla wszystkich pozytywnych lekarzy CH* WAM W D konowaly J*ANE |
Ja wstałem rano, obejrzałem program informacyjny i z radością stwierdziłem iż niedługo przestanę mieć cokolwiek wspólnego z ministerstwem edukacji, więc nowy minister może mi skoczyć. :haha:
|
Cytat:
A ja właśnie wróciłem z klubu i poztywna wiadomość jest taka, że poznałem super dziewczyny :) |
A ja jechalem dzis ze znajomym autostrada i angle spadl z ciezarowki jadacej 130 km/h wielki plat czegos rpzesiakniety olejem - przez ten ciezki olej w swojej chlonnej strukturze wazyl (wnioskuje po dobicu) okolo 80 kilogramow. Z drugiej strony dzieki temu olejowi byl na tyle gietki ze moglismy zahamowac i przejechac juz po nim. Gdyby spadl na przednia szybe...
W skrocie : zyje, i to jest pozytywne!!! |
widocznie masz w sobie zwi***281;rzecy magnetyzm :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:spoko:, ale ilez mozna:haha:
|
@prometeusz ta pani napewno cię chciała stuknąć :szybksex:
|
Cytat:
|
prometeusz ^_^, rozwalila mnie ta historyja :>
a co do tych znikajacych plyt - pewnie je gdzies przeniosles/wsadziles pod wplywem kilku browarkow i nie pamietasz :D :D pozdro ;) |
Cytat:
|
Wiec po kolei, wybaczcie pisze na zywo i jestem jeszcze pod wrazeniem???.
Pojechalem kupic tansza benzyne na stacji auchan, czekam sobie w kolejeczce - przedemna 2 autka. Az tu nagle widze jak pani z suzuki grand vitara rozpeda sie tylem wprost na mnie :wow:- zamorowalo mnie. Wiec uderzyla mnie swoim lewym tylem w mij prawy przod - twierdzac ze mnie nie widziala, potem chciala Policje, niestety dopiero gdzies po 40min. W tym czasie pani wykonala kilka telefonow i nie chciala juz policji - jak przyjechali to byla bojowo nastwawiona:boks: :wow:nawet mnie do srodka nie zaprosili:nie: spisali sprawce i pojechali sobie. Zatem cale 3 godziny spedzilem w PZU:sciana: i czekam teraz na papiery. Ale do rzeczy, wychodze z PZU i co widze mialem wlam do auta. Nie wiem jak, drzwi nie naruszone, zamki tez a mi brakuje i tu najlepsze: ok 15 plyt ze schowka, zostawili mi tylko jakiegos starego jarre i polskie ballady rockowe czesc 4, mape polski i klucz imbusowy:D - specjalnie przycinany do klem akumulatore - wiekszym sie nie podejdzie i nie kupi w sklepie. Na policje nawet nie zglaszalem - stalem na zakazie:haha:. Najwazniejsze ze moj system audio nie naruszony, nawet nie wyciagneli CD-ka, nie mowiac o tym co w tyle. A moze trafilem na melomana i chcial posluchac. W sumie to na koniec dnia sie jednak ciesze:D:D:D:D:D:D ide dzis pic wieczorem. Auto ma 3,5 roku i 3 razy mnie kobitki rozwalaja, w morde jak tak dalej pojdzie to bedzie wygladac jak z reklamy peugeot-a z indii:haha: .Najperw dostal 2 razy lewy przod dokladnie to samo miejsce - chcialy mnie do sciany przypchac, a teraz druga strona:(:sciana: |
Cytat:
|
z pozytyw***243;w to mo***380;e b***281;d***281; mia***322; Wielk***261; Krop***281; w tym tygodniu
z negatyw***243;w musia***322;em poprawia***263; robot***281; lakiernika !@$#@$^%$#& :klnie: |
A ja wyd***322;u***380;y***322;em sobie weekend.
Tylko dwa dni urlopu, a wysz***322;o razem 9 dni wolnego. |
Cytat:
|
a ja si***281; ciesz***281; z tego ***380;e wr***243;ci***322;y reputki na forum :)
|
Cytat:
|
kolejny pozytyw:) dostałam dziś wypłatkę:) i nie musze czekać aż do 4 maja:):D :D :D :D :D
|
No dokladnie robie z niego SWD Dragunowa! Przeciez ta snajperka powstala na bazie AK, wiec nie ma iwkeszych trudnosci w wykonaniu konwersji - troche pilnika, papieru sciernego i tokarka ;-).
|
Cytat:
|
jutro 1 maja:)
przyjedzie mój ukochany:) jedziemy na grila 2-dniowego:) @ndy kup Piwo!!!!:fiu: :D |
Cytat:
Zeby nie bylo ze jestem wariatem - giwera to oczywiscie replika typu ASG! |
Cytat:
|
Gratuluje. U mnie zp ozytywnych rzeczy - moj magazynek do AK-47 nareszcie zaczal podawac! Cos mu sie odwidzialo i dziala :-). W drodze jest konwersja na SVD Dragunov ;-).
|
A ja wreszcie kupi***322;em moj***261; w***322;asn***261; domen***281;! :jupi:
Na razie dzia***322;a jako przekierowanie, ale miejsce na serwerze i konto ftp ju***380; mam, wi***281;c nied***322;ugo poprzerzucam co trzeba i wreszcie pozb***281;d***281; si***281; reklam! :D No i przy okazji pozmienia***322;em conieco. :mruga: |
w pi***261;tek kupi***322;em kilka drzewek owocowych, posadzi***322;em, dzisiaj si***281; wzi***261;***322;em za powolne robienie miejsca na kolejne drzewka owocowe, na jesie***324; zostanie zasadzenie winogron i par***281; krzak***243;w porzeczek :)
mo***380;e b***281;dzie ze mnie jaki***347; ogrodnik ;) |
Maje Kochanie zaliczy***322;o ko***322;o z matmy, kupi***322;em w ko***324;cu porz***261;dny telefon, ocieplenie domu idzie szybko i sprawnie i jest OK :spoko:
|
Wczoraj by***322; naprawd***281; pozytywny dzie***324; :
1.Kujawiak kosztowa***322; 1.79 2.WC na dworcu PKP by***322;o czynne 3.Dzia***322;a***322;a sp***322;uczka w Mac-Donaldzie 4.Ca***322;y dzie***324; by***322;a za***322;***261;czona sygnalizacja ***347;wietlna na ul.Staszica ! ! |
zyje po weselu i koncercie, nie bylo kaca. duzy pozytyw
zla strona wesela jest spowodowanie przeze mnie strat na 150zl :/ eh... latwo przyszlo latwo poszlo ;) |
Wgra***322;em windowsa po kilkunastu minutach boju :> :D
To juz bardzo duzy pozytyw ;p |
zostalem artysta tygodnia :)
http://www.intrinsicexpression.com/AOTW.html |
jutro mam wolne:)
|
kolejny raz w ***380;yciu si***281; obudzi***322;em i to ju***380; jest pozytywne ^_^
|
dzisiaj wesele (brata), jutro koncert - zapowiada sie fajny weekend, tym bardziej, ze z osoba towarzyszaca... (;
|
Pozytywne jest to, ze wlasnie wrocilem z chrzcin, na ktorych moja kobieta byla matka chrzestna :ok:
Negatywne jest to, ze jutro obudze sie z kacem... :taktak: |
A jak cza rezygnowa***263; z windows'a czym pr***281;dzej :D
|
w***322;asnie sie obudzi***322;em wyspa***322;em sie za kilka dni wstecz :)
Smartek ludzie biora z Ciebie przyklad :> Jak bede mia***322; chwile to i ja wezm***281; :D |
Nareszcie troch***281; wolnego czasu! :jupi:
Trzeba go sp***281;dzi***263; w internecie. :> :tak!: |
Cytat:
wesolych swiat wszystkim! :> |
przysz***322;y ***347;wie***281;ta wi***281;c wolne :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@ed dałbym ci reputkę, ale nie mogę ;) :spoko:
|
Cytat:
|
A u mnie jest ładna pogoda :D
Świeci słońce i jest 10C :) |
niedawno miałem małą operacje.. kilka dni temu ściągnęli szwy i zachwalali, że tak pięknie się zrosło. wobec tego 2 dni później poszedłem na trening i szycie nie wytrzymało, wskutek czego znowu miałem dziurę w brzuchu.. :D
- co w tym pozytywnego ??? - zszyli mnie na nowo :) |
wi***281;c w zwi***261;zku z tym, ***380;e dzie***324; dzisiejszy jest ch***322;odny, wietrzny i najcz***281;***347;ciej zachmurzony, musz***281; stwierdzi***263;, ***380;e mam to oficjalnie gdzie***347; i nie mam zamiaru si***281; tym przejmowa***263; nawet p***243;***322;torej sekundy.
pozytywy jakie***347;? to mi***281;dzy innymi karp w galarecie zrobiony przez moj***261; mam***281; na ***347;wi***281;ta :D http://img224.imageshack.us/img224/8027/karp5vb.th.jpg |
To ładnie wam tych kg wyszło :D
Idę do garażu... :fiu: :D |
Nie ;p , posprzata***322;em z 2 garazy i pomieszczenia pod tarasem mercedesa 124 ktorego mia***322; rozebranego na czesci LOL :D i chomikowa***322; przez 10 lat + jeszcze pare set kg metali :D
Wpad***322;em z kolega 2 dni i sladu nie ma ;] Wpakowalismy to na przyczepke, wysz***322;o 31 KG aluminium ,12 KG mied***378;i i chyab z 600 kg metalu Jak ktos chce jakies czesci do mercedesa 124 to pisa***263; smia***322;o :D |
Potem @Oktawian89 za***322;o***380;y nowy temat: "Najgorsze, co mnie dzi***347; spotka***322;o".
Napisze w nim tak: Sprzeda***322;em z***322;om z ogr***243;dka. Zarobi***322;em 590z***322;. Niestety tata zorientowa***322; si***281;, ***380;e brakuje kosiarki.. Teraz jestem 200z***322; w plecy ;) |
Ojciec wejdzie do ogródka, a tam ani widu, ani słychu po kosiarce, grabiach itp. :D :spoko:
|
Gorzej, je***347;li ojciec nie wiedzia***322; o tym, ***380;e mu posprz***261;ta***322;e***347; ogr***243;dek :szczerb:
|
Wow to dużo musiałeś sprzedać ?
Chyba że teraz złom drogi, ale wątpię |
A ja dzsiaj sprzeda***322;em z***322;om ktory nagomadzi***322; sie podczas sprzatania ogrodka ojca :D zagarn***261;***322;em prawie 590 z***322; :D ||
|
Chocia***380; w ***346;wi***281;ta nie zabijajcie ;)
|
...dzień bez zabójstwa, to dzień stracony :D :taktak:
|
pozytywnie: nie zabi***322;am nikogo, uda***322;o mi sie powstrzyma***263; od zwyzywania tej osoby :)
kilka dni wolnego.:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:44. |